- ΚΑΜΠΑΛΛΑ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

εννοείς μεταφρασμένη; (γιατί εβραϊκά είναι το μόνο original)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

quote:
γιατί μη μου πεις ότι εσύ ξέρεις Εβραϊκά...
ποτέ μην αποκλείεις κάτι

έπεσες στην περίπτωση! Πριν μερικά χρόνια εργαζόμουν σε μία εταιρεία, η οποία είχε αναλάβει κάποια έργα στο Ισραήλ κι έτσι κάτι έμαθα...
(πολλά προσωπικά δεδομένα με ρωτάς τώρα τελευταία
)
Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό Oannes όμως και θα προσθέσω ότι όταν έχουμε να κάνουμε με κάτι original, ίσως δεν έχει και τόσο σημασία η κατανόηση.
Θα σε μαλώσω βέβαια, γιατί μάλλον δεν παρακολουθείς το τόπικ μας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, όπου έχω βάλει μία αγγλική version (βέβαια όχι τόσο πλούσια)

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
Edited by - Zadok on 08/02/2004 22:32:41
quote:
Θα σε μαλώσω βέβαια, γιατί μάλλον δεν παρακολουθείς το τόπικ μας ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ, όπου έχω βάλει μία αγγλική version (βέβαια όχι τόσο πλούσια)
Να και κάτι για το οποίο αξίζει να με μαλώσεις...
Οσο για τα προσωπικά δεδομένα νομίζω ότι αυτά που εσύ έχεις δώσει από μόνη σου είναι πολύ πιο σημαντικά από το επάγγελμα...σόρρυ όμως αν σε ενόχλησε...δε θα το ξανακάνω...
Για τα εβραϊκά τώρα αν σου πω ότι και γω κάτι λίγα ξέρω... περισσότερο γύρω από τη δονητική των γραμμάτων αυτών... Εχω ένα καλό βιβλίο να σου προτείνω αν θέλεις... όμως νομίζω ότι όσο και αν η αυθεντική version είναι στα Εβραϊκά όπως δήλωσε ο Oannes πράγμα που δεν κατανοώ...(αλήθεια τι σημαίνει Εβραϊκή καμπάλα αφού η καταγωγή της είναι από αλλού?) καλό είναι να βλέπουμε και μια αγγλική για παράδειγμα μετάφραση ή ισπανική για να κάνουμε και σύγκριση και να βλέπουμε και πως την αντιλαμβάνονται και οι άλλοι...