- ΠΛΑΝΗΤΗΣ (Χ) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Φιλε gianipseftis.Mιας και εβαλες σκοπο να ξεσκεπασεις εμας τους φαντασιοπληκτους.
Να σου κανω μια ερωτησει.
Υπαρχει ενα φαινομενο γνωστο ως 'ταραχοποια πνευματα'
Κατα το συγκεκρινομενο φαινομενο που εχει εκδηλοθει σε εκατονταδες σπιτια, στα ξαφνικα συμβαινουν περιεργα πραγματα.
Ντουλαπια πορτες συρταρια ανοιγοκλεινουν με κροτο, πιατα εκσφεντινιζονται και σπανε στον τοιχο και πολα αλλα κουφα.Επιστημονες που ερευνισαν το φαινομενο για χρονια παρατηρησαν οτι σε καθε σπιτι που συνεβαινε το γεγονος υπηρχε καποιος εφοιβος/η με εντονα ψυχολογικα προβληματα(αδυναμια εκφρασεως συναισθηματων λογου τραυματικου στρες συνηθως)
Εκεινο που δεν μας εξηγουν ειναι για τα συρταρια που ανοιγοκλεινουν μονα τους.
Εσυ πως το εξηγεις???
...Τσομπανακος ειμουνα προβατακια φυλαγα...
Φίλε Τσοπανάκο δεν εντόπισα κανένα “σκεπασμένο”, αλλά και να τον εντόπιζα, γιατί να τον ξεσκέπαζα?
Δεν έχω πρόβλημα φίλε μου με κανέναν συνάνθρωπό μου, και θεωρώ συνάνθρωπό και τον Τούρκο, και τον Νιγηριανό, και τον κάθε αγωνιστή της ζωής σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.
Επομένως ούτε και με τους φαντασιόπληκτους έχω κάποιο πρόβλημα.
Μόνο με τους μισαλλόδοξους έχω πρόβλημα.
Με αυτούς δηλαδή που δεν ανέχονται την διαφορετικότητα στα πιστεύω, στις ιδέες και δοξασίες των άλλων συνανθρώπων τους, και όχι μόνο δεν τους ανέχονται, αλλά τους μισούν και τους θεωρούν εχθρούς τους.
Έτσι είμαι αντίθετος σε κάθε θρησκευτική αντίληψη, και δοξασία, που θεωρεί πως ΜΟΝΟ αυτή πρέπει να υπάρχει, και στρατολογεί τον κάθε πιστό, ή οπαδό της, ντοπάροντας τον με φανατίλα του χειρίστου είδους, στεέφοντάς τον κατα οποιουδήποτε σκέφτεται η συμπεριφέρεται διαφορετικά
Όσον αφορά τα φαινόμενα που ανέφερες , τα έχω ερευνήσει πριν αρκετά χρόνια, και για αρκετό διάστημα, στα πλαίσια έρευνας μου για παραψυχολογικά φαινόμενα, επηρεασμού σκέψης από απόσταση, μαντείας, μαγείας, τηλεκίνησης, αιώρησης, και γενικά φαινόμενα psi.
Το συμπέρασμά μου ήταν, πως σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ήταν απάτη, άλλα ήταν κακόβουλη πράξη τρίτων, άλλα υποβολή εν εγρήγορση, ή ψευδαίσθηση/φαντασίωση.
Σε ένα πολύ πικρό ποσοστό (ελάχιστο) ειδικά σε περιπτώσεις παράξενων κρότων και θορύβων, η πτώση αντικειμένων, αιτία τους θα μπορούσε να αποδοθεί σε σφαιρικούς κεραυνούς (ένα σπάνιο φυσικό φαινόμενο).
Υπήρχε και ένα μικρο ποσοστό, ανεξήγητων αιτιών, που δεν θα μπορούσα να το αποδώσω σε μεταφυσικά φαινόμενα, αλλά σε φαινόμενα μην επαρκώς ερευνούμενα.
Ελπίζω να μου επιτρέπεις να έχω διαφορετική άποψη απο την δική σου, και κυρίως να μου αναγνωρίζεις το δικαίωμα να την υπερασπίζομαι με λογικά επιχειρήματα