- ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΠΟΥΛΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Οκ, αστείεύομαι, αλλά ας σοβαρευτουμε λιγακι για να πω μόνο το εξής:
ΟΑΝΝΗΣΕΑ: Ότι έγινε έγινε με τον Σοφιά. Το μήνυμα σου το πέρασες, οι ασυναρτησιες του είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρες. Μην συνεχίζεις όμως τις ειρωνιες απεναντι του γιατι πίστεψε με, θα γυρισει εναντιον σου καποια στιγμη. Μη δίνεις δικαιωμα σε αυτο τον άνθρωπο να βγει απο πάνω, μεταφέροντας τη συζήτηση στο πόσο "κάφροι" είναι οι αντιρρησιες της θεωριας του, τι επιπεδο έχουν, τι εκφράσεις χρησιμοποιούν κλπ. Μην συνεχίζεις γιατι θα γίνουν γενικευσεις, και με τις γενικευσεις αυτος που βγαινει απο πάνω ειναι αυτος που γραφει ωραια λογια και δεν έχει γράψει ειρωνιες... Δηλαδή όχι εσύ.
Τζεντλεμαν, ακομα ψάχνω για σχετικα προγραμματα που μπορω να σου δωσω. Αν βρω, θα σου στειλω. Προς το παρον, σου παραθέτω μερικα λινκ με προγραμματα προσομοίωσης τροχιών και διαστημικων αποστολών, αν δεν τα έχεις υποψην. Ειναι εξαιρετικα. Καλη διασκέδαση!
1) Celestia: http://www.shatters.net/celestia/
Celestia add-ons: http://www.celestiamotherlode.net/
Μερικές φωτό:

2) Orbiter: http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/orbit.html
Εκπληκτικος προσομιωτης διαστημικων αποστολων. Κατι σαν to Microsoft Flight Simulator, αλλα για διάστημα και δωρεάν!! Μπορειτε με ακριβεια να πραγματοποιήσετε αποστολες Απολλο, διαστημικου λεωφορειου, αποστολες σε διαστημικο σταθμό, Χαμπλ, ή ακομα και να χρησιμοποιήσετε φανταστικα διαστημοπλοια για διαστρικα ταξίδια, ή και για πιο "συμβατικα" ταξίδια (πχ. στον Άρη)
Εδώ πχ. μπορειτε να βρειτε ολα τα υλικα για την προσομοιωση και την εκτελεση μιας αποστολης Απολλο:
http://www.jdkbph.com/ALMT/index.htm
Μερικες φωτο:

Edited by - ΗλίαςΡ on 28/09/2006 11:58:27
Edited by - ΗλίαςΡ on 28/09/2006 12:11:13
Λοιπόν σταματάω προς το παρόν, έτσι και αλλιώς έχω κερδίσει την μάχη – όχι όμως τον πόλεμο.
Εντύπωση όμως μου έκαναν τρία πράγματα:
Πρώτον η άκομψη προσπάθεια των οπαδών του να τον υπερασπιστούνε, οι οποίοι μπήκαν στη συζήτηση ΑΦΟΥ τοποθετήθηκε ο “αρχηγός”.
Δεύτερον ο πανικός του από την συνεχιζόμενη επίθεση εναντίον του. ΔΕΝ είχε άλλα λογικά και μαθηματικά επηχειρήματα για να πείσει και προφανώς δεν είχε συνηθίσει να τον αμφισβητούν με αυτόν τον τρόπο – για αυτό και κατέφυγε στην έμμεση απειλή. Ενδιαφέρων, πολύ ενδιαφέρων. Ούτε για μία στιγμή δεν του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είχα προεργαστεί πάνω σε αυτά και να φυλούσα πάντα μία πισηνή. Μάλλον είναι όλα τόσα προτόγνωρα για ΑΥΤΟΥΣ που δεν το περίμεναν... Έχουν συνηθίσει το βαμβάκι και όχι το μαστίγιο...
Τρίτον η σιγουριά του ότι ΟΛΟΙ είναι μαζί του σε αυτή την συζήτηση. Δεν ήταν σε θέση ούτε να κρατήσει στατιστικά στοιχεία από την συζήτηση. Σκέφτομαι μήπως τελικά κάποιοι κρατάνε τους ονειροπαρμένους σε ένα κλειστό κόσμο για να αποκομήζουν οφέλη από αυτούς…
Το εκπληκτικό στην συζήτηση είναι ότι με εξαίρεση τον imperator, του οποίου το θέμα της αντιδικίας ήταν η ελευθερία της ιδεολογίας και του gentleman, ο οποίος ήταν απλώς αρνησηγκιρής και στο τέλος σήλωσε ότι δεν είναι ο απολογητής του Σόφια, απομένουν μόλις 5! άτομα να τον υποστηρίξουν!!! Και μάλιστα το καθένα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ παρουσίες σε συζητήσεις. 21 άτομα ήταν ενάντια στις ιδέες του – ΑΛΛΑ πήρε την πλοιοψηφία των ομιλητών της συζήτησης με το μέρος του, πιστέψαν σε αυτόν!!! Τελικά μας λέει ότι έχει σπουδάσει χίλια δυο πράγματα που περιέχουν μαθηματικά αλλά δεν είναι ικανός να υπολογίσει μία απλή στατιστική. Όπως ο pronoοn_1 που ήταν φυσικομαθηματικός αλλά δεν του έκαναν εντύπωση τα τεράστια λάθη φυσικής που έκανε ο Σόφιας. Ααααχ.....
Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγα ότι γυναίκα είδε το θέμα στο forum αλλά άντρας ειδοποίησε τον Σόφια για αυτό; Τι θα σκεφτόσασταν αν σας έλεγα ότι η επίθεση αυτή συζητήται σε «κάποιους» κύκλους; Που το ξέρεις, είναι η λογική ερώτηση. Η πισινή που λέγαμε... Ο Σουν Τσου είπε ότι ο στρατηγός που έχει κάνει πολλούς υπολογισμούς στο κεφάλι του είναι και ο νικητής στην μάχη...
Ω, ναι είναι πολύ πιο εύκολο τελικά να χτυπήσεις όσους ψεύδονται ασύστολα στον κόσμο για να τον εκμεταλευτούν και έχουν ή όχι ψυχηκά νοσήματα.
Κάτι άλλο που φαίνεται άσχετο αλλά δεν έιναι:
Κάποιοι από εσάς θα ξέρετε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ερευνητή Γρηγόρη Τσουκαλά. Ήμουν μαζί του για μία περίοδο περίπου τριών μηνών εάν θυμάμαι καλά.
Ένα άτομο που σίγουρα είναι άφοβο και μπορεί να γυρίσει όλη την Ελλάδα για να ανακαλύψει την αλήθεια. Κοντά του είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάθεις τίποτα γιατί ότι και να γίνει πρώτα θα πάθει κακό αυτός και ύστερα όλοι οι γύρω του. Εάν είναι κάποιος που θα ανακαλύψει κάτι στην Ελλάδα από φαντάσματα ή οτιδήποτε δεν υπόκειται στην σφαίρα του μαθηματικού λογικού, αυτός θα είναι ο Γρηγόρης και η ομάδα του.
Ποιός όμως ξέρει ότι ο Γρηγόρης είναι τρομερά ανορθόγραφος, σε σημείο που να νομίζεις ότι έγραψε παιδί του νηπιαγωγείου; Ποιός ξέρει ότι δεν μπορεί να καταλάβει μαθηματικές έννοιες; Τον είδε όμως κανείς στα δεκάδες άρθρα που έγραψε (εκτός από τις εκπομπές που του “τραβούσαν” την δήθεν αποκάλυψη) να γράφει για αυτά; Δεν προχωράει ποτέ πέρα από τις γνώσεις του τις οποίες μπορεί και να αναθεωρήσει εάν του το αποδείξεις. (Βέβαια πρέπει να ρίχνει καντήλια μέσα του όταν γίνεται αυτό – φαίνεται στο πρόσωπο του.)
Οπία λοιπόν η διαφορά με τον Όσιο ή καλύτερα με το κλειστό περιβάλλον του Οσίου.
Σόφια αυτή ήταν μόνο μία μάχη. Θα σε κυνηγώ συνέχεια, για αυτό κράτα πισηνές. Κάθε περιοδικό, κάθε βιβλίο που βγαίνει ή κάθε εμφάνιση στην τηλεόραση – θα τα παρακολουθώ στενά και θα χτυπάω ακόμα πιο άγρια. Είτε είναι άρθρο, είτε αναφορά, είτε λόγος στο (χαχαχα) έργο σου. Θα κυνηγώ εσένα και τους ΟΜΟΙΟΥΣ σου. Κάποια στιγμή το ψέμα και το παραμύθι που πουλάτε στον κόσμο πρέπει να τελειώνει – με τον ένα ή άλλο τρόπο...
Αυτή την στιγμή ακούω Rhapsody – Dawn of victory
Σας αφιερώνω λοιπόν το ρεφρέν :
Gloria, gloria perpetua, in this morning of victory.
quote:
έτσι και αλλιώς έχω κερδίσει την μάχη – όχι όμως τον πόλεμο.
Χαχαχα, τώρα δηλαδή περιμένεις να σου δώσουμε και μετάλλιο?
Άντε πάρε αυτό γιατί μου βγήκες λαβωμένος παλικάρι μου..

Τώρα όσον αφορά το:
quote:
Το εκπληκτικό στην συζήτηση είναι ότι με εξαίρεση τον imperator, του οποίου το θέμα της αντιδικίας ήταν η ελευθερία της ιδεολογίας και του gentleman, ο οποίος ήταν απλώς αρνησηγκιρής και στο τέλος σήλωσε ότι δεν είναι ο απολογητής του Σόφια, απομένουν μόλις 5! άτομα να τον υποστηρίξουν!!! Και μάλιστα το καθένα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ παρουσίες σε συζητήσεις. 21 άτομα ήταν ενάντια στις ιδέες του – ΑΛΛΑ πήρε την πλοιοψηφία των ομιλητών της συζήτησης με το μέρος του, πιστέψαν σε αυτόν!!! Τελικά μας λέει ότι έχει σπουδάσει χίλια δυο πράγματα που περιέχουν μαθηματικά αλλά δεν είναι ικανός να υπολογίσει μία απλή στατιστική. Όπως ο pronoοn_1 που ήταν φυσικομαθηματικός αλλά δεν του έκαναν εντύπωση τα τεράστια λάθη φυσικής που έκανε ο Σόφιας. Ααααχ.....
Το αν κάποιος λέει κατι σωστο ή λάθος και ποιος όχι δεν είναι θέμα στατιστικης και πλειοψηφίας. Με την ίδια λογικη, στατιστικη έδειξε πως ~50% των Αμρικάνων, πίστευε πως οι προσεληνώσεις ήταν απατη. Με τη λογικη σου αυτο σημαινει πως η απατη είναι ένα εξαιρετικα πιθανο σεναριο. Δεν ειναι όμως έτσι. Η στατιστικη πολλες φορες μπορει να ξεγελάσει. Μπορει ο Σοφιας και ο Περσεας να έχουν εκπληκτικο IQ, να διατυπωνουν μια σωστή και σύνθετη σκέψη, και απλα εμεις να είμαστε η πλειοψηφια που απλως δεν μπορει να τους ακολουθησει...
Όχι πως συμβαινει κατι τετοιο, αλλα σου δινω παραδειγμα γιατι η στατιστικη δεν έχει νοημά παντου.
Ο κ. Σοφιας και οι υποστηρικτες του δεν πρεπει να αποθαρυνοντσαι απο το γεγονος πως ειναι μειοψηφια, αλλα απο το γεγονος πως διατυπώνουν ασυναρτησιες τις οποιες στηριζουν με επισης ασυναρτητα επιχειρηματα, οπως φάνηκε απο τη συητηση που έγινε εδω. Αυτη είναι η ουσια και όχι η πλειοψηφια.
Όμως ενώ η λογική είναι μαζί σου, οι πράξεις τους δεν ακουμπούν καν την λογική. Εφόσον αυτοί δεν ακούν την λογική και σπέρνουν τα ψεύδη τους δεξιά και αριστερά ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, εγώ γιατί να μην τους εμποδίσω να το κάνουν;
Όχι Περσέα μου.
Θα πάρω ότι ανήκει στην αληθεια και στην επιστήμη μετά την τελική νίκη και την υπογραφή μέσα σε ένα βαγόνι...
δέν σας έχει κάνει εντύπωση που σχεδόν πάντα οι φανατικοί υποστηρικτές τέτοιων ατόμων,είναι άτομα που για πρώτη φορά μπαίνουν στο φόρουμ και μπαίνουν μόνο και μόνο για να υποστηρίξουν τον "αρχηγό" τους και μετά εξαφανίζονται ως δια μαγείας και δεν ξαναγράφουν ποτέ? Για να μην παρεξηγηθώ δεν μιλάω μόνο για το συγκεκριμένο θέμα! Το έχω παρατηρήσει να γίνεται σε πολλά θέματα του Φορουμ. Βρε μπας και οι μπαρ-ουφολόγοι μας μπαίνουν με 2-3 διαφορετικά ονόματα για να φανεί σε εμάς πως έχουν και υποστηρικτές? Μπορεί άραγε να ελεγχθεί αυτό???
Μπορει αυτοι που αναφερεις να μπαινουν στα forums...μονο και μονο να πουλησουν μουρη και να κανουν το ψωνιο τους...
Και παλιοτερα (δεν ξερω απο ποτε παρακολουθεις το site) ειχαν μπει "ατομα" υποτιθεμενοι "Καθηγητες" "Ειδικοι" ("ειδικοι" υπαρχουν και τωρα...) και οχι μονο "εξαφανιστηκαν" αλλα πρωτα ειχαν φερει εριδες και "μαχες"...
Ας ειμαστε λιγο πιο προσεκτικοι με "τετοια" ατομα και ας μην "τσιμπαμε" στην προκληση τους...
Ας τους αφησουμε "στην πλανη" τους...
Οσο αφορα την Σεληνη...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΤΗ...το παμε αυτο χιλιες φορες...
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
Παρακολουθώ το site εδώ και 2 μήνες περίπου… είμαι αρκετά φρέσκος λοιπόν… αλλά έχω προσπαθήσει να διαβάσω όσες περισσότερες σελίδες γίνεται για να καταλάβω τα θέματα και να μπορέσω να λάβω και εγώ μέρος στις συζητήσεις χωρίς να λέω πράγματα τα οποία μπορεί να έχουν ειπωθεί ξανά παλαιότερα…
Απλά… αυτή η εντύπωση που αναφέρω μου δημιουργήθηκε διαβάζοντας τις σελίδες του site. Τελικά σύμφωνα με αυτά που λες και εσύ… μάλλον πρέπει να έχω δίκιο…
Με χαρά όμως βλέπω ότι τα μέλη αυτού του φόρουμ είναι πια αρκετά έμπειρα (τι θα έχουν δει τα μάτια τους ε?) ώστε να αποφεύγουν και να απομονώνουν τα άτομα αυτού του είδους!
...and the Predators will prevail...
Katsu kangae wa motsu na makenu kangae wa hisuyo...Tekki ni yotte tenka seyo
quote:
Εφόσον αυτοί δεν ακούν την λογική και σπέρνουν τα ψεύδη τους δεξιά και αριστερά ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ, εγώ γιατί να μην τους εμποδίσω να το κάνουν;
Δε σου λέω να μην προβάλεις την αντίθετη άποψη, να μην προβάλεις επιχειρήματα για τις ασυναρτησίες που λένε, να μην κριτικάρεις τις πράξεις τους. Αλλα ο "πόλεμος" είναι άλλο πράγμα.
Ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις για να κερδίσεις τον πόλεμο; Να τους σταματήσεις από το να γράφουν, να τους το απαγορέψεις. Αυτό μπορει να γίνει μόνο νομίκά. Νομικά όμως δεν έχεις ελπίδα. Απολύτως καμμια ελπιδα. Γιατί είσαι σε δημοκρατικο πολιτευμα και η ελευθερία του λόγου και της άποψης είναι θεμελιώδεις αρχές και αξίες.
Δεν κερδίζεις τον πόλεμο αν αποδειξεις πως η φυσικη των επιχειρημάτων τους είναι λάθος. Σιγα το πράγμα... Αυτό το κάνεις μόνο και μόνο για να είσαι καλα με τον εαυτό σου και για να δώσεις και "την άλλη άποψη". Είδες πχ. τον Περσέα να πτοείται από τα επιχειρήματα που καταρρίπτουν τα λεγομενα του Σόφια; Βλέπεις ο Λιακοπουλος πχ. να έχει κάποιο ενδοιασμο να πουλάει ψέματα; Κοινό πάντα θα έχουν γιατι πολλοι έχουν τα ανεξήγητα, τις συνομωσίες και τις εναλλακτικες επιστήμες σα θρησκεία. Απλά τα πιστέυουν. Αρα επαναλαμβάνω... Δεν κερδίζεις τπτ καταρρίπτοντας απλως μερικες γελοιες θεωρίες.
Φυσικα εδώ δεν κάνω κριτική στην ελευθερία του λόγου. Φυσικά και πρεπει να παραμεινει ως θεμελιώδες δικάιωμα. Αλλα φαντάσου πόσο συγκεκριμένος πρεπει να γίνει ο νόμος για να διαχωρίζει την απλή άποψη από την επικινδυνη άποψη, το ατυχές λάθος από το ηθελημένο λάθος, το που έχει ο καθένας δικαιωμα να διατυπώνει άποψη και πού όχι. Φαντάσου πόσο συγκεκριμένη πρεπει να γίνει η νομοθεσία για να μπορει να είναι πραγματικά δικαιη με αυτές τις περιπτώσεις. Είναι πρακτικα αδύνατο στις περισσότερες περιπτώσεις μάλλον θα υπάρχει κινδυνος να καταντησει ως επικινδυνη και αχρειαστη λογοκρισια.
Ελαχιστες μονο περιπτωσεις κάτι τέτοιο έχει προφανη εφαρμογη, πχ. να απαγορευεται στους ερευνητες αυτους εκτος απο εναλλακτικοι φυσικοι να είναι και ...εναλλακτικοι... γιατροι, να δινουν συνταγες και θεραπειες κλπ κλπ. Με τη φυσικη θα σου πουν <<ε, και να πιστευει καποιος και να διαδιδει πως οι επιστημονες ειναι ψευτες, πως στη Σεληνη ζουν Ζετανς και μονο ο Σοφιας ξέρει την αληθεια και όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες>>, ε δεν πεθαίνει κανεις. Αστο σαν άποψη..."
Συνεπώς τι κανουμε σε περιπτώσεις όπου είναι πρακτικα αδυνατο να υπάρχει σχετική νομοθεσία; Εκει είναι που ξεκινάει το θέμα του ήθους και της υπευθυνοτητας. Αυτα είναι που χρειάζονται στην περιπτωσή μας, για να ξέρουμε που μας περνει και που δε μας περνει απλα να διατυπωνουμε αποψεις (και όποιον πάρει ο χάρος), να κατηγορουμε και να συκοφαντουμε... Και φυσικα το ίδιο ισχύει για όλους, όχι μόνο για τον κ. Σοφια...
Νομικα μην περιμενετε τίποτα. Ακομα και επιστήμονες που έχουν κοροιδέψει τον κοσμο με παραποιήσεις αποτελεσματων, απλα το πληρωσαν οχι με κάποια ποινικη δίωξη, αλλα με τη σταδιακη απομάκρυνση απο την επιστημονικη κοινοτητα, λογω κατακραυγής και σκληρής κριτικης.
Εδω ως εκ θαύματος, με τον συγκεκριμένο εναλλακτικο ερευνητη όχι μόνο δε βλέπουμε να δέχεται νομικες κυρώσεις, βλεπουμε να δέχεται και συγχαρητηρια. Βλεπεις λοιπον OANNHSEA γιατι ο πόλεμος είναι χαμένος;
το ιδιο ακριβως αξιζει και σε οσα ατομα θελουν να λεγονται πιστοι του θεου που πρατει τετοια αρρωστα πραγματα
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9170#321671
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ...ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ,ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΦΥΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ , ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ...
ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...
Υ.Γ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΩΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ "ΕΞΤΡΑ" ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΥΠΕΡ-ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ![]()
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΟΤΙ "ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΟ" ΜΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ...
Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος
Edited by - beyond on 30/04/2007 09:28:35
Το κυριο ερωτημα παραμενει. Δεν ειναι εγω τι θελω, αλλωστε το εχω δειξει αναμεσα στις 18 σελιδες του θεματος...
Αλλα εσυ, μιας και εσυ το εφερες το θεμα στο προσκυνιο ξανα.
Θελεις να γινει ο Πολεμος? Θελεις να "εξαφανιστουν" οι Τουρκοι? Ασε τι λενε οι προφητειες, μην κολλας στις προφητειες. Πες μας την δικια σου αποψη. Θελεις να γινει και αλλος ενας πολεμος, που αν και λες οτι συμφωνα με τις προφητειες, δεν προκειται να ανοιξει Ελληνικο ρουθουνι, μπορει να εξελιχθει ομως διαφορετικα, γιατι οπως και να το κανουμε πολεμος ειναι αυτος.
Μεχρι τωρα δεν εχεις πει τιποτα δικο σου. Μονο οσα ειπαν οι "προγονοι" μας! Δηλαδη, αναμεταδιδεις τα λογια τους, χωρις ιχνος δικιας σου αποψης. Αλλα μελη (ακομα και ο 22) εχει πει την γνωμη του, την αποψη του....
Περιμενουμε και την δικη σου.
Beyond & Gigenis.. το θεμα δεν πραγματευεται στο αν υπαρχει Θεος ή οχι, αλλα στο αν θα γινει πολεμος με την Τουρκια. Εγω πιστευω οτι ο Θεος ειναι Παντοδυναμος, και Ειρηνικος. Ο Υιος του διδαξε την αγαπη και την φιλευσπλαχνια. Υπαρχει και η Εντολη "Αγαπα τπν Πλησιον Σου"...
καποιοι, "παρερμηνευουν" τα λογια αυτα, για δικο τους οφελος... οπως ειναι καποιοι, που τα λογια του Χριστου "Ο εχων 2 χιτων, να δινει τον ενα" και πανε και δινουν χιτωνες και ρουχα!!!! Μην ειστε σαν αυτους. Να ειστε ανοιχτομυαλοι

Να γίνει λοιπόν ή όχι ο πόλεμος;
Προσωπικά κανένας πόλεμος δεν μου αρέσει πλέον και λέω πλέον, γιατί μικρό παιδάκι αλλά και μεγαλώνοντας είχα φαντασιώσεις πολέμου με τους Τούρκους και φυσικά κερδίζαμε.
(μέχρι και πυρινικά με χαροποιούσαν να πέσουν σ' αυτό τον λαό)
Ήμουν λοιπόν ένας εθνικιστής, ένας σοβινιστής, χωρίς να ανακατευτώ με 12θεο Ελληνολατρίες και τέτοια, παρόλαυτά έμενα γοητευμένος με την αρχαία Ελλάδα και ότι φαντάζεται κάποιος για αυτά.
Επειδή ενοχλήθηκα με όλη αυτή την αρωστημένη κατάσταση, την πολέμησα και ήρθα σε ανθρώπινα μέτρα, μέσω εξομολόγησης και συνειδητοποίησης.
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι γνωρίζω τον κόσμο ούτε τον καταλαβαίνω και αυτό το διαπίστωσα όταν μπήκαν τα ριάλιτι στη Τ.V. και εγώ απόρησα πραγματικά για όλη την κοινωνία. (ασχέτως χωρών)
Νόμιζα και νομίζω ότι υπάρχει αρρώστια στο μυαλό γενικά και φαίνεται αυτό απο την τηλεόραση ας πούμε. (την έχω κόψει)
Μπορεί ο κόσμος να φαίνεται καθώς πρέπει αλλά μάλλον δεν είναι, υπάρχει αρκετή σαπίλα και προφανώς θέλει σκαμπίλι για να ξυπνήσει.
Οι άνθρωποι δεν χαίρονται την ειρήνη αλλά μπλέκονται με τον ντζόγο κάθε είδους και γίνονται γελοίοι κυνηγόντας σαν τα σκυλιά το έυκολο χρήμα.
Θεσμοί όπως η οικογένεια ξεφτίζουν και τα διαζύγια πέρνουν και δίνουν, τα ναρκωτικά και η πρόκλητικότητα των νέων κερδίζουν έδαφος καθημερινά.
Αλλά και η πορνογραφία έχει πάρει άγρια διάσταση. (για δέστε τις εφημερίδες το Σαββατοκύριακο)
Αυτά και άλλα πολλά είναι οι επιπτώσεις της ειρήνης και είναι αναμενόμενες λίγο πολύ, μιας και όταν δεν υπάρχουν χαλινάρια αργά και χωρίς να το καταλάβουμε γινόμαστε και ποιό "μαλακοί".
Νομίζουμε ότι με την τεχνολογία που μας περιβάλει ήμαστε η "καλύτερη γενια", αυτή που τα έχει όλα, μόνο που εγώ πιστεύω ότι όποιος έχει 3G κινητό, είναι πολύ ηλίθιος και όποιος θέλει με καταλαβαίνει.
Ναι λοιπόν σε ένα σκαμπίλι αλλά δεν μπορώ να το πω απο την καρδιά μου.
Σκέφτομαι τις οικογένιες των Τούρκων και όσων θα πάρουν μέρος και τις λυπάμε είναι η αλήθεια, για την Ελλάδα ούτε λόγος, εκεί πρέπει να ξυπνήσουμε.
Και σε μένα έχουν περάσει σκέψεις του στίλ: "Ότι είχαμε, είχαμε, τώρα να φτιάξουμε αυτή την χώρα που έχουμε".
Αλλά και πάλι, περνάνε και άλλες σκέψεις, άλλες φορές: "Να πάρουμε αυτά που είχαμε, την φυσική μας προτεύουσα"
Θέλω λοιπόν να έχουμε κέρδος, αλλά όχι απαραίτητα με παγκόσμιο.
Για να πω την αλήθεια μερικές φορές, ο θάνατος λαού τουρκικού με χαροποιέι κιόλας,.
Όχι σαν οντότητες αλλά για να μην τους έχουμε ανάμεσά μας, να μην αναμιχθούμε., να μην μας εξαλείψουν ως έθνος και για να μην ανακατευτούμε τα έθνη.
Ομολογώ πως η ανάκτηση εδαφών του Βυζαντίου με ενθουσιάζει.
Η ιστορία της Τουρκία σαν κράτος είναι ιστορία φαντάσματος, μιας και ο λαός αυτός δεν είναι τουρκμανικός, αλλά απο άλλους λαούς όπως οι Άραβες, οι Σαρακινοί, οι Χιτίτες και πολλούς άλλους.
Γι' αυτό και η διάλυσή του, είναι ένα συν στην δικαιοσήνη του κόσμου.
Ένας πόλεμος λοιπόν θα έχει και καλά και κακά αποτελέσματα, επομένως τον θέλω και δεν τον θέλω.
Mε ευχαρίστηση θα έβλεπα όμως να διαλίεται η έννοια και το κράτος της Τουρκίας και ειρηνικά.

Αλλα μηπως θα ηταν καλυτερα, πρωτα να "εξαγνιστουμε" απο τους "υπερανω" μας, αυτους που μας κατακλεβουν, μας εκμεταλλευονται, μας ..., μας ...
Γιατι, οπως και να το κανεις, η Τουρκια, παρ' ολο που εχει Στρατο, εχει και λαο, ο οποιος το 98% ζει στην εξαθλιωση... και στην αμαθεια!
Βεβαια, ο Λαος της ειναι που τροφοδοτει με Οπλιτες... με "υλικο" δηλαδη...
Ο Στρατος ειναι που υποσχεται οτι θα τους "βοηθησει" να βγουν απο την μιζερια, ενω ειναι οι ιδιοι που ριχνουν την χωρα τους στα "σκ..."...

Οι εικονες της 6 Αυγουστου 1945 (Χιροσιμα)δεν σε σοκαρισαν???? δεν τρομοκρατηθηκες?
και οχι μονο αυτο... στις 9 Αυγουστου 1945 (Ναγκασακι)???
ΟΛΕΣ οι εικονες του Β' ΠΠ ?????

Αλλά μην νομίζισει πως σκεφτόμουν παρενέργειες, μόνο την εξόντωση του πληθισμού.
Όμως είπα:
quote:
Επειδή ενοχλήθηκα με όλη αυτή την αρωστημένη κατάσταση, την πολέμησα και ήρθα σε ανθρώπινα μέτρα, μέσω εξομολόγησης και συνειδητοποίησης.
προβλημα ξερεις πιο ειναι;
το οτι η πολη επεσε γιατι ηταν θελημα θεου
τουρκεψε γιατι ηταν θελημα θεου δηλαδη ο θεος εφερε τους τουρκους στην πολη για να τιμωρηθουν οι χριστιανοι
και τωρα ο θεος θελει να εξοντωσει τους τουρκους γιατι πηραν την πολη
και οι χριστιανοι ειναι μεσα στην τρελη χαρα
αυτος ο θεος για νταβατζης μου κανει για θεος της αγαπης δεν μου κανει
και εχουμε και τους πιστους που περιμενουν να υποφερουν εκατομυρια ανθρωποι
και μεσα στην τρελα τους δεν μπορουν να καταλαβουν οτι σε εναν πολεμο ολοι ειναι χαμενοι
του χρονου που θα ειμαστε παλι εδω και δεν θα εχει γινει τιποτα παλι καμια μπουρδοπροφητεια θα εχουν στα σκαρια και θα μας ζαληζουν τον ερωτα
οι ανθρωποι ειναι καταστροφολαγνοι και αν προσεξεις πιστευουν οτι αυτοι θα σωθουν
και γιατι ρε μητσακο εσυ πιστευεις οτι θα ζησεις;;
εγω πιστευω οτι θα σκασουν μυτη οι τουρκοι θα σου γαμ... ολη την οικογενεια και στο τελος θα σε παρουν για γιοσουφακι
και εσενα αλλα και ολους τους καφροχριστιανους που περιμενουν με χαρα αυτες τις μπουρδοπροφητειες
δηστυχως δεν εχεις καταλαβει τι γινετε σε εναν πολεμο και γι αυτο εισαι τοσο ανετος και περιμενεις την εκπληρωση της μπουρδας
οσο για το να παρουμε αυτα που χασαμε
και εγω εχω αφησει στην αλεξανδρια μεγαλη περιουσια αλλα δεν παρακαλαω να πεθανουν οι αιγυπτιοι για να τα παρω
θα περιμενω με χαρα τον μαρτη του 2008 για να δω τι μπουρδες θα λετε τοτε
Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβoλωντας το κεφαλι του
ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ.
01/05/2007
quote:
εγω πιστευω οτι θα σκασουν μυτη οι τουρκοι θα σου γαμ... ολη την οικογενεια και στο τελος θα σε παρουν για γιοσουφακι
Και κάτι τέτοια εσένα δείχνουν ως τοσο καργ....