- Αgora - Υπάτια η Αλεξανδρινή - - Κινηματογράφος -
παντα ετσι ειναι... στο βωμο του Κερδους, παντα θυσιαζονται καποιες αληθειες (ή αποκρυπτονται)
NOVUS ORDO SECLORUM

Απλά, ρε φίλε PREDATOR, είχα την ελπίδα, κάποτε,οι άνθρωποι να βλέπουμε, πέρα απο σύνορα...Γιατί,το πνεύμα μας, δεν έχει σύνορα....
Και πρέπει να μάθει να ταξιδεύει...
quote:
Απλά, ρε φίλε PREDATOR, είχα την ελπίδα, κάποτε,οι άνθρωποι να βλέπουμε, πέρα απο σύνορα...Γιατί,το πνεύμα μας, δεν έχει σύνορα....
απλα ονειρα φιλε μου... ο κινηματογραφος ειναι πια ενα μεσο διασκεδασης... αν δεν παιζει κατι που θα μας τραβηξει τη προσοχη, δεν εχει ελπιδα...

Ασχολούμαι με τον χώρο του θεάματος, φιλε μου PREDATOR και ξέρω, οτι η καλυτερη παραγωγή, φέρνει περισσότερο χρήμα....Εξ άλλου,
η κίνηση με τις ελληνοκεντρικές ταινίες, έχει αρχίσει...
Μπορεί να δούμε τιποτε καλό...
quote:
Ασχολούμαι με τον χώρο του θεάματος, φιλε μου PREDATOR και ξέρω, οτι η καλυτερη παραγωγή, φέρνει περισσότερο χρήμα....Εξ άλλου,
η Ελληνικη ιστορια εχει πολλα περισσοτερα γεγονοτα να αναδειξει, καθως ειναι η πλουσιοτερη (μην ξεχνας οτι μεχρι προσφατα ηταν "κυριαρχη" οταν και τον 16ο αιωνα της Αναγεννησης, αναφερθηκε πολυ το Ελληνικο Στοιχειο)

Δεν είναι πολλά τα σενάρια που " παιζουν "στο χόλυγουντ, αγαπητέ μου PREDATOR..Αυτά με ελληνικά θέματα,παίξανε και στην αρχή και στο τέλος του κινηματογράφου, γίνανε υπερπαραγωγές περισσότερο και γενικά, δώσανε κάτι καλό...
Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε...
Το θέμα είναι τι ζητάνε και τι παίζεται, απο τους παραγωγούς...
Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε...
Το θέμα είναι τι ζητάνε και τι παίζεται, απο τους παραγωγούς...