- ΤΗΕ ULTIMATE REAL FIGHT CLUB(ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Eλα αυτά περί οράσεως..
ΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ!!!!! Ε ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ!!!!
quote:
Ηρέμησε .. εδώ είμαι
ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο CYBER-ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ.......!!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΝΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ!!!!!!
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
quote:
ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙΡΩ
Εκεί εσύ ... να με δείρεις... οι αλλοι πάνε για τσίπουρο.. μου αρέσει αλλά δεν τα πάω καλά με το άθλημα αυτό...![]()
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΓΙΑ FIGHT CLUB ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!!!
------------------------
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?????
ΤΕΣΠΑ!!!!!
Μην κανεις επικινδυνες ερωτησεις για να μην σου δωσω επικινδυνες απαντησεις, καλε μου.... λαγε. oooo!!!!!
Εεεεε ALLZZARO δεν παιζω!!!! Εγω δηλαδη να μη μαθω για το αγωνισμα???????? Αντε τωρα!
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
quote:
Εεεεε ALLZZARO δεν παιζω!!!! Εγω δηλαδη να μη μαθω για το αγωνισμα???????? Αντε τωρα!
Kαλό θα είναι να μην τα βγάζω όλα στη φόρα.. γιατί πέφτει και δούλεμα..
Μία μέρα μέσα στην εβδομάδα .. θα χάσω την παρέα σας.. και γενικά το esoterica..
ίσως να μην προλάβω να σας ειδοποιήσω..
Θα μου λείψετε .. ολοι.. ελπίζω να ξαναγυρίσω ...σύντομα..
quote:
Μην κανεις επικινδυνες ερωτησεις για να μην σου δωσω επικινδυνες απαντησεις, καλε μου.... λαγε. oooo!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ!!!! ΠΕΣ ΠΕΣ ΠΕΣ!!!!!
ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΕΜΕΝΕ ΟΧΙ ΛΑΓΟ!!!!
ΡΕ CYBER-ΜΠΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΣ ΟΛΟΥΣ???
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΠΡΒ?????????
------------------------
quote:
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ ΠΡΒ?????????
Mάλλον σε εμένα θα απευθύνεσαι cybermaster .. και μάλλον θα μου έχεις στείλει email αλλά δεν έχω πάρει τίποτα... απο εσένα...
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΧΤΕΣ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ!!!! ΚΑΤΣΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΩ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΛΕΣ????
------------------------
Κυρ- λαγε, κυρ-λαγε (ουυυπςςς συγνωμη για το "λαγε") ασε, δεν σου λεω, δεν σου λεω, σκασε, σκασε χιχιχι, αλλα σκεψου τι τον κανουν το λαγο στιφαδο, οταν τον τρωνε βρεεειιι!!! (χωρις παρεξηγηση, οχι, γιατι αν παρεξηγηθεις, εχουμε και ενα REAL FIGHT CLUB σε αναμονη χμμμμ προπονητης εναντιον προπονουμενης. Και οχι βια, ε??? Μονο εγω θα χτυπαω, καθοτι... γυναικα! Μιας κι οι αντρες δεν πρεπει να απλωνουν χερι!Για ξυλο παντα, εννοω) εδω σ αυτο το σημειο να πω οτι προσπαθω να βαλω μια φατσουλα που χαμογελαει, αλλα δεν ανηγει το αχρηστο.
Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Όλο λόγια είναι οι άντρες εδώ μέσα! Εμείς εντομεταξύ έχουμε φάει έχουμε πιει και ξύλο nada!!! Τι θα γίνει τελικά? ![]()
Και όσο για σένα κύριε Girto ασε τα αμερικάνικα shows με βρεγμένα μπλουζάκια και τις λάσπες. Εδώ πέφτει ξύλο! (και καλά). ![]()
![]()