ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Ε - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

PREDATOR30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
18/01/2007, 10:02:04
Φιλε Σταματη, μονο μην τους μπερδεψεις με τους "Ι" της Ιταλιας... αυτοι της Ισπανιας ειναι επισης "E" απο το ESPANIA

BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...

stanfromgreeceΜέλος
18/01/2007, 10:06:04
Σωστός ο Κώστας!
Αρα το ότι κέρδισε η Ισπανία...και αυτό στους "Ε" οφείλεται! Ελλαδα-Ισπανία-Συμμαχία! χιχιχι... απλά για να μην τους έχουμε "ριγμένους" και "αποπαίδια" τους το δώσαμε ε?
Από την άλλοι...οι "Ι" πήραν το παγκόσμιο στο ποδόσφαιρο...και το ποδόσφαιρο θεορείται σπουδαιότερο από το μπάσκετ... άσε που είμαι και οπαδός της Ferrari...μήπως να γίνω Ιταλός τελικά?

Edited by - stanfromgreece on 18/01/2007 10:09:00

18/01/2007, 10:08:37
"Ε"τσι... "Ε"τσι

BLACKHAWK

18/01/2007, 10:40:20
Παντως οι Αμερικανοι πολιτες πρεπει να αισθανονται "πιο ασφαλεις"...περα απο τα "Γερακια", εχουν και αλλες 3 ομαδες... τους "U", "S", "A"... xaxaxaxaxa

BLACKHAWK

19/01/2007, 01:50:53
quote:
Σωστός ο Κώστας!
Αρα το ότι κέρδισε η Ισπανία...και αυτό στους "Ε" οφείλεται! Ελλαδα-Ισπανία-Συμμαχία! χιχιχι... απλά για να μην τους έχουμε "ριγμένους" και "αποπαίδια" τους το δώσαμε ε?

ακριβως

quote:
Από την άλλοι...οι "Ι" πήραν το παγκόσμιο στο ποδόσφαιρο...και το ποδόσφαιρο θεορείται σπουδαιότερο από το μπάσκετ...

το θεμμα ειναι να μπουμε στο ματι των δρακονιανων (αμερικανοσιονιστωασιατοδενξερωγωτιαλλο)
και αυτοι το μπασκετ θεωρουν ποιο σπουδαιο (νβα)

quote:
άσε που είμαι και οπαδός της Ferrari...μήπως να γίνω Ιταλός τελικά?

1)ολη η ιταλια ειναι αποικια ελληνικη

2)το ονομα Ferrari ειναι κωδικο και σημενει
Ferr-ari=φερε αρη(το ε γινετε ρ)
αρης ειναι ο ελληνας θεος του πολεμου
και αυτο που του ζητανε να φερει ειναι η νικη

stanfromgreeceΜέλος
19/01/2007, 08:23:03

ρε τί μαθαίνει όσο γερνάει ο άνθρωπος ε?
19/01/2007, 08:44:59
Σε αυτο το σημειο, σωστος ο gigenis... αλλα ξεχασε κατι ακομα...

Ως και το εμβλημα της εταιριας, θα μπορουσε να ειναι ελληνικο... Το Ατι (Cavallino) ειναι το Μαυρο Πολεμικο του Θεου Αρη

BLACKHAWK

19/01/2007, 11:17:52
δεν το ξεχασα απλα δεν το σχολιασα για να δω ποιος εχει ενεργο το ελληνικο dna του
μπραβο σου PREDATOR

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

stanfromgreeceΜέλος
19/01/2007, 12:05:06
Φίλε gigenis...υπονοείς ότι δεν έχω ενεργό Ελληνικό DNA???Εγώ? που Γεννήθηκα στον Πειραιά,από πατέρα Χιώτη με πατέρα Κρητικό και από μάνα Αιγινίτισα με πατέρα Αργίτη?Απ'ότι βλέπεις, κατάγομαι από ιστορικές περιοχές! (φίλε μου σου έχω στήλει ενα email.Σε παρακαλώ,διάβασέ το!)

Τέλος πάντων...για να επιστρέψουμε στο... αρχικό post αυτού του θέματος... ένα έχω να πώ... ΜΥΘΟΣ και πάλι ΜΥΘΟΣ (αν και προτιμώ πιο...εξωτικές μπυρίτσες!)

19/01/2007, 12:14:32
Eυχαριστω gigeni για τα καλα σου λογια, και ανταποδιδω τις φιλοφρονησεις...(αρκετα off topic, ας επανελθουμε λιγακι) ...

Οι "Ε", οπως λεει και ο φιλος Σταματης... ΜΥΘΟΣ... ή μαλλον παραμυθακια για μικρα παιδια, γιατι ο ΜΥΘΟΣ ταυτιζεται με τον Ελληνικο Μυθο και Μυθολογια και δεν κανει...

BLACKHAWK

19/01/2007, 13:30:56
quote:
Φίλε gigenis...υπονοείς ότι δεν έχω ενεργό Ελληνικό DNA???Εγώ? που Γεννήθηκα στον Πειραιά,από πατέρα Χιώτη με πατέρα Κρητικό και από μάνα Αιγινίτισα με πατέρα Αργίτη?Απ'ότι βλέπεις, κατάγομαι από ιστορικές περιοχές!

το οτι εχεις τοσο πολυ ελληνικο dna και απο τοσες περιοχες ειναιτο προβλημα

θελω να πω οτι στο dna σου υπαρχει η ταση για δημιουργια καινουργιας πατριδας
παλιοτερα φτιαχναμε αποικιες
αλλα τωρα δεν μπορουμε
το οτι δεν ειδες τον παραληρησμο με το αλογο ειναι σημαδι οτι εχεις ασβεστο ποθο για περιπετια

εισαι στο σταδιο του τιγρη που λενε και οι κινεζοι

νεος γεματος ενεργια που θελει να κανει κατι το ηρωικο για να γινει γνωστος αλλα λογο της νιοτης σπαταλας πολυ ενεργεια και δεν βλεπεις ολα τα σημαδια

αντιθετα ο PREDATOR εχει περασει στο σταδιο του δρακου
σοφος λογο ηλικιας που μπορει να ελεγχει τον ποθο του για περιπετια
επεξεργαζεται καθε στοιχειο και καταναλωνει ενεργεια μονο οταν ειναι απαραιτιτο

(το ελαβα το μηνυμα και εχω στειλει απαντηση)

19/01/2007, 13:42:17
Eυχαριστω και παλι gigeni για τα καλα σου λογια... τωρα αν σου πω, οσο αφορα την ηλικια, οτι ειμαι 23... και οτι δεν θα μπορουσα να ειμαι ο σοφος δρακος οπως με ονοματισες, θα το πιστευες?

Εμενα μου αρεσει πολυ η Παγκοσμια Ιστορια, εχω διαβασει αρκετα βιβλια (οχι παντα τα βιβλια που γραφουν "οι ΝΙΚΗΤΕΣ" - αν καταλαβαινεις τι εννοω), και ετσι θα μπορουσα να καταλαβω ορισμενα πραγματα λιιιγο καλυτερα απο αυτα που παρουσιαζονται συνηθως...

Οπως ειχα πει ξανα, καλυτερα να μην ξερεις τιποτα, παρα να ξερεις λιγα και μισα... η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ σκοτωνει το μυαλο, δεν το βοηθαει...

Οποτε καλυτερα να διαβασεις πρωτα την Ιστορια και μετα να μπορεις να κρινεις ο,τι "καινουριο" βγαινει στην επιφανεια... ειδικα κιολας, απο ορισμενους (θα το ξαναπω, και ας γινομαι φορτικος) "Δηθεν" επιστημονες-καθηγητες...

BLACKHAWK

19/01/2007, 13:45:12
Παντως, προσπαθω να γινω καλυτερος... για να μην μπορει να με εξαπατησει κανεις...

BLACKHAWK

19/01/2007, 16:32:21
ετσι οπως το εγραψα φανηκε σαν να αναφερομουν στις δικες σας ηλικιες

καλυτερα να το διορθωσω

τιγρης=νεος γεματος ενεργια που θελει να κανει κατι το ηρωικο για να γινει γνωστος αλλα λογο της νιοτης σπαταλαει πολυ ενεργεια και δεν βλεπει ολα τα σημαδια

δρακος=σοφος λογο ηλικιας που μπορει να ελεγχει τον ποθο του για περιπετια
επεξεργαζεται καθε στοιχειο και καταναλωνει ενεργεια μονο οταν ειναι απαραιτιτο

ειναι γνωρισματα των μορφων αυτων γιατι ο δρακος υποτηθετε οτι εχει στην πλατη του χιλιαδες χρονια

ενω η τιγρης χαρακτηριζεται για την ταχυτητα και την δυναμη

ο καθε ενας ασχετα απο την ηλικια του μπορει να ειναι δρακος η τιγρης σε πολλα θεματα

και μην νομιζετε οτι η τιγρης ειναι κατι το κακο
ειναι το ποιο δυνατο ζωο
μετα παμε στους μυθους

19/01/2007, 17:06:17
Aναφερομενος στην ηλικια μου, ηθελα να δειξω οτι εισουν λιγο υπερβολικος στους καλους χαρακτηρισμους σου, οσο αφορα εμενα... οχι οτι θιχτηκα... δεν με εθιξες, μην ανησυχεις

BLACKHAWK

19/01/2007, 17:15:43
καλα μην το περνεις και επανω σου
στο πρωτο σου στραβοπατημα θα στειλω την δρακονιανη πρακτορισα να σε συνετησει με το μαστιγιο της

19/01/2007, 18:56:51
προτιμω "Εψιλονιτη" να μου στειλεις

BLACKHAWK

19/01/2007, 19:29:11
*δοκιμαζει το μαστιγιο της στο κορμι αθλιου Ανδρομεδιου σκλαβου με σαρδονιο χαμογελο*

StanfroGreece να που βγηκαμε πατριωτακια κατα το ημισυ!
------------------------------------------------------

Το αρχικο μηνυμα απο τον beyond:

Απεστάλη: 20/05/2002, 07:49:49

"ΟΜΑΣ Ε,ΜΥΘΟΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ?
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ"

Μετα απο 5 χρονια,αλλος ενας μυθος καταρριπτεται.

19/01/2007, 20:57:47
ειμαστε οι MYTHBUSTERS... xexexe....

Να οργανωθουμε να κανουμε καμια εκπομπη, αλλα για καταρριψεις ιστορικο-παραξενο-και τιαυτα θεματα

BLACKHAWK

19/01/2007, 21:02:56
quote:
ειμαστε οι MYTHBUSTERS... xexexe....

Να οργανωθουμε να κανουμε καμια εκπομπη, αλλα για καταρριψεις ιστορικο-παραξενο-και τιαυτα θεματα

Να ξερες ποσες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο αυτο...

Να καναμε και κανενα site...Αντιτσαρλατανικο.