ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- OSAKIS.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Zadok30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
22/05/2004, 03:25:50
quote:
ΝΑΙ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΥΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ Ν Α ΠΡΟΩΘΗΣΩ ΤΗ RUSLANA STHN ELLADA.!!!EΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ-,<<<ΚΟΠΕΛΙΑ>>> ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ .ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ OSAKIS.ΠΟΛΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ .ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ Η.ΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙ ,Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ ΑΗΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗΤΡΙΑ . ΟΣΑΚΙΣ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ WILD DANCE EINAI KEFALAIA KAI OXI ΨΙΛΑ GRAMMATA O,TI KΙ ΑΝ ΠΕΙΣ <<ΚΟΠΕΛΙΑ>> .ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η RUSLANA ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙ'ΑΥΤΗΝ .ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
.ΠΑΡΤΟ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ???ΝΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ...ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟ ΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΓΟΝΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΔΑ....

Ουάου! Που λέτε και στο Αμέρικα!

Υψηλή κριτική... Πώς λέμε: haute couture!

Τί είχε το "κοπελιά", καλέ κοπελιά και σ' ενόχλησε;

Βρε ατιμούτσικο, όλα τα ξέρεις εσύ για μένα!

Έλα... βάλτο ξανά να χορέψετε... και να με συγχωρείς που ξέφυγα, ε;

Άλλη φορά δε θα το ξανακάνω και άμα μου δίνεις την άδεια... θα το γράψω και τιμωρία 100 φορές:

"ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ"

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

22/05/2004, 03:52:17
Ούπς !!!!
Ο Πλατωνάκος νευρίασε !!!!

Πλατωνάκο μου sorry αλλά δε νομίζω κούκλε μου να σε έβρισα πουθενά.
Γιατί πήρες τόσο προσωπικά τα όσα έγραψα ;
Μήπως λαθεύεις στην κρίση σου ;
Μήπως δε διάβασες καλά τι έχω γράψει ;
Μήπως έκανες συνειρμούς από προσωπικά δεδομένα και κατέληξες σε λάθος συμπεράσματα ;

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου πεις ότι θέλεις, ακόμα και να πετάξεις τα βέλη σου στο δικό μου άχρηστο κορμί ( ένα κεφάλι σπασμένο και ένα πόδι ραγισμένο ).

Δεν αμφισβήτησα καλέ μου Πλάτωνα την ρώμη του κορμιού σου, του δικού μου κορμιού την εμφάνιση διασκέδασα, απλά ήθελα παρέα στο τραγούδι μου.
Δικαίωμα σου να μην ακολουθήσεις.

Από εκεί και πέρα όμως θα έπρεπε να έχεις διαβάσει ότι στην αρχή του post μου γράφω :

quote:
Πεινασμένος ;;;
Χμμμ! Λάθος εκ παραδρομής ή σκόπιμο λογοπαίγνιο ;
Ίσως βέβαια και εγκεφαλικό δημιούργημα της αχαλίνωτης φαντασίας, ίσως έτσι να ήθελε ο κουμπάρος μου να με βλέπει ή να είμαι.

Εδώ λοιπόν ΕΙΚΑΖΩ και περιμένω αυτή την απάντηση που θα ήθελες να δώσεις για την αποφυγή παρεξηγήσεων ή άλλων εξηγήσεων.
Επέλεξες την επίθεση, ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΣ.

Βέβαια δεν περίμενα να αντιδράσεις και στο παράδειγμα ( το παράδειγμα είναι διάφορο του γεγονότος, άλλο το ένα άλλο το άλλο ) με το φιλόσοφο, δεν είπα ποτέ ότι ΕΣΥ είσαι φιλόσοφος ή προσπαθείς να υποδυθείς το φιλόσοφο ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ !

Χαλάρωσε λοιπόν καλέ μου Πλάτωνα και προσπάθησε να καταλάβεις ότι όπως εσύ έχεις δικαίωμα να γράφεις όπως εσύ θέλεις έτσι και έχουν δικαίωμα και οι άλλοι να γράφουν.

Ίσως να φταίει η πολλή γυμναστική για το τόσο σφίξιμο σου, εγώ αποφάσισα να προστατέψω τους κοιλιακούς μου με ΠΡΟΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΜΥΕΣ.

Στο μόνο που θα διαφωνήσω μαζί σου είναι στο «αδελφές ψυχές», έχω αποκαλέσει με αυτόν τον όρο ΕΛΑΧΙΣΤΑ – ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΑ άτομα, σίγουρα όμως όχι εσένα, ακόμα όμως και σ’ αυτά τα άτομα είπα ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ.

Σ’ όλα τα παραπάνω δε κατάλαβα τι δουλειά έχουν οι στοές και οι τέκτονες, αν θυμάμαι καλά ( έχω μνήμη ελέφαντα ) δεν έχουμε συζητήσει ποτέ οι δυο μας κάτι ανάλογο.
Έτσι για να μην θεωρήσω και κακεντρέχεια τα σχόλια αυτά, θα πω πως ή προέρχονται από λάθος πληροφόρηση ή από λάθος εντυπώσεις, ε μην μπούμε και στη διαδικασία ποιος είπε που και τι.

Καλό ξημέρωμα Πλατωνάκο.

Ο κακός λύκος

22/05/2004, 11:23:12
Άλλοι αγαπάμε την Ελλάδα και άλλοι λέμε πως την αγαπάμε...
Συγχωρέστε με.. που ίσως μέσα σε αυτήν την ελαφρότητα φανώ κάπως.... δεν έχει σημασία πως...
Αλλά για να έχουμε ένα καλό ερώτημα... μας ενδιαφέρει η πρωτιά ή η ποιότητα...?
Καταλαβαίνω πως έχουμε κόμπλεξ.. κόμπλεξ που δεν έχουμε πάρει ποτέ την πρώτη θέση..
Προσωπικά το τραγούδι μου φάνηκε απλά συμπαθητικό... το καλό ήταν το ρεφραίν του... σου έμενε ο ρυθμός του να τον σιγομουρμουρίζεις... αυτό ήταν μία επιτυχία.... Κατά τα άλλα το κομάτι δεν είχε τίποτα το σπουδαίο και η φωνή του Σάκη εκτός από μερικές "άριες" που δεν ήταν πολύ κακές η φωνή του ήταν ξεψυχησμένη... όμως θεαματικός ήταν... πάντα είναι, έχω ακούσει!!!
Η Eurovision είναι ένας ποπ θεσμός, να το πούμε έτσι.. βέβαια ποπ απο ποπ διαφέρει.. όμως έχει δημιουργήσει ένα καζάνι όπου εκεί μέσα βράζουνε όλες οι χώρες προσπαθώντας να κάνουν το ίδιο καλούπι για έναν τίτλο... που μουσικά τουλάχιστον δεν έχει να πει πολλά..τουλάχιστον τα μισά και ίσως παραπάνω είναι κλεμένα-και φυσικά ουδείς λόγος για πρωτοπορεία-πρωτοτυπία) Είναι απλά ο τίτλος για την ανάδειξη του επόμενου εφήμερου σταρ......
Άρα δεν χάσαμε και τίποτα το ιδιαίτερο... και ας μην εναποθέτουν κάποιοι τις ελπίδες τους σε τέτοιου είδους σόου.... όπως είπε μία άλλη ψυχή... είναι απλά μία διασκέδαση.... δεν προσφέρει τίποτα άλλο... και αν σκεφτεί κάποιος πως μετά την πρωτιά -αν την είχε ο σάκης- θα ακούγαμε για τα επόμενα πέντε χρόνια τουλάχιστον, Ρουβά με ιδιαίτερη φανατίλα, και τα παιδιά θα μεγάλωναν με είδαλμα τους τον σάκη και τα παραμφερή? με πιάνει αναγούλα!! Αφήστε σας λέω, γλυτώσαμε...

εν μέρη!!

Κατά τα άλλα... Σαν ομορφιά μου φαίνεται μέτριος... το σώμα καλό αν και προτιμώ το λεπτό... αλλά ρε παιδιά έχει μία μύτη... ???? ε μην μου πείτε πως αυτη η μύτη δεν είναι άθλια? δηλαδή για βάλτε μία φωτογραφία που να έχει προφίλ του... θα πάθετε σοκ, εκτός βέβαια που η ασχήμια και αθλιότητα της φαίνεται και στο αμφάζ.. αυτό που το βάζετε? Με λίγα λόγια , από μύτη δεν ξεφεύγεις με τίποτα... Δεν είναι μόνο γαμψή αλλά και στραβή... είναι από τις χειρότερες που υπάρχουν στην αγορά...
Σαν άνθρωπος όμως μου είναι συμπαθής.. ας του δώσω ένα πόντο από εκεί
ποπο με πήρατε στο λαιμό σας και με ξεκατινιάσατε.... εγώ δεν ασχολούμε με τέτοια πράγματα.. κοιτάξτε τί έπαθα?

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

22/05/2004, 15:23:49

quote:

Για να χαλαρώνουμε λίγο...

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Οικοδομική

η ζαντοκ καταλαβε επακριβως μαλλον και εκανε μουσικο διαλλειμα/επισης επακριβως καταλαβε και η λενκολας/και ο αποστολος και οσο κι αν δν φιανεται και ο πλατωνας..(φιλοσοφε ,αντικειμενικα πολυ ομορφο το ξανθο μωρο...χμ..εγω παλι εγινα μεσογειακη καστανη επειδη βαρεθηκα τα κοκκινα...προβλεπεται μαχη ελληνιδων αφου ολες θα ερθουν ως καστανες σε λιγο..:)

λιγη γυμναστικη στο νου και λιγη στο σωμα...
μα θα γραψω ενα συνθημα που ειδα σε τοιχο χθες...

"περισσεια εμπορευματων/απουσια ερωτος"

φιλε παρε την Ουκρανιδα σου και κα-ν-τ-Ι-να...

ΟΥΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟ ΣΕ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ/ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ EIGHTIESΚΤΟΣ ΤΡΙΩΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ/ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΟΤΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΣΣΤΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ...ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ (ΝΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ)
ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΚΙΣ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΗ...
ΑΠΛΑ ΝΙΚΗΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΙΔΙΟ - ΠΟΥ ΑΠΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΜΕΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ -ΑΝΤΙ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ...
ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ/
ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....

ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ....ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΛΙΓΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ...
ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΕΙΣ...]
ΠΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ...ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ...

ΑΥΤΟΥΣ "ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΩ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...
(ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ/ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ...:)
ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΣΑΚΙΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ:)))
ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΣΙΜΟΡΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ..:))

Ε ΓΜΤ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ(ΚΑΤΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΞΩ ΧΜ;ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΞΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΜΕΙΣ";)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΟ(ΟΧΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ...:)

ΛΕΝΚΟΛΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΩΡΑ;
Η ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΠΑΡΕΙ ΣΕΙΡΑ ..ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ....;(ΡΩΤΩ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙ ΩΡΑΙΟΥ.../Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΑΝΤΟΚ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ...:))

ΥΓ..(ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΣΙΜΟΡΙΛ:)
ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΙΜΟΡΙΛ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ/ΜΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Η ΠΟΠ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΟΣ/ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑ ΤΙ ΓΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΠ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΩΝ TRENDS(IF U KNOW WHAT I MEAN)
SO..ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 13 ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΑ CHARTS ΤΟ "BURNING UP"ΤΗΣ MADONNA ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ THΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ POP ΣΚΗΝΗΣ...(KATI SHAKE IT/ WILD DANCE -ΧΜ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΗ ΕΝΝΟΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΗ... ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΛΟΓΙΑ:)
ΤΟΤΕ ΜΑΛΩΝΑ ΜΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΠ ΣΤΑΡ THN ΚΙΜ WILDE.Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΕΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ..(που μαλιστα εχει κανειπροσφατως ενα τραγουδακι μαζι με μια αλλη παλια γερμανιδα τραγουδιστρια/ τη Νενα /ποιος τη θυμαται;* τυχαια τις ειδα σε ενα μουσικο καναλι και σκιαχτηκα! πηγα εικοσι χρονια πισω/ηταν ολοιδιες με τοτε:))

ΩΣΤΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...
Η ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ LIKE A VIRGIN9ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΣ;ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΦΟΡΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΗΤΗΕ ΝΑ ΤΗ ΓΝΩΡΙΣΕΙ;;;;)ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ...
'ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ;"(ΤΙΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ!)
ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ; ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΧΩΝ ΤΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ!(Η ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΗ ΔΕΚΑΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80/ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΜΟΔΑ..)
ΑΝYWAYSSSS....Ο ΣΑΚΙΣ..
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 60.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ/Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ/Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ(OLYMPIANS),O NTEMIΣ ΡΟΥΣΣΟΣ(APHRODITE'S CHILD)...
O,TI KAI NA MOY ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΤΑ ΑΚΟΥΩ
ΒΕ-ΡΕ-ΣΕ.....
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ ΣΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ ΕΞΩ ΣΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΠ/ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΛΕΓΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΦΟΝΤΑΝ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΟΛΟΡΦΙΑΣ ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ(ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ +ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΔΙΑΤΗΡΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ...:)
ΓΝΩΘΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΤΕ ΠΕΡΙΑΥΤΟΛΟΓΙΑ /ΑΛΛΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ...ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΤΗ...ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ....:)
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ...-ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΡΓΟΤΕΡΑ..-
ΕΧΜ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΥΤΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"!)
ΣΙΜΟΡΙΛ...ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ + ΜΕ ΑΥΤΟ...ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ;...
-ΤΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΣ ΣΠΟΡ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΚΟΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...-

ΜΑΚΙΑ

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/05/2004 15:55:00

VaniaΝέο Μέλος
22/05/2004, 15:59:22
Φίλη ΑΤΜΑ , δεν είναι δα και τέτοιας σημασίας η Eurovision !
Ας μην αναγάγουμε το ΣΑΚΗ σε κρητήριο του πατριωτισμού μας. Έλεος !
Δηλαδή, θα ρωτήσω εγώ, όσοι δεν άρεσαν το Σάκη ή όσοι άρεσαν τη Ρουσλάνα ή την όποια Ρουσλάνα, σημαίνει πως είναι και λίγο... ανθέλληνες ; Όχι δα! Υπάρχουν άλλα πιό σοβαρά κρητήρια νομίζω. Κάπου τα μπλέξαμε! Καλός ο Σάκης, αλλά ως εκεί. Μη τον κάνουμε και "εθνικό ήρωα"!!! Γιατί σε καμιά περίπτωση δεν είναι...

... και κάτι άλλο: η Ρουσλάνα είναι.. παντρεμένη...

22/05/2004, 16:05:19
quote:

Φίλη ΑΤΜΑ , δεν είναι δα και τέτοιας σημασίας η Eurovision !
Ας μην αναγάγουμε το ΣΑΚΗ σε κρητήριο του πατριωτισμού μας. Έλεος !
Δηλαδή, θα ρωτήσω εγώ, όσοι δεν άρεσαν το Σάκη ή όσοι άρεσαν τη Ρουσλάνα ή την όποια Ρουσλάνα, σημαίνει πως είναι και λίγο... ανθέλληνες ; Όχι δα! Υπάρχουν άλλα πιό σοβαρά κρητήρια νομίζω. Κάπου τα μπλέξαμε! Καλός ο Σάκης, αλλά ως εκεί. Μη τον κάνουμε και "εθνικό ήρωα"!!! Γιατί σε καμιά περίπτωση δεν είναι...

... και κάτι άλλο: η Ρουσλάνα είναι.. παντρεμένη...

Χα! δεν τιθεται τετοιο θεμα απο τα δικα μου λογια/
αν διαβασεις προσεκτικα -ΚΑΙ αμεροληπτα -
θα καταλαβεις πως μοναχα αυτο που εσυ λες" οτι ειπα"!
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΑ! ....
μην τρελαθουμε κιολας....
προσεξε +την υποδειξη προς εσε, στην προηγουμενη σελιδα-σου ζητησα κατι.. αλλα ηρθες μολις τωρα-αναρρωτιεμαι "τι ελληνες;"
ειναι ολοι οσοι μιλανε ετσι οπως μιλησαν καποιοι για τον σακη η την νικητρια τοσο ρηχα που δηλωνουν σιγουρα πως μοναχα αυτο που συνεβη δεν καταλαβαν.
Δεν ειπα "εθνικο ηρωα" τον Σακη!
Απλα δεν βλεπω το λογο να κατηγορειται καθε φορα ενας ελληνας που τα καταφερνει καλυτερα απο αλλους....ελληνες.../συνηθως εκεινους που τον κατηγορουν:)

επισης ...."η ρουσλανα ειναι παντρεμενη" ...αλλα παρολα αυτα τριφτηκε δημοσια μαλιστα! στη"μυτη" του...Σακη;....χμ....
ενδιαφερον ετσι ...Τατιανα;....

Technoshamanism

Edited by - ΑΤΜΑ on 22/05/2004 16:10:41

22/05/2004, 16:21:22
Συνταξειδιώτισσα,

σπεύδω...!

Νομίζω ότι το "απόλυτο νερό" (βρε... κάτι σε Ουράνιο φέρνει αυτός) μπορεί να τα καταφέρει. Είναι ανάλογος σόουμαν. Από κει και πέρα, θέλει λίγο προσοχή στην επιλογή του τραγουδιού...

Άκουσα ότι συζητιέται να ξανασταλεί ο Σάκης και του χρόνου, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ δόκιμο. Ίσως αργότερα... να γίνει ο Τζόνι Λόγκαν της Ελλάδας...

Ενημερωτικά και για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους:
Οι τραγουδιστές/ριες απαγορεύεται να κάνουν πλαστική στη μύτη ή να χάνουν απότομα βάρος.

No name human

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

22/05/2004, 16:35:50

quote:
Άκουσα ότι συζητιέται να ξανασταλεί ο Σάκης και του χρόνου, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ δόκιμο. Ίσως αργότερα... να γίνει ο Τζόνι Λόγκαν της Ελλάδας...

ΖΑΝΤΟΚ ΧΑΙΡΕ!

ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΩΡΑ..
ΧΜ..ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ -ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ- ΕΙΠΕ ΠΩΣ..ΟΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΟΙ .."ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ"..ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΕ ...ΑΛΛΕΩΣ.. ΤΟΥΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ....

ΧΜ....
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΒΕΒΑΙΑ Η..ΙΡΛΑΝΔΙΑ....ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΡΕΙΣ...ΦΟΡΕΣ....
ΕΧΜ...
ΤΩΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ Η...ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΠΑΜΕ;....
ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΩΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;...
(ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤ ΘΑ'ΛΕΓΑ "ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΚΟΜΗ"...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ :))

Technoshamanism
22/05/2004, 17:40:24
Δεν αμφισβητεί κανείς το αισθητικό κριτίριό σου για την αντικειμενική ομορφιά... ούτε και θα πρέπει να μας αφορά... Αυτός ο τρόπος είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα.. Είναι ενδείξεις μα όχι και αποδείξεις.. Δεκτές παρό όλα αυτά, δεν έχω λόγο να τις αμφισβητήσω.. δεν θα σταθώ περισσότερο εκεί.

Θέλω να πω λοιπόν πως μία τέτοια πρωτιά δεν θα είχε να προσφέρει κάτι σχετικό με την μουσική παιδεία σε αυτή την χώρα.. Ίσα ίσα το πράγμα θα γινόταν ακόμα χειρότερο.. γιατί ποιότητα στον Σάκη δεν είδαμε.. σε αντίθεση με εκείνους που αναφέρεις περί της δεκαετίας του 60...
Έτσι ο Σάκης και ο κάθε Σάκης θα παρελαύενε σε όλες τις στήλες σε όλα τα κανάλια, μουσικούς σταθμούς και λοιπά μα η ουσία μηδέν..

Το θέμα δεν είναι να πούμε πως η Ελλάδα είναι η καλύτερη μα να γίνει η καλύτερη..
Για εμένα η ουσία δεν είναι να αγαπώ την χώρα μου και να μην βλέπω γύρω μου.. για εμένα η ουσία κρίβεται αλλού , αλλά δεν είναι επί του παρόντος

Επίσης να επισημάνω πως ο λόγος που κάνω περί Σάκη δεν έχει σχέση με κάποια σύγκριση με άλλα τραγούδια.. Δεν του δίνω βαθμό συγκριτικά δηλαδη...

quote:
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΤΕΣ...ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕ ΤΗ ΜΑΝΤΟΝΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΤΗ...ΣΑΝ ΤΟΥ ΣΑΚΗ....:)
ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ... ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ...-ΑΠ'ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΡΟΝΙΑ..ΑΡΓΟΤΕΡΑ..-
ΕΧΜ...ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΚΑΘΟΤΙ Η ΜΥΤΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΝΩΡΙΣΜΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ"!)
ΣΙΜΟΡΙΛ...ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ + ΜΕ ΑΥΤΟ...ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ

αν σου πω όχι μην το πιστέψεις
Πάντως έχω κάτι ακούσει περί μεγέθους μύτης και όχι μορφολογίας... Μεγάλη μύτη δεν έχει.. Εκτός και άν έχει και δεν το έχω προσέξει... Μάλιστα.. ξέρουμε να καλύπτομε τα ελαττώματα βλέπω πάντως ε?

Εντάξει.. μία χαρά ο Σάκης.. ο Σακούλης.. το καμάρι μας..
Εξάλλου δεν υπήρχε κάποιο άξιο μέτρο...

Στον λόφο με τα σκ..ά βασιλεύει το σκουλίκι.....

Μην το πάρεις της μετρητίς , υπερβάλλω για να σου δώσω να καταλάβεις πως το βλέπω...

Αυτα.. φιλικά.. Καλησπέρα...

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

Edited by - simori on 22/05/2004 17:43:24

22/05/2004, 18:29:41
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο Σάκης δεν άξιζε να περιφέρεται στα κανάλια, ενώ η Ρουσλάνα ανέδειξε ότι καλύτερο είχε η Ουκρανία;

Αλήθεια, από πότε η πρωτιά στη Eurovision καθορίζει την πορεία της Τέχνης εν γένει; Συνέβη αυτό ποτέ; Δηλαδή αν έβγαινε ο Ρουβάς, θα γινόταν κακό πρότυπο, ενώ τώρα όλοι ακούμε Μαρία Κάλλας;

Οκ, πάσο... Α, ρε κατακαημένη Ρούμελη, Σούλι και Πετροκούγγι! Μα ποτέ να μην είμαστε ευχαριστημένοι μ' αυτό που είμαστε, ενώ οι άλλοι δεν πειράζει που μας σερβίρουν το τερατολόγημά τους για την ύψιστη έμπνευση;

Εντάξει, αγαπητή simori, να ανεβάσουμε το επίπεδό μας, αλλά έχεις αναρωτηθεί μήπως μετά δεν είναι κατάλληλο για τα περιττώματα που αναφέρεις;

No name human

Edited by - Zadok on 22/05/2004 18:58:29

22/05/2004, 19:35:48
quote:
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο Σάκης δεν άξιζε να περιφέρεται στα κανάλια, ενώ η Ρουσλάνα ανέδειξε ότι καλύτερο είχε η Ουκρανία;

Αγαπητή Zadoc μην προτρέχεις...
Δεν είπα πως η Ρουσλάνα άξιζε περισσότερο

Το επίπεδο πάνω κάτω είναι το ίδιο σε αυτά τα φεστιβάλ

Δεν είπα επίσης πως δεν έπρεπε να διεκδικήσουμε την πρωτιά... η οποία κατά πολλούς μας άξιζε... είπα ότι δεν χρειάζεται να σκίσουμε και τα μαγιώ μας
Πως δεν πρέπει να σκεκόμαστε εκεί γιατί δεν έχει να αναδείξει ιδιαίτερο πολιτισμικό ενδιαφέρον ούτε πνευματικό ούτε και μουσικό
μιας και αυτό είναι το ζητούμενο..
Είναι όμως μία ωραία ευκαιρία για την ανάδειξη μίας χώρας προς τις έξω χώρες.. και για την προσπάθεια ανάδειξης κάποιου ταλέντου εάν τα πράγματα λειτουργούσαν με αξιοικρατικό τρόπο!!! Όμως ούτε αυτό γίνεται!!

Μέχρι εδώ δεν πιστεύω να διαφωνούμε...

Το κακό όμως δημιουργείτε όταν μας κάνουνς πλήση εγκεφάλου με όλα αυτά και εμείς καθόμαστε και τους δίνουμε σημασία... γιατί αυτό είναι το μόνο σίγουρο επακόλουθο... σε μερικά χρόνια να βλέπουμε ρουβάκια παντού!!! πράγμα που εμένα μου φέρνει αναγούλα... Πως το λένε?
Κάτι που θα έπρεπε να δημιουργείται..σε όλους... η αναγούλα

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

VIKINGΜέλος
22/05/2004, 19:40:51
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι εδω στην Ελλαδα παιρνουν τοσο στα σοβαρα τον διαγωνισμο του Eurovision.Γιατι δεν μπορουν καποιοι να το δουν σαν μια απλη γιορτη της μουσικης.Ενταξει πολλα τραγουδια ηταν της πλακας οπως και της Ελλαδας(υπηρχαν ομως και καλα κομματια οπως της Σερβιας και της Κυπρου) αλλα να φτανουν στο σημειο καποιοι φανατιλες,εθνικιστες να μιλανε για νεα ταξη πραγματων,για ιμπεριαλισμο,να ανακατευουνε την πολιτικη με τον μουσικο αυτο διαγωνισμο δεν το καταλαβαινω.Ακουσαμε στην τηλεοραση εναν τραγοπαπα που ζει στο μεσαιωνα να μιλαει για πορνοτραγουδι,ακουσαμε απο καποιους αλλους να λενε πως πρεπει η Ελλαδα να στελνει τραγουδια μονο στα Ελληνικα(μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι η μουσικη δεν εχει συνορα),ακουσαμε για βαρβαρους(ουκρανια) και διαφορα αλλες παρλαπιπες.Ακουσαμε απο διαφορους γελοιους να μιλανε για Βορεια συμμαχια και οτι αδικηθηκε η Ελλαδαρα και οτι συνομωτουν καποιοι εναντιον μας.Ελεος πια!Οταν νικησε η Τουρκια στον προηγουμενο διαγωνισμο ηταν η Βορεια συμμαχια ή μηπως οφειλεται η νικη της σε τουρκους μεταναστες του εξωτερικου που ψηφισαν;Παντα δικαιολογιες βρισκουν εδω στην Ελλαδα οταν δεν βγαινουν πρωτοι καπου,το μονο που δεν αναρωτιουνται ειναι αν τελικα δεν αρεσε το τραγουδι στους ξενους.

Ετσι γινεται παντα με καθε διοργανωση μικρης ή μεγαλης σημασιας,γιορτη υποτιθεται οτι ειναι και η Ολυμπιαδα,γιορτη υποτιθεται οτι ειναι και το ποδοσφαιρο.Ομως στην πραγματικοτητα μονο γιορτες δεν ειναι.Ο ανθρωπος ειναι ενα ον που ξερει πολυ καλα να "καταστρεφει" την οποιαδηποτε γιορτη.Διοτι τα παντα γινονται στο βωμο του κερδους,παντα υπαρχει ο φανατισμος,ο εθνικισμος και η μισαλλοδοξια που καλλιεργουν και τα παναθλια μεσα μαζικης ενημερωσης.

Τα παντα μποροουμε εμεις οι ανθρωποι να καταστρεψουμε με το φανατισμο μας.Ακομη και το φορουμ που ειναι ο ωραιοτερος δικτυακος τοπος ανταλλαγης αποψεων μετατρεπεται πολλες φορες σε καφενειο
με προσωπικες αντιπαραθεσεις αναλογες με αυτες που γινονται στα τηλεοπτικα παραθυρα μεταξυ πολιτικων.

"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΚΑΙ
ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΕΝΑ ΣΚΟΙΝΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ"

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ

22/05/2004, 19:51:20
quote:
Εντάξει, αγαπητή simori, να ανεβάσουμε το επίπεδό μας, αλλά έχεις αναρωτηθεί μήπως μετά δεν είναι κατάλληλο για τα περιττώματα που αναφέρεις;

Δηλαδή μετά δεν θα έχουμε περιττώματα να αναδείξουμε? και αυτό είναι κακό?

Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο.... (λαμπάκι)
Μωρέ Σάκιδες μπορούμε να στέλνουμε κάθε χρόνο.. εμείς μπορούμε να μην κολάμε δημιουργώντας ρουβάκια στο πέρασμά μας?
Γι αυτό το επίπεδο μιλάω...

Νομίζω πως τώρα έγινα κατανοητή

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

22/05/2004, 19:58:44
Έσκισα το μαγιώ μου; Πού;;;

No name human

22/05/2004, 20:01:21

Φίλε Viking,
quote:
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολλοι εδω στην Ελλαδα παιρνουν τοσο στα σοβαρα τον διαγωνισμο του Eurovision.Γιατι δεν μπορουν καποιοι να το δουν σαν μια απλη γιορτη της μουσικης.Ενταξει πολλα τραγουδια ηταν της πλακας

quote:
αλλα να φτανουν στο σημειο καποιοι φανατιλες,εθνικιστες να μιλανε για νεα ταξη πραγματων,για ιμπεριαλισμο,να ανακατευουνε την πολιτικη με τον μουσικο αυτο διαγωνισμο δεν το καταλαβαινω.Ακουσαμε στην τηλεοραση εναν τραγοπαπα που ζει στο μεσαιωνα να μιλαει για πορνοτραγουδι,ακουσαμε απο καποιους αλλους να λενε πως πρεπει η Ελλαδα να στελνει τραγουδια μονο στα Ελληνικα(μαλλον δεν εχουν καταλαβει οτι η μουσικη δεν εχει συνορα),

Συμφωνώ....απλά

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

22/05/2004, 20:15:20
Zadoc συμφωνώ.. στο γέλιο...

αυτός ο βλάκας έχει πει και μερικά καλά..
για την μεταδοτικότητα

Χαιρετώ προς το παρόν από αυτή την γωνία

Η Πείρα δεν ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ

Η ομορφιά απλώνεται.....
S I M O R I L .......

TelxinasΜέλος
22/05/2004, 21:08:12
Ρε ΑΤΜΑ εμένα γιατί με έκανες quote; Δεν είπα ότι κάποιος με απεκάλεσε Βάρβαρο.

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Οικοδομική

23/05/2004, 00:33:21
"..οταν πηγαιναμε μαζι σχολειο καθοσουνα στο διπλανο θρανιοοο.."
"πισω απο τις λεξεις κρυβεται ο αλεξηςςς..."

τραγουδαγε καποτε ο πασχαλης....
και τι με νοιαζει θα μου πεις!
αλλα θα πω..τι εχουν οι στιχοι; για εμας που ζουμε στο τωρα;
τωρα ενταξει ειναι sixties περασα και την αποριψη της γενιας του δαλιανιδη και δεχομαι οτι ειναι μια ρομαντικη ταση που υπηρξε απο τα ελληνακια παιδια των λουλουδιων...μα ελα που ζουμε στο τωρα...και ο σακης χαρακτηριζει ακριβως τα αγορια αυτης της ηλικιας...και μαλιστα με χαρακτηρα που συναρπαζει τις τουριστριες.(νεαρος απο παραθαλασιο σημειο της ελλαδας/εδω νησι!/δηλαδη greek kamaki)
τωρα....
ειναι ομορφος(plus:τελειος με photoshop.../εχει φοβερη κινηση:κανει πολη γυμναστικη/ειναι σοουμαν/η φωνη ειναι ο,τι πρεπει για το ποπ ειδος που ανηκει(αφου τα μηχανηματα κανουν θαυματα..)

τι αλλο πρπει να εχει;
τα λεει ωραια τα αγγλικα ενω καθολου τα ελληνικα/αφου θα κανει καριερα εξω τι να κανει τα ελληνικα
και μια ερωτηση:

ποιος μιλαει πια ελληνικα;
εχμ..
αφου ο σακης ειναι 32....μην ξεχναμε οτι το 81...οταν ηρθε για πρωτη φορα το πσκ...στην κυβερνηση μας εκοψαν το πολυτονικο...και σιγα σιγα..μαθαμε να απομακρυνομαστε απο τη πραγματικη ελληνικη γλωσσα...(ασχετο αν εκανα αρχαια στο λυκειο επειδη διαλεξα δεσμη.../οι υπολοιποι;)

μετα ηρθε ο ανανεωμενος Δαλιανιδης..και τα 'τσακαλια'του....
εχμ... αυτη η γενια και ο "Λαλακης ο εισαγωμενος"(Που μου θυμησε πριν λιγες ωρες μια φιλη :)
εδωσαν ολα οσα χρειαζοταν για να αποκοπει η τοτε νεολαια απο τα ελληνικα ....(εθιμα/ηθη/γλωσσα...)θυμαμαι να κοροιδευουντα παραδοσιακα κα να εκτιμουν καθε τι ξενοφερτο....(χμ....σας ειχα αναφερει το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο μα ..ποιος το καταλαβε; η τατιανα; καλα ενταξει προσεξε το καλσον:)
στην εκεινη ταινια τι ελεγε η αλικη ....κατα την χρυση δεκαετια του εξηντα;;;;
και τι αλλαξε τελικα;;;;
μηπως εμεις και το [πως τα βλεπουμε;..μηπως αναθεωρησαμε;;;.ποιοι βοηθησαν να συμπαθησετε τη νανα μουσχουρη;

(/εμενα η ιδια...
οταν ο "Γρηγορης" της πηρε συνεντευξη
+εκεινη αναφερθηκε στον χαλιλ γκιμπρανκαι στον προφητη που ελεγε για τα παιδια....μετα ειχε αναφερθει+ στον σακη../περυσι ηταν..:)

+ τελικα μεγαλωσαμε....!
και ο σακης το ιδιο...
δηλαδη ειναι κι αυτος στην γενια που κυβερναμε τωρα σε πολλα σημεια της κοινωνιας...
πλεον δεν εχω τοσα παραπονα απο τις δημοσιες υπηρεσιες/δουλευον ανθρωποι σαν εμενα(ηλικιακα>....)
τωρα πια δεν αισθανομαι παραξενα που ειμαι ελληνιδα....επειδη κανενας στα μιντια δεν κοροιδευει την καταγωγη μας...(επιτελους!)

βεβαια υπαρχουν και οι αριστοφανικοι....
της επιθεωρησης....αλλα εκεινους επιλεγεις αν θα τους δεις....δηλαδη θα επιλεξεις αν θες " ν'αναγουλιασεις"...

ωραια το θεμα μπρορει να δωσει πολλα....
οσακις και να χτυπηθουμε με αστοχα σχολια...
ουτε φανατικοι ειμεθα....ουτε ανθελληνες...
μια κουβεντουλα κανουμε....
ζεσταματακι...πριν τους ολυμπιακους..ταπαμε....

και οπως ειπε και ο φιλτατος..τελχινας....

quote:
Για να χαλαρώνουμε λίγο...

(...γι αυτο "σε εκανα" quote!)

ποιος βλεπει χαζοκουτι τωρα;;;..χμ..mega.....

Technoshamanism
TelxinasΜέλος
23/05/2004, 01:01:59
A!
(Useless post)

Επιχείρησης Γης Μαδειάμ

Telxinas - Οικοδομική

23/05/2004, 03:06:45
Σ΄΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ.Σ''ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.Σ΄΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.Σ΄΄ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΠΟΥ ΝΗΚΙΣΕ!ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΟΝΩ ΤΗΝ ΤΑΠΗΝΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Να σαι καλα.Μας εκανες υπερηφανους!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ!