ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φαντάσματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Φαντάσματα - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

silence200032 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
silence2000Νέο Μέλος
11/06/2005, 00:10:39
Πριν δύο χρονια εχασα την μικρή μου αδελφή σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα.Τοτε ηταν 7 χρονων.Ταράχτηκα παρα πολύ με αυτό το γεγονός που ειχα να κοιμηθω καλα παρα πολυ καιρο.Εδω και λιγες μερες μου συνεβει κατι πολυ περιεργο βλέπω την μικρη μου αδελφή να τρέχει και να παίζει μεσα στο σπιτι ξεγνιαστη χωρις να εχει συμβει τιποτα ακόμα φοραει τα ρουχα που φορουσε την ημερα του ατυχηματος.Οταν της μιλησα αυτη αρχισε να τρεχει..Αυτο δεν γινεται παντα...Πιστευω μερικεσ φορες οτι ειναι της φαντασιας μου.Λετε να ειναι η οχι τελικα...
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
11/06/2005, 02:34:03
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΟΥ.
ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ "ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ" ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.
Deghar AdharkΜέλος
11/06/2005, 20:18:23
καλησπερα

δεν ξερω πραγματικα να ειναι της φαντασιας σου η οχι,προσπαθησε να ελεγξεις τις ωρες που ερχεται αν αυτες ειναι συγκεκριμενες.
επισης προσπαθησε να βγαλεις φωτογραφια η να της μιλησεις,
ποτε δεν ξερεις.
αν και τις περισσοτερες φορες ειναι το φαινομενο της οφθαλμαπατης.

11/06/2005, 21:25:16
Λυπαμαι για την απωλεια που εχεις ζηση.Αυτο που σου συμβαινει ειναι λιγο περιεργο 'καπως ανησυχητικο.Δοκιμασε να παρεις καποιο ελαφρυ ηρεμιστικο για να δουμε αν θα συνεχισεις να εχεις αυτη την παραισθηση και βλεπουμε.[Επειδη δεν ξερω την ηλικια σου και αλλο πραγμα ανταποκρινεται σε καποιον μεγαλο και αλλο σε καποιον εφηβο αν ισχυει το δευτερο θεωρω οτι πρεπει να μιλησεις με καποιο μεγαλυτερο].
Φιλικα
snoopyΜέλος
11/06/2005, 21:54:34
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΛΙΒΕΡΟ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΟ.
ΔΕΝ ΩΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΣ ΣΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΧΩΡΙΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ.
YiannakasΜέλος
11/06/2005, 23:45:12
σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έχω ΄΄χάσει΄΄ την μητέρα μου και ξέρω τι περνάς. Το πιθανότερο είναι ότι δεν είναι της φαντασίας σου. Είναι καλό να διαβάσεις βιβλία σχετικά με επιθανάτιες εμπειρίες και αστρικές προβολές (όταν κάποιος αποχωρίζεται το υλικό του σώμα χωρίς να έχει πεθάνει). Υπάρχει και σχετικό θέμα περί αστρικής προβολής στο εσοτέρικα. Επειδή έχω ζήσει κάμποσες αστρικές προβολές, μπορώ να σου πω ότι όταν πεθαίνει κάποιος απλά βγαίνει από το σώμα του (το υλικό) οριστικά. Αισθάνονται τόσο ζωντανοί όσο και όταν ήταν μέσα στο υλικό. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι αισθάνονται και καλύτερα χωρίς αυτό. Έτσι πολλοί δεν καταλαβαίνουν ότι εχουν πεθάνει και συνήθως είναι και αναστατωμένοι που δεν ανταποκρίνεται κανένας στον λόγο τους. Για αυτό το λόγο παλιά όταν πέθαινε κάποιος έκρυβαν τους καθρέφτες του σπιτιού με σεντόνια για να μην διαπιστώσει ο ''νεκρός'', αλλά στην πραγματικότητα ζωντανός χωρίς υλικό σώμ,α ότι δεν βλέπει το είδωλό του στον καθρέφτη και αναστατωθεί. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ. Για κάποιο λόγο η εξωαισθητήρια αντίληψή σου είναι πιο αναπτυγμένη από τον μέσο άνθρωπο. Έτσι είδες πραγματικά την αδελφή σου. Μην φρικάρεις με αυτό. Την μητέρα μου την είδα σε αστρική μου προβολή να είναι στην κουζίνα όπως ήταν και παλιά. Το καλό είναι να προσευχηθείς και να της ζητήσεις νοητικά να πάει στο λευκό φως και να ζητήσει βοήθεια από ανώτερους πνευματικούς οδηγούς γιατί παραμένοντας στο υλικό πεδίο είναι κατά κάποιο τρόπο εγκλωβισμένη εκεί και δεν συνεχίζει η εξέλιξή της.
νασαι καλά
silence2000Νέο Μέλος
12/06/2005, 12:02:08
Αγαπητη μου nst την πρωτη φορα που την ειδα νομιζα οτι τρελαθηκα απο την στεναχωρια μου και απευθηνθηκα σε ενα ψυχολογο.Αυτος μου ειπε οτι ειναι της φαντασιας μου και μου εδωσε ηρεμιστικα.Το σηζητησα και με τους γονεις μου και μου ειπαν και αυτοι το ιδιο.Ισχηρηστικαν οτι αν ερχοταν η αδελφη μου θα την βλεπαμε ολοι γιατι την αγαπουσαμε το ιδιο.Την παρασκευη αναστατωθηκα πολυ με αυτο που εγινε..Ξαναειδα την μικρη μου αδελφη να τρεχει παλι ανεμελα και να παιζει στην αυλη.Την φωναξα δυνατα και πηγα κοντα της αλλα μεχρι να φτασω ειχε εξαφανιστει...Την ωρα εκεινη ηταν και ο αδελφος μου ο οποιος ειναι μολις 2 χρονων και μου ειπε οτι επεζε με την Σ.... και αρχισε να κλαει κιολας γιατι στεναχωρηθηκε που εφυγε και δεν επεξε κι αλλο μαζι του.Τωρα τι να προτοπιστεψω..Δεν θελω να το πω στους γονεις μου γιατι στο τελος θα με παρουν για τρελη.Ειμαι 17 χρονων!
ΝΙΚΟΣGRΜέλος
12/06/2005, 14:03:32
ΑΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΣ 2ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ.ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ "ΚΑΘΑΡΕΣ" ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ.
KrisnnaΜέλος
12/06/2005, 15:00:42
Kαι εγώ πιστεύω οτι η ψυχή της εξακολουθεί και ίσως εξακολουθεί καιρό ακόμα να βρίσκεται ανάμεσα σας. Και η υπερβολική στενοχώρια και το σόκ που έχετε υποστεί ασκεί μεγάλη ψυχολογική έλξη ανάμεσα στην δική της και την δική σας ψυχή, και γι'αυτό σας εμφανίζεται.

"Non, nisi parento, vincitur"
ΒΑΚΩΝ

Deghar AdharkΜέλος
13/06/2005, 10:48:33
quote:
Ξαναειδα την μικρη μου αδελφη να τρεχει παλι ανεμελα και να παιζει στην αυλη.Την φωναξα δυνατα και πηγα κοντα της αλλα μεχρι να φτασω ειχε εξαφανιστει...

πρωτα να σου πω οτι λυπαμε πολυ για την απωλεια σου.ξεχασα να το στο πρωτο μυνημα.εγω δεν εχω χασει ποτε ως τωρα καποιο τοσο κοντινο προσωπο.

δεν διαφωνω οτι ισως να ερχετε να σε ξαναδει αλλα ειναι λιγο περιεργος ο τροπος που παρουσιαζεται.

γιατι δεν εμφανιζεται να σου μιλησει? αυτο αποτελει ενα μυστηριο.

οταν την βλεπεις ειναι με την κανονικη της μορφη? η φαινετε σαν φαντασμα?
παντως καλο θα ηταν να το ψαξεις περαιτερω δεν εχεις τιποτα να χασεις

Ismail vilehand:proud to be a council member

dim.karΜέλος
13/06/2005, 11:13:46
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Deghar Adhark γράφεις:
quote:
δεν διαφωνω οτι ισως να ερχετε να σε ξαναδει αλλα ειναι λιγο περιεργος ο τροπος που παρουσιαζεται.

γιατι δεν εμφανιζεται να σου μιλησει? αυτο αποτελει ενα μυστηριο.

Δηλαδή το μυστήριο είναι που παρουσιάζεται έτσι ή ότι απλά παρουσιάζεται; Γιατί κάπου έχουμε χάσει το μέτρο... Είναι δηλαδή δεδομένο ότι παρουσιάζεται και μυστήριο το πως παρουσιάζεται.

Πάντως, και παρεπιπτόντως ειλικρινή συλληπητήρια αγαπητέ/ή silence2000, γίνε λίγο πιο πρακτικός/ή. Είναι φυσιολογκό μετά από ενα τραυματικό γεγονός να έχεις τέτοιες ψευδαισθήσεις. Αν επιμείνουν το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν να επισκεφθείς ένα γιατρό ή ένα ψυχολόγο. Αυτοί σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσουν...

Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky

silence2000Νέο Μέλος
13/06/2005, 12:02:40
Αγαπητε/η dim.kar εχω απευθηνθει σε ψυχολογο αλλα αυτος μου συστησε ηρεμιστικα που και αυτα κανουν κατι για λιγο χρονικο διαστημα.Οταν την βλεπω ειναι οπως παλια ακομα φοραει τα ρουχα που φορουσε την ημερα του δυστηχηματος.Πολλες φορες εχω παει κοντα της να της μιλισω αλλα το μονο που γινεται ειναι να εξαφανιζεται αποτομα..και μετα με πιανει μια ξαφνικη ζαλη
oneiric1Μέλος
13/06/2005, 16:06:11
quote:
Την μητέρα μου την είδα σε αστρική μου προβολή να είναι στην κουζίνα όπως ήταν και παλιά.

Φίλη μου ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια.

Φίλε μου πόσο σε νιώθω, έχω και ‘γω τον ίδιο πόνο.

Θα γράψω την γνώμη μου για το θέμα, αλλά ήθελα μια διευκρίνηση. Τι εννοείς φίλε μου, ότι ενώ ήσουν σε κατάσταση ΑΠ είδες τη μητέρα σου?

* Ειρήνη *

~ Love is the only truth ~

bladerunnerΜέλος
14/06/2005, 18:03:10
Κατ'αρχάς συλλυπητήρια. Πρόσφατα έχασα συγγενικό ηλικιωμένο άτομο -που το περιμέναμε- και ο πόνος ήταν μεγάλος. Πόσο μάλλον ένα μικρό κοριτσάκι 7 ετών, να φύγει εντελώς απρόσμενα...

Σχετικά με την απάντηση που δόθηκε -ότι είναι το αστρικό της σώμα- θα ήθελα να εκθέσω μια απορία... Παίζει η περίπτωση να είναι ένα είδος σκεπτομορφής;

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

Deghar AdharkΜέλος
14/06/2005, 18:26:14
quote:
Είναι δηλαδή δεδομένο ότι παρουσιάζεται και μυστήριο το πως παρουσιάζεται.

γεια σου dim.kar

αυτο το πηρα ως δεδομενο γιατι ισως αν ξεκαθαρισουμε τις περιπτωσεις οπου εμφανιζεται ισως να οδηγηθουμε σε πιθανη λυση να ειναι ψευδαισθηση.
οστοσο δεν θα μπορουσα να το καταδικασω με την μια οτι δεν ισχυει.
αν το ψαξουμε λιγο παραπανω ισως να βγαλουμε ακρη

quote:
Πολλες φορες εχω παει κοντα της να της μιλισω αλλα το μονο που γινεται ειναι να εξαφανιζεται αποτομα..και μετα με πιανει μια ξαφνικη ζαλη

[i]θα ηταν καλο να προσπαθησεις να το παρεις σε βιντεο,ισωςαν μπορεσεις να ελεγξεις τις ωρες που ερχεται και να εχεις πει σε αλλο ατομο να εχει την καμερα.

οταν ερχεται τι φοραει?

Ismail vilehand:proud to be a council member

silence2000Νέο Μέλος
14/06/2005, 18:37:19
Οταν ερχεται οπως ειπα και παραπανω φοραει τα ρουχα που φορουσε την ημερα του δυστηχιματος.Νομιζω οτι πια δεν ειναι της φαντασιας μου την βλεπω και αρχισε να μου μιλαει κιολας.Εχθες συγκεκριμενα περπατουσα και την ειδα να ερχεται ακριβως διπλα μου και μου ειπε <<γεια σου Γ..>>αλλα δεν χαθηκε,συνεχισε να περπαταει.Αλλα αυτο γινεται μονο μεσα στο σπιτι σαν να το εχει στειχιωσει...Δεν ξερω τι αλλο να πω.Αλλα αυτο με χαροποιει τοσο πολυ γιατι μπορω να βλεπω την αδελφη μου με καποιον τροπο...
Deghar AdharkΜέλος
14/06/2005, 22:34:25
σου μιλησε?
αυτο ειναι μια σχετικη προοδος.δοκιμασες να της μιλησεις και εσυ?

αν θες κανε το αλλο

υπαρχουν καποια μικρα μηχανηματακια που ειναι σαν κινητο φαντασου αλλα πιο μικρα ακομα.αυτα λειτουργουν ως μαγνητοφωνα.εχει ειδικο κουμπομα για να μπαινει στην ζωνη.αυτα λειτουργουν για αρκετες ωρες και γραφουν τα παντα σχετικα καθαρα οση και να ειναι η αποσταση.

δοκιμασε να την μαγνητοφωνησεις η να την τραβηξεις φωτογραφια την ωρα που προχωραει μαζι σου.

Ismail vilehand
Toorc icefist
Geleb Flamefinger
Bremm Sparkfist
Wyand Voidbringer
Maffer Dragonhand
"the high council of zakarum

ΟΛΓΑΝέο Μέλος
16/06/2005, 13:53:02
Ρε παιδιά τι της λέτε της κοπέλας;Βασικά το μνημόσυνο δεν είναι που κάνουν κόλυβα για το καλό της ψυχής του νεκρού;Καλά θα κάνεις να απευθυνθείς στους γονείς σου και αυτοί σε παπά να έρθει να διαβάσει και το σπίτι για την ψυχή της.Μην τρελαινόμαστε τελείως τώρα
MAX - X5Μέλος
16/06/2005, 14:31:20
Λυπαμαι για την απωλεια που εχεις ζηση.Αυτο που σου συμβαινει ειναι λιγο περιεργο 'καπως ανησυχητικο.Δοκιμασε να παρεις καποιο ελαφρυ ηρεμιστικο για να δουμε αν θα συνεχισεις να εχεις αυτη την παραισθηση και βλεπουμε

Ελεος βρε παιδια δινονται και συνταγες φαρμακων εδω μεσα ας παρεμβει καποιος admin ειναι εξωφρενικο!!!!

XNAMEDΜέλος
16/06/2005, 14:31:31
Τα θεσμα μου συλληπητηρια

Συνηθως οταν καποιος "πεθανει" η ψυχη του περιπλανιεται στην γη εως οτου κριθει και μετεσαρκωνθει και ακολουθησει μια αλλη πορεια της μετεπειτα "ζωης του".Φαντασματα υπαρχουν και θα υπαρχουν.Η μικρουλα εκμεταλευεται το χρονικο περιθωριο που της εχει δοθει και επικοινωνει μαζι σου.Ψυχοφαρμακα θελουν οι ιδιοι οι ψυχιατροι που δεν μπορουν να σε καταλαβουνε.Δυστηχως εχω χασει αρκετους δικους μου ανθρωπους και πολλυς τους εχω δει και στον ξυπνιο μου οπως και ο πατερας μου.Μιλαω για τον παππου μου που πεθανε πριν ενα χρονο.Παντα οι ανθρωποι που χανουμε εμφανιζονται στο σπιτι τους και σε οποιον θελουν οι ιδιοι.