ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σπάνια μετάσταση? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Σπάνια μετάσταση? - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

speeds3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
speedsΝέο Μέλος
25/08/2004, 21:35:25
Καλησπέρα <<Παιδιά>>, μόλις σήμερα αποφάσισα να παρώ συμμετοχή στις συζητήσεις που κάνετε.Πριν 2,5 χρόνια διαγνώστηκε στην μητέρα μου καρκίνος της μήτρας των ωοθηκών κτλ.Εκανε ολική αφαίρεση και ακολουθήσαν χημειοθεραπείες,απο τότε έκανε κάθε εξάμηνο εξετάσεις σε όλο το σώμα(αξονική,αίμα)εκτός από το κεφάλι.Πριν 2 μήνες της διαγνώστικε όγκος στο κεφάλι,έκανε χειρουργική αφαίρεση όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού πήγε πολύ καλά ακολούθησαν ακτινοθεραπείες και αυτήν την στιγμή κάνει και χημειοθεραπείες οι παρενέργειες είναι αισθητές.Ξέρει κάποιος να μου πεί εαν αυτή η περίπτωση της μετάστασης από την μήτρα στο κεφάλι είναι σπάνια?(Η μητέρα μου είναι 52 ετών)

BRAINSTORMΜέλος
21/09/2004, 02:06:18
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΩ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ.

ΙΣΩΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ.Η ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ. "www.google.gr" ΚΑΙ ΨΑΞΤΟ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

G.S.Νέο Μέλος
30/09/2004, 12:20:55
Γειά σου speeds!

Δεν υπάρχει σπάνιο σε αυτή την ασθένεια...
Ολα ειναι πιθανά. Το σημαντικό είναι η έγκαιρη διαγνωσή, να αντιδράει θετικά το σώμα στις θεραπείες και εξίσου σημαντικό είναι η ψυχική υγεία του ατόμου που τις δέχεται!! Βοήθησε στο τελευταίο τη μητέρα σου όσο μπορείς!!!!

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ!!!!