ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΡΩΤΗΣΗ (Σχετικά με την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- ΕΡΩΤΗΣΗ (Σχετικά με την αντιμετώπιση της ιγμορίτιδας) - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

kostasgr36 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/05/2003, 02:59:52
Δεν έκανα κριτική. Πρέπει να προσέχουμε και τις λέξεις που χρησιμοποιούμαι και τον τρόπο γραφής γιατί απο τη στιγμή που δεν ακούμε ο ένας τον άλλον δια ομιλίας πρέπει να υπακούμε σε ορισμένους άτυπους κανόνες. Δε σε κατηγόρησα για τίποτε απλά σου υποδεικνύω ποιός είναι ο αποδεκτά κατανοητός τρόπος γραφής ανα τον κόσμο. Απο εκεί και πέρα εσυ και βέβαια κάνεις ο,τι γουστάρεις αλλά μην εκπλήσεσαι απο τις απαντήσεις που θα λαβαίνεις λόγω του έντονου ύφους γραφής σου.
tzo:
Φίλε, δεν ανταγωνίζομαι κανέναν, δεν αποβλέπω στο να κερδίσω τίποτε σ' αυτό το site ούτε έχω συμμάχους(...) και επίσης δεν βρίσκομαι πίσω απο καμμία ταμπέλα (μιλώ για μένα, δεν είναι υπονοούμενο για κανέναν που ψάχνει μύγες να μυγιαστεί). Όντας καλός δε σημαίνει οτι δεν σου επιτρέπεται να αντιδράς. Και νεύρα έχω και φωνάζω και βγαίνω εκτός ορίων -δυστυχώς- ακόμα δεν έχω φτάσει στη θέωση -λίγη υπομονή...
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 15/05/2003 03:00:30

15/05/2003, 13:44:16
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ reptilesalonica ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΟΥ ??

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ???????

ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ......
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ......

(ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΕ reptilesalonica ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΛΘΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.)

ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

15/05/2003, 21:30:54
AVATΑRGR:
quote:
(ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΙΛΕ reptilesalonica ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΛΘΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.)

Και ο Γαλιλαίος ήταν ο μόνος που πίστευε οτι η Γη είναι στρόγγυλη. Μη χρησιμοποιείς την προφύλαξη των άλλων. Γράφω σε διάφορα forums 5 χρόνια τώρα και σου λέω κάτι. Ε!...δε με νοιάζει αν θα ανοίξεις το κεφάλι σου να το καταλάβεις ή αν θα συνεχίσεις να γράφεις έτσι-εγώ όφειλα να σε ενημερώσω.
'
'
Ότι είχα να πω για το καλό το είπα στο 1ο μνμ. Απο κει και πέρα εσυ τι θέλεις να μάθεις απο μένα. Τι απάντηση περιμένεις?
~Γρηγόρης~

15/05/2003, 22:06:41
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ reptilesalonica ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ...
ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ... ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ..
ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ Η ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ

quote:
ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ......

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΙ ΚΑΛΟΥ ...
ΟΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**

15/05/2003, 22:11:42
AVATARGR: ...Θα ήθελες να μου πείς αν δεν έχεις πρόβλημα πόσων ετών είσαι?

15/05/2003, 23:40:32
[-Αφήστε με να μιλήσω για το καλό]

-...θα χαρω να σε ακουσω.

aummmmmmm

15/05/2003, 23:50:20
ATMA, Είναι κατι που νοιώθω βαθιά μέσα μου μερικές φορές (η δύναμη του καλού). Είναι κάτι που με μεθάει με εναν ερωτισμό εκτός ορίων. Εναν ερωτισμό για τα πάντα που έχουν πνοή σ' αυτή την πλάση. Για οτιδήποτε με περικυκλώνει και του οποίου αποτελώ κομμάτι...Είναι κάτι που μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να ελπίζω οτι κάτι τελευταίο όπως η ηθική και η αγάπη δε χάθηκε εξ' ολοκλήρου απ΄αυτό τον κόσμο. Όταν με γεμίζει αυτή η δύναμη, συλλογίζομαι ετσι απότομα τη θέση μου σ' αυτό τον κόσμο και κλαίω γιατί ίσως δε προλάβω να βάλω απο το κομμάτι μου και να βοηθήσω να μην ανακυκλώνετε πλέον αυτή η βρώμικη κοινωνία προς το χείλος της καταστροφής της...
~Γρηγόρης~

SecondbornΜέλος
16/05/2003, 02:34:07
Ο καλός και ο κακός εαυτός μου δεν αντέχει και γράφει:
α) Ο καλός χαιρετά το νέο μέλος reptilesalonica και τον συγχαίρει για την ιδέα που είχε να ανοίξει αυτό το θέμα που με το πού διαβάζεις το τίτλο σου "μυρίζει" βασιλικός.
β)Ο κακός αναφέρεται στα μέλη reptilesalonica και avatargr και τους λέει: ΝΤΡΟΠΗ σας! Πώς καταφέρατε στο τέλος των μυνημάτων η μυρωδιά του βασιλικού να θυμίζει χαβούζα μόνο εσείς μπορείτε να μου απαντήσετε. Αναρωτηθείτε και συμφιλιωθείτε.
Υ.Γ.: ΕΛΕΟΣ! Μην αρχίσετε να ρίχνετε τώρα ο ένας το φταίξιμο στον άλλο...Απλά πριν ξαναγράψετε θυμηθείτε τον τίτλο του θέματος.
Φιλικά
Secondborn

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

16/05/2003, 02:49:15
Φίλε Secondborn... :) Δε θα ρίξω σε κανέναν το φταίξιμο γιατί δε πιστεύω οτι έκανα το κάτι τόσο δα τραγικό. Μια απλή διαφωνεία ήταν φιλαράκο μου. Δεν έχω τίποτα με τον AVATARGR και αν έκανα λάθος κάπου του ζητώ να με συγχωρέσει ...Απλά θέλω να διαβάσεις το 1ο δικόμου μνμ και το 1ο δικό του... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Οφείλω να σε συγχαρώ για το όμορφο μνμ και την ακόμη πιο όμορφη υπογραφή!
Νά σαι πάντα καλά φίλε μου

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 16/05/2003 02:53:52

SecondbornΜέλος
16/05/2003, 11:50:32
Μη συγχαίρεις εμένα για την υπογραφή. Ο Tolkien μου έδωσε την ιδέα. από τα βιβλία του πηγάζει αυτή η όμορφη φράση.
Απευθύνω μια ερώτηση σε όλο τον κόσμο που πιστεύω ότι έχει άμεση σχέση με το θέμα.
Γιατί ενώ όλοι ξέρουμε ότι χρειάζεται "εκγύμναση" τόσο το σώμα όσο και η ψυχή, αφήνουμε τη δεύτερη απαίδευτη; Πρώτους από όλους εγώ!
Γιατί αφού γνωρίζω ότι η ψυχή μου είναι ακάθαρτη δεν προσπαθώ να την "σκουπίσω" ποτέ; Πώς αντέχω τόση βρωμιά;
Μπορεί να μη ξέρω το λόγο αλλά σίγουρα ξέρω ότι υπάρχει κάτι που χαίρεται όταν η ψυχή μου είναι ακάθαρτη.
Κάντε ένα πείραμα. Υποσχεθείτε στον ευατό σας ότι θα πραγματοποιήσετε μια καλή πράξη το βράδυ. Αν μέχρι το βράδυ το ξεχάσετε θα καταλάβετε τί εννοώ.
Αντίθετα πείτε μου; Πόσες φορές ξεχάσατε σε μια μέρα κάτι κακό που σας έκαναν;;;

Σκόρπιες σκέψεις από έναν άνθρωπο που φαντάζεται ότι: "Η πρόταση-πρόκληση της ζωής είναι μια και μοναδική..."
Ευχές σε όλους να πραγματοποιηθεί.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."

16/05/2003, 16:18:39
Οι περισσότεροι φίλε μου δε γυμνάζουν ούτε σώμα ούτε ψυχή ούτε πνεύμα. Έχουν αν-αλωθεί στον αγώνα για το καθημερινό κομμάτι ψωμί και επιστρέφουν κουρασμένοι και εξουθενωμένοι έπειτα απο 10-14 ώρες εργασίας με ενα πνευματικό-ψυχικό δυναμικό σμπαραλιασμένο και συνεχίζουν την πνευματική-ψυχική αν-άλωση αποκομμένοι απο τον κόσμο, παθητικοί (παρακολουθώντας τηλεόραση). Κάθε εβδομάδα ή δυό φορές την εβδομάδα δίνεται η ευκαιρία για έξοδο όπου η αντίδραση είναι υπερβολική λόγω της σωρευμένης αρνητικής ενέργειας απο το υπόλοιπο της εξουθενωτικής εβδομάδας. Αυτός είναι ο μέσος τύπος ανθρώπου σε μια πόλη και το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ανα τον κόσμο. Απο εκεί και πέρα αρχίζουν οι διαφοροποιήσεις σ' αυτά που προανέφερα ανάλογα με την οικονομική-κοινωνική κατάσταση πιάνοντας όλη τη γκάμα απο ακόμα χειρότερα έως ακόμα καλύτερα. Όλοι έχουν τα ναρκωτικά τους, είτε είναι μουσική, είτε είναι ζώα(pets), είτε τηλεόραση, είτε διάβασμα, είτε θρησκεία...Μακάριοι αυτοί που σε ενα ή σε περισσότερα σημεία της ζωής τους κατάφεραν να υπερβούν και να εξυψώσουν τον εαυτό τους πέρα απο καθημερινά προβλήματα και αδιέξοδα και να φτάσουν ενα βήμα κοντύτερα στην ανώτερη διάνοια που της ενέργειάς της απόρροια είμαστε όλοι εμείς.
~Γρηγόρης~

drumx13Μέλος
17/05/2003, 10:38:13
γρηγορη δοκιμασε το τοπικ
καλο και κακο

love for what is comming and forgivness for the past...

VIKINGΜέλος
22/05/2003, 03:04:59

Το κακο πιστευω πως υπαρχει διοτι καλο χωρις κακο δεν γινεται.Ομως το θεμα ειναι
οτι το κακο κυριαρχει εναντι του καλου.Βλεπουμε ποσο εξω πεφτει η
Θρησκεια μας καθως τονιζει οτι για το κακο ευθυνεται ο διαβολος,
και οτι πρεπει να πηγαινουμε στην εκκλησια για να νικησουμε τον διαβολο.Ολα εκεινα τα μικρα παιδια που πεθαινουν δεν πηγαινανε οταν ζουσαν στην
εκκλησια;Εγω πιστευω πως για το κακο ευθυνεται ο ανθρωπος αλλα οχι
μονο αυτο.Ο ανθρωπος ειναι ενα μυρμηγκι μροστα στο Συμπαν.Οταν εμεις
παταμε ενα μυρμηγκι ουτε το βλεπουμε ουτε μας νοιαζει.Ετσι και
οταν ο ανθρωπος πεθαινει ειναι μια ασημαντη λεπτομερεια για το
Συμπαν,το Θεο.Το μεγα ερωτημα ειναι γιατι στην ζωη καποιων ανθρωπων
κυριαρχει το καλο και στην ζωη καποιων αλλων το κακο(και ειναι οι περισσοτεροι).Απο τι καθοριζεται;Ισως ειναι προδιεγεγραμενη
η μοιρα του ανθρωπου.Ισως καθοριζεται αναλογα με την προηγουμενη
ζωη σου (αν υπηρξε εφοσον πιστεουμε στην μετενσαρκωση).

DisRaptor-XΝέο Μέλος
23/05/2003, 04:46:30
...ισως γιατι παντου φαινεται να κυριαρχει ο διχασμος της ολοτητας, το θετικο και το αρνητικο, γιατι αυτα ειναι και η κινητηριος δυναμη του συμπαντος. Το συμπαν υπαρχει ακριβως γιατι υπαρχει η Αντιθεση που θα το συντηρησει, σαν μια τεραστια μπαταρια. (λετε να ειμαστε μια μπαταρια?....MATRIX....).
Αυτη η Αντιθεση ειναι απαραιτητη για την Ισορροπια, της οποιας δημιουργημα ειμαστε αλλωστε. Αυτη ειναι η ΔΥΝΑΜΗ στο ΟΛΟΝ.

Τα παραλεω?

DisRaptor-XΝέο Μέλος
23/05/2003, 04:53:05
...αυτη ειναι και η ΑΞΙΑ της Ισορροπιας, στα παντα. Αυτη φερει την εξελιξη, το παρον, αυτη ελεγχει τον Χρονο. ΕΙΝΑΙ ο Χρονος που εξελισσεται. Πως θα υπηρχε εξελιξη αν δεν υπηρχε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 0 ΚΑΙ το 1?
Δεν εχει επιστροφη η διαδρομη της Ισορροπιας, του Χρονου. Ειμαστε μερος αυτης της Ισορροπιας, και αρα ουτε και εμεις ως οντοτητες εχουμε επιστροφη.

Αλλα το σκεφτομαι δευτερη φορα και δεν ξερω...

23/05/2003, 08:57:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ reptilesalonica ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ

quote:
Οι περισσότεροι φίλε μου δε γυμνάζουν ούτε σώμα ούτε ψυχή ούτε πνεύμα. Έχουν αν-αλωθεί στον αγώνα για το καθημερινό κομμάτι ψωμί και επιστρέφουν κουρασμένοι και εξουθενωμένοι έπειτα απο 10-14 ώρες εργασίας με ενα πνευματικό-ψυχικό δυναμικό σμπαραλιασμένο και συνεχίζουν την πνευματική-ψυχική αν-άλωση αποκομμένοι απο τον κόσμο, παθητικοί (παρακολουθώντας τηλεόραση). Κάθε εβδομάδα ή δυό φορές την εβδομάδα δίνεται η ευκαιρία για έξοδο όπου η αντίδραση είναι υπερβολική λόγω της σωρευμένης αρνητικής ενέργειας απο το υπόλοιπο της εξουθενωτικής εβδομάδας. Αυτός είναι ο μέσος τύπος ανθρώπου σε μια πόλη και το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων ανα τον κόσμο.

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ......
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ........
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ....
ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ (ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ)ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ.
ΙΣΩΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ......
ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**