- Τον Μάρτιο του 2019 θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Η αλήθεια είναι ότι κανένα "φυσιολογικό" μέλος δεν κάθεται να σκεφτεί σοβαρά το γιατί συμμετέχει σε ένα φόρουμ, οτιδήποτε θεματολογία κι αν έχει αυτό. Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο, η συμμετοχή των τρολ/σπάμμερ κτλ είναι περισσότερο συνειδητή σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έρχονται ξεκάθαρα για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους (vassilis_1,Χ.Ο), να κάνουν πολιτική προπαγάνδα (Ι.Π,Πύρινος), να "ψαρέψουν" άτομα για να εκπληρώσουν τις άρρωστες φαντασιώσεις τους και άλλα πολλά.
Όμως, όλοι οι άλλοι, οι "φυσιολογικοί" ή καλύτερα όσοι δεν χαρκτηρίζονται σαν τρολ, γιατί συμμετέχουμε; Ένας προφανής λόγος είναι ότι στα φόρουμ μπορείς να βρεις άτομα που να έχετε κοινά, αρκετά πιο εύκολα απ'ότι στην καθημερινή ζωή ή στην ξεφτίλα που ακούει στο όνομα "Μέσα κοινωνικής δικτύωσης".
Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Κι αυτό γιατί γρηγορα μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως η πλειοψηφία των μελών στα φόρα είναι προβληματικές περιπτώσεις ή στην καλυτερη, αργόσχολοι που δεν έχουν τι να κάνουν. Άρα, τι μένει; Μάλλον οι κόντρες και οι διενέξεις με "εύκολους" αντιπάλους που θρέφουν το "εγώ" μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε έξυπνοι ή έστω εξυπνότεροι απ'τους άλλους, γιατί ταυτίζουμε τον Μ.Ο των καθημερινών ανθρώπων με αυτόν των μελών στα φόρα.
Αυτά τα έγραψα περισσότερο γιατί ένα παρόμοιας θεματολογίας φόρουμ στο οποίο είμαι μέλος, το metafysiko.gr, είναι μάλλον στα προθυρα του κλεισίματος και αργά ή γρήγορα, το ιδιο θα συμβεί κι εδώ. Πραγματικά δεν το λέω με καμία κακία, αλλά η "φυσική πορεία των πραγμάτων" που είπε και ο heretic, αυτό δείχνει.
Και καταλήγω σε αυτό: Όλοι όσοι συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε κάτι που δεν τραβάει, σε κάτι που μαζεύεται κάθε λογής τρελός, είμαστε όλοι τρολ και πρέπει, επιτέλους, να ψάξουμε να βρούμε το γιατί δεν φεύγουμε...
σβήσε εντελως το νημα αυτο,χωρις να το θελω,με τις αποψεις μου,σκανδαλιζω τους αλλους....Σβησε το εντελως....
Θα πάρω πάνω μου την αμαρτία
Άλλωστε τι ψυχή έχει ένας μήνας ...
quote:
Μην φοβασαι δεν σκανδαλίζονται αυτοί
Θα πάρω πάνω μου την αμαρτίαΆλλωστε τι ψυχή έχει ένας μήνας ...
Καλύτερα σβηστο,και επανερχομαι σε ενα μηνα εγω....
quote:
Καλύτερα σβηστο,και επανερχομαι σε ενα μηνα εγω....
Eπανέρχεσαι ως τί?
Θα ντυθείς ...Αντίδι στις Απόκριες?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Μην φοβασαι δεν σκανδαλίζονται αυτοί
Θα πάρω πάνω μου την αμαρτίαΆλλωστε τι ψυχή έχει ένας μήνας ...
Μέγα το έλεός σου Αιθέρα!
quote:
Θα ήθελα να γράψω κι εγώ κάποιες σκέψεις, με αφορμή αυτά που έγραψε ο Heretic:
Η αλήθεια είναι ότι κανένα "φυσιολογικό" μέλος δεν κάθεται να σκεφτεί σοβαρά το γιατί συμμετέχει σε ένα φόρουμ, οτιδήποτε θεματολογία κι αν έχει αυτό. Ακριβώς γι'αυτό τον λόγο, η συμμετοχή των τρολ/σπάμμερ κτλ είναι περισσότερο συνειδητή σε σχέση με τους υπόλοιπους. Έρχονται ξεκάθαρα για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους (vassilis_1,Χ.Ο), να κάνουν πολιτική προπαγάνδα (Ι.Π,Πύρινος), να "ψαρέψουν" άτομα για να εκπληρώσουν τις άρρωστες φαντασιώσεις τους και άλλα πολλά.
Όμως, όλοι οι άλλοι, οι "φυσιολογικοί" ή καλύτερα όσοι δεν χαρκτηρίζονται σαν τρολ, γιατί συμμετέχουμε; Ένας προφανής λόγος είναι ότι στα φόρουμ μπορείς να βρεις άτομα που να έχετε κοινά, αρκετά πιο εύκολα απ'ότι στην καθημερινή ζωή ή στην ξεφτίλα που ακούει στο όνομα "Μέσα κοινωνικής δικτύωσης".Αλλά και πάλι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Κι αυτό γιατί γρηγορα μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως η πλειοψηφία των μελών στα φόρα είναι προβληματικές περιπτώσεις ή στην καλυτερη, αργόσχολοι που δεν έχουν τι να κάνουν. Άρα, τι μένει; Μάλλον οι κόντρες και οι διενέξεις με "εύκολους" αντιπάλους που θρέφουν το "εγώ" μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε έξυπνοι ή έστω εξυπνότεροι απ'τους άλλους, γιατί ταυτίζουμε τον Μ.Ο των καθημερινών ανθρώπων με αυτόν των μελών στα φόρα.
Αυτά τα έγραψα περισσότερο γιατί ένα παρόμοιας θεματολογίας φόρουμ στο οποίο είμαι μέλος, το metafysiko.gr, είναι μάλλον στα προθυρα του κλεισίματος και αργά ή γρήγορα, το ιδιο θα συμβεί κι εδώ. Πραγματικά δεν το λέω με καμία κακία, αλλά η "φυσική πορεία των πραγμάτων" που είπε και ο heretic, αυτό δείχνει.
Και καταλήγω σε αυτό: Όλοι όσοι συνεχίζουμε να συμμετέχουμε σε κάτι που δεν τραβάει, σε κάτι που μαζεύεται κάθε λογής τρελός, είμαστε όλοι τρολ και πρέπει, επιτέλους, να ψάξουμε να βρούμε το γιατί δεν φεύγουμε...
Σε πολλά έχεις δίκιο εδώ, αλλά τα συμπεράσματα ενδέχεται να είναι ελαφρώς διαφορετικά.

.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "
quote:
Απλως,βλεπω οτι το ολο το πραγμα,ειναι αχρειαστο,αν ειναι να ερθει,θε να ρθεί,αλλιως θα προσπερασει....
Γιαλαντζή....
μη μου στεναχωριέσαι! Αφού σε τρώει ο κwλος σου για καζούρα.
Κάτσε εδώ να τα λέμε μέχρι το Μάρτη.
Αντίδια δεν θα δούμε, αλλά μπορεί να δούμε εκλογές και λοιπά ενδιαφέροντα....

.
.
.
αυτο που κανουν οι πολιτικοι,ειναι θεατρο,ο ενας φευγει απο την κυβερνηση,ο αλλος ερχεται,ο αλλος διαγραφεται,και παει λεγοντας...Λες και εχει ορεξη ο λαος για αυτα τα πραγματα...Θεατρο!
quote:quote:
Απλως,βλεπω οτι το ολο το πραγμα,ειναι αχρειαστο,αν ειναι να ερθει,θε να ρθεί,αλλιως θα προσπερασει....Γιαλαντζή....
μη μου στεναχωριέσαι! Αφού σε τρώει ο κwλος σου για καζούρα.
Κάτσε εδώ να τα λέμε μέχρι το Μάρτη.
Αντίδια δεν θα δούμε, αλλά μπορεί να δούμε εκλογές και λοιπά ενδιαφέροντα....
.
.
.
Ας μείνει μέχρι το Μάη, να δει και το πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ ![]()
quote:
Ας μείνει μέχρι το Μάη, να δει και το πρωτάθλημα του Π.Α.Ο.Κ
Aυτό το βλέπει από τώρα, δε χρειάζεται να περιμένει ως το Μάιο!
![]()
![]()
quote:
Πυθαγορα,
αυτο που κανουν οι πολιτικοι,ειναι θεατρο,ο ενας φευγει απο την κυβερνηση,ο αλλος ερχεται,ο αλλος διαγραφεται,και παει λεγοντας...Λες και εχει ορεξη ο λαος για αυτα τα πραγματα...Θεατρο!
το δικό σου το Τρόλινγκ πού το βάζεις τότε?
Δεν είναι θέατρο κι αυτό? Αντίδια, Μύδια και Αρχ@#$@!δια?

.
.
.