- ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Αγαπητή Stav, μήπως αυτό που θες να αποκτήσεις δεν είναι στα όρια του εφικτού, τουλάχιστον από τη δική σου πλευρά;
Κάποιες φορές οι δυνατότητές μας είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένες και τα πράγματα δεν είναι πάντα στο χέρι μας.
Από την άλλη, εάν αυτό που επιθυμείς να αποκτήσεις ή να πραγματοποιήσεις είναι στα όρια του εφικτού, μήπως προσπαθείς με λάθος τρόπο κάθε φορά οπότε θα έπρεπε να αλλάξεις τον τρόπο που το προσεγγίζεις;

Κάποιες φορές οι δυνατότητές μας είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένες και τα πράγματα δεν είναι πάντα στο χέρι μας.
Από την άλλη, εάν αυτό που επιθυμείς να αποκτήσεις ή να πραγματοποιήσεις είναι στα όρια του εφικτού, μήπως προσπαθείς με λάθος τρόπο κάθε φορά οπότε θα έπρεπε να αλλάξεις τον τρόπο που το προσεγγίζεις;

In anticipation of my resurrection...
DarkElf777Μέλος
Ότι υπάρχουν δυνάμεις ή όντα που περιορίζουν τους ανθρώπους στο να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις - αν και δε μπορώ να το αποδείξω - το υποψιάζομαι. Είναι διάχυτη η ιδέα σε όλες τις μυθολογίες...
Αν όμως τις αποκτούσαμε, τι θα κάναμε με αυτές; Εδώ κολλάει το παράδειγμα της μητέρας και του μωρού που προαναφέρθηκε.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό ερώτημα, αγαπητή DarkElf777!
Διότι το σημαντικότερο για εμένα δεν είναι εάν ο άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις υπερφυσικές δυνάμεις, εάν δεχθούμε την ύπαρξή τους.
Το ερώτημα είναι εάν θα ήταν έτοιμος να διαχειριστεί μια τέτοια δύναμη, προς τα που θα την έστρεφε, τι σκοπούς θα ήθελε να επιτύχει και κατά πόσο θα τη χρησιμοποιούσε με ωφέλιμο ή με επιβλαβή τρόπο...

Διότι το σημαντικότερο για εμένα δεν είναι εάν ο άνθρωπος μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις υπερφυσικές δυνάμεις, εάν δεχθούμε την ύπαρξή τους.
Το ερώτημα είναι εάν θα ήταν έτοιμος να διαχειριστεί μια τέτοια δύναμη, προς τα που θα την έστρεφε, τι σκοπούς θα ήθελε να επιτύχει και κατά πόσο θα τη χρησιμοποιούσε με ωφέλιμο ή με επιβλαβή τρόπο...

In anticipation of my resurrection...
DarkElf777Μέλος
Άσ' το καλύτερα...
Edited by - DarkElf777 on 31/03/2013 21:59:20
Δεν υπάρχουν υπερφυσικές δυνάμεις, υπάρχουν ικανανότητες που αναπτύσσονται με την φυσική μας προόδο.
Αυτό πάει να πει οτι ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να γυρίσει στη φύση.
Αυτό πάει να πει οτι ο άνθρωπος πρέπει πρώτα να γυρίσει στη φύση.
maria3Μέλος
quote:
Ότι υπάρχουν δυνάμεις ή όντα που περιορίζουν τους ανθρώπους στο να έχουν υπερφυσικές δυνάμεις - αν και δε μπορώ να το αποδείξω - το υποψιάζομαι. Είναι διάχυτη η ιδέα σε όλες τις μυθολογίες...Αν όμως τις αποκτούσαμε, τι θα κάναμε με αυτές; Εδώ κολλάει το παράδειγμα της μητέρας και του μωρού που προαναφέρθηκε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γιατί το λέω και εγώ από εμπειρία αλλά και εγώ δεν μπορώ να το αποδείξω ή μάλλον μπορώ βάση περιστάσεων αλλά δεν θα γίνω πιστευτεί και δεν είναι της παρούσης.