ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Καποιες παραξενες φωτος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Καποιες παραξενες φωτος - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

SAUDi17 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
SAUDiΜέλος
19/02/2004, 16:26:03
Ψαχνοντας διαφορες σελιδες για παραξενα, μεταφυσικα, strange κλπ. εχω κανει μια συλλογη με διαφορες φωτογραφιες. Παρακατω παραθετω μερικες απο αυτες, οσες κατα την γνωμη θεωρισα πιο αξιοπιστες και αληθινες και αν γινεται να δωσουμε μια εξηγηση η εστω να τις σχολιασουμε

1.

Εχω διαβασει πως αυτο το πλασμα υπαρχει, και ειναι καποιο ειδος ζωου που εχει μεταλλαχτει. Υπαρχει στην περιοχη της Σαουδικης Αραβιας, κοντα στα διηλιστηρια πετρελαιου της Αramco

-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-

SAUDiΜέλος
19/02/2004, 16:29:04
2.

Για αυτη τη φωτο δε γνωριζω πολλα, την βρηκα σε καποιες σελιδες σχετικα με τα chupacabra

Edited by - SAUDi on 19/02/2004 16:30:01

SAUDiΜέλος
19/02/2004, 16:32:29
3.

Εκ πρωτης ματιας θυμιζει εναν διαβολο, τα σχολια δικα σας

SAUDiΜέλος
19/02/2004, 16:36:02
4.

Ειναι τα γνωστα chupacabraς , τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι αληθινη

erriettaΜέλος
20/02/2004, 14:57:13
Γεια σου SAUDi! Οι φωτογραφίες που έβαλες είναι το λιγότερο άκρως ενδιαφέρουσες. Ειδικά η πρώτη φωτογραφία, για την οποία λες ότι ίσως είναι μεταλλαγμενο είδος ζωου στην περιοχη της Σαουδικης Αραβιας, κοντα στα διηλιστηρια πετρελαιου της Αramco, εγώ θα έλεγα πως μου θυμίζει μεταλλαγμένο άνθρωπο. Ή διασταύρωση ανθρώπου με μεγάλο ερπετό. Πραγματικά πολύ περίεργη φωτογραφία (όχι ότι οι άλλες δεν είναι). Θα ψάξω να δω αν μπορώ να βρω κάποια πληροφορία σχετικά με αυτήν και θα επανέλθω.

oneiric1Μέλος
20/02/2004, 15:03:35
Όχι μόνο περίεργη φίλη errietta αλλά και πολύ τρομακτική!

Θα ήθελα να σχολιάσω την δεύτερη φωτογραφία. Την είχα δει σε κάποιο site με περίεργες φωτογραφίες λέγοντας ότι την τράβηξε κάποιος ο οποίος ερευνούσε νομίζω μία σπηλιά. Και επειδή ήταν σχετικά σκοτεινά, άκουσε κάτι μπροστά του και την έβγαλε μην ξέροντας τι ακριβώς ήταν απέναντί του. Όταν την εμφάνισε ... είδε αυτό που βλέπουμε όλοι.

Αν αληθεύει αυτή η ιστορία φίλοι μου, ΔΕΝ ΈΧΩ ΙΔΕΑ.

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~

zzz360Νέο Μέλος
20/02/2004, 17:43:49
Η δευτερη φωτο ειναι εαν καλα θυμαμε απο ψαξιμο σε αλλο site απο τη σπηλια του νταβελη που καποιος τραβηξε εντελος τυχαια και ειδε αυτο το ανθρωποειδες κατα την εμφανηση της αλλα ηταν εγχρωμη και το ον δυσκολα το διεκρινες

καθε εμποδιο για καλο

Crystal_tearΜέλος
20/02/2004, 18:40:13
Θεωρώ ότι η υπάρξει αυτού του όντως είναι πολύ απίθανη για τον έξεις λόγους:
1. Το πλάσμα αυτό παρουσιάζει πολύ μεγάλο επιστημονικό ενδιαφέρον άρα δε θα το άφηναν οι επιστήμονες να περιφέρετε έτσι χωρείς να το εξετάσουν αφού από ότι αντιλαμβάνομαι θα ήταν εύκολο να το πιάσουν πράγμα που δε συμβαίνει με τη 2η και την 3η Φώτο. Το πλάσμα στην 4η Φώτο δεν έχω ιδέα τι είναι άρα δεν μπορώ να έχω και άποψη.

XDΜέλος
20/02/2004, 22:32:51
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες φωτογραφίες, κρατώντας ορισμένες επιφυλάξεις για την αυθεντικότητα τους (ειδικά για την πρώτη) νομίζω ότι αποτελούν άριστο θέμα για τους λάτρεις της «κρυπτοζωολογίας» (ειδικά η δεύτερη θυμίζει διάφορες αναφορές ανά την ελληνική λαογραφία για στοιχειά σπηλιών.. χμ..)

Edited by - XD on 20/02/2004 22:34:41

katiaΜέλος
20/02/2004, 23:14:56
ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΧΙ.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΠΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

21/02/2004, 00:08:08
Το πλάσμα στην 4η φώτο φίλε Crystal_tear μάλλον είναι το chupacabras.
Ή καλύτερα αυτό λένε πως πρέπει να είναι.
Υπάρχει κάποιο θέμα που μπορείς να ρίξεις μια ματιά αν σε ενδιαφέρει:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=2482

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>

Edited by - Ελευθερία on 21/02/2004 00:11:19

GlorfindelΜέλος
21/02/2004, 10:29:28
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΙΛΕ/Η SAYDI ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΝΚΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ...ΕΙΔΙΚΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΩΤΟ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ!
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

Crystal_tearΜέλος
21/02/2004, 12:44:23
Ευχαριστω πολυ Ελευθερια!

SAUDiΜέλος
21/02/2004, 16:54:22
Δυστυχως δεν εχω κρατισει τα λινκς, γιατι αποθηκευα απλα τις φωτος και τα εκλεινα, μπορω ομως να ψαξω και να βρω μερικα

Οσο για την 2. φωτο δεν εχει να κανει με Ελλαδα, την βρηκα σε καποιες ξενες σελιδες
Και για την 3. επισης το ιδιο και απο οτι θυμαμαι το σχολιο ηταν οτι την εβγαλε τυχαια σε ενα χιονισμενο δασος και μετα διαπιστωσε τι ειχε εμφανιστει

bladerunnerΜέλος
21/02/2004, 17:12:32
Καλησπέρα σε όλους κι όλες....

Φίλε/η SAUDI, αν και οι περισσότερες φωτο μου φαίνονται ψεύτικες, θυμάμαι που πριν από 5-6 χρόνια ένας φίλος μου είχε δείξει σε ένα περιοδικό, την 2η φώτο. Και ήταν τότε που είχα διαβάσει, ότι αυτό ήταν ένας περίεργος γεωλιθικός σχηματισμός. Πρόταση που δεν την υποστήριξα τότε γιατί όπως και να το κάνουμε πιο πιθανό είναι να πρόκειται για Βριλ (ξέρετε η χαρά του Φουράκη... ), παρά να χάψω ότι είναι περίεργο πέτρωμα!!!!

Τώρα τί να πω.... Λέτε να είναι Βριλ που το πέτρωσε καμιά νεράιδα;; Πάντως πέρα από την πλάκα, πιστεύω περισσότερο ότι πρόκειται για ΦΟ φωτογραφίες....

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!!! ΣΕ ΟΛΑ!!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

XDΜέλος
22/02/2004, 08:11:29
Ειδικά την δεύτερη φωτογραφία την μεγέθυνα λίγο και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν μου φαίνεται «φυσικός σχηματισμός» αν από την άλλη πλευρά είναι .. τότε έχουμε να κάνουμε με ένα εντυπωσιακό ( και βάλε ) φαινόμενο «simulacra» --αλλά μου φαίνεται δύσκολο (μπορεί να είναι πλαστή αλλά συμφωνώ ότι είναι εξαιρετικά τραβηγμένη υπόθεση ο φυσικός σχηματισμός της)

22/02/2004, 10:48:39
Θα συμφωνήσω.Ούτε σε μένα φαίνεται για φυσικός σχηματισμός.Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και γνήσια η φώτο.
Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες που δείχνουν τόσο ζωντανές!Είναι όμως?
Ρίξτε μια ματιά στο θέμα που γράφω παρακάτω και θα δείτε...:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=449

<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>