ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 2 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/04/2007, 17:48:19
α, ξέχασα:
παίζει και μία ΓΑΜΑΤΗ διασκευή του progenies of the great apocalypse, στην οποία τα φωβητικά του σαβαώθ εμένα μια χαρά μου κάνουν [στο διάολο γκρινιάρηδες!] και με μόνο πρόβλημα τα ντραμς. αλλά κωλώνει το πεζικό;

και το "thus hark..." ξέχασα, αλλά αυτό δεν το 'χω ακούσει πολλές φορές ακόμα.

24/04/2007, 18:20:12
quote:
φαντάσου ότι δε διαβάζεις ούτε τα δικά σου ποστς!!!

Μιας κι η μια από τις παραπάνω γκιλοτίνες είναι ήδη πιασμένη, είσαι για την δεύτερη?

Πάντως, η παρουσίαση που έκανες στα παιδιά είναι πολύ καλή!

quote:
Dying_Incubus θυμάσαι σε ποιά κατηγορία ήταν το θέμα?

Στην Ψυχή είναι, καλή μου!
Σύντομα θα βρεθεί και το link!

In anticipation of my resurrection...

24/04/2007, 20:18:41
Παιδιά, το θέμα που λέγαμε είναι το:

Ποίηση από τους άδοξους ποιητές των αιώνων,και όχι μόνο...

Το έχει ανοίξει μάλιστα ένα από τα "δικά" μας παιδιά!

24/04/2007, 22:18:43
quote:
γκαντάρας; καλώς τον! μέταλο ή περαστικός κι εσύ;!

Μεταλλαρα, μεταλλαρα, ξερει η gret ...

24/04/2007, 23:32:33
quote:
Μεταλλαρα, μεταλλαρα, ξερει η gret ...

Tί ξέρω, και δεν ξέρω ότι το ξέρω? Κι αν το ξέρω, πώς το ξέρω ότι το ξέρω, και αν είναι αυτό που ξέρω.!!!!

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
24/04/2007, 23:32:35
quote:
έχει το φολκ του γλεντιού; [βλέπε turisas, korpiklaani] φολκ του drakkar ; φολκ της μαστούρας;;; για την ακρίβεια εγώ είμαι με το πρώτο! η πλά΄κα είναι ότι βρίζω τους ελληνο-λαϊκούς, κι εγώ ακούω το τραλαλά φολκ των βόρειων!!!

Βρε δεν είπαμε να τον ακούς τον γέρο;

Είσαι σε ένα βαθύ δάσος, σε ένα ξέφωτο, όπου εναλλάσονται οι σκιές από τα φυλλώματα των δέντρων με τις φωτεινές ηλιαχτίδες του ήλιου. Κάθεσαι στην άκρη κάτω από ένα δέντρο. Οι ήχοι της φύσης που σε περιτριγυρίζει σε νανουρίζουν και την ύπαρξη σου καταλαμβάνει μια γλυκιά χαλάρωση. Εκεί που το σώμα σου είναι έτοιμο να παραδωθεί ολοκληρωτικά στην αγκαλιά του Μορφέα, κάποιοι άλλοι ήχοι αρχίζουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους.
Σηκώνεις το κεφάλι σου αργά και στην μέση του ξέφωτου βλέπεις μια τρομαχτική μορφή, μισός άνθρωπος-μισός κτήνος, να είναι καθισμένη παίζοντας απαλά μια μαγευτική μουσική. Γύρω του οι πιο όμορφες κοπελες που έχεις δει ποτέ στην ζωή σου, ντυμένες στα λευκά, με πολύχρωμα λουλούδια στα μακρυά μαλλιά τους έχουν στήσει χορό.
Μια απο αυτές σου φαίνεται γνωστή, είναι σαν να την ξέρεις από παλιά, αλλά το μυαλό σου είναι σαν να αρνείται την ύπαρξη της.
Σου χαμογελά για μια στιγμή μόνο, και όμως, σου φαίνεται σαν μια ολόκληρη αιωνιότητα. Το χαμόγελο της έχει μια γλυκιά προσδοκία που σε ελκύει αλλά και σε τρομάζει ταυτόχρονα. Προσπαθείς να στρέψεις το κεφάλι μακρυά από το βλέμα της νοιώθωντας μια παράξενη αίσθηση να σε κατακλύζει. Και τότε την ακούς ψιθυριστά να σου λέει:

"Μην φοβάσαι! Δεν είσαι νεκρός! Εσύ μπορείς να δείς!"

Μόνο έτσι μπορώ να περιγράψω το folk των vintersorg (ναι ένας είναι!)

Το ξαναλέω ένας από τους καλύτερους φολκ και όχι μόνο δίσκους της χρονιάς.

Επίσης πολύ καλή η παρουσίαση των Σαβαώθ

Καλώς τον φίλο Γκαντάρα!

Πάω τώρα να ακούσω τους metalira, κάποιος με κόλησε.

SavaothΜέλος
25/04/2007, 13:00:59

χαχαχα..
Λοιπόν τα λέφτα για το promotion των Savaoth θα στα στείλω στο σπίτι παρέα με μια groupie..
Πάντως είσαι τρελός..

α για τα κομμάτια έκανες ένα λάθος το οποίο δικαιολογημένα δεν γνώριζες...έχουμε άλλα 6 κομμάτια ηχογραφημένα αλλά δεν τα έχω βάλει στο site...

Bleat the Christian lie,
only mortals die...

www.savaoth.com

Edited by - Savaoth on 25/04/2007 13:07:11

25/04/2007, 17:56:27
Φίλε μου A. Kircher, να την goth-ίσουμε λίγο την ιστορία που μας έγραψες?
Να βάλουμε λίγη ομίχλη, μερικές φευγαλέες σκιές ανάμεσα στα δέντρα, κανένα φάντασμα μιας όμορφης κοπέλας κτλ?

25/04/2007, 18:11:07
χέσε τα λεφτά! τη groupie θέλω! είπαμε οι μεταλούδες σπανίζουν!

quote:
α για τα κομμάτια έκανες ένα λάθος το οποίο δικαιολογημένα δεν γνώριζες...έχουμε άλλα 6 κομμάτια ηχογραφημένα αλλά δεν τα έχω βάλει στο site...

δε με νοιάζει το σάιτ. ΕΓΩ γιατί δεν τα έχω;!!! αν και, ούτε τα προηγούμενα μου έχεις στείλει... περιμένω!

quote:
Μιας κι η μια από τις παραπάνω γκιλοτίνες είναι ήδη πιασμένη, είσαι για την δεύτερη?

δεύτερη θέση ποτέ...!

quote:
Tί ξέρω, και δεν ξέρω ότι το ξέρω? Κι αν το ξέρω, πώς το ξέρω ότι το ξέρω, και αν είναι αυτό που ξέρω.!!!!

ε, ξέρεις εσύ τώρα!

quote:
Είσαι σε ένα βαθύ δάσος... και λοιπά πράσινα!

κατάλαβα, πάλι θα με πάρει ο ύπνος μπροστά στα ηχεία...

by the way, το battle metal των turisas το έχω παρουσιάσει;
αλτσχάιμερ....

25/04/2007, 18:48:13
quote:
κατάλαβα, πάλι θα με πάρει ο ύπνος μπροστά στα ηχεία...

Από εσένα ειδικά περιμένω να ακούσω μια δεύτερη γνώμη για το καταπληκτικό, αριστουργηματικό, μοναδικό και ανεπανάληπτο τελευταίο cd των Vintersorg!

quote:
Φίλε μου A. Kircher, να την goth-ίσουμε λίγο την ιστορία που μας έγραψες?

Dying Incubus, διάβασες τον Βαλαωρίτη στο άλλο θέμα; Εσένα σκεφτόμουνα όταν έκανα το πόστ. Θυμάσε που σου έλεγα για αυτό το ποιήμα;

quote:
by the way, το battle metal των turisas το έχω παρουσιάσει;

Μην κάνεις τίποτα μέχρι να τελειώσω την λίστα για να βεβαιωθούμε. Δεν το θυμάμε όμως.

quote:
Λοιπόν τα λέφτα για το promotion των Savaoth θα στα στείλω στο σπίτι παρέα με μια groupie..

Εγώ θέλω για groupies αυτές που είναι στο myspace των metalira