- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Πληροφοριακά θυμάμαι πως όταν πήγαινα στην έκτη τάξη του δημοτικού στο 8ο δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (σχολικό έτος 1980-81 δηλαδή), είχαμε συμπληρώσει και εμείς ανάλογο ερωτηματολόγιο. Πώς το θυμάμαι; μου είχε κάνει εντύπωση η ερώτηση "αν θεωρούμε πως είμαστε αρχηγοί στο παιχνίδι;"
Ερμηνείες: α. λόγω του ότι το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο συνεργαζόταν με την Μαράσλειο (οι φοιτητές έρχονταν και έκαναν πρακτική - ένα παιδί αυτά δεν τα ξεχνά: ήταν σαν να πηγαίναμε εκδρομή...) εγίνοντο και διάφορες στατιστικές έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων είτε χρησιμοποιήθηκαν σε διδακτορικά, μονογραφίες και λοιπά βαρετά επιστημονικά πράγματα.
Ή: β. Και τα παιδιά του 1969 - ειδικά του Ιουνίου - και μάλιστα της 14ης Ιουνίου - όπως συμπτωματικά - μα εντελώς συμπτωματικά είμαι κμι εγώ - είναι τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα, τα πιο διαισθητικά, τα πιο ΤΕΛΕΙΑ!!!
Φυσικά δεν νομίζω να αμφιβάλετε για το ποια ερμηνεία είναι η σωστή...
Όσο για το γεγονός της έρευνας στο 8ο Δημ. Παλ. Φαλήρου, με μια σχετική δυσκολία μπορεί να επιβεβαιωθεί η αλήθεια ή όχι των γραφομένων μου. ΑΝ την αμφισβητήσει κάποιος φυσικά...
dim.kar
Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos
Τhanks!!!
quote:
Ή: β. Και τα παιδιά του 1969 - ειδικά του Ιουνίου - και μάλιστα της 14ης Ιουνίου - όπως συμπτωματικά - μα εντελώς συμπτωματικά είμαι κμι εγώ - είναι τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα, τα πιο διαισθητικά, τα πιο ΤΕΛΕΙΑ!!!
dim.karEίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by PeronosporosΤhanks!!!
λαθος αγαπητε ,λαθος!
του φεβρουαριου του 69 ειμαι βεβαιος οτι εννοεις!
----
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
quote:
[quote]
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ(στα παιδια του Απριλίου)ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ.εγω γνωρισει πολλα τέτοια παιδιά.
ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ?

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.
quote:
[...]
Όσο για τον/την mushroom: κόψτα, σε πειράζουν...Ελείψει Vrilη ας γίνω εγώ ο κακός...
dim.kar
Φίλε Δημήτρη.
Εκτιμώ τον τρόπο σκέψης σου, όπως και τα γραφόμενά σου σε άλλα θέματα στο forum. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, εκτιμώ ότι τον "έσκισες" τον φουκαρά τον mushroom! Το παιδί δεν ισχυρίστηκε ότι είναι μέλος της "μεγάλης του '83 γενιάς", παρά ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.
Δέχομαι ότι έκανε συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Και ποιός δεν κάνει (ΟΚ, όχι με τέτοια συχνότητα
);
Νομίζω ότι δεν κατάφερες να γίνεις κακός, ούτε Vril. Έγινες "κακός" Vril! ![]()
Φιλικά, Στέφανος
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
Όταν είπα πως είσαι παιδί του 83 αστειευόμενος εννοούσα οτι είσαι έξυπνη και έπιασες το νόημα του πειράματος.
Σε καμιά περίπτωση δεν υπονόησα οτι είσαι κομπλεξικιά κ.τ.λ.
Φιλικά.
Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.
ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ
και τα πιο ταλαντουχα
για να μην σας πω και τα πιο ομορφα.
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)
A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH
![]()
ορεξη να χετε να διαγραφετε :)