ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πρόβλημα με οντότητα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πρόβλημα με οντότητα! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Yiannakas31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
YiannakasΜέλος
11/05/2004, 23:09:48
Εδώ και καιρό άρχισα να αισθάνομαι μια οντοτητα να έρχεται δίπλα μου, ιδιαίτερα σε ιδιαίτερες (ερωτικές) στιγμές. Μετά το ...πέρας αισθανομαι μεγάλη απώλεια ενέργειας. Σκέπτομαι μήπως αυτή η οντότητα δεν είναι οδηγός μου αλλά είναι και τόσο καλό και μου απομυζά ενέργεια. Πως μπορώ να το διώξω, έχω ακουστά για τις ευχές του Αγίου Βασιλείου.., όποιος ξέρει ας μου στείλει τις πολύτιμες συμβουλές του στο yianniskall@yahooo.gr
Aν είναι όμως καλή οντότητα και την διώξω?
Ευχαριστώ

GhostΜέλος
12/05/2004, 00:34:40
ΜΠΟΡΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? ΔΩΣΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΑΝ ΘΕΣ...

12/05/2004, 01:50:58
Χε χε...
Μάλλον την πάτησες.
Ο γνωστός και ως "ενεργειακός βαμπιρισμός" βρήκε μία μάλλον καλή πηγή...Και η σεξουαλική ενέργεια λένε ότι είναι από τις καλύτερες μπαταρίες για τα χαμηλά ταξίδια του αστρικού! Κακό και γιαυτόν που την ρουφά, αλλά και για το θύμα.
Ιδιαίτερα στην περίπτωση του βαμπίρ (αν είναι άνθρωπος και όχι κάποια άλλη οντότητα), το να κολλήσει σε αυτήν την εύκολη λύση γεμίσματος των ενεργειακών του μπαταριών, τον στερεί από την προσπάθεια να την πάρει από αλλού, που σίγουρα θα είναι περισσότερη και ανώτερης ποιότητας.

Καλή τύχη

(τώρα καλή να είναι η οντότητα και να αισθάνεσαι ενεργειακά άδειος;...
Εξέτασε και την οντότητα (όχι την άσαρκη, αλλά την ανθρώπινη) που βρίσκεται παρούσα στις επίμαχες στιγμές. Πολλές φορές οι άνθρωποι και ασυνείδητα ακόμα ρουφάμε ενέργεια όπου μπορούμε να τη βρούμε, ιδιαίτερα αν την έχουμε ανάγκη.)

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

GirtosΜέλος
12/05/2004, 10:12:09
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Yiannakas ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ,ΑΙΣΘΑΝΟΜΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ.

gK

SIMONAΜέλος
12/05/2004, 10:37:03
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ GIRTOS ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ.

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΕΠΑΦΗΣ.

TΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ Ο Yiannakas ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ Η' ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΦΙΛΕ Yiannakas????

*FORGET
OR
FORGIVE*

YiannakasΜέλος
12/05/2004, 10:45:16
όταν αρχίζει.... τσαπ εμφανίζεται δίπλα μου! και αρχίζω να έχω κρυάδες.... ρίγη... μιλάω κατά την διάρκεια και όχι μόνο στο τέλος

SIMONAΜέλος
12/05/2004, 10:56:50
quote:

όταν αρχίζει.... τσαπ εμφανίζεται δίπλα μου! και αρχίζω να έχω κρυάδες.... ρίγη... μιλάω κατά την διάρκεια και όχι μόνο στο τέλος

*FORGET
OR
FORGIVE*

SIMONAΜέλος
12/05/2004, 11:00:13
xμ......ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟ.....

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;; ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ;
ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;;

*FORGET
OR
FORGIVE*

YiannakasΜέλος
12/05/2004, 11:02:29
χθες που θέλησα να το διώξω μου επιτέθηκε στο στήθος, ένιωσα εκεί κάψιμο και ψιλοχάσιμο... τι να κάνω?

SIMONAΜέλος
12/05/2004, 11:12:19
ΧΘΕΣ ΘΕΛΗΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙΣ;;; ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ.... ;;;

*FORGET
OR
FORGIVE*

12/05/2004, 11:28:55
Yiannaka.

Την παρουσία αυτής της οντότητας την αισθάνεσαι μόνο όταν κάνεις έρωτα ή και κάποιες άλλες φορές;

Ζήσε τη στιγμή!

YiannakasΜέλος
12/05/2004, 13:44:14
ρώτησα έναν μεταφυσικό δάσκαλο που μου είπε ότι επειδή δέχθηκα κάποιες μυήσεις ρέϊκι -που δεν ήταν καθαρές-, έχει προσκοληθεί κάποια οντότητα πάνω μου,
τι κάνω τώρα, άστε τις ερωτήσεις πως και που και πείτε μου τι να κάνω!!!
ευχαριστώ

YiannakasΜέλος
12/05/2004, 15:02:21
φίλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει έχεις μπει σε ένα φορουμ με συζήτηση
γύρω απο το μεταφυσικά, πήγαινε σε κανα In.gr
και δεν δέχομαι τα χαζά αστειά σου

-sonap-Μέλος
12/05/2004, 15:20:21
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΡΕΙΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΕΞ!!!ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΛΙΓΟΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ....ΧΙΧΙΧΙ

12/05/2004, 15:39:22
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Yiannaka ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΛΗ,ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ.

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ Ο ΦΙΛΟΣ Girtos ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ SIMONA.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ??????

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΤ'ΕΜΕ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΚΡΥΑΔΕΣ ΚΑΙ ΡΙΓΗ...
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ...

ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ.

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΣ ΣΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

12/05/2004, 16:26:55
Από αυτά που έχουν ειπωθεί εδώ...είμαι σχεδόν σίγουρος για το τι συμβαίνει...
Είναι κάποιες πολύ μοναχικές οντότητες. Και δεν θυμάμε καλά αν λέγονται υπόγειοι ή γκρίζοι...Μάλλον γκρίζοι. Προσπαθώ να κάνω νύξη γιαυτά στο topic μου των διαστάσεων πέρα των αισθήσεων μου.

Πιστεύω πως με την σεξουαλική πράξη η ενέργεια και η ευτυχία που διακατέχεις μέσα σου κάνει το πνεύμα αυτό (που πρέπει να είναι γκρίζος γιατί από ότι ξέρω είναι μοναχικές όπως προείπα οντότητες) να θέλει να την αποκτήσει και έτσι πλησιάζει προσπαθώντας να αποκτήσει αυτήν την ενέργεια. Ίσως γιαυτό καμιά φορά κρυώνεις ή αισθάνεσαι ρίγη.

Η καλύτερη λύση πίστεψε με είναι η εκκλησία μας γιατί ο Θεός εξουσιάζει τα πάντα και βρίσκεται υπεράνω όλων των άλλων οντοτήτων. Θα σε βοηθήσει πραγματικά ο πνευματικός σου!

Φιλικά Νότης...

12/05/2004, 19:22:30
quote:

ρώτησα έναν μεταφυσικό δάσκαλο που μου είπε ότι επειδή δέχθηκα κάποιες μυήσεις ρέϊκι -που δεν ήταν καθαρές-, έχει προσκοληθεί κάποια οντότητα πάνω μου,
τι κάνω τώρα, άστε τις ερωτήσεις πως και που και πείτε μου τι να κάνω!!!
ευχαριστώ

ΕΧΜ....
"ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ" ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΦΙΛΗ ΑΜΑΛΙΑ/ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΝΤΕΛΩΣ...

ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ...ΜΗΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕΙΚΙ..Η ΕΛΑΒΕΣ ΤΟ "ΧΡΙΣΜΑ"..ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ;.....
ΜΗΠΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟ ΡΕΙΚΙ...ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞ ..ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ;..
ΕΧΜ..
ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ..ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ..ΑΝ ΕΚΑΝΕΣ..ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΒΑΘΜΟ..

ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η "ΕΠΑΦΗ"ΜΟΝΑΧΑ ΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΙΚΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ" ΑΠΟ ΣΕΝΑ...
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΤΑΙΟ...
ΤΩΡΑ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΙΚΙ...
ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ..ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ "ΠΑΡΕΑ"..ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΛΩΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟ ΟΧΙ..

ΕΧΜ..
ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ..
(ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΕΞ/ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΧΩΡΙΣ ΑΛΚΟΟΛ +ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ/ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ-)

ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ..
+ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΗΡΘΕ...
ΕΧΜ..ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΑ CHARTS ΕΝΑ POP ΤΡΑΓΟΥΔΙ...q
"LOVE WHITH AN ALIEN.."

ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ..
-ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΣΧΕΣΗ"...-
ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ....ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ..ΑΥΡΑ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

ΑΒΑΤΑΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΣ ....
ΛΕΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΚΑΤΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ..;
ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΩ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ..
ΑΠΛΑ ΕΝΟΙΩΘΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΜΟΥ..ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ...
ΕΧΜ....
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΤΡΟΒΙΛΙΣΜΑ ...
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ..ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΦΩΣ"...

ΕΧΜ...ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΦΙΛΕ Yiannakas,ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΡΕΙΚΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΟΠΗ"..
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ....

Technoshamanism
astral-projectΜέλος
12/05/2004, 20:03:53
εγω θα συμφωνησω με τον αβαταρ.

καλυτερα πριν αρχισεις τους εξορκισμους, κανε ενα καρδιογραφημα και ενα τσεκ απ αιματος.

πολλα απο αυτα που μας συμβαινουν προερχονται απο προβληματα υγειας.

πχ εγω νομιζα οτι εχω παθει καταθλιψη και τελικα ηταν ελειψη σιδηρου... μολις αρχισα να χαπακωνομαι ριζοφερον ηρθα στα ισα μου...

------------------------

Όσοι έκτισαν κάτω από τα αστέρια, έκτισαν πολύ χαμηλά.

epithoΝέο Μέλος
12/05/2004, 21:18:12
quote:

φίλε μάλλον δεν έχεις καταλάβει έχεις μπει σε ένα φορουμ με συζήτηση
γύρω απο το μεταφυσικά, πήγαινε σε κανα In.gr
και δεν δέχομαι τα χαζά αστειά σου

συγνωμη αν το αστειο μου σε προσβαλε. πραγματικα δεν το ηθελα.

καλα το ειπες και θα συμφωνησω μαζι σου. μπηκα σε ενα φορουμ με ΜΕΤΑφυσικα, κ οχι Α-φυσικα.

εννοω, με λιγα λογια, πως ΜΕΤΑ-φυσικα, σημαινει οτι πιστευεις πως προκειται για οντοτητα ΜΕΤΑ που θα εχεις εξαντλησει ολες τις προσπαθειες για φυσικη εξηγηση κ απο οτι φαινεται δεν δειχνεις να το εχεις κανει.
γιατι στην τελικη, υποτιθεται πως ειμαστε ανθρωποι οι οποιοι ΨΑΧΝΟΥΝ. κ οταν δρας ετσι, δεν το κανεις. κ τοτε εισαι εσυ για το in.gr η οποια σελιδα δεν ΨΑΧΝΕΙ και ασχολειται με τα Α-φυσικα.

καταλαβαινω ακομα περισσοτερο οτι το αστειο μου ηταν ελεϊνο, κ σβήνω το post κ ξαναζηταω συγνωμη, πρωτα απο σενα και μετα απο τους υπολοιπους. ελπιζω να δεχθειτε πως το λανθανειν ανθρωπινο κ να με συγχωρεσετε.

συμφωνω με τον avatar κατα τα αλλα.

Balance

13/05/2004, 00:20:09
Φίλε epitho, κανονικά δεν είναι δόκιμο να σβήνονται μηνύματα, αλλά στην περίπτωση του δικού σου, απλά μας πρόλαβες πριν το κάνουμε μία συλλογή από ωραία αστεράκια (ξέρεις αυτά που λένε "μη τζιζ πιπέρι..."). Αυτό δίχνει τουλάχιστον ότι κατάλαβες την ακαταλληλότητα ενός τέτοιου είδους μηνύματος για έναν χώρο όπως αυτόν στον οποίο γράφεις, όπου προσπαθούμε όλοι μας να βγάλουμε ή και να ξυπνήσουμε έναν καλύτερο εαυτό.

Ομως...
Πιστεύω ότι τα παραπέρα σχόλιά σου (σχετικά με το ποιος είναι για το in.gr και ποιος για εδώ) δεν ήταν αναγκαία...Ο Yiannakas με ευγένεια ζήτησε τη γνώμη μας για κάτι που τον αποσχολεί. Ενα απλό συγνώμη, αρκούσε.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!