- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Και σε όσα φιλαράκια ετοιμάζονται για κάπου και δεν τα πούμε από εδώ μέσα, εύχομαι το καλύτερο στην ζωή τους και προσοχή στους δρόμους .

Εγώ δουλεύω εκτάκτως σήμερα αλλά είναι και η τελευταία μου μέρα,θα τα ξαναπούμε από τις 3 του νέου έτους,και δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος,ε;Απλά κλείνει η εταιρεία μου,χεχε!!!
Χρόνια πολλά σε όλους!Εύχομαι να περάσετε όμορφες γιορτές και το νέο έτος να σας βρεί στο καλύτερο μέρος για εσάς,με την καλύτερη παρέα.Υγεία πάνω απ'όλα και...world peace!!!

καμιά καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη
Από ότι βλέπω ένας - ένας χαιρετάει, άντε μαράκι μου να περάσεις καλά τις γιορτές και ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει ότι επιθυμείς ….![]()
![]()
![]()

Λιγοι θα μεινουμε πισω... θα κρατησουμε Θερμοπυλες ![]()
εσυ φιλε μου Ελο... θα μεινεις ή θα την κανεις?

και για τους "πιο" απαιτητικους:

![]()

quote:
Έχει ακόμα μέρες!!!
Είπα και γω....όλοι 8α την κάνουν...Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Δεν πειραζει...ουτως ή αλλως... επειδη καποιοι "εγκαταλειπουν"... τις δινω απο τωρα τις ευχες!
Χαλαλι, αυτες οι μερες ειναι για ευχες! ![]()

Φίλε μου θα μείνω λόγο δουλειάς, αλλά και να μην ήταν η δουλειά, προτιμώ να την κάνω από την Αθήνα όταν δεν υπάρχει γενική έξοδος λόγω εορτών (ταλαιπωρία)…
.

Εγώ ίσως πάω για λίγες μέρες στο εξοχικό μου, αλλά τον περισσότερο καιρό θα είμαι Αθήνα.
Σήμερα η μέρα είναι υπέροχη ζέστανε και ο καιρός οπότε κερνάω φραπεδάκι![]()

quote:
Δημόσιος υπάλληλος είπαμε;;;
Αγαπητή μου loukritia, αδειούχος είπαμε... ![]()
Καλές γιορτές να έχεις πάντως μιας και θα τα πούμε πάλι την Πέμπτη!
Καλές γιθορτές επίσης και στο maraki8! ![]()
Θα συμφωνήσω πάντως με την προτροπή του elo για μεγάλη προσοχή στους δρόμους.
Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί και να οδηγούμε νηφάλιοι. ![]()
Κι εγώ θα μείνω στην Αθήνα πάντως οπότε δεν εύχομαι σε κανέναν από τώρα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αν ναι...Χρονια Πολλα...