ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΛΦΑΒΗΤΟ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

- ΑΛΦΑΒΗΤΟ - .-= Η ΓΝΩΣΗ =-.

ΙΩΑΝΝΙΤΗΣ ΑΡΚΑΣ60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
20/11/2005, 00:34:32
ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΥΧΑΙΑ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ INTERNET, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΝ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΙΠΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.

"ΑΛ ΦΑ,ΒΗ ΤΑ ΓΑ! ΑΜΑ ΔΕ ΕΛ ΤΑ Ε ΨΙΛΩΝ. ΣΤΗ ΙΓΜΑ (ΙΝΑ) ΖΗ ΤΑ, Η ΤΑ, ΘΗ ΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΛΛΑΝ ΔΑ. (ΙΝΑ) ΜΗ ΝΥΞ Η, Ο ΜΙΚΡΟΝ (ΕΣΤΙ), ΠΥΡΟΣ (ΔΕ) ΙΓΜΑ ΤΑΦΗ Ε ΨΙΛΩΝ, ΦΥ(ΟΙ) ΨΥΧΗ, Ο ΜΕΓΑ (ΕΣΤΙ)."

ΑΛ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ, ΕΛΑ ΣΤΗ ΓΗ! ΚΙ ΕΣΥ ΕΛ ΡΙΞΕ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΛΥ ΠΟΥ ΨΗΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΕΓΩ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΛΟΜΕΝΗ ΓΗ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΝΥΧΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΝ, ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑΖΟΥΣΑ ΙΛΥ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ Η ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΡΙΓΟΣ.

ET IN ARCADIA EGO

OriannaΜέλος
20/11/2005, 01:51:33
Καλως ήρθες Αρκά!
Η μετάφραση που έκανες δεν ήταν εύκολη. Είσαι φιλόλογος και/ή γνωρίζεις καλά την αρχαία; Ρωτώ γιατί εγώ με τα αρχαία που έμαθα στο σχολείο λίγα θα καταλάβαινα από το κείμενο αυτό.
Αν όχι, υπάρχει κάποιος που μπορεί να το κάνει αυτό για εμάς στο φόρουμ;
Το λέω αυτό γιατί μόνο τότε θα είμαστε εις θέση να εμβαθύνουμε στο νόημα των προτάσεων αυτών (και όχι για να σε αμφισβητήσω)!

Μάθε απ΄ τα λάθη των άλλων. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να τα κάνεις όλα αυτοπροσώπως ;)

Demon_LordGRΜέλος
20/11/2005, 02:35:14
καλώς όρησες στο esoterica φίλε Ιωαννίτη αρκά!επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τον λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα,βοήθησέ με λίγο...θές να πείς οτι το ελληνικό αλφάβητο δεν είναι τυχαίο?δηλαδή δεν απλές λέξεις αλλά είναι καλά μελετημένο κείμενο?γιατί αν η μετάφραση που κάνεις είναι σωστή,τότε πραγματικά μου μετέδωσες μια πολύ σημαντική πληροφορία που δεν την ήξερα!
ήξερα οτι η ελληνική και η εβραϊκή είναι η μόνες γλώσσες που μελετήθηκαν με προσοχή πριν διαδοθούν στον κόσμο,όμως δεν ήξερα οτι ακόμα και το αλφάβητο είναι τόσο καλά μελετημένο...μπορείς να μας μεταδόσεις και την τοποθεσία αυτής της πληροφορίας?
20/11/2005, 03:07:31
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΣΗΜΕΙΟ,ΣΕ ENA SITE ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΩ ΤΟ E-MAIL ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΧΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΩΣΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.

ET IN ARCADIA EGO

BizarreΜέλος
20/11/2005, 11:08:36
Σύμφωνα με το βιβλίο του Zecharia Sitchin, «Ο δωδέκατος πλανήτης», το Ελληνικό Αλφάβητο, προέρχεται από το αρχαίο Χαναανίτικο-Φοινικικό. Και αυτό το διαπιστώνεις, λέει, συγκρίνοντας, με τη σειρά, τα σύμβολα και τις αριθμητικές τιμές.

Οπότε, ίσως η προσπάθεια μετάφρασης να έπρεπε να βασιστεί στην Χαναανίτικη Γλώσσα, μια γλώσσα χιλιάδων χρόνων π.Χ.

20/11/2005, 14:09:00
Γειά σου ΙΩΑΝΝΙΤΗ ΑΡΚΑ

Το θέμα αυτό που ξεκίνησες, υπάρχει ως συζήτηση σε μερικά ακόμα ενεργά τόπικ. Σου παραθέτω αυτό με τις περισσότερες σελίδες, για να συνεχιστεί η συζήτηση εκεί:

ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ
κάνε κλικ^^^^

το θέμα αυτό - εφόσον υπάρχει παρόμοιο ενεργό - απενεργοποιείται.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 11:29:13
ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟ ΠΛΑΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΥΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ(ΤΗ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ)ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΟ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΑΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΝΤΑ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΠΟΝ ΑΙΝΩΝ.ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΖΙΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ.ΚΥΚΛΩΣΑΝΤΕΣ ΕΚΥΚΛΩΣΑΝ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΥΝΑΜΗΝ ΑΥΤΟΥΣ.
stratis79Μέλος
26/07/2005, 14:44:26
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα. Δικαίωμα του καθενός να μην πιστεύει στο Θεό, να Τον αρνείται, να μη δέχεται αυτά που λέμε, δε δέχομαι όμως την ειρωνεία. Φανερώνει κακία
KaragIΝέο Μέλος
26/07/2005, 16:33:23
quote:

Φίλε Νίκο,

Αναρωτιέμαι, ρομαντικά βέβαια, αν - ως νέος άνθρωπος μεταξύ 30 και 40 - έχει μπει στο ιντερνετ και έχει διαβάσει την συγκεκριμένη κουβέντα μας. Αναρωτιέμαι αν τον έχουμε κάνει να χαμογελάσει ικανοποιημένα ή να έχει σκυθρωπήσει δυσαρεστημένα με τις προσεγγίσεις μας. Αναρωτιέμαι, αν έχει θελήσει να μας διορθώσει και να μας βοηθήσει ή αν θα το κάνει.

Είμαι 25 ετών. Ενδιαφέρομαι πολύ γι' αυτά τα θέματα μιας και και είμαι γεννήμενος μέσα στην εκκλησία(παππούς ιερεύς, θείος ιερεύς, μπαμπάς ψάλτης κ.ο.κ) και ξέρω πάρα πολλά πάνω σε αυτήν την συζήτηση. Βέβαια δεν είμαι ούτε στην ηλικία σας από ότι πιστεύω ούτε έχω τις γνώσεις σας. Θέλω να πάρω μέρος στην συζήτηση και θα χαρώ πολύ να με βοηθήσετε ώστε να κατανοήσω κάποια πράγματα.

Την άγαπη διδαχθήκαμε, το μίσος υιοθετούμε.

22Μέλος
26/07/2005, 17:01:59
Και εγώ τριαντάρης είμαι φίλε μου,οπότε μην νομίζεις οτι όλοι είναι μεγάλοι εδώ μέσα.
KaragIΝέο Μέλος
26/07/2005, 17:10:02
quote:

Me to palio hmerologio oute tou xronou peftei Pasxa 25 Martiou alla oute to 2007. Ara den mporei na ginei ayto.

1). Δύο πασχαλιές μαζί με το παλιό ημερολόγιο είχαμε το 1992.

2). Το 1992 είναι και ο μεσασμός του εβδόμου αιώνος. Στα πατερικά βιβλία (συναξαριστής) για να προσδιοριστεί η γέννηση του Θεανθρώπου αναφέρει ότι το γεγονός έλαβε χώρα το 5508 από κτίσεως κόσμου. Η εκκλησία μας έχει διαφορετικό τρόπο χρονολόγισης. 33 χρόνια είναι η γεννιά, 80 χρόνια είναι η πλάση, 1000 χρόνια αιώνας. 5508+1992=7500

3). Το 1992 έγινε η σύναξης των πλανητών όπου από την συστοιχεία έλλιπε η γη.

Μήπως έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους;

AetosΜέλος
26/07/2005, 17:13:53
Όλοι εδώ είναι καλοδεχούμενοι...ακόμα και Άθεος να είναι κάποιος έχει κάθε δικαίωμα να λέει την άποψή του με μία μόνο προϋπόθεση: να σέβεται τα θεία και να μην προσβάλει την θρησκεία του άλλου.
Το ίδιο ισχύει είτε κάποιος είναι Χριστιανός, ή Μουσουλμάνος ή Βουδιστής.

Όπως φυσικά ούτε η ειρωνία, ούτε ο φαρισαϊσμός είναι αποδεκτός.
Κανείς, ούτε και ο πιο άγιος δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκει στους "εκλεκτούς".
Ακόμα και την τελευταία στιγμή το ζιζάνιο μπορεί να γίνει στάρι και να σωθεί, όπως και το πιο παχύ και όμορφο στάρι να γίνει το πιο βδελυρό ζιζάνιο.

Μην ξεχνάτε ότι ο μεγαλύτερος και ωραιότερος Άγγελος του Θεού ήταν ο Εωσφόρος που έγινε ο μεγαλύτερος εχθρός και βρίσκεται στην πιο βαθιά κόλαση.
Κι ο πρώτος που μπήκε στον Παράδεισο ήταν ο ληστής πάνω στον σταυρό.

KaragIΝέο Μέλος
26/07/2005, 17:15:20
quote:

quote:

loipon koitakste na deite,to 2007 to opasxa peftei 8 apriliou me to neo h 26 martiou me to palio

Ρε παιδιά ,μην με τρελένετε!!!!
Το Πάσχα συμπίπτει σε παλιό και νέο ημερολόγιο!!! Στάνταρ Ουτε συζήτηση!!!
Ολες οι υπόλοιπες γιορτές ( όσες δεν εξαρτώνται απο το Πάσχα) γιορτάζονται με το παλιό ημερολόγιο 13 μέρες μετα.

quote:
Συμφωνώ!!! Ακόμα και διάρκεια μας είπε ο Άγιος Ιωάννης (5 μήνες)!

που το λέει αυτό;;

Κι αν πρέπει να πεθάνουμε για την Ελλάδα
θεία ειν η δάφνη,
μια φορά κανείς πεθαίνει

Δεν είναι έτσι όπως τα λές. Όταν εννοούμε ότι πέφτουν δύο πασχαλιές μαζί, σημαίνει ότι την ημέρα της αναστάσεως είναι και η ημέρα του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.

Εγώ θέλω να ερωτήσω: θα είναι αυτό ή θα εορτάσουμε ΜΑΖΙ ορθόδοξοι και καθολικοί. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ

kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 19:00:44
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΒΙΩΝΕΙ ΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ BRIANCHANINOV ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ.ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΗΦΩΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑΝΗΣ ΚΥΠΡΟΥ(ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΒΑΡΣΑΝΟΥΦΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΟΥ,ΜΟΣΧΑΣ 1855,ΣΕΛ.654-655).ΣΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑΜΕΜΕΙΓΜΕΝΗΣ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΟΞΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΝΑ ΚΟΠΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΖΗΛΟ ΣΕ ΑΣΚΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ,ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ,ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΔΙΟΥ ΚΙ ΕΥΡΥΧΩΡΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
IX eleniΜέλος
26/07/2005, 19:09:00
quote///
30. "Οι αντίχριστοι θα φύγουν, αλλά θάρθουν πάλι· έπειτα θα τούς κυνηγήσετε έως την Κοκκινη Μηλιά ".

31. "Θάρθη όταν έρθουν δυο καλοκαίρια και δυο πασχαλιές μαζί".

32. "Ξενος στρατός θα έλθη, Χριστό θα πιστεύη, γλώσσα δεν θα ξέρη...".

33. "Θάρθη και μια φορά ασκέρι ξένο που το Χριστό θα πιστεύη. Αλλά σεις δεν θα το ξέρετε".

http://www.patrokosmas.gr/agioskosmas.asp?sitem=1&artid=3623

kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 19:31:41
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΤΙ΄΄ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ΄΄.(ΛΟΥΚ.21/22).Ο ΑΓΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΄΄ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ΄΄.Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ,ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ,ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ.ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.(ΒΛΕΠ.UFO).ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ,ΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ.
kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 19:47:56
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ ΙΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΔΥΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΥ.ΔΡΥΙΔΙΣΜΟΣ,ΜΑΓΕΙΑ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ,ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ(ΓΗΣ)ΚΑΙ ΓΗΓΕΝΗΣ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΄΄ΧΙΛΙΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑ΄΄ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΑΡΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΄΄ΧΙΛΙΑ΄ΧΡΟΝΙΑ΄΄ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ(ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ,ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ).
kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 19:54:18
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΥΦΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΤΟΥ΄΄ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ?ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ,ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ(ΜΑΤΘ.7/22,23).
kyriakopoulosΜέλος
26/07/2005, 20:05:07
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΣΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΠΙΣΤΟ.ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ (ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΞΩ).Ο ΘΕΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ.ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ.ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΖΩΟΔΟΤΗ ΙΗΣΟΥ.ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΩΓΝΩΡΙΣΕ,ΠΡΟΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΔΟΞΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟ,ΔΙΚΑΙΟ,ΦΤΩΧΟ,ΕΛΕΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ(ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ).ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ.
22Μέλος
26/07/2005, 21:35:06
<<θέλω βάλει εφ'υμάς,τρομον,μαρασμόν,και καύσωνα..>> στο λευιτικόν.
Μήπως αυτό δεν συμβαίνει σήμερα; Στην ισπανία έχουν καύσωνα και ανομβρία απο..πέρυσι,τρόμος έχει ενσκύψει πάνω απο τον πλανήτη,και μαρασμός υπάρχει πλέον σε όλο και περισσότερους ανθρώπους.