- Καβειρια μυστηρια - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Peronosporos - Απεστάλη: 01/11/2005, 20:05:43
----------------------------------------------------------
Ώπα dim.kar όχι άλλο κάρβουνο!!! Άλλο το χιούμορ που κάναμε πρίν άλλο αυτή η χοντράδα!!!!
Το να κρίνεις τους ανθρώπους για τα πιστεύω τους δεν είναι δείγμα φωτισμένου ανθρώπου (και με την μη χριστιανική έννοια). Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει, το να παρεμβαίνεις εσύ αντιτίθεται στις αρχές τις δημοκρατίας, εκτός αν έχεις το "σύνδρομο του σωτήρα" και θέλεις να μας σώσεις, ενώ χρήζεις ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Όσο για το ποιός γέννησε τον χριστό και τί ήταν, μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν ιστορικά κείμενα που να στηρίζουν την άποψή σου (ούτε και να την αναιρούν βέβαια δυστυχώς).
Ο Νίτσε ανέπτυσσε μια φιλοσοφία, δεν έχει πηγές που να στηρίζουν αυτά που λέει, το ίδιο και ο Κορδάτος...
Πετάς μια αστήριχτη άποψη και την υποστηρίζεις με νύχια και με δόντια, μήπως στερείσαι λογικής παιδί μου και πρέπει να σε δεί κανένας γιατρός.
Και το κερασάκι για το τέλος....
quote:
Γιατί ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός πέθανε αγκομαχώντας και ικετεύοντας να τον βοηθήσουν πάνω στο σταυρό... Γιατί ήταν ένα απλό, κακόμοιρο ανθρωπάκι...
Αν μου εξηγήσεις γιατί εκείνη την μέρα που πέθανε έγινε σεισμός (που έχει καταγραφεί σε ελληνικά ιστορικά κείμενα) και "έσβησε" ο ήλιος (έχει καταγραφεί από τους κινέζους μια έκλειψη ηλίου εκείνη την περίοδο που είναι ανεξήγητη αστρονομικά) τότε θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μέχρι τότε μάθε, και άνοιξε το μυαλό σου, η λογική είναι υπέροχη, αλλά όταν χάνεσαι μέσα της και βλέπεις τα πάντα από το πρίσμα της ύλης και του εγώ, είσαι τυφλός σαν τυφλοπόντικας. Υπάρχουν πράγματα που δεν εξηγούνται με την λογική ρε φίλε και σου έυχομαι να μην δείς κανένα από αυτά γιατί θα συντριβείς εσωτερικά.
Υ.Γ. Καλό το ουίσκι αλλά όταν ρέει πολύ αίμα μέσα στο ουίσκι σου τότε υπάρχει πρόβλημα![]()
Facts: Knowledge is power, Power corrupts.
Conclusion: Study hard, Be evil.
WWalker - Απεστάλη: 01/11/2005, 20:36:54
Λοιπόν φίλε dim.kar, όπως φαίνεται δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό το οποίο κάνεις αυτή την στιγμή δεν είναι καλό για κανέναν.
Κατ' αρχάς, ειρωνεύεσαι και κοροιδεύεις τα θρησκευτικά πιστεύω των συμπατριωτών σου, και μάλιστα στην μαζική τους πλειοψηφία. Ξέρεις πως λέγεται αυτό φίλε μου; Ανωριμότητα, έτσι λέγεται. Έλλειψη εσωτερικού προσανατολισμού λέγεται, έλλειψη σεβασμού τόσο προς την κοινωνία όσο και προς τον εαυτό σου.
Το δεύτερο, έρχεσαι φορτσαρισμένος μέσα σε μια συζήτηση η οποία σε τίποτα δεν σε πειράζει εσένα προσωπικά, αλλά σε άλλους χρησιμεύει σε πολλά, και την ξεχέζεις. Αλήθεια, εσύ θα ήθελες να συμβεί το αντίστοιχο και σε εσένα; Όχι βέβαια. Γιατί το κάνεις όμως;
Δεν θα πω περισσότερα γιατί κουράζω. Με τον ΝΙΚΟΣGR δεν έχεις κάποιο πρόβλημα, αλλά σύντομα όπως πας θα αποκτήσεις και μάλιστα μεγάλο, και να είσαι βέβαιος πως όταν αυτό γίνει θα αποκτήσεις ταυτόχρονα πρόβλημα με πάρα μα πάρα πολλούς.
Κατά τα άλλα, μιας και υπάρχει σύγχυση μέσα στο μυαλό σου για πολλά πράγματα, εγώ θα σου δώσω τους παρακάτω 2 συνδέσμους, αν θέλεις τους ερευνάς, αν δεν θέλεις δεν τους ερευνάς.
http://www.icr.org/index.php?module=articles&action=view&ID=185
http://www.eadshome.com/Sciencequotes.htm
"Overwhelmingly strong proofs of intelligent and benevolent design lie around us...
the atheistic idea is so non-sensical that I cannot put it into words."
----------------------
There are 10 types of people, those who know binary and those who don't.
22 - Απεστάλη: 01/11/2005, 21:11:36
Έλεος! Σταματήστε πια να αποκρίνεστε στον οποιονδήποτε ειρωνεύετε,στο κάτω-κάτω αυτό επιδιώκουν για να χαλάσουν το θέμα και να σας πουν μετά και από πάνω άπιστους! Συμμορφωθείτε αδέλφια,και σταματήστε τους διαπληκτισμούς που έτσι και αλλιώς δεν οδηγούν πουθενά,παρα μόνο στον εξευτελισμό όλων μας.
Περονόσπορε,δεν θα σου πω πως το ξέρω,πάντως σίγουρα δεν είμαι ο Τζειμς Μποντ
Παρατηρείστε λίγο τα γεγονότα των τελευταίων ημερών ,τις κρίσεις που περνάμε με τις γειτονικές μας χώρες,και ιδιαίτερα με την Τουρκία.
Δείτε λίγο τι έγινε στην πράσινη γραμμή,και δεν εννοώ τόσο το κατέβασμα της σημαίας, όσο το στήσιμο φυλακίου σε ουδέτερη ζώνη,αναζητώντας έτσι οι Τούρκοι μια αφορμή για <<θερμότερες>> μέρες.Τι έλεγε ο χρησμός; Συ της νίκης ηπλωσας τα χείρας ευχαρίστως και βραβείον ειληφας εν τω τελει του σκήπτρου,χμ...πέρασε ένας μήνας από τη μεγάλη διπλωματική νίκη της Τουρκίας.
ΝΙΚΟΣGR - Απεστάλη: 01/11/2005, 21:17:09
Oπως θα καταλαβες dim.kar εγω ειμαι το κακο και χυδαιο παιδι της παρεας.Γιαυτο αν δε ενδιαφερει το θεμα απλα μην ασχολεισαι.
jonniebegood - Απεστάλη: 01/11/2005, 21:50:35
quote:δεν θυμαμαι ποιος τοπε, σορυ...
Εχω να προσθεσω κατι ομως για οσους διακωμοδουν το τοπικ(ξερουν αυτοι ποιοι ειναι...)
Οτι τους γραφω και στα @@ μου!
γραψε με στ αρχιδια* σου να το φχαριστηθω ρε αδερφε!
να αξιζει τον κοπο!
τι θα πει μας γραφεις στ @@ σου?
ή μονο αυτα ( τα @@) διαθετεις?
*ειπα κακη λεξη, το ξερω, αλλα αυτα τα @@ δε μου φαινονται αντρικια...
μηπως να αυτομπαναριστω για καμια βδομαδα?
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
stratis79 - Απεστάλη: 01/11/2005, 21:55:06
centric δε χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, αρκεί που ξεκαθάρισες κάποια πράγματα. Πάντως σου προτείνω πριν χαρακτηρίσεις ηλίθια κάποια πράγματα να τα ακούσεις πρώτα.
Ρε NIKOSGR τι βρίζεις έτσι; Να μην ξεχωρίζουμε μόνο στον τίτλο του χριστιανού από κάποιους αλλά και σε άλλα πράγματα ειδάλλως σαν αυτούς καταντούμε και χειρότερα.
DimKar μπαίνεις σε θέμα που η συζήτησή του διαρκεί καιρό, κοροϊδεύεις, κατακρίνεις, υβρίζεις τον Χριστό προσβάλλοντας την πίστη μας γιατί εσένα φυσικά είναι δικαίωμά σου να μην πιστεύεις. Σκέψου όμως, όλοι εδώ γεννήθηκαν με το Σταυρό στο χέρι; Πίστεψαν στο Χριστό; Και αν ναι, πότε και πώς; Όπως ψάχνεσαι εσύ, έτσι ψαχτήκαμε όλοι μας. Προβληματίσου λοιπόν, γιατί εσένα δε σου αποκαλύφθηκαν κάποια πράγματα που σε μας αποκαλύφθηκαν; Σε μένα φίλε καθώς και σε ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς μου όταν είχαμε περιπέτειες με την υγεία μας μας συνέβησαν θαύματα (ναι θαύματα, δεν είναι επινόηση του μυαλού μας) και αναρωτηθήκαμε πως έγινε κι ο Θεός σπλαγνίσθηκε εμάς που είμαστε τόσο κακοί άνθρωποι και που Τον πιστέυαμε όπως οι περισσότεροι. Πρόσεξε φίλε μη σου κάτσει και σένα ή σε κανά δικό καμιά τέτοια περιπέτεια και τότε κλάψεις και πάρεις πίσω τις ύβρεις που είπες προηγουμένως. Εγώ την οποιαδήποτε στιγμή θες είμαι στη διάθεσή σου αλλά με ύφος ευγενικό και όχι προσβλητικό. Δεν ενοχλήσαμε κανένα ούτε κάναμε προσυλητισμό, άστε και μας στην ησυχία μας. Κι αν ο Θεός ακόμη ήταν σκόνη κι αν ο Ιησούς ήταν αυτά που λες, εμείς και πάλι θα θέλαμε να χαμε τη δύναμη να πεθάνουμε για Αυτόν.
Angi άνοιξε κανένα βιβλίο, διάβασε Αγία Γραφή, διάβασε κανέναν άγιο και μετά τα χαρακτηρίζεις μπούρδες. Εκτός και αν δεν πιστεύεις φυσικά. Το αν είμαστε νέα παιδιά ή χαραμιζόμαστε δε θα το κρίνεις εσύ εκτός κι αν ήθελες να χαραμιζόμαστε παρεούλα όλοι μαζί με σένα στα κλαμπ και τα ρέστα.
Johnnybegood ή Johnny b ή βασιλέα Ιωάννη, οκ μπήκες, ειρωνεύτηκες, χλεύασες, μας περιγέλασες, ικανοποιήθηκες; Χόρτασες; Γιατί στη φώτο του site σου φαίνεσαι και φαγανό παιδί. Αν και μένα για άνθρωπος πολύ μόνος μου δείχνεις. Ασχολήσου με τα αστειάκια που βάζεις και αυτά που λες ότι σε ευχαριστούν και άσε μας εμάς να γίνουμε σκόνη. Τιμή μου να γίνω σκόνη με τον αδερφό μου τον menas, το φίλο μου τον Κυριακόπουλο, το παλιόπαιδο το NIKOGR, το ζηλωτή τον Aetos, την φίλη την Ελένη, το μαχητή το νίντζα, τον xalkeio, τον Περονόσπορο, τον ερευνητή 22, το φίλο bellsak, τον Windwalker, το Χρύσανθο, το Liakofan. Τουλάχιστον εμείς θα είμαστε μια παρέα, εσύ όταν γίνεις σκόνη θα είσαι μόνος.
WindWalker μια διόρθωση όχι μόνος όποιος τα βάλει με το Νίκο αλλά και με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα θα έχει πρόβλημα. Κυρίως και πάνω από όλα όμως όποιος τα βάζει με το ΧΡΙΣΤΟ θα έχει πρόβλημα.
Αδέρφια μη τους παρεξηγείτε. Τι φταίνε αυτοί αν έτσι τους έμαθαν; Τι φταίνε αυτοί που είναι αδύναμοι και χάνουν την πίστη τους; Δόξα τω Θεώ να λέτε που δεν είστε στη θέση τους.
stratis79 - Απεστάλη: 01/11/2005, 21:58:18
ξέχασα και τον STITTS!!
Aetos - Απεστάλη: 01/11/2005, 22:41:52
quote:quote:
Μεγαλε μη μας λες και μαλακιες απ πανω...δεν αποκαλεσα εγω την Παναγια πορνη,αλλα εσυ...Δεν τη αποκάλεσα εγώ: ο Κορδάτος την είπε...
Αλλά πες μου με το χέρι στην καρδιά: πόσοι νομίζετε ότι είστε (οι πιστοί ορθόδοξοι χριστιανοί που θα σωθούν); Πάνω από διακόσια εκατομμύρια δεν είστε... Στον πλανήτη υπάρχουν οκτώ δισεκατομμύρια ψυχές. Γιατί να έχετε δίκιο εσείς, κι όχι όλοι οι άλλοι; Και γιατί θα πρέπει να χαθούν μερικά δισεκατομμύρια ζωές για να ικανοποιηθεί ο Γιαχβές; Τι σόι θεός είναι αυτός;
Όσο για αυτά που γράφεις για το Δία, τα γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια (κύριε διαχειριστά εγώ δεν έβρισα!): εγώ αγνωστικιστής, άθεος που γέρνει προς τον βουδισμό είμαι... Τώρα να κι αν βρίσεις τον Βούδα επίσης δεν με νοιάζει, γιατί τον θεωρώ απλά άνθρωπο...
Αλήθεια ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός επέρδετο; Και για να στο κάνω σαφέστερο: αφού έτρωγε φασολάδα, έκλανε;
Τέτοια πλάκα έχω πολύ καιρό να σπάσω... Νάσαι καλά, μου 'φτιαξες τη μέρα...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
http://www.msu.gr/chart.asp?Perifereia_ID=9
Καλή Μετάνοια ..ειλικρινά ...περισσότερο στεναχωριέμαι και μακάρι ο Θεός ανθρώπους σαν και σένα, να τους βοηθήσει να απαλλαγούν από τις Λεγεώνες που τους βασανίζουν.
Σταμάτα αυτό που κάνεις, και - πίστεψέ με - το λέω με αγάπη, δεν σου κάνει καλό..ούτε σε ανεβάζει ως άνθρωπο.
Μια ευχή από έναν άγνωστο.
Aurore Borealis - Απεστάλη: 01/11/2005, 22:58:58
quote:
Γιατί; Γιατί ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός είχε μάνα μία πόρνη και πατέρα του ένα ρωμαίο λεγεωνάριο... Γιατί ο πρώτος και τελευταίος χριστιανός πέθανε αγκομαχώντας και ικετεύοντας να τον βοηθήσουν πάνω στο σταυρό... Γιατί ήταν ένα απλό, κακόμοιρο ανθρωπάκι...
Μα υπάρχει πιο κακόμοιρος άνθρωπος από σενα χαμένε;;;Δεν πας για κανένα τσεκάπ στο Δρομοκαίτειο μήπως και κόψεις τις μα*&^%$κίες;;;Είναι πασιφανές ότι αντιμετωπίζεις πολλά ψυχολογικά τραύματα κι όχι μόνο....
Μόνο που μπήκες σε λάθος σάιτ....
quote:
Δεν τη αποκάλεσα εγώ: ο Κορδάτος την είπε...
Και ποιός είναι ο Κορδάτος;Για την ακρίβεια:Ποιος τον χέζει τον Κορδάτο;;;;(Για να μιλήσω και στη γλώσσα που καταλαβαίνεις...)
quote:
Γιατί να έχετε δίκιο εσείς, κι όχι όλοι οι άλλοι;
Μόνο και μόνο που στους άλλους,τους μη δηλαδή Χριστιανούς Ορθοδόξους,ανήκουν άτομα σαν κι εσένα,πείθομαι 100% ότι οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι έχουν δίκιο!!!!
quote:
άθεος που γέρνει προς τον βουδισμό είμαι...
Πες μου κάτι:Γέρνεις πολύ;;;Τώρα εξηγούνται όλα...Και μετά σε πείραξε ο πρώην μητροπολίτης Αττικής.....Βρε που σε βρήκαμε;;;
quote:
Και για να στο κάνω σαφέστερο: αφού έτρωγε φασολάδα, έκλανε;
Έπειδή εσύ κλάνεις όλη την ώρα,μη νομίζεις ότι αυτό είναι και κοινό φαινόμενο....
quote:
Τέτοια πλάκα έχω πολύ καιρό να σπάσω... Νάσαι καλά, μου 'φτιαξες τη μέρα...
Εσύ να δεις...Έχω μάλιστα ένα ξαδελφάκι που θα κάνει πάρτι και ψάχνει να βρει κλόουν.Είσαι διαθέσιμος ή σου έπεσε υπερβολικά μεγάλη πελατεία τον τελευταίο καιρό και δεν προλαβαίνεις;;;
Πάω στοίχημα ότι σε λίγο καιρό θα ρίξεις πολύ τρέξιμο...Δεν θα ξέρεις που να κρύψεις τον άχρηστο εαυτό σου....
Συμβουλή της ημέρας:Τα κουβαδάκια σου και σ'άλλη παραλία.....Μπήκες;;;;Αν και χλωμό το κόβω....
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ....
jonniebegood - Απεστάλη: 01/11/2005, 22:59:07
Λοιπόν πάει ένα στοιχηματάκι πως το 2007 το θέμα θα έχει ξεπεράσει τις 10.000 σελίδες με εσάς να λέτε τις ίδιες και τις ίδιες απόψεις;
Xωρίς φυσικά να έχει συμβεί τίποτε! Όπως και το 2008, και το 2009 και το 2109...
αν το μαθει ο ΟΠΠΑΠ θα βγαλει καινουριο παιγνιδι, την "τηλεπροφητεια"!
κληρωνει καθε "τοσο του μηνος"... ![]()
.
jonniebegood - Απεστάλη: 01/11/2005, 23:03:03
Γιατι ρε σκατοφλωρε φοβηθηκες?Αμα εχεις @@ πες την αποψη σου χυμα σαν αντρας.
Αρχιδι.
Edited by - ΝΙΚΟΣGR on 01/11/2005 18:52:39
τωρα αντρας που δεν λεει αρχιδια αλλα @@, και αποκαλει τον αλλον αρχιδι, τι ειναι???
@@@@@ καλαβρεζικα θαλεγε ο ποιητης... ![]()
.
22 - Απεστάλη: 01/11/2005, 23:11:46
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι συνεχίζεται να ανοίγετε διάλογο με άτομα που στερούνται σοβαρότητας,δίνοντάς του τροφή για να συνεχίσει να μας ειρωνεύεται. Σας παρακαλώ λοιπόν ,αν πραγματικά θέλετε να υπάρχει το θέμα μας ζωντανό σε λίγες μέρες,να σταματήσετε να απευθύνεστε σε άτομα που δεν συμμετέχουν στο θέμα παρα μόνο για να μας κοροιδέψουν.Άραγε λίγη αξιοπρέπεια δεν έχετε;
Ο Κάρολος Παπούλιας ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αλβανία,και ο Κώστα Καραμανλής ακύρωσε το ταξίδι του στην Τουρκία, μήπως κάτι συμβαίνει;
jonniebegood - Απεστάλη: 01/11/2005, 23:12:32
Εγώ φίλε dim.kar θα σου προτείνω να μας αφήσεις να κάνουμε την δουλειά μας, χωρίς ειρωνίες και κοροιδίες.
ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ?
Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΦΗΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΓΑΙΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑ 80% ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ!
ΑΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ Η ΣΑΤΥΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΜΗ!!!
quote:Το ίδιο ισχύει και για τον βασιλέα Ιωάννη - johnnybegood.
εχεις καναν αλλον Ιωαννη υποψη σου και δεν σου κανω εγω?
εχω και ασπρο αλογο!
.
jonniebegood - Απεστάλη: 01/11/2005, 23:14:22
Μεγαλε μη μας λες και μαλακιες απ πανω...δεν αποκαλεσα εγω την Παναγια πορνη,αλλα εσυ...
να σας πω την γνωμη της Παναγιας για την δικη σας γνωμη? ![]()
.
22 - Απεστάλη: 01/11/2005, 23:31:11
jonniebegood,κοίτα να δεις παιδί μου,τούτο το θέμα φτιάχτηκε με πρόνοια θεού,για να μάθει ο κόσμος τα επερχόμενα και να δυναμώσει την πίστη του,και όχι για να γράφουμε ειρωνείες για την Παναγία και το Χριστό. Σε παρακαλώ λοιπόν να συνετιστείς γιατί αλλιώς πολύ φοβάμαι ότι θα οργίσεις το θεό και θα σέ βρει κανένα κακό.
Ο Θεός να σε συγχωρήσει...
Edited by - 22 on 01/11/2005 23:33:37
Aurore Borealis - Απεστάλη: 02/11/2005, 00:08:26
quote:
Με λύπη μου διαπιστώνω ότι συνεχίζεται να ανοίγετε διάλογο με άτομα που στερούνται σοβαρότητας,δίνοντάς του τροφή για να συνεχίσει να μας ειρωνεύεται
Αγαπητέ 22,
Απορώ πως μπορείς κι είσαι τόσο ανεκτικός με άτομα που χλευάζουν και ειρωνεύονται την πίστη μας...Ποιοι είναι αυτοί οι τυχάρπαστοι που θα κρίνουν,θ'αμφισβητήσουν και θα μιλήσουν με τα χειρότερα λόγια για την επικρατούσα θρησκεία αυτής της χώρας;;;Κάποιος πρέπει να επιληφθεί του θέματος...Έχουμε ξεφύγει τελείως...Δεν είναι δυνατόν να υβρίζουν τα Θεία και να καθόμαστε ν'απολαμβάνουμε αυτή την νοσηρή κατάσταση...
ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ....