- ΞΩΤΙΚΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.. ΝΑ ΞΕΤΥΛΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΠΟΥ 'ΦΕΡΕΙΣ'...ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ...
ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ...
'Η ΕΝΑ ΚΑΛΑΘΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ...ΚΟΥΒΑΡΙΑ...!
ΧΜ!
'manava seva, madhava seva'
THE TRUTH IS OUT THERE.THE TRUTH IS FRONT OF YOUR EYES.OPEN YOUR EYES TO SEE IT. DON'T STAY BLIND.TRY.
The n00b in Magic but soon a Great Mage of Wisdom!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

λεω να κανω την αρχη γραφοντας δυο ιστοριες.
την πρωτη μου τη διηγηθηκε μια φιλη και μου ειπε οτι συνεβηκε αυτο η το προηγουμενο καλοκαιρι στην ευβοια και το ακουσε απο κοσμο στο χωριο που εγινε.
ενας χωρικος 75-80 χρονων, σοβαρος ανθρωπος, μετρημενος κλπ. πηγαινε στο χωραφι του, και κατω απο ενα δεντρο ειδε 3 μικρα ανθρωπακια -υψους περιπου το 1/3 απο ενος κανονικου ανθρωπου που ηταν και ντυμενα με ρουχα. εφυγε τρεχοντας -φανταστειτε οτι ηταν 75 χρονων- και πηγε στο καφενειο του χωριου, οπου και λυποθυμησε. οταν συνηλθε ηταν καταχλωμος και ειπε στους παρεβρισκομενους την ιστορια. επειδη ηταν γενικα μετρημενος και δεν πιστευε σε φαντασματα τον πιστεψανε αμεσως. νομιζω οτι εχει γραψει και κατι η τοπικη εφημεριδα.
η δευτερη ιστορια εχει για πρωταγωνιστρια εμενα. συνεβει ενα καλοκαιρι στην ιρλανδια, συγκεκριμενα σε ενα μικρο νησακι του ατλαντικου στα παραλια της ιρλανδιας με καπως αποκοσμη ατμοσφαιρα. αν κανεις ξερει για την ιστορια των νησιων αυτων -των κελτων- θα ξερει τι εννοω. λοιπον, ειναι βραδυ, γυρω στις 2, στο νησι δεν υπαρχουν παρα 8 σπιτια και φυσικα ουτε φωτισμος ουτε τιποτε παρομοιο, οποτε οι 2 μοναδικοι χωματοδρομοι του νησιου ειναι θεοσκοτεινοι. επισης ειχε βρεξει και μολις ειχε σταματησει η βροχη. ειναι λοιπον 2 το βραδυ και εχω βγει μοναχη μου και περπατω στο ενα δρομακι. στα δεξια και αριστερα του δρομου ειναι κατι δεντρα και απο πισω κατι σαν χαραδρα -δηλαδη δεν υπηρχε περιπτωση να περπαταει καποιος πισω απο τα δεντρα. εκει που περπαταω με την ακρη του ματιου μου βλεπω μια ασπρη, ομιχλωδη παρουσια, κατι σαν λευκη σκια πισω απο τα δεντρα να με ακολουθει. αυτο εγινε για καμμια 200 μετρα, και μετα επειδη ειχα καπως τρομαξει προσπαθουσα να μη βλεπω και γυρισα στο σπιτι που εμενα. παντως, εκτος απο την οπτικη αισθηση ειχα και μια εντονη αισθηση μιας παρουσιας που δεν ηταν οπτικη. οταν ρωτησα καποιους απο εκει, μου ειπανε οτι ισως ηταν καποιο ξωτικο της βροχης, που εμφανιζεται συνηθως μετα τη βροχη και οτι ειναι ακινδυνο.
αυτα απο μενα
καλυνυχτα
λιλιθ -η πρωτη γυναικα
quote:
ΦΙΛΗ ΑΤΜΑ ΑΠΕΥΘΗΝΕΣΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ?
Loucas!ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ...
ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ..ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ...
ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ... ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟΠΟ...
ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑΝ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ (ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΟ...)ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ...
ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΤΜΑ?...
ΧΜ...ΣΑΝ 'ΠΑΙΔΙ' ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΗ ...ΚΑΘΑΡΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
'manava seva, madhava seva'
Edited by - ΑΤΜΑ on 03/03/2003 12:10:44
αν σας αρεσει το διαβασμα,
στο βιβλιο του γιαννοπουλου "μυστικη αθηνα" περιγραφει καποιες ιστοριες για ανθρωπους που εχουν δει ξωτικα η για τοποθεσιες που λεγεται οτι αυτα συνηθως εμφανιζονται.
τιποτε αλλο
ευχαριστω
λιλιθ -η πρωτη γυναικα

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
quote:
και πια ειναι η αληθια που δεν αγγιξε δηλαδη? μιλας σαν να ξερεις συγκεκριμενα πραματα και με τοση σιγουργια που θα ελεγε κανεις οτι εχεις δει των κοσμο των ξοτικων. μηπος θα βοηθαγε να μας ελεγες τι γνωριζεις?
ακομα περιμενο απαντηση για το παραπανω.

Πιστευω ότι εκει στην ευβοια πρέπει να υπάρχουν και άλλα!
'NHΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΗΝ'
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Edited by - Glorfindel on 26/02/2003 01:59:30
εχεις καποιες μαρτυριες?
καποια στοιχεια τελοσπαντων?
ο τολκιεν δεν τα παρουσιαζει σαν πολεμιστες αλλα σαν τους δημιουργους του κοσμου που τον παρεδοσαν στους κοινους θνητους. απλος στο εργο φανερονοντε και ως πολεμηστες για να ειπερασπηστουν τις δυναμεις του καλου απο τις δυναμεις του κακου. δεν ξερω ποσο βαθεια εχεις ψαξει τα γραφομενα του τολκιεν, αλλα και απο την αλλη και εγω μολις προσφατα αρχησα να μπενω στα "βαθεια" νερα του κοσμου του τολκιεν (τα οποια εκτηνοντε περα απο τις ταινιες) οποτε μπορει να μην εχω λαβει υποψην μου καποιες λεπτομαιριες.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!
Edited by - Glorfindel on 26/02/2003 02:06:08
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!