- 2012 - ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ; No2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
κγ
"..The Matrix can't tell you who you are"
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
ολο λετε αν ητα να γινει κατι θα επρεπε ηδη να εχει αρχισει ν φαινεται.εχετε σκεφτει πως ολα μπορει να γινουν αποτομα και πως 1 μονο χρονος μπορει να ειναι αρκετος για την ποροετοιμασια???
και προβλεφθεί, ότι ότι γίνει θα είναι ξαφνικό...Έρχεται
σαν κλέφτης μές στη νύχτα, να μας αιφνιδιάσει όλους...
Κι όμως, εμείς, προτιμούμε τον ύπνο της αφέλειας μας, αντί
να ξυπνήσουμε....Αντί να δούμε ότι όντως κάτι συμβαίνει και
πάει προς το κρεσέντο του...
Προτιμούμε τον ύπνο της αφασίας μας....
(και δεν έχει τίποτα το προσωπικό με τον φίλο τρεχαγυρευε αυτό)
Απλα παιδιά χαλαρώστε όσοι το έχετε πιστέψει τόσο πολύ αυτό που "έρχεται" γιατί θα πάτε 70-80 χρονών (ζωή να έχετε) και θα τα έχετε ξεχάσει όλα αυτά ....
Δυστυχώς η ζωή δεν έχει επίπεδα , διαβαθμίσεις , αστρικές παρεμβολές , πνευματικά άλματα , κι άλλα κουραφέξαλα ,αλλα ειναι ΑΛΛΑ πραγματα !!!
καλό είναι να περνάμε την ώρα μας (πολύ καλύτερο απο το να μιλάμε για ποδόσφαιρο σίγουρα) αλλά μέχρι εκεί , γιατί βλέπω μερικούς εδω μέσα που κατά καιρούς (μιλάμε για χρόνια τωρα) που έχουν υπερασπιστεί μέχρι αηδίας , μια "αηδία" που τους μπήκε στο μυαλό η που διάβασαν κάπου κάποτε ... και μετά εξαφανίζονται .... και ο νοών νοείτο
τέλος πάντων ψιλά γράμματα ....
quote:
ολο λετε αν ητα να γινει κατι θα επρεπε ηδη να εχει αρχισει ν φαινεται
Μα είδη φαίνεται. Αυτό μπορείς το δείς, εσύ και ο καθένας,
στα ντοκιμαντέρ του Alex Jones. Δεν θα συμβεί κάτι καλό.
Η Νεα εποχή (New Age) είναι εκείνη που λέει ότι θα υπάρξει
ξαφνική εξέλιξη του ανθρώπινου πνεύματος και ότι θα έρθει
ο Matreya να ενώσει όλες τις θρησκείες και όλους τους λαούς
και θα φέρει έτσι την ειρήνη. Καθησυχάζει τον κόσμο, ο
οποιος πρέπει αυτήν την στιγμή να επαναστατεί.
Άσχετα απο το Νούμερο 2012, τα τρέχουσα γεγονότα και η εξέλιξη
του καπιταλισμού οδηγούν εις καταστροφή. Αφού η καταστροφή είναι
η λογική συνέπεια αυτής της εξέλιξης. Η νέα εποχή σου λέει πώς
όλα θα πάνε καλά, δεν χρειάζετε να ανησυχείς και να παλέψεις.
Απλά να δεχτείς αυτο που γίνεται, γιατί σε συμφέρει και έτσι
κ αλλιώς είναι το σχέδιο του θεού για τους ανθρώπους.
Για αυτό μην αντιστέκεσαι.
Ενώ κινδυνεύει η ελευθερια, η δημοκρατία. Ναι, ο ίδιος ο
άνθρωπος.
Μου θυμίζει πολύ αυτό που συμβαίνει στα γερμανικά σφαγεία.
Εκεί για να ηρεμήσουν τα ζώα, που είναι για σφαγή, βάζουν να
ακούνε κλασσική μουσική (όπως Mozart) και αυτά πηγαίνουν
ήρεμα προς σφαγή.

Gardnerian Book of Shadows
Edited by - Hermit on 20/06/2009 18:11:53
για το τι μιλάμε, να καταλάβουμε ότι αυτό που λέμε, αφορά
ένα κύκλο ζωής και συνήθως, τέτοιοι κύκλοι, επηρεάζουν και
εξελίσσουν και τη ζωη του ανθρώπου....
Ζούμε ένα τέλος εποχής, πόση φαντασία θέλει ότι περιμένουμε
μια νέα;Αλλα,τη φυσιολογική, ή κάποια ..λαμόγια( σίκ!!)που
φιτάξαν μια δική τους;
Ρε παιδιά, να το πούμε απλά, η παρακμή, φέρνει μια νέα αρχή,
αυτή, μπορούμε να φανταστούμε πως θα είναι;Μπορούμε να δούμε
τι έρχεται;
δημιουργήσουν μια νέα. Έτσι όπως την θέλουν. Και ήδη
φαίνεται τι μορφή θα έχει αυτή η νέα εποχή.
ORDO AB CHAO

Gardnerian Book of Shadows
την καταλαβαίνουν...
Σε ευχαριστω για την απαντηση... σιγουρα η παρατηρητικοτητα ειναι ενα extra που μαλλον διαθετω λογω επαγγελματος.(Φωτογραφος-web designer.Αλλωστε διαβαζοντας αρχικα το συμβαν που σου ετυχε ηταν και ενας απο τους λογους που αποφασισα να δω το βουνο απο κοντα....Ακομα και στην κορυφη που ανεβηκα...(μεχρι το πυροφυλακιο) ηταν μια ομορφη εμπειρια διαπιστωνοντας πως η Πεντελη δεν ειναι απλα ενα παλιο λατομειο...αλλα το μπαλκονι της Αττικης....
Προσφατα διαπιστωσα οτι εχω περασει παρα πολυ κοντα απο τη σπηλια ψαχνοντας να τη βρω.... (Ατυχια!!!!Σταματησα στη πινακιδα που λεει για το εκκλησακι του AΪ Γιαννη) Ελπιζω στην επομενη εξορμηση... που θα γινει πολυ συντομα να τα καταφερω....!!!
quote:Προσφατα διαπιστωσα οτι εχω περασει παρα πολυ κοντα απο τη σπηλια ψαχνοντας να τη βρω.... (Ατυχια!!!!Σταματησα στη πινακιδα που λεει για το εκκλησακι του AΪ Γιαννη) Ελπιζω στην επομενη εξορμηση... που θα γινει πολυ συντομα να τα καταφερω....!!!
θα χαρω να σας ξεναγησω και θα εκμεταλευτω την ιδιοτητα σου ως φωτογραφο αν δεν σε πειραζει
εχεις γινει μελος στο κλαμπ του μελλοντικου συλλογου?
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν
Ευχαριστως να το κανονισουμε... θα ηθελα ομως η πρωτη μου φορα στο χωρο να ειναι ανεπηρεαστη απο ανθρωπους που γνωριζουν ή εχουν ζησει καποιες καταστασεις... Πιστευω πως ειναι καλο η πρωτη εντυπωση απο το χωρο (απο οποιοδηποτε χωρο) να ειναι χωρις γνωμες και κατατοπισμους...
Ετσι δημιουργεις μια αποψη εντελως δικη σου...
Λεμε να ανεβουμε το Σαββατο το πρωι... σιγουρα θα κανονισουμε μια συναντηση... δεν εχω γινει μελος στο μελλοντικο club που μου ανεφερες... Θα ηθελα πρωτα να δω τι είναι ολο αυτο...πριν κανω κατι...
Αλλα την ιδιοτητα μου ως φωτογραφο σαφως και μπορεις να την εκμεταλευτεις.... Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα.... :D
Ανέφερες σε ένα προηγούμενο μήνυμά σου ότι
quote:
Παρεπιπτόντως, επειδή κάποιοι έχουν πέσει με τα μούτρα εδώ μέσα να μου κολλήσουν την ταμπέλα του διαβολολάτρη, για ρίξτε μια ματιά στο καινούριο βιβλίο του ΜΠΑΛΑΝΟΥ. Στο εξώφυλλο δεσπόζει αγέρωχος και περήφανος ο ΜΕΓΑΣ ΣΕΪΤΑΝ ! Σατανολαγνεία παντού, στα βιβλία, τις ταινίες κ.ο.κ...μα ναί, εφόσον η μορφή του "πουλάει" και κεντρίζει το ενδιαφέρον της σύγχρονης σκοταδιστικής σκέψης. Άσχετο βέβαια αν τα περισσότερα χαρακτηριστικά του είναι κλεμμένα απο κάποιον άλλο.
Ένα βιβλίο για την ΠΕΝΤΕΛΗ και έχει για εξώφυλλό του το...ΔΙΑΒΟΛΟ !!! ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ! Θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο κύριος Μπαλάνος για ποιό λόγο έβαλε την ιουδαιοχριστιανική αυτή απάτη να κοσμεί εξώφυλλο βιβλίου για το Βουνό της ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ; Δηλαδή αυτό που ο κύριος Μπαλάνος κατατάσσει στο ανεξήγητο, το απόσκοσμο, το παράλογο, το υπερφυσικό ή όπως αλλιώς θέλετε, το απεικονίζει ώς "Διάβολο" ;
Φυσικά δεν υπονοώ οτι ο Μπαλάνος έχει "σατανιστικές τάσεις", απλώς πρέπει να παραδεχτούνε κάποιοι οτι ο Σατανάς είναι εμπορεύσιμος και φυσικά γεμίζει τσέπες. Μεγάλη κουβέντα όμως αυτή που σηκώνει ανάλυση και δεν συμφωνεί με το θέμα του τόπικ αυτού.
Αλλά βέβαια για τον Μπαλάνο δεν τολμάτε να πείτε τίποτα, λές και πρόκειται να βλασφημήσετε τα θεία.
Συνειρμικά μόλις το διάβασα θυμήθηκα κάποια πράγματα και θα προσπαθήσω να δώσω την δική μου εξήγηση για το εξώφυλλο. Θα έλεγα μάλιστα ότι ίσως είναι και αρκετά παρακινδυνευμένη καθώς δεν έχω δει καν το βιβλίο.
Δύο πιθανά σενάρια.
1ο)Θέμα διαφήμισης. Το θέμα "Σατανισμός" πουλάει σαν "ζεστό ψωμί". Αλλά όμως...το βιβλίο δεν κυκλοφορεί σε βιβλιοπωλεία. Κάποιος μπορεί να το προμηθευτεί μόνο απευθείας από τον Μπαλάνο.Άρα σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ειδικό κοινό, που δεν θα το αγοράσει κατά τύχη, στο ράφι του βιβλιοπωλείου. Συνεπώς μιλάμε για χαμηλές πωλήσεις, άρα και χαμηλά κέρδη. Από τη άλλη όπως λες και εσύ ο Μπαλάνος δεν έχει Σατανιστικές πεποιθήσεις (όπως τουλάχιστον εννοεί τον Σατανισμό ο πολύς κόσμος). Δεν είναι νομίζω από τα άτομα που μπλέκουν με ταμπελίτσες. Προσωπικά δεν δίνω παρά ελάχιστες πιθανότητες σε αυτό το σενάριο.
2ο)Επαναλαμβάνω χωρίς να έχω δει την φωτογραφία, θα της έδινα περισσότερο μία Προμηθεική ερμηνεία. Ο Σατανάς-Προμηθέας και όχι ο Σατανάς-Διάβολος κατά την Χριστιανική λογική. Τώρα αυτός ο Σατανάς-Προμηθέας συνδέεται με τον αρχαίο θεό Πάνα.
Στο παλιό σου θέμα της Πεντέλης είχα επιχειρήσει και είχα συνδέσει τον Θεό Πάνα με την έννοια του Τοτέμ, που τόσο πολύ περιγράφει ο Μπαλάνος στα βιβλία και στα άρθρα του και ουσιαστικά έχει να κάνει με αρχέγονα ένστικτα, προανθρώπινων καταστάσεων.
Τότε είχα αναφέρει το εξής (24/7/2003):
quote:
Για τον Τραγοπόδαρο Πάνα…τι να πει κανείς; Απαντάται σε πολλές μυθολογίες, αλλά πάντα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Τραγίσια μορφή, φοβερή ζωτικότητα, σύμβολο της γονιμοποιητικής δύναμης της φύσης. Στην πορεία βέβαια των χρόνων, δαιμονοποιήθηκε.
Ξέρεις κάτι φίλε Παύλο;
Oλα αυτά μου θυμίζουν πολύ έντονα Τοτέμ (είμαι σίγουρος ότι το πιάνεις το υπονοούμενο). Ζωική μορφή, επαφή με τον αληθινό Αρχέγονο Εαυτό με ότι αυτό ενεργειακά συνεπάγεται, εξοστρακισμός από τον Σύγχρονο-Ανθρωπο Εαυτό.
Στο βιβλίο του "Οι δρόμοι της Γνώσης" περιγράφει με εξαιρετικά πλάγιο τρόπο μία εμπειρία που είχε στην Πεντέλη και είχε να κάνει με το Τοτέμ.
Ίσως δηλαδή με την φωτογραφία που έβαλε να ήθελε να καταδείξει την έννοια του Τοτέμ...από την άλλη μπορεί και να κάνω λάθος
Keep Going

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Ειδα απο κοντα τη σπηλια...
Τραβηξα φωτογραφιες... και εχω κατι πολυ ενδιαφερον για τον φιλο sonap και για τις "τυχαιες" φωτογραφιες στο σκοταδι....
θα δειτε συντομα τις φωτογραφιες και θα καταλαβετε τι εννοω...
Οσο για τη σπηλια... πραγματι ειναι πολυ περιεργο....πως αυτος ο χωρος σφραγιστηκε... και εμεινε ετσι...
Ειχα διαβασει σε προηγουμενα topics οτι την παλαμη την σοβατισαν... εγω μια χαρα την ειδα.....
Κριμα για τη βεβηλωση του χωρου απο ανοητους που σκαρφαλωνουν αφηνοντας σκουπιδια και καταστρεφωντας το φυσικο χωρο... αντε παιδια και στην Ακροπολη....
Πραγματι οταν τελικα αδειασε ο τοπος απο παρεες και "περιεργους" επικρατησε μια ησυχια... μια γαληνη που αισθανθηκα απο τη πρωτη στιγμη που καταλαβα οτι αυτος ο δρομος οδηγει στη σπηλια... Οι πινακιδες στο δρομο δεν εχουν καμια σχεση και δεν καταλαβαινω απο τη στιγμη που υπαρχει πινακιδα στα 800 μετρα πριν (Μοναστηρι Αγ.Παντελεημονα) γιατι οχι και σε αυτο το δρομο;
Με το συντροφο μου φτασαμε ως τον τοιχο (δυστυχως χωρις φακο...χαζομαρα μας) αλλα ακομα και η υγρασια που εχει... δεν ενοχλησε. Αισθανθηκαμε και οι δυο πως ειχαμε ξαναπαει σε αυτο το μερος.. μας φαινοταν πολυ οικειο...
Σιγουρα θα υπαρξει και επομενη φορα... με εφοδια και σακουλες ...
Φιλε jbg περιμενω ακομα να μου στειλεις τις φωτο.... το mail το ξερεις...
Σε αναμονη για τις φωτο... που δεν εχουν να δειξουν κατι περιεργο... απλα να αποδειξουν οτι καμια φορα τα πραγματα ειναι ακριβως αυτο που δειχνουν....
Σας θυμιζει κάτι?????
Αν ναι... το μονο που εχω να πω ειναι οτι αυτη η φωτογραφια ειναι απο μια "τρυπα" που υπαρχει στη σπηλια οπως μπαινεις αριστερα στο πρωτο ανοιγμα.....
Ισως αυτο λυνει και το μυστηριο με τις φωτογραφιες του φιλου Sonap...
Μια συμβουλη... οταν τραβατε φωτογραφιες σημειωνεται τι τραβηξατε και σε ποιο καρε για να ξερετε και εσεις τι ειναι αυτο που βλεπετε....
quote:Ειχα διαβασει σε προηγουμενα topics οτι την παλαμη την σοβατισαν... εγω μια χαρα την ειδα.....
Κριμα για τη βεβηλωση του χωρου απο ανοητους που σκαρφαλωνουν αφηνοντας σκουπιδια και καταστρεφωντας το φυσικο χωρο... αντε παιδια και στην Ακροπολη....
Πραγματι οταν τελικα αδειασε ο τοπος απο παρεες και "περιεργους" επικρατησε μια ησυχια... μια γαληνη που αισθανθηκα απο τη πρωτη στιγμη που καταλαβα οτι αυτος ο δρομος οδηγει στη σπηλια... Οι πινακιδες στο δρομο δεν εχουν καμια σχεση και δεν καταλαβαινω απο τη στιγμη που υπαρχει πινακιδα στα 800 μετρα πριν (Μοναστηρι Αγ.Παντελεημονα) γιατι οχι και σε αυτο το δρομο;
την πληροφορια για την σοβατισμενη παλαμη εγω την μετεδωσα, αλλα την επομενη μερα το διορθωσα
ηταν απο εκεινες τις μερες που οι "περιεργοι" που αναφερεις συν το οτι εκεινη ειδικα τη μερα ηταν μισοσκοταδο στη σπηλια αλλα και μπροστα στην εισοδο της, με εκαναν να μην την βλεπω ουτε απο ενα μετρο αποσταση
τα σκουπιδια τα μαζευουμε αυτονομα διαφοροι ανθρωποι και η γνωριμια μας εδωσε την ιδεα της δημιουργιας ενος συλλογου
αφου "καταλαβες" οτι ηταν ο σωστος δρομος, τι τις θελεις τις πινακιδες?
καλυτερα να μην υπαρχουν
χαιρομαι που ενιωσες την θετικοτητα της περιοχης
ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΕΣ ΘΗΣΑΥΡΩΝ, ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΣΤΗΝ ΚΟΥΦΙΑ ΓΗ
ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΤΕ ΑΔΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΜΑΡΜΑΡΙΝΑ ΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ
ΜΗΝ ΣΚΑΒΕΤΕ ΑΔΙΚΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΟΣΤΕΟΦΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟΠΟΤΗΡΟ ΚΑΙ ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΟ ΔΑΠΕΔΟ...
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΜΙΜΗΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3522&whichpage=5&ARCHIVE=
ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ
Από δώ και στο εξής, θα σας μιλάω μόνο με φωτογραφίες. Για την ακρίβεια, παραχωρώ τη θέση μου στην ίδια την ΠΕΝΤΕΛΗ.
Το μόνο που θα κάνω από’δώ και πέρα είναι να εξυμνήσω την ανυπέρβλητη Πεντελική Φύση και να την τοποθετήσω, έστω και μέσα από ένα απλό forum εκεί που της αξίζει : ΣΤΟ ΑΕΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.
Αυτό το τόπικ παύει να είναι «παράξενο» και γίνεται καθαρά φυσιολατρικό. Οι διαχειριστές μπορούν να το μεταφέρουν ή να το κλειδώσουν αν το επιθυμούν εφόσον με αυτή τη μορφή δεν ταιριάζει σε κάποιο από τα forums του Esoterica.
Οι φωτογραφίες που θα μπουν εδώ θα είναι και μια απάντηση σε κάτι ελεεινούς τύπους που προτείνουν την εξόρυξη μαρμάρου και τον ολικό αφανισμό του Βουνού προς όφελος των Ελληναράδων, που υποτιμούν την Πεντέλη με τα χειρότερα λόγια, μην έχοντας γνώση για το τι σημαίνει αυτό το βουνό για την Αττική όσον αφορά την Ιστορία, αλλά και τη Φύση.
Από’μένα γεια σας, τον λόγο από’δώ και πέρα τον έχει η ΠΕΝΤΕΛΗ ! ! !
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ
Από δώ και στο εξής, θα σας μιλάω μόνο με φωτογραφίες. Για την ακρίβεια, παραχωρώ τη θέση μου στην ίδια την ΠΕΝΤΕΛΗ.
Το μόνο που θα κάνω από’δώ και πέρα είναι να εξυμνήσω την ανυπέρβλητη Πεντελική Φύση και να την τοποθετήσω, έστω και μέσα από ένα απλό forum εκεί που της αξίζει : ΣΤΟ ΑΕΤΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.
Αυτό το τόπικ παύει να είναι «παράξενο» και γίνεται καθαρά φυσιολατρικό. Οι διαχειριστές μπορούν να το μεταφέρουν ή να το κλειδώσουν αν το επιθυμούν εφόσον με αυτή τη μορφή δεν ταιριάζει σε κάποιο από τα forums του Esoterica.
Οι φωτογραφίες που θα μπουν εδώ θα είναι και μια απάντηση σε κάτι ελεεινούς τύπους που προτείνουν την εξόρυξη μαρμάρου και τον ολικό αφανισμό του Βουνού προς όφελος των Ελληναράδων, που υποτιμούν την Πεντέλη με τα χειρότερα λόγια, μην έχοντας γνώση για το τι σημαίνει αυτό το βουνό για την Αττική όσον αφορά την Ιστορία, αλλά και τη Φύση.
Από’μένα γεια σας, τον λόγο από’δώ και πέρα τον έχει η ΠΕΝΤΕΛΗ ! ! !
ΤΙΝ ΓΑΡ ΠΟΤΑΕΙΣΟΜΑΙ ΑΣΥΧΑ ΔΑΙΜΟΝ ΤΑ ΧΘΟΝΙΑ Θ'ΕΚΑΤΑ