- Λευκή μαγεία.. - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Στο θέμα μου τώρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε για την λευκή μαγεία.Περί τίνος πρόκειτε? Είναι επικύνδινη? Μπορεί να μαθευτεί? Θέλει πολυ χρόνο? Δεν θέλω να κάνω πράματα που μπορεί να βλάψουν κόσμο,ίσα ίσα το αντίθετο.Γίνετε?
metal
Είμαι κι εγώ καινούριος στον κόσμο της λευκής μαγείας. Τα πρώτα που έμαθα είναι οι νόμοι της μαγείας:
1.) Ο νόμος της δύναμης
2.) Ο νόμος των τριών
Ο πρώτος νόμος λέει γενικά πως ο μάγος δε πρέπει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για κακό και δε πρέπει να αφαιρείς από τους ανθρώπους το ελεύθερο της βούλησής τους..
Ο δεύτερος είναι αποτελεσμα της παραβίασης του πρώτου νόμου
και λέει πως ό,τι κακό προκαλέσεις θα σου επιστραφεί τρεις φορές..
Βέβαια το καλό και το κακό είναι πάντα υποκειμενικά.. Τα πάντα εξαρτώνται από την πρόθεση.
Επικίνδινη μπορεί να γίνει η μαγεία. Θα σου πρότεινα να μη βάζεις ταμπέλες (λευκή, μαύρη).
θα σου πρότεινα επίσης να ασχοληθείς με τα θεωριτικά αρκετα.. Υπάρχουν τοσα πολλά που πρέπει να μάθεις.. Ξεκίνα και βλέπεις στην πορεία..
---------------------------------------
Άνοιξε τα μάτια σου προτού να 'ναι αργά
Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι, ζωή 'ναι να 'σαι ξυπνητός οντε κοιμουντ' οι άλλοι.
Θα σου πω τι έχω μάθει εγώ ως τώρα (μόνο θεωρία δηλαδή) και έπειτα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον πραγματικά μυημένο![]()
![]()
Λοιπον,
Σημάδια δραστηριότητας όπως στοιχειώματα, δαιμονική παρουσία κτλ.
Βοτανολογία (ατέλειωτο κεφάλαιο)
Ιδιότητες και χρήση λίθων
Διαφορα που έχουν να κάνουν με τον εσωτερισμό, όπως αύρα, τσάκρα, ενεργειακή ασπίδα κτλ
Διάφορα πρόσωπα που σχετίζονται με τη μαγεία, όπως ο κρόουλι, ο μάθερς, ο γκάρντνερ.
Μαγικός κύκλος εργασίας και βιβλίο των σκιών.
Είναι λίγα, από τα πολλά βασικά που πρέπει να ξέρει κάποιος που προκειται να ασχολειθεί με τη μαγεία. Κάθε φορά που τελειώνεις κάτι, θα προκύπτει κάτι καινούριο που δε θα το ξέρεις και θα πρέπει να το μάθεις, ή να κάνεις προπόνηση πάνω σ' αυτό..
Ελπίζω να μη σε κουράζω
. Ας περιμένουμε κάποιον έμπειρο να δει τα ποστ και να μας πει κι αυτός μερικά πράγματα από την δική του οπτική..
Γενικά πάντως, επειδή στην αρχική σου τοποθέτηση ρωτάς πόσο χρόνο χρειάζεται.. εεε.. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος ζωής.. Δε θα γίνεις με τη μία μάγος, αλλά σιγά σιγά και με μεράκι. Θα πάρει σίγουρα χρόνια.. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να μάθεις.. Δεν θα βαρεθείς ποτέ![]()
![]()
quote:
Ο πρώτος νόμος λέει γενικά πως ο μάγος δε πρέπει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για κακό και δε πρέπει να αφαιρείς από τους ανθρώπους το ελεύθερο της βούλησής τους..
Ο δεύτερος είναι αποτελεσμα της παραβίασης του πρώτου νόμου και λέει πως ό,τι κακό προκαλέσεις θα σου επιστραφεί τρεις φορές..
ΝΑΙ ...
ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ..
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ 6 ΚΑΝΟΝΕΣ..
ΑΝ ΚΑΙ filosofos7 ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ..
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΩΝ 3
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕΣ
ΑΛΛΑ ΔΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ Η'
ΤΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ
ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΑΛΛΑ ΜΕ "ΚΑΛΥΨΕ" ΑΡΚΕΤΑ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ.
CHARMED
quote:
Βοτανολογία
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ..
quote:
ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ..
Η ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ..
Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
quote:
Διαφορα που έχουν να κάνουν με τον εσωτερισμό, όπως αύρα, τσάκρα, ενεργειακή ασπίδα κτλ
ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΧΑΡΙΟΣ?
ΧΑΧΑΧΑ
ΑΥΡΑ,7 ΤΣΑΚΡΑ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗΣ ΑΣΠΙΔΑΣ,ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ..
quote:
Διάφορα πρόσωπα που σχετίζονται με τη μαγεία, όπως ο κρόουλι, ο μάθερς, ο γκάρντνερ.
ΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΥΣΤΕΣ..
quote:
Μαγικός κύκλος εργασίας και βιβλίο των σκιών.
ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ..
ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ..
CHARMED
Περιμένουμε κι άλλα διαφωτιστικά ποστ σου..![]()
ΠΡΑΣΙΝΗ ..
ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΜΝ ΑΣΧΟΛΕΙΘΗΤΕ..
ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΚΙΩΝ
Η' ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ..
ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ..
CHARMED
quote:
Περιμένουμε κι άλλα διαφωτιστικά ποστ σου..
ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ..
ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΑ..
CHARMED
quote:
Δεν είμαι ο κατάλληλος να απαντήσω σ' αυτό..Θα σου πω τι έχω μάθει εγώ ως τώρα (μόνο θεωρία δηλαδή) και έπειτα θα πρέπει να περιμένουμε κάποιον πραγματικά μυημένο
Λοιπον,
Σημάδια δραστηριότητας όπως στοιχειώματα, δαιμονική παρουσία κτλ.
Βοτανολογία (ατέλειωτο κεφάλαιο)
Μαγικός κύκλος εργασίας και βιβλίο των σκιών.Είναι λίγα, από τα πολλά βασικά που πρέπει να ξέρει κάποιος που προκειται να ασχολειθεί με τη μαγεία. Κάθε φορά που τελειώνεις κάτι, θα προκύπτει κάτι καινούριο που δε θα το ξέρεις και θα πρέπει να το μάθεις, ή να κάνεις προπόνηση πάνω σ' αυτό..
Ελπίζω να μη σε κουράζω
. Ας περιμένουμε κάποιον έμπειρο να δει τα ποστ και να μας πει κι αυτός μερικά πράγματα από την δική του οπτική..
Γενικά πάντως, επειδή στην αρχική σου τοποθέτηση ρωτάς πόσο χρόνο χρειάζεται.. εεε.. Είναι ουσιαστικά ένας τρόπος ζωής.. Δε θα γίνεις με τη μία μάγος, αλλά σιγά σιγά και με μεράκι. Θα πάρει σίγουρα χρόνια.. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι καινούριο να μάθεις.. Δεν θα βαρεθείς ποτέ
Δεν με κουράζεις,ισα ισα αυτα με ενδιαφερουν..Μια ερωτηση εχω..Τα chakra,ασπιδες και ολα αυτα δεν συμπιπτουν με βουδισμο?
Ζωή δεν είναι να ξυπνάς και να κοιμάσαι πάλι, ζωή 'ναι να 'σαι ξυπνητός οντε κοιμουντ' οι άλλοι.
quote:
Δεν με κουράζεις,ισα ισα αυτα με ενδιαφερουν..Μια ερωτηση εχω..Τα chakra,ασπιδες και ολα αυτα δεν συμπιπτουν με βουδισμο?
Δεν έχω μελετήσει πολύ τις ασιατικές θρησκείες για να πω την αλήθεια, μα νομίζω πως τα τσάκρα προέρχονται από τον ινδουισμό. Τώρα για την ασπίδα δεν έχω ιδέα... Το αστρικό σώμα υπήρχε λίγο πολύ σε όλες τις παραδόσεις, όπως και το τρίτο μάτι.
Υπάρχουν πολλές ψυχικές δυνάμεις, δεν είναι μόνο αυτές..
Αν δεν έχεις ασχοληθεί με τίποτα γενικότερα, ξεκίνα με τον παλιό καλό διαλογισμό.. Καθημερινα πέντε λεπτά, είναι ο χρυυσός κανόνας της διδασκαλίας του ζεν. Τώρα αυτό εξαρτάται από το άτομο κατά την άποψή μου.. Κάποιος μπορεί να νιώθει καλύτερα με μισή ώρα κάθε μέρα.. Αλλά για αρχη εσύ 5 λεπτά
quote:
ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΙΓΑ ΤΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ..
ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΠΑ..
Κι όμως κάτι έμαθα
Δεν ήξερα την τέχνη των μετάλλων..
Για να μην έχουμε διπλά θέματα, μπορείς κάθε απορία σου αλλά και κάθε τι που σε «ενδιαφέρει» να ρωτήσεις, να το κάνεις στο συγκεκριμένο λινκ.
Ακόμα μπορείς σε αυτά τα άρθρα να διαβάσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες.
ΜΑΓΕΙΑ. Η Αληθινή Επιστήμη του Θεού
ΟΙ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ: Η ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ... ΠΡΑΞΗ
Σ΄ευχαριστώ.

ποιος ο λογος να ασχοληθει καποιος με μαγειες κλπ?
τι εχει να κερδισει?και βασικα αν γινει μαγος μετα τι θα κανει θα παλευει με την Πρου??
Η μαγεία βοηθάει σε αυτό, και κάποιος για να είναι τέλειος μάγος πρέπει αναγκαστικά γίνει και τέλειος άνθρωπος.
Η μαγεία δεν είναι παρα μία σύνθετη μορφή εσωτερισμού. Η πιο σύνθετη για την ακρίβεια. Είναι μία Επιστήμη που προϋποθέτει βαθειά εσωτερική γνώση και κατανόηση και πολλές ατομικές αρετές(θέληση, παρατηρητικότητα, εξυπνάδα, υπομονή, επιμονή και άλλα). Η μαγεία είναι σκοπός και μέσο ταυτόχρονα. Για να μπορέσει κάποιος να την ασκήσει πρέπει να είναι(να γίνει) τρομερά ικανός σε όλους τους τομείς, και αφού κάποιος την ασκήσει μπορεί, ίσως, να κερδίσει πολλά σε επίπεδο αυτογνωσίας. Κατα τα άλλα είναι επικίνδυνη τόσο για κάποιον ανόητο όσο και για κάποιον γνώστη.
Φίλε Hurricane η ενασχόληση με τη μαγεία είναι όντως παράλογη και σίγουρα όχι απαραίτητη...
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/05/2010 13:27:55
ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΝΜ ΜΟΥ
ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ...
Απεστάλη: 10/05/2010, 15:51:53
Απεστάλη: 10/05/2010, 16:09:07
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ elo Η' ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ
ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΕΙ..
ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ..
THX
CHARMED
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 19/05/2010 21:59:52
ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ quote ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ..
ΑΡΑ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΒΗΣΩ..
CHARMED
ΑΠΛΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΓΗΤΗΣΗ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ
ΤΕΛΟΣ..