- ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
κατηγορω τον εαυτο μου για το οτι συμπεριφερομαι εκδηλωτικα..
ωστοσο η καρδια μου, δικαια η αδικα ειναι μαζι σας..
πως τολμω να σας τα γραφω αυτα?
ομως, σας ευχαριστω που μου δινετε το δικαιωμα να σας τα γραφω..και δεν σας τα λεω...
και το καλυτερο ειναι να φερνω τη σκεψη μου κοντα σας και να σας τυλιγω με τη στοργη μου..
κατηγορω τον εαυτο μου για το οτι συμπεριφερομαι εκδηλωτικα..
ωστοσο η καρδια μου, δικαια η αδικα ειναι μαζι σας..
πως τολμω να σας τα γραφω αυτα?
ομως, σας ευχαριστω που μου δινετε το δικαιωμα να σας τα γραφω..και δεν σας τα λεω...
και το καλυτερο ειναι να φερνω τη σκεψη μου κοντα σας και να σας τυλιγω με τη στοργη μου..
Η Αγάπη λοιπόν είναι μια υπερεκτιμημένη σταθερά στην εξίσωση μιας σχέσης... Κι αυτό γιατί δεν είναι πάντα σταθερή αλλά εξελίσεται και μεταλλάσεται (όχι απαραίτητα κακό).
Η Αγάπη όλα τα καταφέρνει, όλα τα υπομένει...
ΟΜΩΣ
Η Αγάπη σε μια σχέση δεν είναι αρκετή...
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως η "πνευματική συμβατότητα" ή το σεξ ή ακόμα και το γεγονός ότι και οι δυο πρέπει να εξελίσονται ταυτόχρονα, προς την ίδια κατεύθυνση και με τους ίδιους ρυθμούς γιατί αν ο ένας εξελίσεται και ο άλλος μένει πίσω κάποια στιγμή ο ένας από τους δυο ή και οι δυο θα κουραστούν.
Κάποιος κρετίνος είπε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, εγώ θα διορθώσω λέγοντας ότι "Ο χρόνος σκοτώνει τον έρωτα"
Καλή συνέχεια...

η αγάπη δεν είναι κάτι που μπορούμε να δούμε ως οντότητα,με τα κανονικά μάτια μας....παρά μονάχα με τα μάτια που υπάρχουν στην ψυχή μας....
ίσως να περιμένει και εκείνη να την "δείς",ίσως έχει τις ίδιες ανησυχίες...
αν την αισθανθείς ,"ρώτησε" την,τι περιμένει και εκείνη απο εσένα....?
μην τα ρίχνεις στον εαυτό σου μονάχα....
το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα έσω σου,τί σε κάνει να πιστευεις πως ζητάς τόσα ώστε δεν θα τα λάβεις...?δεν θα σε ρωτήσω τα περί αδίκων ή δικαίων που αναφέρεις,ίσως γιατί αν το ήθελες θα μας τα είχες αποκαλύψει....ή αποκαλυφτεί...
με απέραντο σεβασμό και αγάπη ο μάνος σας
WHISPERS OF THE DREAMS
Πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, (ρωτάω μέσα στο μυαλό μου.....).
Τι είναι άλλωστε η αγάπη? Μια αγάπη, δυο αγάπες, όπως λέμε μία τσίχλα, δύο τσίχλες........??? !!!!
Μη φοβάστε ν’ αγαπήσετε, μη φοβάστε να πείτε σ’ αγαπώ! Αν πληγωθούμε?? Ε, μέσα στη ζωή δεν είναι κι αυτό? Επιλέγω να ζω... αλλιώς παω στο μοναστήρι και μένω «αλώβητη»!!!

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΑΝΑΝΙΩΝΟΥΝ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΑ ΑΝΤΑΛΑΣΣΟΥΝ ΑΤΑΚΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΠΙΡΤΑΔΑ.
ΤΙ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ;
Η ΑΓΑΠΗ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Να ξέρεις,ότι ευτυχία είναι να μπορείς να ξεχνάς,και να μπορείς να θυμάσαι.
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.

quote:
οχι
---
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑ -ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ-, ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΠΑΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΝΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ.
ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΑ ΣΦΙΧΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΔΙΖΑΜΕ ΠΑΡΕΑ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ.
ΙΣΩΣ...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Η ευτυχία έρχεται από την ικανότητα να νιώθεις βαθιά,να απολαμβάνεις απλά,να σκέφτεσαι ελεύθερα να ρισκάρεις στη ζωή να είσαι απαραίτητος.
Με πολλη αγαπη.
quote:
Να μην αγαπαω, να μην χανω,να μην ποναω,να αγκαλιασω την ψυχρη λογικη' ισον καταδικη σε θανατο.Αυτο ειναι παγος,δεν ταιριαζει εδω.
Με πολλη αγαπη.
---AΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΘΟΥΝ.
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]