- Μετανάστες-Τι πιστεύετε; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
kondorasΜέλος
quote:
και μαυρη γατα ειχα πριν χρονια, αλλα την πατησε η αδερφη μου οταν εκανε μαθηματα οδηγησης στο χωριο μας.
Προφανώς ήταν βραδινά τα μαθήματα και μέσα στο σκοτάδι δεν φαινόταν η γάτα. Στην προκειμένη περίπτωση, το μαύρο χρώμα αποδείχτηκε γρουσούζικο για την γάτα... ![]()
Μία από τις πρώτες φορές που είδα μαύρη γάτα ήταν την ημέρα που έπιασα (για μοναδική φορά) 13άρι στο Προ-Πό. ![]()
Εεεεμ στο θεμα μας. Προσωπικα πιστευω πως οι προληψεις ειναι σαν τα παραμυθια με τον μπαμπουλα. Ναι, ο μπαμπουλας μπορει να ειναι παραμυθι αλλα πολλοι εχουμε δει παραμυθια να ζωντανευουν μπροστα στα ματια μας. Εγω και καθρεφτη εσπασα (εδω που τα λεμε, τι κατασκευες ειναι αυτες, ενα "φου" να τους κανεις σπανε), και κατω απο σκαλα περασα και μαυρη γατα ειχα πριν χρονια, αλλα την πατησε η αδερφη μου οταν εκανε μαθηματα οδηγησης στο χωριο μας.!!!Vanish the shadows!!!
τη καημενη τη γατουλα. εδω κολλαει στη αδερφη σου η ατακα που λενε καποιοι <αντε πηγαινε πλυνε κανα πιατο που μου θες κ τιμονι > ![]()
Timendi causa est nescire...