ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε νεαρή ηλικία - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σε νεαρή ηλικία - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Twilightfairy14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
TwilightfairyΜέλος
27/05/2005, 00:04:32
SM - GIOTA
Μάλλον τα βιβλία που διαβάσατε , φιλτάτη , δεν ήταν και πολύ καλά ! Η εφηβεία τα τελευταία χρονιά γράφεται με ει ...(μιας και την αναφέρατε , ας τη γραφούμε σωστά - άτιμη θεωρητική).Πέρα από Αυτό , αυτό που χρειάζεται ένας νέος στην Εφηβεία είναι ενδιαφέρον και κατανόηση . Αν τα παιδιά περνάνε το λουκί τους με τα διαβάσματα , με τις σχέσεις τους (τόσο σε φιλικό , όσο και σε ερωτικό επίπεδο ), το λιγότερο που χρειάζονται είναι η πίεση από το σπίτι , που ακόμη και ασυναίσθητα δημιουργούν οι γονείς ...Απλά κατανόηση ...Η μεταβολή του χαρακτήρα για την οποία μιλάνε τα παιδιά , είναι τόσο ραγδαία που είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσουν . Και τις περισσότερες φορές η αλλαγή αυτή είναι κάθε άλλο παρά θετική . 'Όταν ήμουν στην Τρίτη Λυκείου αντιμετώπισα κι εγώ αυτό το πρόβλημα . Για να το ξεπεράσουν , πιστεύω πως χρειάζεται να κάνουν νέα αρχή και να βρουν σταθερότητα στη ζωή τους . Αυτό είναι όλο .Φάση είναι θα περάσει και μετά θα είστε μια χαρά!!!!

Όσο για τώρα , ξέρω πως η ζωή σας δεν είναι και πολύ ωραία …όποτε εντάξει και να μην πιστέψετε ότι όλα είναι τέλεια δεν παίζει άγχος … Υπομονή παιδία και τα πράγματα θα φτιάξουν

Ad astra per Aspera

SM-GIOTAΜέλος
27/05/2005, 11:35:04
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ-Η Twilightfairy, ΣΥΧΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ Ν ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝΙΣΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ) ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
TwilightfairyΜέλος
27/05/2005, 14:05:41
Mια λάθος τονισμένη λέξη εννοείτε φίλτατη SM-GIOTA(που κατα τη γνωμη μου δε συγκρινεται)...Πιστευω , αν η φάση την οποία περνούν τα παιδια είναι σαν και αυτη που περασα εγω , τότε το καταλαβαίνουν απο μόνοι τους ότι έχουν αλλάξει...Δε χρειάζεσαι τους άλλους για να καταλάβεις οτι δεν ανέχεσαι πράγματα που πριν ήταν καθημερινότητα και γενικα οτι δεν αντιδρας το ιδιο ...Απαίσια φάση

Ad astra per Aspera

27/05/2005, 15:12:27
Μικρε φιλε μην ανυσηχεις, θα περασει.Η αποψη μου ειναι να βρεις ενα ομαδικο σπορ να ασχοληθεις εξω στη φυση μακρια απο τον υπολογιστη
και να πεις στη μαμα σου να σου παρει καποιο πολυβιταμινουχο σκευασμα
Η ζωη ειναι μια μεγαλη περιπετεια μην τη πολυπαιρνεις στα σοβαρα.
Αυτα που βλεπεις τωρα βουνα σε λιγα χρονια θα τα βλεπεις βραχακια.
_Μέλος
02/06/2005, 21:56:16
Συμβουλές αποφυγής ψυχολογικών προβλημάτων για νέους.

1) Βρείτε γυναίκα, ακόμα και αν τρώτε χυλόπιτες μην ανησυχείτε, θα φάτε ακόμα πιο πολλές αλλά στο τέλος θα τις χαίρεστε.
2) Αν παίζετε RPG παιχνίδια στον Η/Υ ΠΑΡΑΤΙΣΤΕ τα αμέσως, είναι ένδειξη ότι βρίσκεστε στο 98% για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο.
3) Βγαίνετε έξω.
4) Ανοίξτε το παράθυρο.

To Hollywood Έχει Κάψει!

Deghar AdharkΜέλος
05/06/2005, 19:37:15
quote:
Αν παίζετε RPG παιχνίδια στον Η/Υ ΠΑΡΑΤΙΣΤΕ τα αμέσως, είναι ένδειξη ότι βρίσκεστε στο 98% για εγκλεισμό σε ψυχιατρείο

εδω φιλε μου θα διαφωνισω.τα παιχνιδια του ΗΥ αν ο χρηστης εχει την συνειδηση του μετρου δεν βλαπτουν κανεναν.ειναι ευχαριστα και σε κανουν να περνας την ωρα σου σε στιγμες βαρεμαρας

quote:
Βγαίνετε έξω.

αυτο ειναι πολυ γενικο και αοριστο.τον χειμωνα προτιμω να βγαινω εξω με φιλους παρα να ξημερωβραδιαζομαι στους υπολογιστες.το καλοκαιρι ομως που η ζεστη ειναι αφορητη και σιχαμενη προτιμω να παιζω υπολογιστη απο το να βγαινω εξω,να γινομαι μουσκεμα στον ιδρωτα και να με ποναει το κεφαλι μου απο τον ηλιο

08/06/2005, 18:56:05
ελα ομως που οι περισσοτεροι rpgαδες δεν εχουν μετρο!
βλεπε lineage τωρα τελευταια. πανω που ελεγα οτι δεν μπορουσε να καει περισσοτερο η ανθρωποτητα, βλεπω γυρω μου ολο καμενα [παιδια]!!!!
η πλακα ειναι οτι και οι ιδιοι το παραδεχονται!!!

Deghar AdharkΜέλος
08/06/2005, 22:24:23
ναι crusifire κατα μια εννοια ετσι ειναι.ομως δεν νομιζω οτι ο πολυς υπολογιστης μπορει να κανει κακο{δεν λεω και για αυτα που κανουν οι ιαπωνες}
αυτες ειναι ανοησιες των ψυχολογων.
το μελλον της ανθρωποτητας βρισκεται στους υπολογιστες.ολα με μετρο,να ολα γινουν με μετρο δεν υπαρχει προβλημα.

οπου υπαρχει πολυ φως,υπαρχουν και πολλες σκιες

stavros_pΜέλος
12/06/2005, 12:55:54
προσωπικά προτιμώ όσο λιγότερη ώρα γίνεται στον pc (και όσην περισσότερη ώρα γίνεται έξω στα βουνά). οκ, μερικές φορές μπορεί να παίξω λίγο στο pc, αλλά άμα κάτσω πολύ αισθάνομαι χάλια μετά
Deghar AdharkΜέλος
12/06/2005, 20:07:18
quote:
προσωπικά προτιμώ όσο λιγότερη ώρα γίνεται στον pc (και όσην περισσότερη ώρα γίνεται έξω στα βουνά). οκ, μερικές φορές μπορεί να παίξω λίγο στο pc, αλλά άμα κάτσω πολύ αισθάνομαι χάλια μετά

ξερεις τις περισσοτερες φορες ειναι θεμα συνηθειας.
εγω προσωπικα μπορω να κατσω στον ΗΥ οση ωρα παιρνει.
οστοσο προσεχω λιγο γιατι υπαρχει ο κινδυνος της επιληψιας.

13/06/2005, 12:48:49
quote:
ναι crusifire

cruCifire!!!! εχω αρχισει να απελπιζομαι!!!!

quote:
υπαρχει ο κινδυνος της επιληψιας

πες το ψεματα!

quote:
προσωπικά προτιμώ όσο λιγότερη ώρα γίνεται στον pc (και όσην περισσότερη ώρα γίνεται έξω στα βουνά).

μακαρι να μπορουσα να το κανω κι εγω αυτο, αλλα δε θα με χαλαγε να παω για πεζοπορια στο βουνο, να κατσω σε μια πηγη [οπως κανω πχ στην παρνηθα] και να βγαλω απο το σακιδιο ενα laptop να μαλ***στω λιγο στη φυση!!! παιζοντας παιχνιδια εννοω!!!

stavroula1234Νέο Μέλος
27/08/2015, 18:37:57
μπορεις να συζητησεις το θέμα σου εδω ( psixikiygeiagiamas.blogspot.com )
είτε σε email προσωπικα είτε διαβαζοντας τα θέματα που αναλύουμε
ίσως σε βοηθήσει

28/08/2015, 04:07:30
Άργησες 10 χρόνια βρε stavroula4321
30/08/2015, 23:12:30
quote:
Άργησες 10 χρόνια βρε stavroula4321

Αυτή
τράβηξε απ'τ'αυτιά την παροιμία "κάλλιο αργά παρά ποτέ"
και την έκανε....Λάστιχο!

.
.