- web cameras φαντασμάτων - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
Λένε πολλοί, για την ιδέα της αχρήματης κοινωνιας....
Κι ένα θέμα υπάρχει ακόμη, εδώ, στο φόρουμ, κάτω το είδα νομίζω, περί αχρήματης κοινωνίας, ιδεών και εφαρμογών...Μπορούμε να κάνουμε κάτι, αν το ζητούσαμε........
Νομίζω, είναι μια ανώτερη ιδέα, για τον ανώτερο άνθρωπο του σήμερα, τουλάχιστον, όσον αφορά τον πολιτισμό και την εξέλξη του ως είδος...
Πρέπει απλά, να συνειδητοποίησουμε, ότι πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση....Δεν πάμε καλά....

ενώ έπρεπε να είναι παροχές, σε υπηρεσίες κοινωνικού περιεχομένου....
Βλεπεις στο νερό, όχι στο ρεύμα, στο νερό, το πιο απλό...Πληρώνεις
10 ευρώ νερό και 25 φόρους....Παράλογο και δίχως τέλος...
Μια παροχή,όμως, θα ήταν αλλοιώς...
Υπάρχει πλούτος, για όλους τους ανθρώπους..Ζούμε ένα τεχνητό πανικό, που αλλάζει κατα καιρούς, αλλά, που μας βάζει στο τρυπάκι να μαζεύουμε χρήματα...
Πιστεύω, ότι το αύριο του ανθρώπου, περιλαμβάνει μια ανώτερη ,αχρήματη, αλλά, όχι ....σφραγισμένη κοινωνία..

Δεν χορταίνουν με τίποτε;..
quote:
Όλα αυτά, δεν είναι παράλογα;Ως ποτε η τρέλα;...
Δεν χορταίνουν με τίποτε;..
εχουν απο οτι φαινεται μεταλλικο στομαχι... τα αντεχει ολα! και ειναι ασταματητοι στο να τρωνε

γινουν υποχείρια τους....Δεν ξέρεις που θα σκάσει το επόμενο κανόνι...
Σαν τρομοκρατική ενέργεια λειτουργεί....

Άκουσες τι είπαν απο ΕΟΚ;
Πρέπει να προχωρήσει η ενοποίηση..
Χθές έδειξε ρεπορτάζ, απο το ...εθνικό νομισματοκοπείο,για να δειξουν, ότι δεν κόβουν δραχμές.....Σύγχιση, ή δόλος;
Υστερία, που διαλύει την δημοκρατία περισσότερο..
Μαθευτηκε παντως οτι το ελληνικο ελλειμα παρουσιαζει μειωση 33% σχεδον! Το ΔΝΤ παρουσιαζει "καλα νουμερα"... μπορουμε να προχωρησουμε σε εξοπλιστικα προγραμματα...

Δεχόμαστε επίθεση, που δεν φαίνεται και εμείς δεν πολεμάμε....
Εμείς, οι άνθρωποι, απο ποιούς;Τους υπανθρώπους, μήπως;...
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
α) Βάλτε το τραγουδάκι να παίζει.
β) Όταν αρχίσει να παίζει ανάποδα, ανεβάστε προσεκτικά την ένταση και απομακρυνθείτε από την οθόνη! Αν είναι εφικτό, βγείτε από το δωμάτιο και απολαύστε πώς και ο μεγαλύτερος "εξυπνάκιας" μπορεί να την "πατήσει".
Η συμβουλή μου σας γλυτώνει από ανακοπή καρδιάς, άρα είναι σωτήρια (τί να κάνουμε, κάποιος πρέπει να παίζει και τον σωτήρα).
Φήμες λένε ότι κερδίζετε και πέντε χρόνια ζωής. Μέχρι να αποδειχθεί και επιστημονικώς, διατηρώ τις επιφυλάξεις μου...
Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;
Edited by - kondoras on 31/12/2005 21:54:52
quote:
ΦΟΒΕΡΟ!!!!!!!!!!ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΗΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ! ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΧΕΙΣ???Τ.Ε.Ν.
Καλημέρα και καλή χρονιά! Αν και καθυστερημένα κάπως διάβασα το θέμα και μου κίνησε την περιέργεια. Ακόμα βέβαια δεν έχω καταφέρει να το ανοίξω για να εκφέρω γνώμη. Μπορώ όμως να σου πω με βεβαιότητα ότι εάν ακούσεις το "Άσε με να κάνω λάθος" του Β. Παπακωνσταντίνου ανάποδα στο σημείο που τραγουδάει "...η σειρήνα πάνω ουρλιάζει..." θα ξαφνιαστείς! Ανάποδα μηνύματα υπάρχουν και σε άλλα τραγούδια μεταξύ αυτών και της Μαρινέλας. Λέγεται ότι πολλές φορές αυτό συμβαίνει εν αγνοία των ερμηνευτών. Who knows?
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΦΕΛΟ. ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΕΓΚΑΦΑΛΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΣΕΙΝΗΔΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΑΝΤΡΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ...
Τ.Ε.Ν.
"the world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams"
Ούτε και εγώ ήξερα ότι απλά λίγοι στίχοι μπορούν να σου φέρουν τόση σύγχηση και ταραχή.Τέτοια αίσθηση φόβου και ανασφάλειας δεν έχω ξανανιώσει ποτέ.
Φανταστείτε να το βάζανε το βράδυ της πρωτοχρονιάς σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς..
Το επόμενο πρωί θα είχαμε πιο πολλούς νεκρούς από ότι άφησε η 'Λαμψη' όταν τελίωσε(από την συγκίνηση πολλές γιαγιάδες..)
Πάντως, αν αντί του τραγουδιού αυτού, πόσταρα απλά τα lyrics του, τότε δεν θα λεγε και πολλά...
Και ναι, κάτι περίεργο συμβαίνει με το αρχείο.
Μάλλον ανοίγει συγκεκριμμένες ώρες.
Εγώ πχ τό πέτυχα ένα πρωί, κάπου στις 10-11...
"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)
Comforting home,mother's lap,chance for immortality...where being wanted baame a thrill,I never knew...
...it does not do to dwell on dreams and forget to live,remember that...