ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνικά, μικρή γλώσσα και νεκρή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελληνικά, μικρή γλώσσα και νεκρή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
31/07/2010, 10:42:15
Στην Οξφόρδη μαθαίνουν αρχαία ελληνικά

Εισάγεται το πρόγραμμα σε βρετανικά σχολεία
Οι μαθητές θα μάθουν την αρχαιοελληνική αλφάβητο, τη βασική γραμματική και το βασικό λεξιλόγιο, ενώ θα ερευνήσουν και την αρχαιοελληνική κουλτούρα, όπως την ιδέα και την υλοποίηση των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και κωμωδίες του Αριστοφάνη.

«Τα αρχαία ελληνικά είναι μια υπέροχη γλώσσα, γεμάτη όμορφες λέξεις και εντυπωσιακά νοήματα», τόνισε η Λόρνα Ρόμπινσον η διευθύντρια του προγράμματος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το μάθημα των αρχαίων ελληνικών θα λειτουργήσει αρχικά σε 3 σχολεία ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα 10 σχολεία αργότερα μέσα στη χρονιά.

http://www.newsbeast.gr/culture/arthro/24396/stin-oxfordi-mathainoun-arhaia-ellinika/

θα πούνε βέβαια κάποιοι "σιγά μην πάρουμε στα σοβαρά τους Άγγλους, αυτοί είναι μπεκρήδες και χούλιγκαν...".

Εγώ απλά έχω να πω πως κάποιοι μπερδεύουνε την γλώσσα μας με την ερωτική τους ζωή.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

01/08/2010, 11:56:35
Έτσι όπως τα λές..."ρε ούστττττ..."...

Την καλημέρα μου!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
02/08/2010, 11:22:38
μαλλον το "βρε ουστ" πρεπει να απευθυνθει στους δικους μας "Καθηγητακους" που κατακρινουν την Ελληνικη Γλωσσα και την δυναμη της!

Δεν ειναι μονο στην Οξφορδη που υπαρχουν τα Ελληνικα... στο Πριστον, στο Γειλ και σε αλλα

NOVUS ORDO SECLORUM
24/10/2010, 01:52:26
“ Η Νέα Ελληνική Ιστορία, τα Θρησκευτικά και η Πληροφορική δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά μαθήματα”, υποστηρίζει η κυρία Θάλεια Δραγώνα. Η πρότασή της να καταργηθούν τα μαθήματα της Ιστορίας και των Θρησκευτικών από τον κορμό των υποχρεωτικών μαθημάτων, μετά την Α’ Λυκείου, προκαλεί ήδη θύελλα αντιδράσεων στον εκπαιδευτικό κλάδο.Η ίδια πάντως, μιλώντας στο “ ΘΕΜΑ”, δηλώνει ότι δεν κατανοεί τον θόρυβο που δημιουργείται, αφού η πρότασή της δεν εξαφανίζει τα μαθήματα από το πρόγραμμα διδασκαλίας!

Ανιστόρητοι κατ’ επιλογή

Η ίδια εξηγεί το σκεπτικό της με μια ρητορική ερώτηση: “ Δεν είναι καλύτερο να δημιουργηθεί ένα μικρό τμήμα με 12 μαθητές που αγαπούν την Ιστορία και θα ασχοληθούν σε βάθος με αυτή από το να διδάσκεται σε ένα τμήμα με 27 παιδιά, όπου ενδεχομένως κάποια από αυτά δεν αγαπούν πολύ το αντικείμενο;”.

Σύμφωνα με την κυρία Δραγώνα, η Ιστορία δεν αφορά πολλούς, ενώ τα Θρησκευτικά δεν χρειάζεται να ενταχθούν στη βασική ομάδα των μαθημάτων.

Όπως αναφέρει, “ η πνευματικότητα και η καλλιέργεια που προσφέρει η διδασκαλία των Θρησκευτικών είναι σημαντική, αλλά αυτό μπορεί να εξυπηρετηθεί με την ένταξη του μαθήματος στη λίστα των μαθημάτων επιλογής”. Εκκλησιαστικοί κύκλοι αντέδρασαν άμεσα στην υποβάθμιση των Θρησκευτικών φέρνοντας σε δύσκολη θέση την ηγεσία του υπουργείου. Η απάντηση κύκλων της κυρίας Διαμαντοπούλου είναι ότι “ τα όσα λέει η κυρία Δραγώνα είναι προτάσεις και όχι αποφάσεις”.

Η κυρία Δραγώνα, πάντως, από την πλευρά της επιμένει. “ Αν δεν γίνουν αυτά τα μαθήματα προαιρετικά, δεν θα βγει… η πασιέντζα”, δηλώνει χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας ότι για να μειωθούν τα μαθήματα σε έξι-επτά κάποια πρέπει να μπουν σε λίστα επιλογής, από την οποία οι μαθητές θα κρίνουν ποια θα παρακολουθούν.

“ Είναι τα καλάθια μαθημάτων”, λέει η ίδια αν και ξεκαθαρίζει ότι όλες αυτές οι ιδέες αποτελούν έναν βασικό άξονα των προτάσεων που καλείται να δώσει στην υπουργό η ειδική επιτροπή στην οποία προεδρεύει και εξετάζει τις αλλαγές στο Λύκειο.

Οι αντιδράσεις δεν είναι λιγότερες όμως και για το μάθημα της Ιστορίας.

Όλες οι απόψεις στο τραπέζι

Το ταξίδι της κυρίας Διαμαντοπούλου στην Καλιφόρνια μπλόκαρε τις εξελίξεις και έτσι η επίσημη γραμμή του υπουργείου είναι ότι όλες οι απόψεις θα τεθούν σε διαβούλευση περί τα τέλη του μήνα.

Ο υφυπουργός κ. Γιάννης Πανάρετος θέλοντας να “ σβήσει” τη φωτιά που άναψε η κυρία Δραγώνα εκθέτει την ειδική γραμματέα δηλώνοντας ότι “ το μάθημα της Ιστορίας ήταν, είναι και θα είναι ένα κεντρικό, ουσιαστικό αντικείμενο στην εκπαίδευση των Ελλήνων μαθητών. Είμαστε ως λαός περήφανοι για την Ιστορία μας και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε περήφανοι”.

Στην ίδια γραμμή κινείται και η υφυπουργός Παιδείας κυρία Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία ξεκαθάρισε σε ομιλία της στη Βουλή ότι “ ο πυρήνας του Νέου Λυκείου είναι η εμβάθυνση και η ουσιαστική γνώση της νεοελληνικής γλώσσας, του πολιτισμού και της Ιστορίας”.

Πάντως οι διαβεβαιώσεις δεν έχουν φιμώσει τους φιλολόγους που διαφωνούν με τον αποκλεισμό από τον κορμό των υποχρεωτικών μαθημάτων γνωστικών αντικειμένων τόσο από τις θεωρητικές επιστήμες (Ιστορία, Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Φιλοσοφία) όσο και από τις αντίστοιχες θετικές (Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία).

[Πρώτο Θέμα, 17/10/2010]

24/10/2010, 01:54:28

Με τις υγείες μας......

ksenitiaΜέλος
16/09/2004, 23:22:18
Μιλας κι εσυ βρε πουλακι που εγω εχω συνδεση ADSL και κατεβαζω με 0.60???? Ολο νευρα και κακο ειμαι. Εκατο ωρες κανει να κατεβει οτιδηποτε ψαχνω. Οποτε, μη στεναχωριεσαι. Υπαρχουν και χειροτερα. Στο κατω κατω, εσυ λες οτι με το δικιο σου κατεβαζεις αργα, μιας και η συνδεση σου ειναι ... πως την ειπες....
Εγω που πληρωνω ενα σωρο για ADSL και περιμενω μιση ωρα να περασει ενα τεταρτο????

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

foxyfreakΜέλος
17/09/2004, 15:28:36
Αγαπητέ μου cybermaster

Γι'αυτό έιπα ΕΛΕΟΣ γιατι δεν έχουν όλοι γρήγορες γραμμές ιντερνετ και καταλαβαίνω απόλυτα. Τ 1???? Θα αργήσει πολύυυυυυυυυυυυυυυυ ακόμα μέχρι να έρθει αυτό εδώ. Και να σου πώ και κάτι άλλο? Αν τα παιδιά που έχουν το site δεν έχουν πολλά λεφτά για καινούριες αλλαγές μπορούν να βρούν άτομα τα οποία πληρώνουν 100€ πχ για να φένετε ένα μπανεράκι τους. Το εσωτερικά έχει πολλύ κόσμο και θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν αυτό. Εγώ ξαίρω αρκετά ατομα που ψάχνουν να βάλουν τα μπανεράκια τους παντού. Έτσι με τα λεφτά που θα πέρνουν για τα μπανεράκια μπορούν να κάνουν ριζικές αλλαγές.

Όσο για την δουλειά μου ναι είναι ευχάριστη γιατι δεν είναι ποτέ βαρετή. Ο κάθε ένας ζητάει διαφορετική προβολή και έτσι υπάρχει ποικιλία.

Αγαπητή μου ksenitia

από ότι κατάλαβα ζείς στην Ισπανία?? Έχω πάει στην Ibiza για λίγες μέρες και μπορώ να πω πώς ήταν πολύ ωραία αλλα προσωπικά δεν μου αρέσουν καθόλου μα καθόλου τα Ισπανικά. Τι θα γίνει βρε ksenitia θα φάμε κανα σουβλάκι βλέποντας ένα γρήγορο ξύλο και ένα γρήγορο έσωτερικά ????

thothΙδρυτικό Μέλος
17/09/2004, 15:58:21
quote:
Και να σου πώ και κάτι άλλο? Αν τα παιδιά που έχουν το site δεν έχουν πολλά λεφτά για καινούριες αλλαγές μπορούν να βρούν άτομα τα οποία πληρώνουν 100€ πχ για να φένετε ένα μπανεράκι τους. Το εσωτερικά έχει πολλύ κόσμο και θα μπορούσαν να το αξιοποιήσουν αυτό. Εγώ ξαίρω αρκετά ατομα που ψάχνουν να βάλουν τα μπανεράκια τους παντού. Έτσι με τα λεφτά που θα πέρνουν για τα μπανεράκια μπορούν να κάνουν ριζικές αλλαγές.

Από το στόμα σου και στων... φίλων σου τ' αυτί!!!

Εγώ το ξέρω ότι το Esoterica μπορεί να προσελκύσει καλούς και πρόθυμους χορηγούς αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει άτομο που να γνωρίζει πώς να το κάνει και σε ποιους να απευθυνθεί αλλά και να διαθέτει και τον ανάλογο χρόνο. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά είναι δύσκολο λόγω απόστασης.

Κάνε καμιά προσπάθεια καλή μας φίλη για να φέρεις σε επαφή τους υπευθύνους του site με κάποιους από τους "γενναιόδωρους" φίλους σου. Ας βγαίνουν από την διαφήμιση τουλάχιστον τα μηνιαία έξοδα του site. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Δεν ζητάμε ζητιανιά μπρεεε.... μια δουλειά ζητάμε....
Αυτό το... ξεσήκωσα από τα ρεπορτάζ των καναλιών

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

CYBERMASTERΜέλος
17/09/2004, 22:00:03
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΠΩΝΕΘΕΙΣ????
ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
17/09/2004, 23:57:23
Αααααχχχχ... CYBERMASTERAKO μου, τι να παραπονεθω η ερμη.... Θα μου βγουν κι απο πανω, κλασικα. Κατι σαν... Ελλαδα ενα πραμα. Ολοι τελικα ιδιοι ειναι. Κι εγω που νομιζα οτι ηταν προτερημα ελληνικο....
Ξερω απο τωρα την απαντηση τους : "μην παραπονιεσαι, υπαρχουν και χειροτερα" χιχιχι!
Αγαπητη FOXYFREAK, μααααα πωθ τολμαθ και λεθ οτι δεν θου αρεθουν τα ιθπανικααααα, αααα τι πραματα ειναι αυτααααα, ειναι πολυ ρομαντικη γλωθθα, απλη και ευκολη, ακουγεται ωραια. Θτην Ιβιζα δεν εχω παει, αλλα ειναι φυθικα μεροθ των μελλοντικων μου θχεδιων!

CYBERMASTERΜέλος
18/09/2004, 00:28:02
XM ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ????
ΑΧ ΒΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΓΥΡΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!

------------------------

foxyfreakΜέλος
18/09/2004, 01:12:08
quote:
Εγώ το ξέρω ότι το Esoterica μπορεί να προσελκύσει καλούς και πρόθυμους χορηγούς αλλά αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει άτομο που να γνωρίζει πώς να το κάνει και σε ποιους να απευθυνθεί αλλά και να διαθέτει και τον ανάλογο χρόνο. Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω αλλά είναι δύσκολο λόγω απόστασης.

Κάνε καμιά προσπάθεια καλή μας φίλη για να φέρεις σε επαφή τους υπευθύνους του site με κάποιους από τους "γενναιόδωρους" φίλους σου. Ας βγαίνουν από την διαφήμιση τουλάχιστον τα μηνιαία έξοδα του site. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Aγαπητέ Thoth,

Εγώ θέλω να βάλω ένα banner μισό από αυτό που έχετε πάνω πάνω και θα σας δίνω 100€ το μήνα. Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνίστε μαζί μου.

foxyfreakΜέλος
18/09/2004, 01:25:27
Κακό κορίτσι!

Ναι εσένα λέω ksenitia. Aυτό ακριβώς δεν μου αρέσει στην Ισπανική γλώσσα. Με πειράζεις ε? Για τιμορία περίμενε κανα μισάωρο μέχρι να πας σε άλλο θέμα. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Πάντος όσο για την σύνδεση που έχεις δεν γίνετε να έχεις ADSL και να κατεβάζεις με τόσο λίγο!! Μήπος έχεις την απλή γραμμή? Η μήπος σε κατακλέβουν ? Μην αισθάνεσε άσχημα πάντος γιατι και εμας μας κατακλέβει πλέον ο Οτες και πολύς κόσμος δεν το έχει πάρει χαμπάρι ακόμα. Καλά σου λέει ο cybermaster έλα πίσω στη Ελλάδα!! Και γω έμενα στο εξωτερικό μέχρι που μια μέρα νευρίασα μάζεψα τα μπογαλάκια μου και ήρθα. Έχει και τα καλά της η χώρα μας.

thothΙδρυτικό Μέλος
18/09/2004, 11:34:14
quote:

quote:

Aγαπητέ Thoth,

Εγώ θέλω να βάλω ένα banner μισό από αυτό που έχετε πάνω πάνω και θα σας δίνω 100€ το μήνα. Αν ενδιαφέρεστε επικοινωνίστε μαζί μου.

Να είσαι καλά foxyfreak.

Εάν δεν το έχει δει κάποιος συντονιστής, θα ενημερώσω εγώ τώρα τον υπεύθυνο, για να επικοινωνήσει μαζί σου.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

foxyfreakΜέλος
18/09/2004, 12:11:35
Αγαπητέ Thoth,

Έγεινε. Θα περιμένω να με ενημερώσετε εδώ.

18/09/2004, 14:32:24
Μεχρι να αναβαθμιστει το esoterica, δεν δινετε ρε παιδια και καμμια συμβουλη να αναβαθμιστουμε και μεις, σιγα-σιγα.

Εχω συνδεση PSTN της ΟΤΕΝΕΤ - και...εχω μπλεξει λιγο: ISDN στα 64K η 128K η ADSL και ποιο?

ποιο απο ολα συμφερει οικονομικα? σε ποια εταιρεία? ποια ειναι τα κοστη (κυριως τα κρυφα, ε?)

π.χ. βγαινει η VIVODI και λεει: ADSL και δωρεαν τα αστικα σας τηλεφωνηματα! υπαρχει παγιδα? και που?

με ποιο κριτηριο να συγκρινω τα διαφορα προγραμματα που βλεπω δεξια και αριστερα?

για ριχτε λιγο φως στο μυστηριο οποιος ξερει

ksenitiaΜέλος
19/09/2004, 03:38:36
Χαιρε αγαπητη κυρια FOXYFREAK !!! Ναι, οντως, εχει πολυ πλακα ο τροπος που μιλανε. Εχω γελασει πολλες φορες με τις χαζες λεξεις. Ετσι πρεπει να το παιρνουμε το θεμα, αλλιως κι εγω θα τα ειχα παρει στη μιση κρανιακη μου χωρα....
Ακου ενα ονοματεπωνυμο (παλι καλα που δεν με λενε ετσι, θα ντρεπομουν να το πω σε εναν Ελληνα) :
Κονθεπθιóν Βáθκεθ Πουτσáδες. ΔΕΝ σου κανω πλακα.
Αληθεια, εσυ σε ποια χωρα εμεινες?
Οσο για την ADSL μου, πληρωνω το μηνα 39,99 ευρω (το 0,99 μας μαρανε) και οντως μου εχουν δωσει την ιδια στιγμη το δικαιωμα να εχω τηλεφωνικη συνδεση, π.χ. Αλλα οταν λεμε "σερνεται" το εννοω στην κυριολεξια. Προσπαθω να ανοιξω π.χ. το ε-μαιλακι μου, και κανει 100 ωρες. Ισως βεβαια να φταιει κατι αυτον τον καιρο, γιατι παλιοτερα ηταν σφαιρα το αχρηστο. Εννοειται οτι εαν συνεχισει ετσι, θα με ακουσουν ως βερα Ελληνιδα οι κυριοι.
Λες να μαζεψω μπογαλακια και να εκδραμω δια παντος εις την Ελληνικην γην? χμμμμ ααααα μη με βαζετε σε σκεψεις. Χμμμμ....

CYBERMASTERΜέλος
19/09/2004, 15:23:40
quote:
Λες να μαζεψω μπογαλακια και να εκδραμω δια παντος εις την Ελληνικην γην?

KAI TO ΣΥΖΗΤΑΣ?????
ΕΛΑΑΑΑΑ ΠΙΣΩ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΑΤΑ ΙΘΠΑΝΙΚΩΝ!!!!!¨

Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΕΤ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΔΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ?????
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ADSL!!!!ΟΧΙ ΤΟ DIAL UP!!!!ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΑΙ!!!! ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ Ε!!!!
ΠΕΣ CYBERMASTER ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟ ΝΕΤ!!!!

Ε FOXYFREAK ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΕΤΩ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑ URL ΣΟΥ????
ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΟΒΑΡΑ!!!! ΘΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΛΟΥΣΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩΠΑΙΡΝΩ 300 ΕΥΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ???? ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ!!!!

Α ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΙΚΟΣ!!!!
ΑΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΒΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ PSTN ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΦΑΡΕΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΝΕΤ ΤΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΣ ADSL ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ!!!!
ΑΝ ΕΒΑΖΕΣ ISDN ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 56ΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ 64ΚΒ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΗ ΣΧΕΔΟΝ ΤΠΤ ΔΛΔ!!!!
ΤΟ 128ΚΒ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΑΧΗΤΥΤΑ ΣΤΑ DOWNLOADS ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!!
ΣΤΟ ADSL ΤΩΡΑ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΑΧΗΤΥΤΑ 256ΚΒ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 128ΚΒ ISDN ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΤΠΤ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΝINE!!!!! ΟΠΟΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΝΕΤ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ADSL ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ISDN ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΑ!!!!
ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑΣ ΕXPERT ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!!

------------------------

ksenitiaΜέλος
20/09/2004, 00:40:50
Τελικα ειμαστε πολυ ανυπομονοι εμεις τα Ελληνες.... Σημερα σκεφτομουν να κανω αυτο που μου προτεινατε, να τους παρω αυριο Δευτερα τελεφωνακι να τους ριξω το συνθηματικο "CYBERMASTER", να δουν το φως. Ελα ομως που για κακη (καλη) μου τυχη, καλη γι αυτους γιατι θα γλυτωσουν απο το κραξιμο (ξερεις, στυλακι ngw : εισαστε ασχετοι κλπ κλπ)τσουπ εγινε το μαγικο και μπηκα στο ε-μαιλακι χωρις βασανακι σε χρονο ρεκορ.
Ναι, οταν ανοιγω το PC, το internet συνδεεται αυτοματα, αλλα για να καταλαβεις ποσο ασχετη ειμαι, νομιζα μεχρι τωρα οτι αυτο απλως μου το κανανε ρυθμιση στο κομπιουτερ μου....

CYBERMASTERΜέλος
20/09/2004, 22:29:25
ΒΑΣΙΚΑ ΞΕΝΙΤΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ!!!!
ΟΣΟ ΕΣΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ!!!!
ΤΗΝΧ ΒΡΕ!!!!!

Ε FOXYFREAK TI ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ????
ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥ ΛΕΩ ΘΑ ΣΕ ΠΛΟΥΤΙΣΩ ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!!!

------------------------