ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ελληνικά, μικρή γλώσσα και νεκρή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Ελληνικά, μικρή γλώσσα και νεκρή - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

KERRY KING35 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
foxyfreakΜέλος
21/09/2004, 02:28:45
Καλησπέρα παιδιά,

Σας έλειψα?
Λοιπόν θα απαντήσω με την σειρά σε όλους.

Αγαπητέ Κολοκοτρώνη

Πρώτα πρέπει να σκευτείς πόση ώρα μπαίνεις καθημερινά στο ίντερνετ. Αν μπαίνεις για 2 ώρες την ημέρα δεν σε συμφέρει να βάλεις dsl. Πάντως εάν σε ενδιαφέρει η Vivodi είναι πολύ καλή και φτηνή εταιρεία. Αν υπάρχει κέντρο της Vivodi στην περιοχή σου δεν χριάζεσε πια τον Οτε. Η Vivodi παρέχει και γραμμή έτσι δεν θα χρηαστεί να πληρώνεις πάγια στον Οτε. Τότε μόνο θα μπορείς να έχεις και DSL και δωρεάν τηλέφωνα. Στο περιστέρι π.χ δεν υπάρχει κέντρο της vivodi και έτσι δεν μπορώ να έχω δωρεάν τηλέφωνα παρόλο που έχω dsl. Δεν πειράζει όμως γιατί έχω και vivodi σταθερή τηλεφωνία που είναι εξήσου φτηνή. Αν θες να ρωτήσεις λεπτομέριες ρώτα. Πάντος σου προτίνω να δείς αυτή εδώ την ιστοσελίδα που είναι η πιο εξιδικευμένη σε θέματα ίντερνετ. http://www.adslgr.com

Αγαπητή ksenitia

Όταν διάβασα αυτό το όνομα που έγραψες γέλαγα τουλάχιστον 5 λεπτά. Πάντος έχουμε και εμείς κάτι ωραία ονοματεπώνημα σκέτα μαργαριτάρια, άσε μην το ψάχνεις. Αλήθεια εσύ γιατί είσαι στην Ισπανια? Δουλεύεις ? Έγώ έχω ζήσει 2 χρόνια στην Αμερική συγκεκριμένα στην Αριζόνα και 3 χρόνια στην Γερμανία. Μέχρι που αγανάκτισα και έφυγα. Μια απόφαση είναι. Πάντος αν νομίζεις ότι δεν είσαι ευτηχισμένη και δεν σου προσφέρει τίποτα η ζωή σου εκεί έλα εδώ. Δεν είσαι και τόσο μακριά. Ξαίρω τι συμαίνει να πηγένεις από την μία χώρα στην άλλη και τι συνέπειες έχει η κάθε απόφαση.

Είπες ότι σέρνετε το ίντερνετ. Καταρχήν έχεις κοιτάξει μήπος έχεις ιούς? Οι ιοί προκαλούν πάρα πολά προβλήματα ακόμα και με τον explorer. Κοίταξέ το ή αν δεν ξαίρεις να το κάνεις μόνη σου σίγουρα μπορείς να βρείς κάποιο τεχνικό από εκεί που αγόρασες το pc σου για να σε βοηθήσει. Πάντος υπάρχουν anti-virus προγράμματα που μπορείς να αγοράσεις όπως το McAfee, Panda, Norton. Αν βέβαια δεν έχεις ιούς τότε φταίει η σύνδεση. Ελπίζω να βοήθησα λίγο.

quote:
Ε FOXYFREAK ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΚΕΤΩ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΑ URL ΣΟΥ????
ΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΣΟΒΑΡΑ!!!! ΘΑ ΓΕΜΙΖΩ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΛΟΥΣΙΑ!!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΩ ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩΠΑΙΡΝΩ 300 ΕΥΡΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ???? ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ!!!!

Αγαπητέ cybermaster

Συγνώμη αλλά πρέπει να γελάσω λίγο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εντάξει. Και δεν βγαίνω στους δρόμους και στις γειτωνιές να το φωνάξω? χαχαχαχαχαχα Έχεις πλάκα πάντος. Πάντος μου αρέσει η αυτοπεπίθεσή σου! Αν επιτρέπετε σε πια τάξη είσαι?

ksenitiaΜέλος
21/09/2004, 02:56:53
Βρεεεε καλως την κι ας αργησε! Φυσικα και μας ελειψες!!!
Μα κι εσυ βρε καλη μου, στη Γερμανια βρηκες να πας να μεινεις! Στους κρυοκωλους... στους ψυχρους εκτελεστες συνειδησεων? Ελα προς τας Ιθπανιαθ μερια, που ειναι ολοι σαν εμας, αλλα οχι τοσο "δε βαριεσαι"!
Οσο για την Αριζονα, τουλαχιστον ετσι οπως ακουγεται, νομιζω οτι ειναι ενα πολυ φοβερο μερος, καταπληκτικο, με τοπια φοβερα και ανθρωπους γραφικους. Ετσι μου ακουγεται. Παραπερα πληροφοριες δεν εχω.
Τωρα που λες για ιους, εχω το PC μου αρρωστο. Τον τελευταιο καιρο, με το που ανοιγει και φτανει στη σελιδα των Windows, μου πεταει ενα παραθυρο τελειως εκνευριστικο (που το βαρηθκα) και λεει το εξης
"το συστημα εχει εντοπισει ενα σημαντικο προβλημα και δεν μπορει να το αποκαταστησει". Λες να φταιει αυτο για το σηρσιμο?

Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...

ksenitiaΜέλος
21/09/2004, 03:00:33
Θτην Ιθπανια ειμαι γιατι ... ασε, αμα σου πω απο δω θα αρχησει το δουλεμα, και δεν εχω και ορεξη. Θα μπορουσα να σου το στειλω σε ε-μαιλ, για ζουμερες λεπτομερειες, αν δεν εχεις αντιρρηση. Παντως ειναι πολυ καλα.

foxyfreakΜέλος
21/09/2004, 11:49:08
Αγαπητή μου ksenitia

αυτό που είπες για το pc σου μάλλον είναι ιός και αρχίζει να σαλεύει το κακομηρο.
Φυσικά και θα μπορούσες να μου στείλεις e-mail. Ξαίρεις που θα το βρείς έτσι? Η Αριζόνα γλυκιά μου είναι η άγρια δύση της αμερικής. Είναι έρημος αλλά όχι παντού. Είναι κάτι διαφορετικό απο εδώ. Πάντος δεν ήταν επιλογή μου να μείνω στις χώρες αυτές και γι'αυτό την κοπάνησα. Όσο για Γερμανία .... ωραία είναι αλλά μόνο όταν έχει λιακάδα. (Πράγμα σπάνιο).

CYBERMASTERΜέλος
21/09/2004, 23:20:30
quote:
Συγνώμη αλλά πρέπει να γελάσω λίγο! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εντάξει. Και δεν βγαίνω στους δρόμους και στις γειτωνιές να το φωνάξω? χαχαχαχαχαχα Έχεις πλάκα πάντος. Πάντος μου αρέσει η αυτοπεπίθεσή σου! Αν επιτρέπετε σε πια τάξη είσαι?

ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΧΑΝΕΙΣ ΕΓΩ ΩΣ ΦΙΛΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΕΣΥ!!!!
ΧΜ ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ???

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ FIGHT CLUB ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ MAIL ΜΗΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!!

quote:
Θτην Ιθπανια ειμαι γιατι ... ασε, αμα σου πω απο δω θα αρχησει το δουλεμα, και δεν εχω και ορεξη. Θα μπορουσα να σου το στειλω σε ε-μαιλ, για ζουμερες λεπτομερειες, αν δεν εχεις αντιρρηση. Παντως ειναι πολυ καλα.

ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ε????
ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΝΕ...!!!
ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΡΙΒΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ Ε????
ΩΡΑΙΑ CYBER-MAMA ΕΙΣΑΙ ΘΕΛΩ CYBER-ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ!!!

Ε ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΜΑIL ΝΑ ΜΑΘΩ...???

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!

ksenitiaΜέλος
21/09/2004, 23:35:43
Μα φυσικα και θα σου στειλω ε-μαιλακι γλυκε μου! Απλως, εσυ δεν με ρωτησες, γι αυτο και σε προλαβε η FOXYFREAK.
Τωρα, τωρα, ερχονται γαργαλιστικες αποκαλυψεις! Ζηλεια, ζηλεια ngw, εσυ δεν προκειται να μααααθειιιιςςςς!!!!!

CYBERMASTERΜέλος
21/09/2004, 23:49:18
ΓΙΟΥΠΙ ΓΙΟΥΠΙ!!!!!
ΩΡΑΙΑ!!!!
ΤΩΡΑ GNW ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΔΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ!!!!!
ΜΟΥ Α ΧΑΧΑΧΑ!!!

------------------------

ksenitiaΜέλος
22/09/2004, 01:22:48
Σας εστειλα και στους δυο απο ενα ε-μαιλ, και οταν το διαβασετε μη με πειτε... χαζη....
Τι να σε κανω Cybermasterako, εισαι ατυχος....γμτ...

foxyfreakΜέλος
22/09/2004, 11:25:30
Αγαπητη ksenitia και αγαπητέ cybermaster,

Σας ευχαριστώ που μου στείλατε e-mail πολύ γλυκό εκ μέρους σας. Δεν μπορώ όμως τώρα να σας απαντήσω γιατι δουλεύω. Μάλον το βραδάκι θα μπορέσω. Πάντος σας έχω συμπαθήσει πόλύ και χαίρωμαι που κάνουμε παρέα στο φόρουμ.

Φιλάκια

CYBERMASTERΜέλος
22/09/2004, 21:48:16
quote:
Τι να σε κανω Cybermasterako, εισαι ατυχος....γμτ...

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΤΥΧΟΣ??????
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ!!!!!!
ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΒΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΥ!!!!

quote:
Σας εστειλα και στους δυο απο ενα ε-μαιλ, και οταν το διαβασετε μη με πειτε... χαζη....

ΒΡΕ ΞΕΝΙΤΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΙL ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ FOXYFREAK (ΚΑΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ 10 ΠΑΡΑ ΤΕΤΑΡΤΟ) ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!!!!!(ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΜΑΘΩ)

quote:
Αγαπητη ksenitia και αγαπητέ cybermaster,

Σας ευχαριστώ που μου στείλατε e-mail πολύ γλυκό εκ μέρους σας. Δεν μπορώ όμως τώρα να σας απαντήσω γιατι δουλεύω. Μάλον το βραδάκι θα μπορέσω. Πάντος σας έχω συμπαθήσει πόλύ και χαίρωμαι που κάνουμε παρέα στο φόρουμ.

Φιλάκια

ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ!!!!!!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ????

------------------------

ksenitiaΜέλος
23/09/2004, 00:14:34
Αααααααααααα Cybermasteroylh μη μου κανεις τετοιαααααααααα, καθομουν κι εγραφα μια ωρα..... Αδυνατον τωρα να τα ξαναγραψω. Εαν μπορεις Foxyfreak, γλυκια μου, στειλε αυτο το ε-μαιλ που σου εστειλα, καντο ενα "forward" στον Cybermaster γιατι ειναι πιο ευκολο απο οτι να κατσω να το ξαναγραψω! Ευχαριστωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!
Σας φιλω!

foxyfreakΜέλος
23/09/2004, 00:57:54
Έγεινε γλυκιά μου,

Τώρα ξεμπέρδεψα και γώ. Θα στείλω πρώτα το e-mail που μου έστειλες στον cybermaster και θα σας γράψω τα δικά μου. Αν αντέχετε μπορείτε να περιμένετε μέχρι να σας έρθει e-mail.

ksenitiaΜέλος
23/09/2004, 01:22:04

ksenitiaΜέλος
23/09/2004, 02:22:11
CYBERMASTER για ριξε μια ματια στην αρχικη σελιδα του φορουμ, εκει που λεει "Inbox" και κοιτα αν εχεις μυνηματα. Νομιζω οτι το ε-μαιλ που σου ειχα στειλει μπηκε εκει.
Παντως, καθολου απιθανο να εκανα καμια κοτσανα, μιας και δηλωνω υπευθυνα οτι δεν σκαμπαζω πολλα απο τετοια....
FOXYFREAK ναι, ναι, το πηραααα το πηραααα και σε ευχαριστω!!! Θα τα πουμε συντομα!

CYBERMASTERΜέλος
23/09/2004, 23:06:13
ΧΜ ΣΤΑ ΠΡΙΒΕ MAIL BOX ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΟΚΙΜΗ!!!!!
Α ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΖΖΑΡΟ!!!

------------------------