ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- REIKI - Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

FRA LE NUVOLE38 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
nkΜέλος
30/04/2007, 18:36:37
Γειαααα!
Από εμένα ισχύει η συνάντηση Χριστίνα, με τη γνωστή σειρά και στο τέλος στέλνουμε στα παιδιά όπως ζήτησε η Ρούλα (εκτός αν υπάρχει αντίρρηση).
Τα λέμε λοιπόν!
Νίκος
galazia_sfairaΜέλος
30/04/2007, 18:41:04
Ok Κι απο μενα θα βρεθουμε το βραδυ!
Καλά να είστε!
ΡωρΜέλος
01/05/2007, 22:39:41
Καλησπέρα σε όλους

Συγνώμη που δεν ήμουν μαζί σας! ΄Ημουν κουρασμένη και δεν λειτούργησε "η μνήμη". Συγνώμη!

Ευχαριστώ όμως για αυτό που πήρα! ΄Ηταν ευεργετικό τελικά!

φιλιά
με αγάπη
Βάσω

UnseenΜέλος
02/05/2007, 07:33:44
Καλημέρα σε όλους

Νίκο, Καλλιόπη, απ' ό,τι φαίνεται μάλλον εμείς οι τρεις κρατήσαμε το φρούριο... αλλά η αίσθηση ήταν εξίσου όμορφη, αν και υπήρχε κάπου η... οσμή της απουσίας των περισσότερων

Βασούλα, ήταν δύσκολη ημέρα η Δευτέρα, ανάμεσα σε Σ-Κ και αργία... δεν πειράζει, την επόμενη φορά.

Σας ευχαριστώ για όλα, παιδιά.

Με αγάπη,
Χριστίνα

***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****

Edited by - Unseen on 02/05/2007 07:35:08

ΡωρΜέλος
02/05/2007, 07:55:55
καλημέρα!

καλή εβδομάδα, καλό μήνα!!

galazia_sfairaΜέλος
02/05/2007, 12:15:47
Kαλη σας μερα και καλο μηνα.
Ηταν ωραια και για μενα.Σας ειδα ολους ανεξάρτητα με το αν εισασταν εκει.Ενοιωσα απλά την ενεργεια ασαφή,κι οχι οπως την προηγουμενη φορα.
Ειδα την Βασω νερενια,με χρωματα γαλαζοπρασσινα,την Βικη σε κοκκινο χρωμα έντονο,την Γιώτα πολυ σκοτεινή,την Καλλιοπη γαλαζια αλλα σε καποια στιγμη με εχασα,τον Νικο ολολευκο,την Ρουλα πορτοκαλιζουσα και την Χριστινα σε μια χρυσοσκονη που επεφτε απο καπου ψηλα.
Ειδα μεσα στο κουκουλι παιδακια του κοσμου και συγκινηθηκα πολυ,μα παρα πολυ!!
Να ειστε καλα,να ειμαστε ολοι καλα!
nkΜέλος
02/05/2007, 14:40:34
Γεια!
Και για μένα ήταν πολύ όμορφα!
Οι υπόλοιποι που πήγατε?

Τα λέμε ξανά την επόμενη εβδομάδα..
Καλό μήνα
Νίκος

SM-GIOTAΜέλος
02/05/2007, 16:45:46
Καλημέρα σε όλους.
Καλλιόπη μου σωστά με είδες πολύ σκοτεινή. Σπουδάζει η κόρη μου στη Θεσσαλονίκη, και πήρε φωτιά το σπίτι της. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως έφυγα και πως ήμουνα όλες τις μέρες. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι η ίδια, αλλά ήταν μεγάλη η ζημιά και η αγωνία. Τη Δευτέρα το βράδυ ήμουνα στο ταξίδι της επιστροφής.
Unseen, πολύ σωστά όσα λες. Είναι μεγάλος αγώνας να πάρουμε την ευθύνη του εαυτού μας και εν τέλει να κερδίσουμε η έστω να πλησιάσουμε τους στόχους μας. Μου άρεσε πολύ αυτό το - Τικάνω στον εαυτό μου - .
Φιλιά
galazia_sfairaΜέλος
02/05/2007, 18:37:43
Γιώτα ευτυχως που το παιδί είναι καλα,ολα τα αλλα φτειάχνουν.
Μεσα απο ολα, σίγουρα κατι μαθαίνουμε ,όσο πιο γρήγορα το δουμε τόσο καλυτερα.Κι αξίζει να δουμε το τί κανουμε στον εαυτο μας πράγματι.
Καλο απογευμα και ραντεβου την Δευτερα παλι.
UnseenΜέλος
03/05/2007, 07:33:18
Καλημέρα

Ευτυχώς Γιώτα μου ευτυχώς που δεν έπαθε τίποτε η κορούλα σου και είναι καλά... Μη στεναχωριέστε, όλα τα υπόλοιπα φτιάχνουν.

Με αγάπη,
Χριστίνα

***** Συγχώρεση. Αγάπη. Ευλογία. *****

uedigoΝέο Μέλος
25/05/2005, 23:35:20
πριν απο 17 χρονια περιπου ειδα δυο ονειρα τα οποια δε νομιζω οτι θα ξεχασω ποτε.Θα ξεκινησω με την αφηγηση του πρωτου.Ημουν λεει στην πλατεια της πολης μου οπου διεξαγονταν μονομαχιες οπως τα ρωμαικα χρονια, εγω και αλλοι συνομιλικοι συμμαθητες μου παρακολουθουσαμε τους αγωνες απο κοντα,ξαφνικα στους προποδες του βουνου εμφανιστηκε μια τιγρη τεραστιων διαστασεων κινουμενη απειλητικα προς το μερος μας το περιεργο σ'αυτην ηταν οτι ειχε γαλαζια ματια,εντρομοι αγωνιζομενοι και θεατες τρεξαμε να σωθουμε προς διαφορες κατευθυνσεις, εγω και ενας συμμαθητης μου που ειχα να τον δω απο το δημοτικο βρεθηκαμε διωκομενοι απο την τιγρη στο βουνο.Ειχε πια σκοτεινιασει για τα καλα αλλα παρ'ολαυτα το ζωο συνεχισε να ακολουθει κανοντας αναγνωριστικες κινησεις απο πισω μας, καθως περπατουσαμε με βημα γοργο ξαφνικα μεσα απο τα πυκνα δεντρα διεκρινα ενα συρματοπλεγμα "αδιεξοδο" σκεφτηκα και η απελπισια αρχισε να με κυριευει, με ανακουφιση ομως αμεσως μετα παρατηρησα οτι υπηρχε ενα ανοιγμα, κοσμος συγκεντρωμενος ηταν στην εισοδο της ,μολις εφτασα στη πυλη διαπιστωσα οτι το αντιτιμο για να την περασεις ηταν η προσφορα ενος σουγια ο οποιος ειχε τρεις λαμες και το σχημα τους παρεμπεπε στο 666 δεν το ειχα αλλα την αγωνια μου για να σωθω απο τη τιγρη που βρισκονταν πισω μου την εσβησε ο συμμαθητης μου ο οποιος μου εδωσε το σουγια και μου ειπε να τον χρησιμοποιησω σωστα.Ετσι περασα απο την πυλη και βρεθηκα να περιπλανιεμαι σε κατι υγρους δρομους φωτισμενους απο την πανσεληνο ,καποια στιγμη ειδα μια μεγαλη σιδερενια πορτα, πλησιασα και ειδα μια γρια ξερακιανη να καθεται απ'εξω ειχε γαλαζια ματια καθως την πλησιαζα με περικυκλωσαν αδεσπωτα σκυλια τα οποια και αυτα ειχαν γαλαζια ματια φοβουμενος μη μου επιτεθουν προσπαθησα να ανοιξω την πορτα ματαια ομως τοτε η γρια μου ειπε οτι επρεπε να ριξω κερματα.ετσι και εκανα εριχνα κερματα πανω απο τη πορτα και τελικα βρεθηκα πισω απο αυτην μαλλον προσπαθουσαν να μπουν και αλλοι ριχνοντας κερματα αλλα η πορτα δεν ανοιξε σ'αυτους, συνεχισα τη διαδρομη μεσ'τα υγρα σοκκακια χωρις ελπιδα ωσπου βρεθηκα στο σπιτι του καθηγητη μουσικης του σχολειου μου, το φως που ειχε μεσα ηταν εκτυφλωτικο αλλα μου δημιουργουσε μια αισθηση ασφαλειας ο χρονος της διαμονης μου εκει περασε και με ασχημη ψυχικη διαθεση ξαναβγηκα στους σκοτεινους δρομους.ΤΕΛΟΣ υπαρχει εξηγηση?
who knowsΜέλος
26/05/2005, 00:40:16
Ωραίο όνειρο.. μες την περιπέτεια..
Για εξήγηση δεν έχω τίποτα.. αλλά...
περίμενε έρχεται η Αμαλίτσα να σου πει..

never say never **

26/05/2005, 02:54:31
Και ποιός είμαι εγώ βρε who knows;
Ο Καζαμίας;

Καλώς ήρθες uedigo.
Δυστυχώς ο δικός μου χρόνος είναι περιορισμένος.
Σε αφήνω στους άλλους ονειροκρίτες!

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!

who knowsΜέλος
26/05/2005, 03:12:56
Όχι βέβαια..
απλά υπέθεσα πως θα πέσει λουκέτο...
ξέμεινες???

never say never **

26/05/2005, 12:17:44
Τέρμα τα λουκέτα.
Μας τελείωσε.

κλικ me

bladerunnerΜέλος
27/05/2005, 14:40:18
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Ένα γενικότερο τριαλαρόμ επικρατεί στο όνειρο σου, αυτό είναι πασιφανές.

Υπάρχει κάτι που να σε κάνει να πιστεύεις ότι είδες ένα όνειρο-πυξίδα-προειδοποίηση της ζωής σου, ή ότι ήταν κάτι παροδικό, ένα ξέσπασμα του άγχους της καταπιεσμένης σου φαντασίας κλπ κλπ κλπ...

Και κάτι ακόμη...

1. Πού χωρίζονται τα 2 όνειρα που αναφέρεις; Εδώ περιγράφεις ένα (αλλά έπος!) χωρίς να θέτεις όρια.

2. Πώς τα θυμάσαι ΟΟΟΟΟΟΛΑ αυτά; Η ανάμνηση του ονείρου, μου κάνει μεγαλύτερη εντύπωση από το ίδιο το όνειρο.

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

uedigoΝέο Μέλος
27/05/2005, 23:19:59
1 διηγηθηκα μονο το πρωτο. 2 εχω μια ταση να θυμαμαι τα ονειρα που βλεπω.3 μπορει να μη φαινεται πιστευτο πως μπορει ενα ονειρο να εχει τοσο μεγαλη διαρκεια αλλα λεω την αληθεια και ισως γιαυτο και το θυμαμαι.
16/10/2005, 17:16:29
38 θέματα σχετικά με τα όνειρα.
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της Αναζήτησης με κωδική λέξη στον τίτλο "ΟΝΕΙΡΟ" και "ΟΝΕΙΡΑ".

Επειδή κινδυνεύουμε να "χαθούμε" μέσα στα όνειρα
πολλά από τα θέματα αυτά, που
- είτε είναι πολύ παλιά (ο ενδιαφερόμενος δεν συμμετέχει πια),
- είτε έχουν λίγες απαντήσεις,
- είτε είχε γίνει σύσταση για αναζήτηση αλλά παρέμειναν ενεργοποιημένα,

θα παραμείνουν ενεργά μόνο για ανάγνωση.

Εάν δημιουργηθεί η ανάγκη να συνεχιστεί κάποια από αυτές τις συζητήσεις (π.χ. από το ενδιαφέρον του αρχικού συγγραφέα κάθε θέματος), παραθέτω πιο κάτω κάποιες ενεργές συζητήσεις:

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?
κάνε κλικ^^^^

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
κάνε κλικ^^^^

ΟΝΕΙΡΑ : ΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ
κάνε κλικ^^^^

Εξηγηση ονειρου!!!
κάνε κλικ^^^^

Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.

κλικ me