- ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ (κατασκευασμένο θέμα) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:Όχι.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ 'ΤΡΕΛΗ' ΕΜΦΥΤΗ ΤΑΣΗ
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ Ε?
Η τάση, πηγάζει απο τη δύναμη. Η δύναμη, είναι πιο ισχυρή από τον νου.
Δεν λέω ότι πρέπει να πολεμήσουμε αυτή την δύναμη, γιατί αφενός αυτή ΔΕΝ μπορεί να περιοριστεί, αφετέρου θα ήταν μεγάλη αχαριστία και σπατάλη αντί να την αξιοποιήσουμε, να την καταπιέσουμε.
Η δύναμη αυτή, ως μια ζωντανή δύναμη, θα έχει πάντα μία τάση. Εμείς δεν μπορούμε να διαγράψουμε την τάση, αλλά μπορούμε να της αλλάξουμε κατεύθυνση. Αν δηλαδή η δύναμη αυτή τείνει προς μια κατεύθυνση, μπορούμε να τη πάμε προς μια άλλη κατεύθυνση.
Έχεις καταλάβει σωστά λοιπόν ότι υπάρχει μια τάση. Το ερώτημα έιναι, προς τα πού;
(Δεν ζητάω απάντηση, απλά σκέψου το)
quote:Για να σε οδηγήσω, πρέπει να ασχολείσαι και με τις ερωτήσεις. Αν περιμένεις να σου πω "το και το" περισσότερο απ' ο,τι έχω ήδη κάνει, δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί δεν λειτουργώ έτσι, δεν δίνω μασημένη τροφή. Όποιος έχει δόντια, μασάει μόνος του. Και αυτό που ξέρω είναι οτι τελικά όποιος δεν μπορεί να μασήσει μόνος του τη τροφή του κάποια στιγμή την πατάει.
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ?
ΣΕ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ?
Όμως έχω θέσει μια ερώτηση πριν 4 μηνύματα, την αναδιατύπωσα πριν δύο μηνύματα, και θα την κάνω ακόμα πιο εύκολη, βλέποντας ότι υπάρχει ένας δισταγμός προς τις ερωτήσεις. (Εσωτεριστές του δισταγμού)
Αυτές είναι κάποιες αναπαράστεις του Λούσιφερ που βρήκα στο διαδίκτυο: 
Ένας άλλος τρόπος αναπαράστασεις του Λούσιφερ είναι ο Μπαφομέτ![]()
και έτσι
Ερώτημα λοιπόν, τι είναι αυτό που βλέπεις ΚΑΙ στις τρεις εικόνες; (εκτός από τα φτερά)
quote:
sexyangel
AitheroVamon
5)ΦΕΤΟΣ 1 ΕΤΟΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ "ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ"
Απο περιέργια
Εσύ, που αυτά τα παιδιά είναι φίλοι σου, ποιο ψυχολογικό κίνητρο πιστεύεις ότι υπάρχει πίσω από αυτή την ενασχόλησή τους;
περισσοτερο περιεργεια θα ελεγα οτι ασχολουνται...
οκ καταλαβα τι εννοουσες
με αυτην την ταση
απλα καταλαβα οτι ηθελες
να πεις το αντιθετο...τεσπα
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN4Ti_HDZ8IWnEoUft5g-iQcFs-seLRzc_V_5V3lcu4ezLCtXZmw
Και αυτό που ξέρω είναι οτι τελικά όποιος δεν μπορεί να μασήσει μόνος του τη τροφή του κάποια στιγμή την πατάει.
......
Σα να σου λέει μικρή μας φίλη,
χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου, και θα βρεις τι χρειάζεται να κανείς... ![]()
σε ευχαριστω για την γνωμη σου!
θα το εχω υποψην μου
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSN4Ti_HDZ8IWnEoUft5g-iQcFs-seLRzc_V_5V3lcu4ezLCtXZmw
Αν υποθετικά, κάποιος ήθελε Ππραγματικα να ασχοληθεί με τη μαύρη μαγεία, όχι δηλαδή στα πλαίσια μιας φοιτικής περιέργιας, αλλα στα πλαίσια μιας ενασχόλησης σοβαρών έμπειρων ατόμων, που ξέρουν ακριβώς τι κάνουν, πώς το κάνουν και τι αποζητούν απο αυτό, τότε αυτός ο άνθρωπος θα έμπαινε σε βαθιά νερά, στα οποία πιθανόν να πνιγόταν στην πορεία.
...
Μια ενασχόληση πιο "χαλαρή" με τη μαύρη μαγεία, συχνά επαρκεί για να μπει ο άνθρωπος σε μια σκοτεινή ψυχολογική φυλακή, από την οποία αργα ή γρήγορα θα θέλει να βγει.
Τέλος, το θέμα "Λούσιφερ" είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία που, ξεφεύγει από τα πλαίσια της "απλής" μαγείας.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 29/04/2012 17:28:16
Μια και βλέπω οτι δεν εχεις και πολυ όρεξη για φιλοσοφική συζήτηση
(μια και αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εδω μέσα)
θα σου δώσω μονο 2-3 σκέψεις μου , και καντες οτι θέλεις .
Τον Θεό τον εχω "απορρίψει" (κατά μια έννοια) κι εγω,
πολύ πριν πεθάνουν δικα μου άτομα,
γιατι πέθαιναν χωρις λογο και αιτία
εκατομμύρια παιδιά σε ολο τον κόσμο.
οταν ο θάνατος ομως χτύπησε και τη δικη μου πόρτα ,
δε σημαίνει οτι θα παω να κανω σεχ πανω στον ταφο τις μάνας μου για να εκδικηθώ το Θεο ... (think)
Απο την άλλη, ενω εχεις την "πηγή" δηλαδή την παρέα σου που ασχολείται
τι ρωτάς εμάς ? να σου προτείνουμε τρόπους λατρείας ?
Επίσης , εχε στο πισω μέρος του μυαλού σου , οτι σε αυτή την "αγαθή", αλλα ορμονικά εκρηκτική ηλικία, οι συνομήλικοι σου
(οπως κι εσυ, οπως και εκατοντάδες παιδιά)
κάνουν πολλά λάθη, που ενδεχομένως μελλοντικά να παίξουν σοβαρό λόγο στην ίδια τους τη ζωη.
Και κατι τελευταίο απο εμένα,
ξέρεις ποια είναι η αληθινή μαγκιά ?
να ξέρεις τα πάντα για τα ναρκωτικά ... χωρίς να τα δοκιμάσεις !
Ζήσε της χαρές της ηλικίας σου , κανε σεξ όπου θες κι οσο θες
αλλα ζύγισε τα πράγματα καλα μεσα στο μυαλό σου.
Αλλο σεξ, κι αλλο Σατανισμός,
όταν βλέπεις το δόλωμα, ψαξε καλά για ... την παγίδα !
Αν εν τέλει σε τραβάει τόσο πολύ,
πριν αρχίσεις (αν δεν το εχεις κανει ηδη)
σου προτείνω να διαβάσεις δυο εκπληκτικά βιβλία
1. ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ - ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ
του Νικόλαου Ψαρουδάκη
Εκδόσεις: Παναγόπουλου
2. Μια ιστορία του διαβόλου
του Muchembled Robert
Εκδόσεις: Μεταίχμιο
καλη τυχη
![]()

ΚΑΛΑ ΟΚ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
Η ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ
ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...
ΦΑΣΚΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..
ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΙ..
ΥΣ(πιστευεις οτι ειμαι χαζη?..)
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ,
ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΟΣΟ
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?
ΑΠΛΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΜΕ ΤΝ Μ...Α ΤΥΠΟΥ ''ΑΣΤΗΝ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΘΕΛΕΙ''
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
quote:
ΑΠΛΑ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΜΕ ΤΝ Μ...Α ΤΥΠΟΥ ''ΑΣΤΗΝ ΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΟΛΕΥ ΘΕΛΕΙ''
ΤΙ ΝΑ ΠΩ....
trollευ
Απλα κάπου, άθελα σου, έδειξες οτι ίσως μας δουλεύεις,
και σε μερικούς (και εγω μέσα) πέρασε απο το μυαλό οτι είσαι troll.
Άλλωστε απο εδω μέσα περνάν πιο πολλά κι απο τα κανονικά τρόλεϊ της Αθήνας, και έχουμε γίνει πολύ καχύποπτοι
Συγχώρεσε τον γερο ΝΙΚΟΜΑΧΟ
άκουσε για σεξ, και ταράχτηκε ![]()
![]()
![]()

321
quote:
nediB
Aπο πολυ αρχαιοτερες.Οι αγιοι Κοσμας,Αρσενιος ηταν απ'τους τελευταιους που μιλησαν για το τελος των Τουρκων.
Η απάντησή μου αφορούσε το ποιος πρωτοείπε για το 1/3 των Τούρκων που θα γίνουν χριστιανοί κλπ, και όχι για το ποιος πρωτομίλησε για το τέλος τους.
quote:
nediB
Εμμεση αλλα σαφεστατη αναφορα γινεται και απο την ''επισημοτερη''προφητεια,την Αποκαλυψη στο 9ο κεφαλαιο.Στο 10ο ακολουθει η παγκοσμια επικρατηση του Χριστιανισμου
Γελάω nediB, γιατί κάτι αντίστοιχο έχουν και οι μουσουλμάνοι. Σύμφωνα λοιπόν με την الحديث(Χαντίθα) = ρήσεις του προφήτη Μωάμεθ, στην πόλη دبيج (Νταμπίγκ), θα συγκρουστούν οι χριστιανοί με τους μουσουλμάνους σ' έναν φοβερό πόλεμο που θα λήξη με θρίαμβο, παγκόσμια επικράτηση του ισλάμ και κατάληψη της Κωνσταντινούπολης που την εποχή που ειπώθηκαν αυτά ήταν κέντρο του χριστιανισμού. Το ποιο αστείο όμως είναι, ότι και στη δική τους προφητεία υπάρχουν τρίτα. Με την διαφορά του ότι το 1/3 των μουσουλμάνων θα το βάλη στα πόδια, το 1/3 θα σκοτωθή στη μάχη και θα απολαύση τον παράδεισο, και το τελευταίο τρίτο είναι αυτό που θα θριαμβεύση και θα κυριαρχήση το ισλάμ σε όλη την γη.
Τώρα το ποιανού ήταν η ιδέα για τα τρίτα και όχι τα μισά ή τα τέταρτα, και το ποιος αντέγραψε ποιον, βρείτε τα οι πιστοί μεταξύ σας.
*
quote:
Η Τουρκία που κολλάει σε αυτό;
Δεν ειναι μερος της ανθρωποτητας η Τουρκια;Εκτος αυτου η γνωση προυποθετει μελετη ΟΛΩΝ των προφητειων.Ειναι μεγαλη και κοπιαστικη εργασια,με βαση παντα την Αγια Γραφη.Με το τελευταιο απαντησα και στον Sesotris
321
quote:
Δεν ειναι μερος της ανθρωποτητας η Τουρκια;
Να το εκλάβω ως απάντηση αυτό 'η ως ρητορικό ερώτημα;
quote:quote:
Δεν ειναι μερος της ανθρωποτητας η Τουρκια;
Να το εκλάβω ως απάντηση αυτό 'η ως ρητορικό ερώτημα;
Ως απαντηση.
Οσο για το 1/3 να πω οτι ο μωαμεθ ειχε διαβασει Αποκαλυψη.Εβαλε την φαντασια του και αμολυσε την μεγαλυτερη μπαρουφα ολων των εποχων.Η Πολις παρθηκε,αλλα χωρις παγκοσμιο πολεμο και 1/3 νεκρους
321
quote:
nediB
Δεν ειναι μερος της ανθρωποτητας η Τουρκια;Εκτος αυτου η γνωση προυποθετει μελετη ΟΛΩΝ των προφητειων.Ειναι μεγαλη και κοπιαστικη εργασια,με βαση παντα την Αγια Γραφη.Με το τελευταιο απαντησα και στον Sesotris
Με άλλα λόγια nediB, "Ήξεις αφίξεις ουκ εν πολέμω τεθνάξεις".
Ανοίγουμε το σακί, και ότι πέσει μέσα.
*
το έχει γράψει και! η αποκάλυψη
(σωστά;)