ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - Νο. 2 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

rukunas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
02/04/2008, 20:49:47
Φίλε Ρομιέ,οι προφητείες λένε ότι θα μοιράσει τη γη
στους 4 γιούς του όταν έρθει η ώρα, όπως είναι και
απο τον Θεό, τώρα αν εσένα δεν σου βγαίνουν τα κουκιά,
τι να κάνουμε,.. ας πρόσεχες τι γράφεις…
Τέσσερεις γιούς κατά τα 4 σημεία του ορίζοντα, όπως κι
οι ανάλογοι άγγελοι που αναφέρονται στην Αποκάλυψη...
Πρόσεχε γιατί ο φανατισμός εκθέτει...
ROMIOSΜέλος
02/04/2008, 21:19:07
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΑΠΗΤΕ trexagireve ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ 4 ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΦΙΛΕ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑΥΤΑ ΕΓΓΥΤΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.........................

ROMIOSΜέλος
02/04/2008, 21:52:48
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΗ,ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΘΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ,ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ.

΄΄Ο Θεός αργεί αλλά δεν λησμονεί΄΄

ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΣΤΑΘΗΝΑΙ.........................

02/04/2008, 22:02:09
Όπως πολύ σωστά λες, φίλε μου Ρομιέ, σύντομα θα δούμε για τον βασιλιά, ο οοίος θα είναι άλλος απο αυτόν που λες εσύ...
Φυσικά επιμένω για τους 4 γιούς του κι όσοι έχουν ασχοληθεί με προφητείες το ξέρουν... Απο κει κι έπειτα επαναλαμβάνω, αν δεν σου βγαίνουν τα κουκιά, να είσαι πιο προσεχτικός. Άλλαξες κι άλλα απο αυτάπου έλεγες, θα αλλάξει κι αυτά...
02/04/2008, 23:11:21
Για πειτε μου κατι παρακαλω πολυ
(γιατι θα τρελαθουμε καμια ωρα εδω μεσα)
Ποτε και σε ποιον ο ΑΓΕΕΑ ειπε οτι ο Πατερας Παϊσιος τον αποκαλεσε ηγητη του στρατευματος στην Πολη ?
Το διαβαζω καιρο τωρα (αν και προσπα8ησα να βρω ποιος το ξεκινησε αυτο το "παραμυθι" δεν τα καταφερα) για πειτε μου λοιπον οι ποιο ενημεροι , και μη μου επικαλεστειτε κανενα βιβλιο τυπου Λιακο 'η "το ειπε η θεια του στον περιπτερα της γειτονιας κι αυτος εδωσε αποκλειστικο στο Star..." (διασκεδαζω την "αγανακτηση" μου)
περιμενω εστω και εναν να εχει δει αυτη τη εκμηστηρευση απο τον ιδιο τον αρχηγο
02/04/2008, 23:41:26
Φίλε AitheroVamon, εγώ διασκεδάζω γενικώς με κατι τέτοια
περί ατόμων που θα παίξουν κάποιο ρόλο και τα του Πάτερ
Παϊσίου, ο οποίος μάλλον πήγαινε για καλό κι έκανε κακό…
Βλέπεις στη συγκεκριμένη πρίπτωση, τα ελληνικά στρατεύματα
δεν θα μπουν στην Πόλη, αλλά θα μας δοθεί, χωρίς στρατιωτική
τιμή ατόμων και αρχηγών και υπαρχηγών...
Θα οριστεί ένας τοποτηρητής που ο Θεός θα αξιώσει και όχι
ένας γενναίος αξιωμτικός ή πολλοί...
Το άγημα που θα συνοδεύει τον βασιλια θα είναι τιμητικό και
δεν θα έχει να κάνει με την επίσημη στρατιωτική
ελληνική παρουσία..
Απλά οι άνθρωποι αρέσκονται να βάζουν δικές τους
λογικές εξηγήσεις στο τι πρόκειται να συμβεί καιδεν
προσπαθούν να δουν...
T ο μέλλον που θα ζήσουμε θα είναι ξεκομένο απο την
όποια λογική γνωρίζουμε γιατί θα είναι πραγματικά
μια άλλη αρχή, για ένα καλύτερο αύριο του ανθρώπου,
κι όχι η συνέχεια του άρρωστου τώρα και του πολύ
μακρινού χθές...
comerΜέλος
02/04/2008, 23:44:45
Αυτο μονο ο ιδιος ο στρατηγος το γνωριζει,κανενας αλλος!!
Το ποιος το εχει πει,και που ,και ποτε ,λιγο δυσκολο να το βρεις!!
Ο γ. παισιος εχει αναφερθει σε στρατιωτικους ,χωρις ομως να γνωριζουμε ποιους.Το θεμα ειναι οτι ο στρατηγος ,σε δυσκολη περιοδο επιασε το τιμονι ,και εαν γινει κανενα σκηνικο με την τουρκια ,ποιος δεν θα πιστεψη οτι ειναι ο στρατηγος του γ παισιου.

"ΤΗΝ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ ΦΩΝΗΝ "

makedonasΝέο Μέλος
03/04/2008, 00:45:54
Gia ta logia tou filou Buzantinou pou exei grapsi gia ton pater paisio,tha ithela akoma na prostheso oti eixe pei oxi mono oti i ellada tha megalosi,alla oti kai tha doksasti.An thimaste kala to 2004 eixame tin olympiada i opoia mas doxase se olo ton kosmo kai to europaiko protathlima pou pirame proti fora sta xronika tis xoras mas.Gia ton thema tis onomasias ton skopion,o paisios pou itan panta katigorimatikos ,otan ton rotisan apantise"mia xoufta anthropi einai ti mporoun na mas kanoun;"

protathlima

03/04/2008, 01:30:15
Φιλοι μου καλοι ,
μπορω να γραφω κατεβατα ολοκληρα για τις πολυ απλες διαφωνιες μου με πολλα που λεγονται κατα καιρους σε αυτο το forum που παρακολου8ω χρονια , θα ηθελα μονο να σας πω αυτο : στο πισω μερος του μυαλου σας να εχετε παντα οτι μπορει να ειστε "λα8ος" σε πολλες εικασιες , δοξασιες , η και αντρεπτικες θεωριες . ο λογος (κατ'εμε) ειναι απλος παντα ο ανθρωπος εβαζε ημερ/νιες που τις θεωρουσε "οροσημο" , ανατρεξτε στην ιστορια να δειτε ποσο πολυ ευαλωτος ειναι σε θεωριες αισχατολογικες και ποσο ευκολα τις ασπαζετε και τις αναπτησει, μεχρι εκει που δεν παει αλλο .
βεβαια οι "γκαφες" παντα ξεχνιουνται και παμε γι'αλλα ...
οσο για Βασιλιαδες , μαρμαρομενους και μη , πρασινα αλογα και ολα τα παρελκομενα ξεχαστετα (δεν απευθεινομαι σε σενα φιλε "τρεχαγειρευε")
ολες οι θρησκειες εχουν κατι να πουν και κατι να χαληναγωγησουν τη μαζα (και δεν ειναι "κουμουνιστικες" διατυπωσεις αυτες)ξερετε πολυ καλα οτι η 1η μορφη κοινωνικης "εκδηλωσης" πανω στον πλανητη ηταν οι θρησκειες (και καταλαβαινετε οτι πηγασαν απο την αδυναμια του ανθρωπου να καταλαβει το "αγνωστο" και ενα "στηριγμα" στα δυσκολα)
τωρα αν καποτε γραφτηκε απο "καποιον" οτι 8α ερ8ει ενας βασιλιας , σε αντιστοιχο κειμενο καποιος "αλλος" προσμενει μετενσαρκωση ενος βουδα , ενος θεου τις βροχης η και εγω δεν ξερω τι αλλο .... και καταλαβαινετε πολυ καλα τι 8ελω να πω (αρα δεν πλατιαζω αλλο).
Επομενος μη βιαζομαστε να βγαζουμε συμπερασματα (ναι ναι και τον εαυτο μου βαζω μεσα) γιατι πολυ απλα ολα ειναι υπο καθεστως ερευνης ,
στα χιλιαδες ισως εκατομμυρια χρονια υπαρξης αυτου του αμοιρου ειδους (του ανθρωπου) εχουν περασει και μεταλαχθει θρησκειες και θρησκειες , απο το μαγο τις φυλης ,,, ως τον "προχθεσινο" αυτοανακυριχθη "θεο" αμερικανο τρελαμενο , (και βεβαια θα βρε8ουν πολλα αλλα αμερικανακια να το χαψουν κι αυτο)
...... πολλα ειπα ομως ηρ8ε η ωρα να σταματησω και να παραδοθω στην "πυρα" σας

Και οπως εκλεινε και μια πολυ παλια σειρα στην ΤV (οι μεγαλυτεροι 8α την 8υμουνται)
"...Καληνυχτα μαμα , καληνυχτα μπαμπα . καληνυχτα αδερφουλη , καληνυχτα αδερφουλα...." (ναι Αμαλια , το μικρο σπιτι στο λειβαδι ειναι)

GRIGORIANOSΜέλος
03/04/2008, 01:55:43
BETO ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΙΑ ΑΦΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ..
ΤΟ ΝΑΤΟ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ..

FORMER YUGOSLAVIC REPUBLIC OF MACEDONIA

ΤΟ ΣΚΕΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΠΟΥΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ ΑΠΟΤΟΜΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΟΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ 500 ΤΩΝ ΗΠΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ....
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΗΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΤΟΞΟ.

ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ.

ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΑΥΡΙΝΑΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ ΜΕ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.....

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ....

....
...
..
.

ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑ, ΕΙΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ