- Aντίο απο Τ-SEEKER.... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!
ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ:
"Ξέρω όιτ δεν είμαι από τα "σημαντικά" μελη και ξέρω ότι για λίγα άτομα θα ειναι η απουσία μου αισθητή . Εξάλου ο αριθμός των μηνυματων μου δεν είναι δα και μεγάλος . Ομως επειδή το esoterica είναι σημαντικό για εμενα δεν μπορουσα να φύγω χωρίς να πω δυο κουβέντες.."
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ(ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΦΥΣΙΚΑ)!ΕΓΩ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!![]()
ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ! ΚΑΛΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΟΥ!!!!
ΦΙΛΙΚΑ 
Edited by - lencolas on 15/09/2003 14:30:13
θα επικροτήσω και εγώ με την σειρά μου αυτή την απόφασή σου, η οποία αν μη τι άλλο δείχνει ωριμότητα.
Ωριμότητα η οποία σαφώς και πρέπει να υπάρχει στα άτομα που θέλουν να ασχολούνται με τον Εσωτερισμό γενικότερα.
Δες την όλη σου προσπάθεια σαν μία διαδικασία, σαν μία μύηση, στην οποία πρέπει να οπλισθείς με υπομονή και επιμονή για να επιτύχεις τους στόχους σου.
Εύχομαι καλή επιτυχία και γρήγορα κοντά μας ![]()

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Εσύ είσαι ο αρχηγός του εαυτού σου και εσύ αποφασίζεις. Εγώ μόνο μπορώ να σου ευχηθώ καλή δύναμη και να σου πω ότι ήταν ωραία που σε είχαμε στην παρέα μας και πιστεύω ότι θα τα ξανά πούμε.
Καλό ταξίδι να χεις και να θυμάσαι ότι το λιμάνι θα είναι εδώ.

κι εγω μικρος σε ηλικια ειμαι,ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ-27,
και ουτε τα μηνυματα -ποσα-εχουν σημασια.
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ
ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ
ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ -ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ-"ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ".
ΟΚ?ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
Σ'ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ...
ΦΙΛΕ,ΜΟΥ ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !
...Η ΙΘΑΚΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...

αυτο΄ακόμη περισσότερο δείχνει το πνευματικό δέσιμο που δημιουργείται μεταξύ "αληθινων" esotericων... το ότι αισθανεσθε όμορφα για ένα άτομο που ελαχιστα ξερετε σημαίνει πολλα .
θα πρέπει να είμαστε περήφανοι ( δεν μαρεσουν οι πολλες μετριοφροσύνες ) για τους εαυτους μας ( χωρίς αυτο να σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε στο σημείο που είμαστε ).
--------
νιώθω την επιθυμία να πω δυό λόγια για αυτα που είπατε...
φίλε avatagr
quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
αυτός ηταν και ο μεγαλύτερος μου φόβος μεχρι πριν μία χρονια , να γίνω ένας συνηθισμενος "ενηλικας" και να παρασυρθω απο την ζωή και τα προβλήματα και να ξεχασω όλα όσα με απασχολουν . Αλλα τωρα βλεπω πως είναι καθαρα θεμα επιλογής , οπότε δεν έχω τίποτα να φοβαμαι...
ευχαριστω για όλα τα καλα σου λόγια...
φίλη avallon
ευχαριστω πολύ. μακαρι!
φίλε Γιαννη
ok , ελπίζω να είσαι ακόμη εδω όταν θα ξανάρθω...
θα τα πούμε
φίλε alzaro
πραγματικά αφήσαμε πολλα στη μεση...
ευχαριστώ!...
φίλε θωθ
ευχαριστω και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σας ξεχάσω...
και πράγματι , καπου καπου θα ρίχνω κλεφτες ματιες.
quote:πραγματικα ήταν ένα σπουδαίο μαθημα...
Τώρα που είσαι νέος που διαμορφώνεις την προσωπικότητά σου, το Esoterica μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις τι σημαίνει κάποιες φορές δημιουργικός διάλογος, ποια είναι η σημασία να μπορείς να σπας τα σύνορα της γνώμης και να κοντράρεις με θάρρος τις προκαταλήψεις.
καποδίστρια
ευχαριστώ αλλα κανεις λαθος σε κατι . Σε σχεση με τα όσα έχω παρει δεν έχω προσφέρει σχεδόν τίποτα... αυτό είναι το σπουδαίο !
θα τα πουμε
φίλε ananass
ευχαριστώ και έχεις δίκιο στο " ο εθισμός δύσκολα κόβεται"...
φίλη ασημενια λύκαινα
ευχαριστώ! " Δεν είναι αντίο φίλε μου αλλά Εις επανειδήν." λες , και το κρατάω αυτό...
φίλε ryche
ευχαριστώ . ποιητής μεχρι την τελευταία στιγμή :)...
φίλε glorfindel ( είδες ? αυτή τη φορα το πετυχα το φύλο :) )
ευχαριστώ . και μακάρι τελικα να παρω τη σωστή αποφαση γιατί ομολογω πως ακόμη δεν έχω κατασταλαξει και οι μερες παιρνουν γρήγορα...
φίλη λιλιθ
ευχαριστώ. θα μπαίνω καπου καπου αλλα δεν θα γραφω... δεν μπορώ να συμμετέχω έτσι στα ξεκρέμαστα χωρίς να υπάρχει μία συνέχεια στις συζητήσεις.
και έχεις δίκιο σχετικα με το επίπεδο έκρφρασης... πραγματικα παρατηρω ότι έχω βελτιωθεί αυτο το καλοκαίρι στις ικανότητες μου στην έκθεση . το κακό είναι βέβαια ότι στο τελος δυστυχως βαζουνε "στεγνα" θεματα και όχι λογοτεχνικά...
φίλε γρηγορη
ευχαριστω . και ελπίζω να έχουμε παλι την ευκαιρία να κανουμε αυτους τους δημιουργικους διαλόγους , έστω και αν στο τέλος δεν καταλήγουμε καπου ![]()
φίλε valnta
ευχαριστω . τα είπες όλα με τις φατσουλες :)
φιλε wicca
ναι , θα τα ξαναπούμε . αντίο λοιπόν.
φίλε traveller
ευχαριστω . και σεσένα...
destinoula
ευχαριστω .συνέχισε να γραφεις όπως γραφεις...
φίλη lencolas
ευχαριστώ .νασαι καλα...
φίλε πλατωνα
:) δεν είμαι δα και τόσο μικρός... :) θα τα πούμε...
φίλε old tiger
ευχαριστω . υπομονή και επιμονή είναι απαραίτητα στοιχεία... αντε γεια
φίλε αλατι13
ευχαριστώ . ναι , λιμάνι... για ψυχες . θα τα πούμε
φίλε ηλιε
ευχαριστω . ναι , είναι σημαντικό να ξερουμε ότι δεν σημαίνει και πολλα μία ενδεχόμενη αποτυχία σε τετοιου είδους "εξετασεις" . σημασία έχει αυτό που είμαστε...
και ,last but not least :) , φίλη ατμα
ευχαριστω . παρόλη την παρεξήγηση ξερω ότι ήσουν είσαι και θα είσαι η ατμα που ήξερα... και ναι , ιθακη πάντα υπάρχει . απλως μερικες φορες χρειάζεται να κανεις μερικες προσωρινες θυσίες . είναι τρομερά άσχημο να πρέπει να αναβαλεις κατι που θα ήθελες να κανεις για τον εαυτό σου επειδή δεν έχεις χρόνο αλλα σε μερικες περιπτωσεις είναι το καλύτερο... είναι αρκετα τα βιβλια που θα ήθελα να διαβασω αλλα προς το παρόν τα βιβλία του σχολίου γεμιζουν το χρόνο μου... :) γεια σου λοιπόν
---
όπως ξαναδιαβάζω τί έγραψα είναι λίγο αστείο το συνεχες "ευχαριστω" αλλα τί να κανουμε! σε καθεναν σας αξίζει και ένα ατομικο ευχαριστώ...
και τωρα ένα ομαδικό μεγάλο :
ευχαριστω
εις το επανιδείς λοιπόν...

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορας των Forums ![]()