- Ο Χριστός από τα 14 στα 30 του χρόνια.... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Είσαστε και πολύ άντρες να πούμε. Ωραία είναι να τα βάζουν όλα τα τρολ της ύπαρξης με έναν, γιατί απλά λέει κάτι που δεν τους αρέσει. Φαντάσου να γίνω πολλοί τι έχετε να πάθετε.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Έλα ντέ...λές να αρρωστήσει όλη η Ελλάδα..???![]()
Λές να γεμίσει ο τόπος Loupakia...???![]()
![]()

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:Μην κάνετε χρήση του περιεχομένου της παρούσας εγκυκλοπαίδειας αν διαφωνείτε με όσα αναγράφονται εδώquote:
Λες πολλά και δεν λες τίποτα, γιατί είσαι ένα τίποτα.Ένας κουτοπόνηρος και θρασύδειλος υποκριτής, που γέμισε το κεφάλι του με ασυναρτισίες για να παίζει τον έξυπνο.
Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Ρε Lupus , εγώ μπορεί να είμαι οτιδήποτε , ακόμα και ο εφιάλτης στα όνειρά σου...αλλα τι σημασία έχει αυτό..???
Θα μπορούσα και γώ και ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα να πεί τα αντίστοιχα και για σένα αλλα άυτό θα έχει κάποια αξία λές...???Το θέμα με σένα είναι ότι δεν είσαι ποτέ σαφής...κατακρίνεις απόψεις συνομιλητών σου -προσωπικά ότι και να λές για μένα , ουδόλως με ενδιαφέρει- και μονίμως βρίζεις , έχεις μπεί εδώ μέσα με ένα εκατομμύριο ονόματα...και ξανά και ξανά ...
Καλά ρε φίλε...στο Blog σου δεν έχεις καθόλου συμμετοχή και σε έχει φάει η μοναξιά και οργίζεσαι εξ'αυτού ... και έρχεσαι εδώ για να βγάλεις τ'απωθημένα σου..???
Δεν μπορείς ποτέ να μιλήσεις σαν πολιτισμένος άνθρωπος???
Τυφλή ψείρα.
τι να σου πω ρε τύπε, ούτε να σε φτύσω δεν αξίζει.
quote:
Σε λίγο θα μου πείτε ότι είσαστε και παρθένες να πούμε. lolΠῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Παρθένες δεν υπάρχουν , θεωρητικά μία ήταν γυναίκα και επίσης ένας άλλος εσύ...πάντως προσωπικά μου αρέσεις εσύ και οι ομοιοί σου...πάντως η "ουρίτσα σου" πάντα παρούσα...
Πύρ...γυνή και lupus...![]()

In alchemy, the Ouroboros is a sigil. Swiss psychologist Carl Jung saw the Ouroboros as an archetype and the basic mandala of alchemy. Jung also defined the relationship of the Ouroboros to alchemy:
The alchemists, who in their own way knew more about the nature of the individuation process than we moderns do, expressed this paradox through the symbol of the Ouroboros, the snake that eats its own tail. The Ouroboros has been said to have a meaning of infinity or wholeness. In the age-old image of the Ouroboros lies the thought of devouring oneself and turning oneself into a circulatory process, for it was clear to the more astute alchemists that the prima materia of the art was man himself. The Ouroboros is a dramatic symbol for the integration and assimilation of the opposite, i.e. of the shadow. This 'feed-back' process is at the same time a symbol of immortality, since it is said of the Ouroboros that he slays himself and brings himself to life, fertilizes himself and gives birth to himself. He symbolizes the One, who proceeds from the clash of opposites, and he therefore constitutes the secret of the prima materia which [...] unquestionably stems from man's unconscious.
Μην "παθαίνεις" , αναφορές ο Γιούνγκ κάνει πάμπολλες...και πάντα αποσυμβολοποιεί τα σύμβολλα , οριζοντας νέους δρόμους και επι της ουσίας...οι ανησυχίες και οι φόβοι των ανθρώπων συμβολοποιούντο ανέκαθεν...και το κύριο εργαλείο γι'αυτό ηταν η ζωηρή φαντασία του ανθρώπου...όπερ και ο "φανταστικά-δομημένος-Ουροβόρος" ...
Ηρέμησε και μην σε ανησυχούν οι Μέδουσες και οι Ουροβόροι....σύ η Μέδουσα , σύ και ο Ουροβόρος...σύ η άνοιξη...σύ και ο χειμώνας...

την οργή των θεών. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με το εαυτό σου είναι να αυτοκτονίσεις. Η ίδια η ύπαρξη θα σε αποβαλει σαν άχρηστο αλαζονικό σκουπίδι, ανεπίδεκτο μαθήσεως.
Λες και εσύ την άποψη σου, λέω και εγώ την δική μου. Fair enough;
The famous Ouroboros drawing from the early alchemical text The Chrysopoeia of Cleopatra dating to 2nd century Alexandria encloses the words hen to pan, "one is the all". Its black and white halves represent the Gnostic duality of existence. As such, the Ouroboros could be interpreted as the Western equivalent of the Taoist Yin-Yang symbol.
Εν το Παν.
Είσαι η ντροπή των Ελλήνων και μόνο που λες ότι είσαι Έλληνας αξίζεις τον περίγελο.
Plato described a self-eating, circular being as the first living thing in the universe—an immortal, mythologically constructed beast.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ouroboros
Συνέχισε να σκάβεις τον τάφο σου.
http://techjosh.blogspot.com/2007/03/law-of-entropy-in-hindu-mythology.html
Law Of Entropy in Hindu MYTHOLOGY.
Hinduism holds that once the Universe was more pure and free of sin, and as the Yugas (Time cycles) progress, the condition of the Universe deteriorates more and more, until at the end of the last Yuga- the Kali Yuga (which is linked with disorder) the state of disorder will reach an apex and then God will come and purge the world of all sin and destruction.
Almost all the religions throughout the world also describe disorder is increasing and that on a final Judgment day (or doomsday)- God will come to cleanse the world of Evil. The Bible has several verses that imply disorder is always on the increase (contrasting with ideas of Civilization, progress and development.) The Law of Entropy" is the second law of thermodynamics: every reaction, physical or chemical, in this Universe goes forward only if it attains a state of more disorder. By definition entropy is the measure of disorder of a system. For example, the evaporation of water to vapor or melting of ice to liquid leads to more ‘disorder’ among water molecules, which were once tightly packed together but are now more separated and disarranged.
In other words, with forward movement of time, entropy of the Universe increases. This is what is implied in mentioning that the Universe is always moving towards disorder until it reaches a state of maximal entropy.
quote:
Βασικά αυτός που είναι ανύπαρκτος και ενσαρκωμένη Ύβρης είσαι εσύ. Το θέμα είναι να το καταλάβεις και να πάψεις να προσπαθείς να παίξεις τον έξυπνο γιατι ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ. Είσαι μια καμμένη ανύπακτη ψείρα που προκαλείς τον γέλωτα(όπως έλεγε και Αλβέρτος) αλλά και
την οργή των θεών. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με το εαυτό σου είναι να αυτοκτονίσεις. Η ίδια η ύπαρξη θα σε αποβαλει σαν άχρηστο αλαζονικό σκουπίδι, ανεπίδεκτο μαθήσεως.Λες και εσύ την άποψη σου, λέω και εγώ την δική μου. Fair enough;
The famous Ouroboros drawing from the early alchemical text The Chrysopoeia of Cleopatra dating to 2nd century Alexandria encloses the words hen to pan, "one is the all". Its black and white halves represent the Gnostic duality of existence. As such, the Ouroboros could be interpreted as the Western equivalent of the Taoist Yin-Yang symbol.
Εν το Παν.
Είσαι η ντροπή των Ελλήνων και μόνο που λες ότι είσαι Έλληνας αξίζεις τον περίγελο.
Plato described a self-eating, circular being as the first living thing in the universe—an immortal, mythologically constructed beast.
Συνέχισε να ζείς με ψευδαισθήσεις ....
"Σύμφωνα με τον Ζίγκμουντ Φρόιντ και τον Καρλ Γκούσταβ Γιουνγκ οι αρχαίοι θεοί στοιχειώνουν ακόμα τα όνειρά μας. Είτε είναι υποκειμενικές ανάγκες της ψυχής ή επιβιώσεις του συλλογικού ασυνείδητου, ενίοτε οι αρχαίοι θεοί φαντάζουν πανίσχυροι και διεκδικούν το μερίδιό τους στη σύγχρονη, τεχνολογικά εξελιγμένη κοινωνία μας...."
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B6%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%8D
Αν μπορείς να αντιληφθείς {εσύ και τα Θρησκευτικά παραρτήματα}τι εν-νοεί ο Γιούνγκ καλώς...αλλα μάλλον "οχι" και θα συνεχίσεις το ντελίριο φαντασιώσεων που έχεις...!!!

Edited by - Εαρινός on 17/11/2010 15:18:07
quote:
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με το εαυτό σου είναι να αυτοκτονίσεις.
αλλά ξέχασε ότι έχει αναφέρει ότι δέχεται την ρήση του θαλή που είναι η εξής
quote:
Όπως έλεγε και ο Θαλής:- ο θάνατος και η ζωή είναι το ίδιο
και τον ρωτάνε:
- τότε γιατί δεν πεθαίνεις;
- διότι είναι το ίδιο
το υποκείμενο λούπους τελικά έχει αρκετό ενδιαφέρον
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:Είσαι η ντροπή των Ελλήνων και μόνο που λες ότι είσαι Έλληνας αξίζεις τον περίγελο.
Ρήσεις Αριστοτέλη {Αρχαίου Έλληνα}...
Η αρετή επομένως, κατά τον Αριστοτέλη, δεν είναι φυσική προδιάθεση αλλά είναι αποτέλεσμα συγκεκριμένης και συνειδητής δραστηριότητας, που γίνεται εν τέλει σταθερή ιδιότητα της ψυχής με την επίμονη άσκηση και τον εθισμό. Όλα αυτά βέβαια σε σχέση με την ιδιότητα του ελεύθερου πολίτη, ο οποίος στο κοινωνικό πλαίσιο της εποχής του έχει τη σχετική δυνατότητα να ασκεί την ελεύθερη βούλησή του. Για τους δούλους τα ανδράποδα δηλαδή και τους χειρώνακτες η επίδειξη της αρετής έγκειται στην υπακοή τους στην κεφαλή του οίκου.
Απο την βίκι...

quote:
Μέσα στις ψευδαισθήσεις(μάτριξ το είπαν) ΕΣΥ ζείς και θα το μάθεις απο την ανάποδη.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
Ρε , άσε τα μάτριξ και τα μίθριξ...και τις δηλώσεις...
Κάτι με νόημα , έχεις να πείς...???

Αλλό το τι θέλεις και άλλο τι είσαι.
quote:
Οτιδήποτε λέω έχει νόημα. Εσείς δεν έχετε νόημα.Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!
...καλά τότε , ο γιατρός μάλλον θα έχει συμβουλέψει τους πάντες να σου λένε "ναί"...
Ναί και απο μένα λοιπόν ... ότι πείς εσύ φίλε μου...![]()

Ένας δημοκράτης(καημένο), δεν μπορεί να αναφέρει τον Αριστοτέλη για να υποστηρίξει ότι δεν είναι δούλος. lol