ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Ο Χριστός από τα 14 στα 30 του χρόνια.... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Ο Χριστός από τα 14 στα 30 του χρόνια.... - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

Εαρινός30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
17/11/2010, 15:39:48
quote:

Μήπως ο αριστοκράτης Αριστοτέλης πίστευε ότι μπορεί να υπάρξει πολιτισμός χωρίς δούλους;

Ένας δημοκράτης(καημένο), δεν μπορεί να αναφέρει τον Αριστοτέλη για να υποστηρίξει ότι δεν είναι δούλος. lol

Πῦρ ἦλθον βαλεῖν ἐπὶ τὴν γῆν, καὶ τί θέλω εἰ ἤδη ἀνήφθη!

Είσαι εντελώς κολλημένος και πολύ μπερδεμένος φίλε μου...
Απο την άλλη , που το ξέρεις εσύ ότι είμαι Δημοκράτης...???
Πάλι μπαρούφα είπες...και σου το λέω τόσες φορές αλλα δεν το έχεις αντιληφθεί...:"Μην ψυχανεμίζεσαι...."

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
17/11/2010, 15:40:23
Πρεπεί να υπαρχεί αρχή στην οποία να υπάρχει υπακοή.

Γιατί νομίζεις αγαπούσαν τον Αριστοτέλη οι Χριστιανοί;

Χαζoύλης είσαι;

Τι δεν έχει νόημα;

Η εντροπία;

O ουροβόρος που είναι αρχετυπικό σύμβολο, σχεδόν σε όλες τις θρησκείες;

Μήπως εσύ δεν έχεις κανένα νόημα;

17/11/2010, 15:45:25
Τώρα αρχίσαμε τα κοριτσίστικα;

Εσύ δεν έκανες ολόκληρο κύρηγμα για την δημοκρατία και τα ίσα δικαιώματα και μίλαγες κατά της πνευματικής ιεραρχίας;

Αφού δεν ξέρετε τι λέτε ρε, τι να καταλάβετε και την είδατε και αλαζόνες φιλόσοφοι, που μπορούν να κρίνουν τα πάντα;

Καημένo χαζούλικο, άγου το ρε.

17/11/2010, 15:59:08
quote:

Τώρα αρχίσαμε τα κοριτσίστικα;

Εσύ δεν έκανες ολόκληρο κύρηγμα για την δημοκρατία και τα ίσα δικαιώματα και μίλαγες κατά της πνευματικής ιεραρχίας;

Αφού δεν ξέρετε τι λέτε ρε, τι να καταλάβετε και την είδατε και αλαζόνες φιλόσοφοι, που μπορούν να κρίνουν τα πάντα;

Καημένo χαζούλικο, άγου το ρε.

Προφανώς διαβάζεις επιλεκτικά απόσα καταθέτω και κεί θα αποδώσω όσα λές...
Όσο για την "πνευματική ιεραρχία" που αναφέρεις , θα σου πώ το εξής φίλε μου...
Εξαρτάται ποιόν ορίζεις ως πνευματικό πατέρα ή καθοδηγητή...
Γνωρίζεις εσύ κανέναν , που να έχει κατοχυρώσει δικαίωμα να αυτο-αναγορευθεί ως "Πνευματικός Πατέρας" ή μήπως θεωρείς ότι η πλειοφηφία ορίζει "μεγέθη"...???
Δημοκρατία.....τουλάχιστον εσύ δεν θέλω να μου λές τέτοια χαζά...

17/11/2010, 16:10:23
Αναγνωρίζεις αρχικά την πνευματική ιεραχία στους Θεούς και μετά στους σοφούς που υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες.

17/11/2010, 16:13:32
quote:

Αναγνωρίζεις αρχικά την πνευματική ιεραχία στους Θεούς και μετά στους σοφούς που υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες.

Εγώ , όλα αυτά..???
Πού έγινε αυτό ρε και δεν το κατάλαβα..???

17/11/2010, 16:17:10
Αυτός που θέλει να σωθεί απο την Αθηνά(69), την πολεμική Θεά, που είναι προστάτιδα της σοφίας.

17/11/2010, 16:18:36
quote:

Αυτός που θέλει να σωθεί απο την Αθηνά(69), την πολεμική Θεά, που είναι προστάτιδα της σοφίας.

Άντε θα τα πούμε αργότερα...καλό απόγευμα..

17/11/2010, 16:28:44
Αυτή η θυμολογία μου άρεσε την βάζω στο loop χωρίς να έχει συγκεκριμένο αποδέκτη.

Η Μέδουσα κατοικεί στις εχατιές της Δύσης, εκεί όπου μπορεί να κρυφτεί η ασχήμια των χτικιών. Το σώμα σου μπορεί να βρίσκετε στο κέντρο Ανατολής και Δύσης, εκεί όπου ο Εωσφόρος-Προμηθέας δίνει την φωτία στον κόσμο και καλεί τον Ήλιο να ανατείλει, αλλά η ψυχή σου είναι επικαλυμμένη με το σκοτάδι της Δύσης, εκεί όπου ο ήλιος δύει και φτάνει σταδιακά στις εχατιές του σκότους, κάπου εκεί που βρίσκεται και η κατοικία της Μέδουσας.

Think_MathΜέλος
17/11/2010, 17:20:42

ΨΗΛΟΣ :

quote:
Και θα ρωτήσουν "και ποιος σου λέει πως υπάρχει ζωή μετά θάνατον;"
"Μα υπάρχουν τόσες "μεταθανάτιες" μαρτυρίες/εμπειρίες ανθρώπων που τις βίωσαν, δεν σας αρκούν;"
"Όχι!" θα πουν.

Βέβαια, το "όχι" αυτό, δεν προέρχεται από την έλλειψη αποδείξεων, αλλά από την αδυναμία τους (άρνηση - με πολύ φανατισμό - θα έλεγα) να δεχθούν πως υπάρχει και κάτι άλλο, πέρα από αυτό στο οποίο έχουν συνηθίσει, "εθισθεί", φανατισθεί, ......

.... και θα "αρπάξουν" την επιστήμη ως συνήγορό τους και .... άιντε μετά να τα βγάλεις πέρα μαζί τους.

Μου αρεσει ρε ψηλε που σιγοκοντάρεις το τρολάκι και τις μ@λ@κιες του .
Μηπως ενστερνίζεσαι και τον τροπο που συμπεριφέρεται στους συνομιλητές του ?
Εισαι για γέλια ρε φίλε .