ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- "Χημικές ουρές" - Kάποιοι ανέλαβαν να ψεκάσουν τον πλανήτη? Νο1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

NIKON30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
PamavolΜέλος
19/03/2008, 23:03:09
quote:

Εμείς που ασχολιόμαστε με τους ψεκασμούς πρέπει να είμαστε ενταγμένοι στο κίνημα για τις κλιματικές αλλαγές.

halva,
μιάς και αναφέρθηκες σε εμένα θέλω να σε ρωτήσω.
Πώς δικαιολογείς το «πρέπει» στην πρότασή σου? «Εμείς που ασχολιόμαστε με τους ψεκασμούς πρέπει να είμαστε ενταγμένοι στο κίνημα για τις κλιματικές αλλαγές»
Δηλαδή να μάθουμε την αλήθεια για τις χημικές ουρές και να πέσουμε στα
ψέματα της EARTH HOUR HELLAS?
Θεωρώ πως αυτό που κάνεις είναι υστερόβουλο. Μας προωθείς να γίνουμε μέλη σε οργάνωση που θεωρεί αδιαμφισβήτητη την υπερθέρμανση του πλανήτη και θεμιτή την ανθρώπινη παρέμβαση για να γλυτώσουν τα παιδιά μας, την στιγμή που το αδιαμφισβήτητο δεν ισχύει.
Αν έχεις προσέξει στα πρωτοσέλιδα, άρθρα, έχουν αρχίσει να αντικαταστούν το «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και το «υπερθέρμανση του πλανήτη» με τις λέξεις «κλιματικές αλλαγές» Νομίζεις είναι τυχαίο ή απλά είναι πιο εύηχο?
Εξηγήσου και αν έχεις δίκιο να γραφτώ και εγώ!
Χωρίς εξηγήσεις, είναι απλά μία προωθητική ενέργεια εκ μέρους σου που ενδεχομένως να κρύβει υστεροβουλία.
Μου δημιουργείς σύνχυση...

halvaΜέλος
20/03/2008, 09:41:42
quote:

quote:

Εμείς που ασχολιόμαστε με τους ψεκασμούς πρέπει να είμαστε ενταγμένοι στο κίνημα για τις κλιματικές αλλαγές.

halva,
Πώς δικαιολογείς το «πρέπει» στην πρότασή σου? «Εμείς που ασχολιόμαστε με τους ψεκασμούς πρέπει να είμαστε ενταγμένοι στο κίνημα για τις κλιματικές αλλαγές»
Θεωρώ πως αυτό που κάνεις είναι υστερόβουλο. Μας προωθείς να γίνουμε μέλη σε οργάνωση που θεωρεί αδιαμφισβήτητη την υπερθέρμανση του πλανήτη και θεμιτή την ανθρώπινη παρέμβαση για να γλυτώσουν τα παιδιά μας, την στιγμή που το αδιαμφισβήτητο δεν ισχύει.
Αν έχεις προσέξει στα πρωτοσέλιδα, άρθρα, έχουν αρχίσει να αντικαταστούν το «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και το «υπερθέρμανση του πλανήτη» με τις λέξεις «κλιματικές αλλαγές» Νομίζεις είναι τυχαίο ή απλά είναι πιο εύηχο?
Χωρίς εξηγήσεις, είναι απλά μία προωθητική ενέργεια εκ μέρους σου που ενδεχομένως να κρύβει υστεροβουλία.

Κοίτα, ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και προτιμήση μου ο αληθινός κόσμος, όχι το διαδήκτυο. Aν θέλεις να θίξεις αυτό το θέμα σε μια πραγματική συγκέντρωση ενός κοινωνικού φόρουμ ευχαρίστως θα κάνω ότι μπορώ για να ανταποκριθώ.

Εν το μεταξύ, αν ξέρεις αγγλικά, διάβασε
http://www.hoover.org/publications/digest/3522851.html

Αν δεν ξέρεις αγγλικά δες
http://www.enouranois.gr/video/tedkeithtelikomikro.wmv

halvaΜέλος
20/03/2008, 18:12:04
quote:

quote:

halva,

Δεν σκέφθηκε ποτέ ο Νεκτάριος Κουκούλης
http://www.enouranois.gr/topikiaytod/index.htm

ότι δεν θα έπρεπε να υποστηρίξει το EARTH HOUR HELLAS

Ήταν και φυσικά εκεί στη χθεσινή συνάντηση.

Γιατί ΕΣΥ έχεις άλλες δικές σου ιδέες;

PamavolΜέλος
20/03/2008, 23:06:23
quote:

halva,
έχεις γράψει 236 μηνύματα και όταν πρόκειται να δικαιολογήσεις τους λόγους που μας προτρέπεις να κάνουμε κάτι που απαιτεί ώρες δικού μας χρόνου, εσύ δέν έχεις 10 λεπτά?
Αντίθετα με εσένα θα πώ πως ο κόσμος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει σε οποιαδήποτε οργάνωση υποστηρίζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου η οποία εκλαμβάνει ώς αυτονόητη και αδιαμφισβήτητη την ανθρώπινη υπαιτιότητα του φαινόμενου, ΠΡΙΝ
ΠΡΩΤΑ να ψάξει να βρεί από μόνος του (δυστυχώς στα ελληνικά θα φάει πόρτα) αν τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα ισχύουν.
Αφορμές αναζήτησης?
Υπάρχουν εκατοντάδες επιστήμονες με PhD που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον χώρο οι οποίοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα των ερευνών του IPCC που τυνχάνουν μηδαμινής δημοσιότητας.
Υπάρχουν διασταυρωμένα αποτελέσματα μελετών που δείχνουν πως ο χρόνος Ιαν- 2007 Ιαν.2008 ήταν ο πιο κρύος τα τελευταία δέκα χρόνια σε παγκόσμιο μέσο όρο. (με την ευκαιρία να ψάξει και λίγο να βρεί γιατί δεν τα έμαθε)
Αν ισχύουν τα παραπάνω η όλη ιστορία είναι αμφισβητήσιμη και κάνει αυτούς που την προωθούν με «πρέπει» να φαντάζουν ύποπτοι υστεροβουλίας ή αδικαιολόγητης άγνοιας, ειδικά όταν δέν εξηγούν όταν καλούνται να το κάνουν.
Μου είναι φοβερά εκνευριστικό να βλέπω κυβερνήσεις να ακολουθούν την γραμμή που εξέδωσε ένα think tank (δεξαμενή σκέψεως) για να πιστέψει ο κόσμος γρήγορα και αποτελεσματικά στην νέα πολιτική μείωσης εκπομπών (με άλλα λόγια να πληρώνουν οι πολίτες με ευχαρίστηση για να σώσουν τον πλανήτη) Και μάλιστα το think tank πληρώθηκε με λεφτά των πολιτών! Την γραμμή την ακολουθείς και εσύ ίσως άθελά σου (δέν σε κακίζω) όταν προωθείς το «οι τάδε συμμετέχουν, ΕΣΥ έχεις δικές σου ιδέες? Πρέπει να ενταχθούμε...»
Ενταχθείτε, πληρώστε, αλλά πρώτα ψάξτε!

halvaΜέλος
21/03/2008, 06:36:25
quote:

quote:

halva,
έχεις γράψει 236 μηνύματα και όταν πρόκειται να δικαιολογήσεις τους λόγους που μας προτρέπεις να κάνουμε κάτι που απαιτεί ώρες δικού μας χρόνου, εσύ δέν έχεις 10 λεπτά?
Αντίθετα με εσένα θα πώ πως ο κόσμος ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμμετέχει σε οποιαδήποτε οργάνωση υποστηρίζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου η οποία εκλαμβάνει ώς αυτονόητη και αδιαμφισβήτητη την ανθρώπινη υπαιτιότητα του φαινόμενου, ΠΡΙΝ
ΠΡΩΤΑ να ψάξει να βρεί από μόνος του (δυστυχώς στα ελληνικά θα φάει πόρτα) αν τα παραπάνω αδιαμφισβήτητα ισχύουν.
Αφορμές αναζήτησης?
Υπάρχουν εκατοντάδες επιστήμονες με PhD που έχουν αφιερώσει την ζωή τους στον χώρο οι οποίοι αμφισβητούν τα αποτελέσματα των ερευνών του IPCC που τυνχάνουν μηδαμινής δημοσιότητας.
Υπάρχουν διασταυρωμένα αποτελέσματα μελετών που δείχνουν πως ο χρόνος Ιαν- 2007 Ιαν.2008 ήταν ο πιο κρύος τα τελευταία δέκα χρόνια σε παγκόσμιο μέσο όρο. (με την ευκαιρία να ψάξει και λίγο να βρεί γιατί δεν τα έμαθε)
Αν ισχύουν τα παραπάνω η όλη ιστορία είναι αμφισβητήσιμη και κάνει αυτούς που την προωθούν με «πρέπει» να φαντάζουν ύποπτοι υστεροβουλίας ή αδικαιολόγητης άγνοιας, ειδικά όταν δέν εξηγούν όταν καλούνται να το κάνουν.
Μου είναι φοβερά εκνευριστικό να βλέπω κυβερνήσεις να ακολουθούν την γραμμή που εξέδωσε ένα think tank (δεξαμενή σκέψεως) για να πιστέψει ο κόσμος γρήγορα και αποτελεσματικά στην νέα πολιτική μείωσης εκπομπών (με άλλα λόγια να πληρώνουν οι πολίτες με ευχαρίστηση για να σώσουν τον πλανήτη) Και μάλιστα το think tank πληρώθηκε με λεφτά των πολιτών! Την γραμμή την ακολουθείς και εσύ ίσως άθελά σου (δέν σε κακίζω) όταν προωθείς το «οι τάδε συμμετέχουν, ΕΣΥ έχεις δικές σου ιδέες? Πρέπει να ενταχθούμε...»
Ενταχθείτε, πληρώστε, αλλά πρώτα ψάξτε!

Σκασίλα μου για την επιστήμη. Το μόνο που μ΄ενδιαφέρει είναι η πολιτική.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει την ίδια στρατηγική απέναντι στους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Δεν μπαίνει σε ιδιαίτερες συζητήσεις μαζί τους. Τους καλεί να συζητάνε σε δημόσιες συγκεντρώσεις.

Προφανώς δεν διάβασες το κείμενο του Teller. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν ξέρεις αγγλικά;

halvaΜέλος
21/03/2008, 09:02:03
Εχεις σκεφθεί ΠΟΣΟ προβληματική ήταν μια απόφαση να πάρει κανείς το μέρος των αγγλόφωνων δυνάμεων ενάντια στους Γερμανούς, και στο Πρώτο και στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;

Πόσο γεμάτη ψέμματα η ιδεολογία των "Δυτικών".

Παρ'όλσ αύτα δικαιώθηκαν ιστορικά. Όπως θα δικαιωθούν και αύριο εκείνοι που θέλουν να κάνουν την Ευρωπαϊκή Ενώση μια αγγλόφωνη και μη-Βατικανοκρατούμενη Ένωση.

NIKONΜέλος
21/03/2008, 09:43:16
ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!???ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ…
ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ….ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ….

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ .ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

halvaΜέλος
21/03/2008, 15:16:53
quote:

ΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!!!!!! ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!!!???ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ…
ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ

ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ

ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ…ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ….ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ….

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ .ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Συμφωνώ με την ιδέα να είμαστε πιο χαλαροί. Και φυσικά να μην υποστηρίζει κανεις την EARTH HOUR αν αισθάνεται ότι τέτοια υποστήριξη είναι ένδειξη υστεροβουλίας.

PamavolΜέλος
22/03/2008, 00:57:17
quote:

Σκασίλα μου για την επιστήμη. Το μόνο που μ΄ενδιαφέρει είναι η πολιτική.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία έχει την ίδια στρατηγική απέναντι στους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Δεν μπαίνει σε ιδιαίτερες συζητήσεις μαζί τους. Τους καλεί να συζητάνε σε δημόσιες συγκεντρώσεις.

halva,
η προσέλκυση νέων μελών από εσένα στο EARTH HOUR HELLAS γίνεται μέσα σε ένα forum και όχι στον αληθινό κόσμο. Όταν λές λοιπόν σε αυτό το forum «πρέπει» και κάποιος σου ζητά εξηγήσεις τον αντιμετωπίζεις υπεκφυγές.
Γιατί?
Αν οι νέες μετρήσεις των επιστημόνων ισχύουν για το ότι ο χρόνος Ιαν. 2007 – Ιαν 2008 ήταν ο πιο κρύος χειμώνας τα τελευταία δέκα χρόνια, η υπερθέρμανση, οι προβλέψεις, κλιματικά προγράμματα, κινδυνολογία, καταστροφολογία και τα τόσα όσα αδιαμφισβήτητα, πάνε περίπατο.
Το ίδιο πάει περίπατο και η τυφλή εμπιστοσύνη που εσείς έχετε προς την Πράσινη Βίβλο. Είναι κάτι σαν θρησκεία στην οποία εφαρμόζετε το «πίστευε και μη ερεύνα»?
Γιατί στην Ορθόδοξη εκκλησία ισχύει το «ερευνάτε τας γραφάς».
Προτρέπεις ανθρώπους να πάνε ενταχθούν σε οργανισμό που αποσκοπεί να εμφυτεύσει τις τύψεις στο μυαλό τους κάνοντάς τους να πιστεύουν πως και μόνο με τις δικές τους ενέργειες θα γίνουν τα πράγματα καλύτερα αποσιωπώντας τα μεγαλεπήβολα σχέδια της Πράσινης Βίβλου.
Μόνο και μόνο από την υποχρεωτική καλλιέργεια προϊόντων που προορίζονται για βιοκαύσιμα θα μειωθεί η έκταση καλλιέργειας των αγροτικών προϊόντων (άρα και η προσφορά τους) την στιγμή που αυξάνεται διαρκώς η ζήτησή τους. Στο εξωτερικό οι τιμές ήδη αρχίζουν να πετάνε…
Έρχεσαι και σε αντίθεση με τον εαυτό σου την στιγμή που οι πολιτικοί (βλέπε τον ηγέτη του κινήματος Al Gore) για να πείσουν τον κόσμο επικαλούνται διαρκώς την επιστήμη και εσύ λές ΣΚΑΣΙΛΑ μου?

Άνθρωποι που ζούνε στο μεταίχμιο του θανάτου ή της οικονομικής καταστροφής, θα πεθάνουν ή θα καταστραφούν και λές πως δεν σε ενδιαφέρει η επιστήμη?

Πώς τολμάς?

Αν πράγματι οι μετρήσεις είναι σωστές, θα συνεχίσουν κάποιοι πολιτικοί να χαλάνε τα λεφτά από τους έμμεσους φόρους για να ψήξουν τον πλανήτη κάνοντας περαιτέρω έρευνα, ψεκάζοντας με αεροπλάνα ένας Θεός ξέρει τί, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων, αδιαφορώντας για όσους πεθάνουν γιατί θα είναι για το καλό της μητέρας γής και των παιδιών μας?
Πώς τολμάς να είσαι τόσο αδιάφορος?

Ξέρω πως έχω ξεφύγει από το θέμα αλλά το «πρέπει» το αδικαιολόγητο μου κάθισε στο λαιμό όπως και οι προσπάθειες αποφυγής της αντιπαράθεσης στην ερώτησή μου. Ας φτιάξει η toxotis ένα forum «οι ψεκασμοί και το φαινόμενο του θερμοκηπίου»

halvaΜέλος
22/03/2008, 05:15:38
quote:

Ξέρω πως έχω ξεφύγει από το θέμα αλλά το «πρέπει» το αδικαιολόγητο μου κάθισε στο λαιμό όπως και οι προσπάθειες αποφυγής της αντιπαράθεσης στην ερώτησή μου.

Δεν απάντησες αν έχεις διαβάσει και καταλάβει το κείμενο του Teller "The Planet Needs a Sunscreen", που υπάρχει μόνο στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά.

Όπως οι "chemmies" (αυτοί που μιλάνε για τα chemtrails) αποκλείονται από τις συζητήσεις των επιστημώνων και των κοινοβουλευτικών έτσι είναι χρήσιμος κατά τη γνώμη μου ο αποκλεισμός των "σκεπτικιστών" από της συζήτησεις στα κοινωνικά φόρουμ.

Edited by - halva on 22/03/2008 05:38:38