ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τελικά θα μείνει κανένας για να γράφει στο φόρουμ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ostria31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
TheChosenNoneΜέλος
15/02/2006, 15:44:29
Γειά σου φίλε/η μου.

Αυτό το μήνυμα είναι για σένα, το απλό μέλος που καιρό τώρα σπέρνεις κομμάτια της ψυχής σου στα σελιδοχώραφα του Esoterica.gr.Είναι για σένα που είσαι η αναπνοή,η φωνή,η τροφή και το αίμα του μικρού τετράχρονου forum.Nαι,σε σένα μιλώ.Σε εσένα που μέσα από τις σελίδες αυτέςμαθαίνεις,ελπίζεις,αγαπάς,ερωτεύεσαι,παίζεις,δημιουργείς,μαλώνεις,πεθαίνεις,σταυρώνεις & σταυρώνεσαι,αναστένεσαι,
ποδοπατάς,χλευάζεις,κακιώνεις,πονάς,προσφέρεις.Σε σένα μιλώ αγαπητέ/ή μου φίλε/η.Σε εσένα που με λίγα λόγια καταθέτεις Ψυχή.

Είμαι απλά μια από τις φωνές σου.Τίποτα άλλο.

Λοιπόν φίλε/η σου λένε διάφορα τελευταία,όπως ότι τo forum δεν είναι τόσο σημαντικό για το esoterica.Σου λένε ότι οι υπόλοιπες δραστηριότητες του esoterica είναι πιο σημαντικές,μα δεν σου λένε το γιατί.Βέβαια Όλο το έργο που παράγεται είναι σημαντικό.Εσύ δεν γράφεις άρθρα με το ονοματάκι σου από κάτω,δεν πληρώνεις τον server,δεν συντονίζεις το χώρο και ούτε βέβαια θα μπορούσες να το κάνεις.Αλλά πάλι εσύ είσαι που πηγαίνεις στο Εργαστήρι,εσύ το απλό μέλος δημιούργησες αυτήν την Δραστηριότητα.Γι αυτό μην αφήνεις κανέναν να σου λέει ότι δεν είσαι σημαντικός.

Εκείνοι το λένε γιατί πλέον το forum,είναι σαν το δελτίο ειδήσεων του Star και βέβαια σε κάποιον σαν εσένα θα μπορούσαν να ρίξουν την ευθύνη σαν λές ότι το forum είναι τα μέλη του.’Οτι σε απαξιώνει στο αποδίδουν και ότι σε αξιώνει το κρύβουν.Παλαιότερα δεν μπορούσαν να πούν τέτοια πράγματα γιατί το επίπεδο ήταν υψηλό.Αυτό το επίπεδο ήταν αυτό που έκανε το esoterica πρώτο ‘Ονομα και έφερε εσένα και εμένα κοντά του.Τώρα πια που υπάρχει το Όνομα (εδώ και καιρό)δεν είσαι απαραίτητος.Είναι λογικό.

Θέλω να αναρωτηθείς για το φαινόμενο της Αρρώστιας που σε προσβάλει κατά καιρούς.Τι παθαίνεις ξαφνικά και τα βάζεις με τις Αρχές αυτού του τόπου;Τι απέγινε με όλα αυτά τα «κορυφαία» μέλη που κατά καιρούς φεύγουν ή κλειδώνονται;Ξέρω θα μου πεις ότι φταίει η Ιδιοτέλεια τους,η υποκειμενικότητα τους,τα πάθη τους,τα ψυχολογικά τους προβλήματα.Είμαι σίγουρος ότι αυτά θα μου πείς.Έχουμε όλοι πειστεί ότι σαν μέλη είμαστε απροστάτευτοι απέναντι σε αυτήν την Αρρώστια.
Έχουμε όλοι πιστεί ότι δεν υπάρχει κανείς ανάμεσα μας που να είναι υγιείς όταν διαφωνεί με το esoterica.Έχουμε όλοι πιστεί ότι δεν μπορούμε να αγαπάμε κάτι,με το οποίο διαφωνούμε.Παράξενη Αρρώστια ομολογουμένως.

Κάνω έναν πρόχειρο υπολογισμό για αυτούς που δεν είναι μαζί μας πια και μου φαίνεται ότι η Αρρώστια έχει μολύνει πολύ κόσμο.Άραγε έχει μολύνει και τα 50.000 μηνύματα που άφησαν πίσω,πριν απομακρυνθούν σαν τον τρελό,τον κακό και τον ιδιοτελή ή απογοητευμένοι να φύγουν;

Σου είπαν ότι δεν έχει σημασία αν θα γράφω εγώ ή εσύ και ότι το esoterica θα συνεχίζει να υπάρχει.Αλήθεια είναι αυτό.Θα συνεχίσει να υπάρχει,αλλά το πώς.Δεν μπορούν να στο πούν.Αλλά εσύ μπορείς να το δείς,αφού ήδη γνωρίζεις πως είναι το forum και πως ήταν παλαιότερα πριν εμφανιστεί αυτή η Αρρώστια και θερίσει τα μέλη του.

Κοίτα,πρόσφατα πάλι η ίδια Αρρώστια έπληξε τον filosofo3.Ήταν μία φωνή σαν την δική σου και μάλιστα φωνάρα.Έκανε 500 πόστ πλούσια σε περιεχόμενο και τα τελευταία 10 ήταν κατά του esoterica.Ευτυχώς που είναι και αυτός ιδιοτελής και τρελός και λέει πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει.Ευτηχώς που όλα όσα είπε ήταν ψέμματα.Ευτηχώς που είμασταν εκεί τα απλά μέλη και τον χλευάσαμε.Ήρθαν και οι διαχειριστές και του είπαν «αέρα στα πανιά σου» όταν δήλωσε οτι θα φύγει.

Μα αναρωτιέμαι δεν υπάρχει ένα εμβόλιο για αυτήν την Αρρώστια;Δεν μπορούμε να κάνουμε μία Συνάντηση με αυτά τα Ακάθαρτα Όντα που μέχρι πριν λίγο προσφέραν τα μαργαριτάρια τους στο forum και να τους πούμε:Έλα εδώ,ποιος σου τα είπε αυτά;Oρίστε,ένα και ένα κάνουν δύο!Θαρρώ πως θα ήταν μια καλή θεραπεία για να μπορέσουν αυτοί οι άνθρωποι να επανενταχθούν και είμαι σίγουρος πως αυτοί θα γυρνούσαν πίσω και θα ζητούσαν και δημόσια συγνώμη.Για τέτοια πράγματα θα έπρεπε να καλούμε τους ανθρώπους σε Συναντήσεις και όχι να καλούμε π.χ την ΑΤΜΑ με τα 80 τόπικ της και τα 6464 μηνύματα να μας αποδείξει ότι αγαπά και μπορεί να συνεισφέρει δημιουργικά στα forums!!!

Πιστέυω σε σένα.Αλήθεια.Ακόμα και αν στο παρελθόν έχουμε γίνει μπίλιες.Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβεις!

Θα μπορούσα να σε βοηθήσω να καταλάβεις.Θα μπορούσα να σου πώ πως Αρρώστησα.Θα μπορούσα να σου πώ πως γνώριζα ότι θέλουν να μάθουν για τον Mοz,θα μπορούσα να σου πώ ποιος διαχειριστής μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα μου και ρωτούσε για αυτόν,θα μπορούσα να σου πώ ποιοι είναι αυτοί που κάποτε με προσφωνούσαν φίλο εκτός και εντός forum και μετά με αναφώνησαν τρελό και εχθρό των forums,θα μπορούσα επίσης να σου πω πού και πώς τους γνώρισα,θα μπορούσα να σου δείξω e-mail για να δείς πώς γίνεσαι συντονιστής,πώς στο φόρουμ να δείχνεις ανιδιοτελής και στο παρασκήνιο να ανυπομονείς να έρθει η σειρά σου να αποκτήσεις μια θεσούλα.Ωωω,είμαι σίγουρος ότι μπορείς να με βοηθήσεις και συ.Μπορείς να μου πείς και εσύ όσα γνωρίζεις και έχεις δεί.Είμαι σίγουρος ότι μπορείς.Μα αυτά είναι Προσωπικά Δεδομένα.Και δεν μπορούμε να τα μοιραστούμε χωρίς την συγκατάθεση τους,γιατί μπορούν να μας μηνύσουν στην χειρότερη.Αλλά έτσι μπορούν και διατηρούν το υπέροχο και ανυπέρβλητο «Φαινεσθαι» τους.Είναι προσωπικά δεδομένα.Μα είναι και η άλλη μισή Αλήθεια που λείπει από την οθόνη του υπολογιστή σου.

Θα μπορούσα να σε βοηθήσω όπως και εσύ αλλά δεν θα το κάνω όπως δεν θα το κάνεις και συ.Θα σε αφήσω να καταλάβεις.Είμαι σίγουρος πως κάποια στιγμή θα καταλάβεις.

Θα έρθει η στιγμή που θα καταλάβεις γιατί η Ανιδιοτέλεια,η Διάθεση για Προσφορά,η Αλήθεια,η Πίστη,η Ηθική,η Δικαιοσύνη που γράφονται με bold γράμματα στα μηνύματα του Admin,είναι ανώτερα της ανιδιοτελειας σου,της προσφοράς σου,της δικαιοσύνης σου.Θα καταλάβεις κάποτε,είμαι σίγουρος.Θα καταλάβεις ότι θεωρήσε καλό μέλος επειδή δεν μιλήσες ενάντια του esoterica,θα καταλάβεις τότε γιατί το φαίνεσθαι τους είναι ανώτερο του Είναι σου.Θα καταλάβεις τότε γιατί θα εσύ θα έχεις πάντα άδικο και εκείνοι δίκιο,θα καταλάβεις γιατί η λέξη Νέα Ακρόπολη σε βάζει στην μαύρη λίστα.Θα καταλάβεις γιατί οι κανόνες τους είναι ανώτεροι του Οργανισμού σου,θα καταλάβεις πως όλα έχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά,θα καταλάβεις πως η Αγάπη σου για τον χώρο δεν φτάνει την Αγάπη τους.Θα καταλάβεις τότε εστω και αργά την υγεία τους και την Αρρώστια σου.Τότε όλα θα τα καταλάβεις είμαι σίγουρος.

Τότε που θα στέκεσαι μόνος/η,τότε που θα έρθει η σειρά σου να είσαι ο τρελός του χωριού,ο κακός,ο ιδιοτελής,τότε που θα πρέπει να παρακαλέσεις για τον λογαριασμό σου,τοτε που θα φέρεις το στίγμα,εγώ θα έρθω.Θα σταθώ πλάι σου,για να μην νίωσεις αυτό που νιώθω.Μόνο αυτό θα κάνω για σένα φίλη/ε μου.Ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν κι άλλοι,και ίσως κάποτε να μαζευτούμε τόσοι πολλοί Άρρωστοι που θα κάνουμε και αυτούς που μας χαρακτήρισαν έτσι,να καταλάβουν ότι ίσως η Αρρώστια που δημιούργηθηκε και μας αποδώσαν είναι και δικό τους έργο.

Για την ώρα μπορείς να χλευάσεις,να συμφωνήσεις ή να διαφωνίσεις,μπορείς και να αδιαφορίσεις, να με φτύσεις,μπορείς και να αστειευτείς με τους φίλους σου βάζοντας εικονίτσες,μπορείς όλα να τα κάνεις.Εκτός από το να καταλάβεις.

Μα όπως σου είπα θα έρθει και η ώρα γι αυτό.
Μέχρι τότε φιλάκια…

Ryche
IP-ότης Zenji @
Aυτηνής της Αριστερής Αρρώστιας
Still Spreading The Disease

PeronosporosΜέλος
15/02/2006, 15:44:36
quote:
Αγαπητοί φίλοι

Το μυστικό, κατά τη γνώμη μου, για να αποφύγει κάποιος την απενεργοποίηση είναι το να μη «τσιμπάει» στις προκλήσεις των άλλων... Δεν είναι εύκολο, βέβαια... Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι ! Μια και βρισκόμαστε, όμως, σε ένα forum αναζήτησης θα πρέπει να δείχνουμε ανωτερότητα. Ο σοφός άνθρωπος δεν βιάζεται... Μετράει πρώτα τα δεδομένα, αφήνει λίγο χρόνο να τα επεξεργαστεί και μετά με σύνεση απαντά. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σφετεριστεί τις απόψεις των άλλων. Μπορεί, κάλλιστα, να υπερασπιστεί τις δικές του, μέσα από λογικά επιχειρήματα και από τη διαλογική συζήτηση. Έτσι, επέρχεται η εξέλιξη...

Αυτό ισχύει γενικότερα...

Άσχετο αλλά αυτό που έγραψες κάνει μπάμ από μακριά ότι το έγραψε παρθένος και όχι άλλο ζώδιο

O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος

15/02/2006, 17:29:03
quote:

Ostria

Ναι βρε jonnie μου, εντελώς άστοχη η παρατήρησή σου. Τι παραπάνω θα μπορούσε να κάνει ο Incubus κατά την γνώμη σου;

μηπως να εκανε αυτο που δεν εκανα καποτε εγω και κατηγορηθηκα απο τον αντμινο μας (αν και δεν ειμαι συντονιστης), δηλαδη να ειδοποιησει την Αμαλια ή τον αντμινο?

αν το εκανε και δεν ειχαν την δυνατοτητα να επεμβουν αμεσα, καταληγουμε σε δυο συμπερασματα:

αδικως μου ταριξε ο αντμινος (θελεις λινκ?), αφου και να ειδοποιουσα εγω εγκαιρα, αυτοι πιθανον παλι δεν θα μπορουσαν να επεμβουν αμεσα.

και δευτερον, ειναι αμεση αναγκη να μπορουν οι συντονιστες να κοκκινιζουν τα υβριστικα ποστς και οχι να παιζουν τον ρολο του πυροσβεστη μονο.

.

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

15/02/2006, 17:38:29
quote:

Ostria

Οταν οι άλλοι δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν την αξία σου (αυτή που νομίζεις ότι έχεις δηλαδή) το αλάθητό σου, την σοφία σου, την καλοσύνη σου κλπ τότε παίζουν δύο πράγματα, είτε εσύ δεν την έχεις, είτε όλοι οι άλλοι συνωμοτούν εναντίον σου. Οταν παίζει το δεύτερο (που είναι σπάνια περίπτωση έτσι;), ψάχνεις να βρεις το γιατί και δρας ανάλογα. Οταν συμβαίνει το πρώτο, θα φτάσεις ποτέ να το ψάξεις και να το παραδεχτείς;

Και άντε και το παραδέχεσαι -εδώ έσφαλα- είσαι σε θέση να εντοπίσεις τις βαθύτερες αιτίες που σε οδήγησαν σε αυτό το σφάλμα, έτσι ώστε να μην το επαναλάβεις από δω και μπρος; Είσαι δηλαδή έτοιμος να αναγνωρίσεις τα λάθη σου και αν χρειαστεί να γκρεμίσεις το οικοδόμημα που σε καθορίζει ως άνθρωπο ή ως συμπεριφορά (εγώ δεν τα ξεχωρίζω) και να το ξανακτίσεις πάνω σε καινούργια βάση;

Πάντα και σε όλες τις περιπτώσεις κάποιοι θα είναι δίπλα μας (άνθρωποι που σκέφτονται σαν και μας) αλλά αυτό εμένα δεν μου λέει και πολλά. Επειδή ίσως το "άνθρωποι που σκέφτονται σαν εμάς" να υπονοοεί ανθρώπους που δεν σκέφτονται βαθύτερα (σαν εμάς), που δεν βλέπουν τα λάθη τους (σαν και μας), που είναι εγωιστές (σαν και μας) κλπ.
Επιλογή μας είναι να ακούμε μόνο αυτούς, να συναναστρεφόμαστε μόνο αυτούς και να νοιώθουμε καλά με αυτούς. Αλλά τότε δεν μπορούμε να απαιτούμε να σκέφτονται ΟΛΟΙ σαν εμάς και στην τελική να μας αναγνωρίζουν ως αξίες και να μας παραδέχονται.

αυτα ισχυουν μονο για τα μελη, ετσι?

προφανως, αφου οι διευθυνοντες ειναι Φωτισμενοι και Τελειοι και δεν ειναι πλεον ανθρωποι σαν κι εμας αλλα εχουν μεταμορφωθει σε ΛΟΑ.

.

lamogioΜέλος
15/02/2006, 17:44:54
quote:
Ας πάρουμε για παράδειγμα τις απενεργοποιήσεις.
Ένα μέλος που έχει απενεργοποιηθεί, πιστεύει πως αδικήθηκε και θέλει να δικαιωθεί. Έστω λοιπόν, πως το πιστεύουν αυτό και άλλα μέλη και τελικά καταφέρνει να πείσει την ομάδα των υπευθύνων, πως δεν έκριναν σωστά.
Ποιό το δικό του όφελος;
Και ποιό το όφελος της ομάδας των υπευθύνων;
Όσον αφορά την ομάδα των υπευθύνων, η ευεργεσία που τους έχει κάνει θα είναι τεράστια. Τους βοηθάει να έρθουν αντιμέτωποι με τη λάθος κρίση τους και τους δίνει την ευκαιρία να την επανεξετάσουν ώστε να βελτιώσουν τη στάση τους.

Τούτου δοθέντος, βρε Αμαλία, ρίξε μου σε περικαλώ καμμια κατοστή απενεργοποιήσεις, μην τσιγκουνεύεσαι, για το καλό μου (και το δικό σου, δώσε με την ευκαιρία να σε ευεργετήσω δια τεραστίων διαστάσεων ευεργεσίας) θα είναι αφού.
quote:
Το δικό του όφελος θα είναι, να αποκαταστήσει το όνομά του σ' αυτόν τον χώρο. Και να συνεχίσει να γράφει (που ούτως ή άλλως θα μπορούσε, εάν ερχόταν σε ειλικρινή επικοινωνία με τους ανθρώπους που ανέλαβαν τη φροντίδα αυτού του χώρου).

Και τουτουνού δοθέντος επίσης, ρίξε μου καπάκι άλλες τόσες για «να αποκαταστήσω το όνομά μου» (έστω και προληπτικά).
quote:
Ποιό όφελος από τα δύο αποτελεί μια πραγματική νίκη;
Και σε τι θα βοηθούσε το μέλος που απενεργοποιήθηκε, να μπει στη διαδικασία να συζητήσει κάποια πράγματα με τον εαυτό του; Θα ήταν άχρηστο; Μήπως, με τον τρόπο αυτό, θα επαναπροσδιόριζε το ρόλο του, ώστε και αυτός να γίνεται ολοένα καλύτερος, αλλά και να οφελήσει τους άλλους περισσότερο;

Και μετά, τράβα μου και μια απενεργοποίηση, έτσι, ώστε «να επαναπροσδιορίσω το ρόλο μου, να γίνω καλύτερος (εγώ κι ο ρόλος μου) αλλά και να οφελήσω και τους άλλους περισσότερο»

Τώρα κατάλαβα…
Αυτούς που απενεργοποιείτε τους αγαπάτε πχιότερο από μας τους δυστυχείς «μη απενεργοποιημένους», θέλετε το καλό τους αφού, γιαυτό το κάνετε ε;

Απενεργοποιήστε μας κι αφήστε μας…
Απενεργοποιήστε γιατί χανόμαστε…
Μια απενεργοποίηση τη μέρα το γιατρό τον κάνει πέρα…

ΤΣΟΝΤΑ:
Μήπως ν' αρχίσουμε να αυτοαπενεργοποιούμαστε (λεξάρα ε;) από μόνοι μας, μη σας ταλαιπωρούμε και σας;

Edited by - lamogio on 15/02/2006 17:48:22

15/02/2006, 18:01:15
quote:

Dying_Incubus

Εχθές μετά την επέμβαση μου στο topic του Μύθου με ρώτησες αν αυτό ήταν μόνο και τίποτα άλλο.
Ομολογώ πως η ερώτηση σου με εξέπληξε λόγω του οτι ως παλιό μέλος θα έπρεπε να ξέρεις οτι ένας Συντονιστής στην παρούσα φάση των forums δε μπορεί να επέμβει στα μηνύματα κάποιου μέλους.
Δεν σου ήταν γνωστό αυτό, φίλε μου?
Εάν υπήρχε η δυνατότητα επέμβασης νομίζεις οτι δεν θα την έκανα εκείνη την στιγμή?

πρωτα απ ολα, δεν σου εκανα προσωπικη κριτικη φιλε μου.
ζητω συγνωμη αν ετσι το εξελαβες, αλλα δεν χτυπαγε για σενα η καμπανα (αν και θα σε προτιμουσα με αυστηροτερο λογο σε τετοιες περιπτωσεις.

εκανα κριτικη στο συστημα του φορουμ που δεν σας δινει την δυνατοτητα να κοκκινιζετε υβριστικα μηνυματα.

και δευτερον, υποθετω οτι ενημερωσες αμεσα τους διαχειριστες, αλλά αργησαν να επεμβουν (φυσικο ειναι, εχουν κι αλλες δουλειες και μια ζωη να ζησουν οι ανθρωποι)

καποτε με επεπληξε το υψιστο ΛΟΑ του φορουμ "γιατι δεν ειδοποιησα" αλλά εγραψα κατι αναλογο με αυτο που εγραψα σε σενα, σε εκεινο το τοπικ.

quote:

Μάλιστα ανέφερες ως παράδειγμα τον dim.kar που απενεργοποιήθηκε για ένα μήνα.

Πρώτα απ' όλα ας αναλογιστούμε οτι μια χρονική απενεργοποίηση έχει σκοπό όχι να τιμωρήσει ή να απορρίψει κάποιον αλλά να τον κάνει να αναλογιστεί για την συμμετοχή του ύστερα από κάποια λάθη που έκανε.

γιατι δεν του ριχνατε τοτε καλε μου ενα εξαμηνο να βρει και την φωτιση?

quote:

Στο topic λοιπόν στην Κατηγορία του Μύθου ο dim.kar έστειλε ένα μήνυμα προσβλητικότατο που έθιγε τα πιστεύω πολλών συνανθρώπων μας με έναν τρόπο προκλητικό.

μηπως ομως εξεφραζε τα δικα του "πιστευω" ?

ποια "πιστευω" ειναι τελικα αποδεκτα και ποια οχι?

quote:

Το γεγονός οτι ο ίδιος έχει προβεί σε αποκάλυψη των πραγματικών του στοιχείων προσωπικά δε μου λέει τίποτα.

γιατι δεν δινεις τοτε τα δικα σου φιλε μου?

μηπως χρειαζεσαι εναν μηνα απενεργοποιηση για να αναλογισθεις γιατι δεν το κανεις?

quote:

...κι ούτε του προσδίδει μεγαλύτερη υπευθυνότητα στις συζητήσεις του.
Η υπευθυνότητα αυτή πηγάζει από έναν άνθρωπο είτε μιλάει επώνυμα είτε ανώνυμα.

τα εννοεις αυτα που γραφεις?

αν μπω σαν piripongos και αρχιζω να θιγω τους φανατικους του μυθος και θρησκεια, σκασιλα μου μεγαλη ποσο θα τσατιστουν.

αν μπω με τα στοιχεια μου (κατι που εχω κανει), δινω την δυνατοτητα στον οποιονδηποτε πυροβολημενο ναρθει να με βρει, αρα ο,τι λεω το εννοω και εχω πληρη συνειδηση των ευθυνων μου, οχι σε φορουμικο μονο επιπεδο αλλα και στην πραγματικοτητα.

quote:

στην αποκάλυψη των στοιχείων μας.

ειδες που το θεωρεις αποκαλυψη?

σε πληροφορω οτι καποιοι δεν κρυβονται πισω απο το νικ τους αλλά το χρησιμοποιουν ως δικτυακο ονοματεπωνυμο - και δεν παρουσιαζουν πλασματικους χαρακτηρες στο δικτυο, αλλά αυτο που ειναι σαν ανθρωποι.

"Αναλογίσου λίγο πάνω σε αυτό, καλέ μου φίλε... "

.

Edited by - jonniebegood on 15/02/2006 18:21:55

15/02/2006, 18:10:09
quote:

TheChosenNone

Γειά σου φίλε/η μου.

Θα μπορούσα να σου πώ πως γνώριζα ότι θέλουν να μάθουν για τον Mοz

βρε λες ετσι να κολλησα κι εγω το στιγμα και μεταλαχτηκα σε βιετκονγκ-κομιτατζη?

θα ζησω γιατρε μου?
πεστε μου ολη την αληθεια, θα το αντεξω!

.

angiΜέλος
15/02/2006, 18:30:44
TheChosenNone

και οι υπολοιποι...
Αυτη ειναι η ζωη... Οσο εχουμε να δωσουμε...
Αν δεν εχουμε...(και εμπνευση, εννοειται)/

Dragon
Γιατι εχεις τοση προσκολληση στο γλειψιμο;
Δηλαδη, δεν μπορουμε να καταφερουμε κατι στη ζωη μας, χωρις να γλειψουμε;
Εχεις την εντυπωση οτι εγω νιωθω τοσο ανασφαλης και μονη, ωστε να μπορουσα να κολλησω σε ενα σαιτ και ν΄αποκτησω ψυχολογικα προβληματα εξαιτιας της διαγραφης μου;
Εστιαζεσαι στις σκεψεις και οχι στα εργα...
Η δυναμη του χαρακτηρα φαινεται στον παραπανω συνδυασμο.

www.myhoroscope.gr

karmaΜέλος
15/02/2006, 18:35:00
quote:
Peronosporos
Άσχετο αλλά αυτό που έγραψες κάνει μπάμ από μακριά ότι το έγραψε παρθένος και όχι άλλο ζώδιο

Παρθένος με Ωροσκόπο Ταύρο και Σελήνη στο Ζυγό (αρμονία, διαλλακτικότητα, διπλωματία). Άμα τα «πάρω», όμως, στο κρανίο γίνομαι Ταύρος «εν υαλοπωλείο» και δε με κρατάει τίποτα ! Αυτό, βέβαια, γίνεται σπάνια....

Υ.Γ. Μάλλον τώρα τελευταία το ωροσκόπιο του Esoterica θα δέχεται έντονη επιρροή από τον Άρη !!! (Αμαλία, πότε ιδρύθηκε το forum ;)

Άσχετο. Χαιρετίσματα στον jonniebegood !

Φιλικά, η www.greekastrology.gr

SagaviperΜέλος
15/02/2006, 18:39:58
Φίλη Ostria άλλο μια μέρα απενεργοποίηση που ώσπου να ξαναμπείς μέσα να γράψεις την άλλη μέρα ολα φαίνονται γνώριμα και άλλο ένας μήνας νομίζω εγώ. Στο που θα φάς το μήνα και έλαχιστη περηφάνια να έχεις δεν ξαναπατάς. Μετά απο την πρώτη μέρα η κάθε μέρα που περνά δυναμώνει τη θέληση να μην ξαναγράψεις σε κάποιο φόρουμ που σε πέταξαν έξω.

Αν το φόρουμ έχει την ανάγκη να επιβιώσει στο νέτ θα εξελιχθεί. Ίσως να ζούμε σε εκείνη τη φάση της ραγδαίας εξέλιξης.

15/02/2006, 19:20:13
quote:
(Αμαλία, πότε ιδρύθηκε το forum ;)

Αιγωκεράκι είναι karma.
Τον ωροσκόπο του δεν ξέρω όμως!
Τι λένε λοιπόν τα άστρα;
Θα μείνει κανένας τελικά για να γράφει στο forum;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!