ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΥΣΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΥΣΤΙΚΕΣ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΕΙΣΟΔΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

λίλιθ10 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
04/02/2003, 18:28:04
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΟΣ
διαβασα το παρακατω θεμα στις 'φωτογραφιες' και μου φανηκε ενδιαφερον. ετσι πηρα την πρωτοβουλια να το μεταφερω στο 'παραξενο'
(κυριως μετα την υποδειξη του Εχεμβροτου)!!!

λιλιθ -η πρωτη γυναικα

Transalp
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα Posted - 04/01/2003 : 20:45:21
--------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ
ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΄79
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ.(ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΩ.) ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΜΕΡΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ.ΑΞΙΖΟΥΝ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ.

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Μέλος 1ης Βαθμίδας

135 Μηνύματα Posted - 07/01/2003 : 17:49:35
--------------------------------------------------------------------------------
KALOSHLTHES TRANSALP(KATI APO MHXANH MOU THIMIZEI AUTO)ALA POU XATHIKES
TOSO GRIGORA.EIPES OTI THA XAREIS NA TA XANAPOUME E....POU EISAI LOIPON?(PANTOS DEN MPIKES KAI STO KATALIROTERO FORUM,Φωτογραφίες Μελών & Ψηφιακές Υπογραφές???)ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΕ ΒΛΕΠΩ...

Πάνα καλώ κρατερόν,νόμιον
κόσμοιο τό σύμπαν.......

WolffacedΜέλος
04/02/2003, 19:14:49
Η είσοδος της Μασονικής Στοάς της Αθήνας.

AlastisΜέλος
04/02/2003, 23:07:36
Αυτο που ειναι παραξενο, ειναι γιατι οι εισοδοι ,οπως λεγεται, φυλασονται ή ειναι σφραγισμενες ?
Τι θελουν να μας κρυψουν? Τι ειναι αυτο το τοσο σημαντικο που κρυβεται εκει?

...open minds are better minds!

04/02/2003, 23:41:24
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ....

ΦΙΛΕ ΜΟΥ Wolffaced ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
Η είσοδος της Μασονικής Στοάς της Αθήνας.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΕΝΟΕΙΣ ??????
ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΣ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

WolffacedΜέλος
05/02/2003, 20:42:25
Εννοώ ότι η Μασσονία είναι τρομερά μυστική οργάνωση και τα μέλη της δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους. Πολλά άτομα που αργότερα ήθελαν να φύγουν και πήγαν να αποκαλύψουν κάποια πράγματα, απειλήθηκε η ζωή τους. Κατά την γνώμη μου ταιριάζει η περιγραφή για μυστικά και απαγορευμένα μέρη.

Idiana JonesΝέο Μέλος
07/02/2003, 00:23:49
WOLFFACED,

Πολλά άτομα που αργότερα ήθελαν να φύγουν και πήγαν να αποκαλύψουν κάποια πράγματα, απειλήθηκε η ζωή τους.

ΛΙΓΟ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΑΙΝΙΑΣ SCI-FI ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
ΕΔΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΓΗΗΝΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.
ΤΡΟΜΕΡΟ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.

ΕΧΕΙΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ?
ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ?

οτι βρεξει ας κατεβασει!

07/02/2003, 00:38:13
Κοίτα.
Οπως το πάρει κανείς είναι.

Κατά κάποιον τρόπο, και το σπίτι μου μυστικό για πολλούς είναι, και απαγορευμένο για πολλούς περισσότερους.

Να εντάξω και την έξώπορτά μου στις μυστικές εισόδους;

αυτή...που τα κατάφερε!

helios2012Μέλος
24/11/2008, 16:58:16
quote:

Mi_Ki:
σκουληκι στον εγκεφαλο? κυστικερκωση προφανως!

Τώρα ρε μίκι τί σχόλιο ήταν αυτό?
Μαθήματα εντομολογίας θα κάνουμε?
Τι θές τώρα, να γράψουμε σε ποιό είδος θα μπορούσε ν'ανήκει το εν λόγω σκουλήκι, ή παράσιτο ή, ή, ή ?

Αυτό είναι το πρόβλημά σου?

Αν είναι αυτό, μπορώ να στο λύσω, στέλνοντάς σου, σε pm (προφανώς οι υπόλοιποι αναγνώστες δεν θα ενδιαφέρονταν), ολόκληρα κατεβατά, για το πού μπορεί ν'ανήκει...Μπορείς βέβαια κάλλιστα ν'αγοράσεις μια εγκυκλοπαίδεια εντομολογίας!

Το πρόβλημα είναι πως αν ήταν morgellon θα έβγαινε κανείς να το πεί ή θα το ''κουκούλωναν'' με ένα γνωστό όνομα???
Και το ότι αυξάνονται χαρακτηριστικά όλα αυτά τα ''κουλά'' ή μή, δεν σας ανησυχούν????
Ρε μπας και ''τρώει'' το μυαλό σας κανα σκουλήκι και δεν το'χετε πάρει χαμπάρι?
Για να πάμε σε κανά γιατρό να μας κοιτάξει...(τώρα αν αυτή είναι λύση - ένας θεός το ξέρει!!!)

toxotisΜέλος
24/11/2008, 17:01:01
Μι_Κι αυτή, αν διάβασα σωστά, είναι η "ταινία" που ξέρουμε έτσι?

Μιλάμε δηλαδή για το γνωστό παράσητο.

" Απορώ" γιατί οι ειδικοί δεν μίλησαν ανοιχτά -ίσως και να το έκαναν, αλλά να μη φαίνεται στο απόσπασμα που έχουμε- για αυτό το ενδεχόμενο και άφησαν να αιωρείται το "μυστήριο"...

"Πάντως, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς το σκουλήκι μπήκε στον εγκέφαλο της κ. Αλβάρεζ, αλλά οι ειδικοί λένε ότι μπορεί να προήλθε από την κατανάλωση χοιρινού ή να μεταδόθηκε από ανθρώπους που δεν πλένουν τα χέρια τους μετά την τουαλέτα."

Βέβαια... ίσως το "μυστήριο" να μπήκε από αυτόν που έγραψε για το συμβάν και όχι από τους θεράποντες ιατρούς...

Η "κακή" είδηση είναι "εμπορεύσιμη"...

http://vickytoxotis.blogspot.com

Mi_KiΜέλος
25/11/2008, 00:44:24
Μην αδικήσουμε και τον δημοσιογράφο! Μπορεί απλώς να μην κατάλαβε τι άκουγε όταν τού εξηγούσαν... άσε που μπορεί να δούλεψε και "χαλασμένο τηλέφωνο"!

ιδού: "αφού δεν επρόκειτο για κάποια ασθένεια αλλά για ένα σκουλήκι!"