ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- !.....ΔΥΝΑΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.....! - Περιοδικά - Βιβλία

- !.....ΔΥΝΑΤΑ ΒΙΒΛΙΑ.....! - Περιοδικά - Βιβλία

ZenMan3 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ZenManΝέο Μέλος
19/10/2005, 02:30:29
Φίλες και φίλοι γειά σας..
Ασχολούμαι χρόνια με το ΖΕΝ,με τη φιλοσοφία του και την πρακτική εξάσκησή του..
Έχω διβάσει επίσης,βιβλία και βιβλία,τόσα,ώστε να έχω μια σφαιρική αντίληψη των εσωτερικών θεμάτων..
Είμαι θαυμαστής του Osho(http://www.osho.com/) και του Krishnamurti(http://www.kfa.org/) και επί χρόνια έχω μελετήσει όλα τους τα βιβλία..
Ωστόσο,πριν λίγο καιρό,έπεσε τυχαία στα χέρια μου ένα μικρό βιβλίο,που λέγεται:"ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ",του Steven Harrison,εκδόσεις ΑΛΚΥΩΝ.
Ανεπιφύλακτα,σας προτείνω να το διαβάσετε..
Είναι για μένα,ό,τι πιό τέλειο έχει κυκλοφορήσει,από άποψη εσωτερικής αναζήτησης..
Είναι,όπως λέει και ο Συγγραφέας,Το Τέλος Του Δρόμου Της Πνευματικής Αναζήτησης!

Επίσης,αν έχετε να προτείνετε κάποιο "ΔΥΝΑΤΟ" βιβλίο,παρόμοιου αντικειμένου,που να μην έχει σχέση βέβαια με Μεσσίες,Γκουρού,Θρησκείες,Σωτήρες,παρακαλώ να το αναφέρετε.

Ευχαριστω..

19/10/2005, 08:10:59
Αγαπητέ Zenman, το θέμα αυτό, μιάς και πραγματεύεται με βιβλία θα ήταν καλύτερα να ανοιχτεί στην κατηγορία "Βιβλία-Περιοδικά", οπότε κάποιος αρμόδιος θα επιληφθεί, πιστεύω...
Μιάς και σου αρέσει ο Osho θα μπορούσες να δείς το ωραίο θέμα που έχει ανοίξει η ΑΤΜΑ...

OSHO

In anticipation of my resurrection...

19/10/2005, 13:04:16
ΟΚ!
Η μεταφορά έγινε Dying_Incubus. (από το Forum .-= Η ΣΟΦΙΑ =-. στο παρόν)

Ελπίζω ο ZenMan, να ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στις Συζητήσεις μας... Το άλλο(πανομοιότυπο) θέμα που είχε ανοίξει στο Forum .-= Η ΨΥΧΗ =-. έχει ήδη απενεργοποιηθεί.

Θα ήθελα όμως να σου ζητήσω ZenMan να διευκρινήσεις κάπως καλύτερα τον τίτλο, έτσι ώστε να είναι κατατοπιστικότερος για τους Αναγνώστες καθώς στην παρούσα κατηγορία υπάρχουν, όπως θα δεις, ήδη κάποια άλλα γενικής θέματα συζήτησης για Βιβλία, όπως Ενδιαφέροντα Βιβλία., Βιβλία εσωτερισμου κ.λπ.

Κάνε σε παρακαλώ την πρότασή σου και θα αλλάξουμε τον τίτλο στη συνέχεια.

Θα ήταν ίσως επίσης καλό αν μπορούσες να κάνεις μία περιγραφή/σχολιασμό του Βιβλίου έτσι ώστε να το γνωρίσουμε καλύτερα.

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------