- Βολίδες, μετεωρίτες ή κάτι άλλο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
αν ηταν τοσο μεγαλη η τρυπα δεν θα επρεπε να την εχουν ανακαλυψει νωριτερα?
*ostria χαρα μου...αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο μπορεις να τ κανεις μεσω πμ...
quote:quote:
Άν έχω καταλάβει καλά, ευθυγραμίζεται το Ηλιακό μας σύστημα με τη Μαύρη Τρύπα που βρισκεται στο κέντρο του Γαλαξία μας;Μα αν η τρύπα βρίσκεται στο κέντρο για τι ευθυγράμμιση μιλάμε ???
Πού να ξέρω; Ρωτάω κι εγώ.
Ειλικρινά, για πολύ καιρό νόμιζα ότι οι επιστήμονες μας κορόιδευαν σχετικά με τις Τρύπες. Είχα την εντύπωση ότι υπάρχουν μόνο στη φαντασία τους!
Μετά το ντοκυμαντέρ... που έμαθα πολλά που δεν ήξερα, όπως οτι τις εντοπίζουν με ανιχνευτές κυμμάτων βαρύτητας, ότι όταν συναντηθούν 2 Μαύρες Τρύπες η μία ρουφάει την άλλη και γίνονται μία και ότι έχουν εντοπίσει μία τεράστια στο κέντρο του γαλαξία... το έψαξα στο νέτ και σε διάφορες συζητήσεις μιλούσαν για ευθυγράμιση και ανέφεραν σαν πηγές τη Νάσα και τους Μάγια.
Γι αυτό ρωτάω τη Βίκυ, μήπως ξέρει κάτι, γιατί τη βλέπω ενημερωμένη!
quote:
και οι 3 αισθανομασταν οτι κατι πλησιαζει.αισθανομαστε πως θα γινουν πολλα αλλα στο τελος ολα θα ειναι καλα..
και τα 3 αυτα ατομα εχουμε καποιες ψυχικες δυναμεις(αν μπορουμενα το πουμε ετσι).και οι 3 εχουμε καταφερει αστρικη προβολη,σε εμενα εχει συμβει και κατι αλλο αξιοθαυμαστο που δεν θα ηθελα να αναφερω αυτη την στιγμη καθως πολλοι θα το κατακρινουν...μιλωντας λοιπον μεταξυ μας αλλα και παρακολουθωντας διαφορα εχουμε καταληξει σε μια θεωρια η οποια ειναι...
θα γινουν αρκετοι πολεμοι και θα σκοτωθει πολυς κοσμος και ενω η ανθρωποτητα συνεχως θα παει προς τα κατω το 2012 με την εισοδο του πλανητη στις πλειαδες αλλα και την αφιξη του νιμπιρου θα ανυψωθουμε..
κατι το οποιο δεν μπορω να σας εξυγησω μας κανει να πιστευουμε πως υπαρχει εξωγηινη ζωη και πως θα ερθουμε σε επαφη μαζι της το 2012
Χωρίς διάθεση να σε κατακρίνω απλα πιστεύω ότι ήταν πολύ σωστή η ερώτηση της ostria
Υπάρχει κάποια πιο συγκεκριμένη κοντινή πρόβλεψη από εσένα είτε από τα άτομα που λες ?
Αυτή η πεποίθηση που έχετε είναι προϊόν του αποτελέσματος της μεθόδου της αστρικής προβολής ? η απλα κάποια διαίσθηση ?
προσωπικα με την μεθοδο της αστρικης προβολης παρολο που την εχω εξασκηση αρκετα δεν εχω καταφερει να δω κατι σε σχεση με το μελλον,δεν ξερω καν αν ειναι εφικτο κατι με αυτη την μεθοδο...
μια εκτιμηση που αν θελεις μπορω να σου δωσω ειναι πως μεχρι να φυγει ο χρονος θα εχει ξεσπασει ενας μεγαλος πολεμος αναμεσα σε 2 χωρρες...
quote:
υπαρχουν καποιες εκτιμησεις αν το θες αλλα αν αρχισω να αναφερω πιστευω πως θα αρχισουν πολλοι να ακτακρινουν και δεν θελω να μπω σε αντιπαραθεση με καποιον αλλο συμφορουμιτη...
Ναι εκτίμηση μπορώ να κάνω και εγώ για οποιαδήποτε πράγμα χωρίς να έχω κάποια
Μεταφυσική ικανότητα δεν θες να το
Συζητήσεις να εξετάσεις όλα τα ενδεχόμενα ?
τώρα εντάξει αν δεν θες να το συζητήσεις παραπέρα σεβαστό .
quote:
μια εκτιμηση που αν θελεις μπορω να σου δωσω ειναι πως μεχρι να φυγει ο χρονος θα εχει ξεσπασει ενας μεγαλος πολεμος αναμεσα σε 2 χωρρες...
Κάτι πιο συγκεκριμένο ? πχ ποιες χώρες θα είναι αυτές ?.
quote:
Το συγκεκριμένο ημερολόγιο πρέπει να πούμε δεν έχει βρεθεί έως τώρα πουθενά.
Άλλο και τούτο πάλι.
Κάποιος μας κάνει πλάκα λοιπον!
quote:
h μια θα ειναι σιγουρα η ρωσια...
Η άλλη ?
quote:
Αυτό το ξέρω κι εγώ. Η Τουρκία και θα παρουμε πίσω την Πόλην.
Ο Λιακο το είπε ?
απλως απο οτι φαινεται η ρωσσια θα αρχισει πολεμο με 2-3 μικροτερες χωρες και μετα θα εεπκταθει...