ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Σε τι πιστεύουν οι μασόνοι? - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Helenaki62 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
kynikosΜέλος
16/04/2004, 10:24:23
Perseus,

Άκομψο είναι καμμιά φορά το στυλ μου. Αν "συνομιλείς" μαζί μου σε αυτό το τοπικ, θα το συνηθήσεις.

Αν διαβάζεις τα γραφόμενά μου, ΤΙ σε έκανε να νομίζεις οτι συμπεριέλαβα και εσένα στα σχόλιά μου;;

kynikosΜέλος
16/04/2004, 11:33:02
Ένας απλός παρατηρητής, και καμμιά φορά σχολιαστής είμαι Ελεύθερε - με καναν άλλο στρατηλάτη θα με μπέρδεψες.

Λέω αλήθεια, και τους "συμπολεμιστές" μου (μιά που είσαι και εσύ της σχολής της άκομψης έκφρασης) γενικά τους γνωρίζω αμέσως.

quote:
γιατί να μη βρούμε μαζί τις πηγές από όπου εκπορεύονται και διαδίδονται τέτοιες αποτρόπαιες ιδεολογίες; Ιδού πέδίον δόξης λαμπρόν!
Λαμπρή ιδέα! Ας ξεκινήσουμε απ΄τον ανθρώπινο νου.
quote:
Παρουσίασε εσύ με απτές αποδείξεις τις πηγές που ξέρεις (Παπούα, Gunther που ούτε εγώ τον ξανάκουσα, θρησκεία Λευκού Εθνικισμού, ψευτο-θρησκεία της "Αρχαιολατρείας").
Δεν είσαι με τα καλά σου Ελεύθερε!! Δεν με άκουσες πού είπα οτι δεν θα ασχοληθώ άλλο με τους μπουρδο-Ναζισμους; Ναι, για λίγο καιρό το έψαξα το θέμα, από περιέργια. Η περιέργιά μου ικανοποιήθηκε. Να εντρυφήσω περισσότερο θα ήταν απλή σπατάλη χρόνου...

Συν τοις άλλοις, ξέρεις, θέλει και γερό στομάχι... Εγώ δεν συχαίνομαι εύκολα (το κατά φύσιν, θυμάσε;), αλλά ομολογώ οτι η ικανοποίηση της περιέργιας μου, μου άφησε μια κάπως απροσδόκητη ναυτία.
Μιά ευαίσθητη ψυχούλα σαν εσένα θα πάθαινε κλονισμό, ρε παιδί μου.

quote:
Εγώ θα σου παρουσιάσω τη θρησκεία της παλαιάς διαθήκης
Την ΠΔ την έχω ακουστά. Με ελάχιστες λαμπρές εξαιρέσεις, είναι το πιο βαρετό βιβλίο του κόσμου, και συμπεριλαμβάνω και τον κατάλογο του ΟΤΕ. ΘΡΗΣΚΕΙΑ που να έχει την ΠΔ στο επίκεντρο της, δεν ξέρω καμμία. Ξαναέλεγξε τις πηγές σου, αν θες. Με την ΠΔ, πάντως, δεν ασχολούμαι πια, sorry.
quote:
τη μισαλλοδοξία των Εβραίων σιωνιστών και λοιπών πρώκτων όπως τους λές.
Όχι όπως τους λέω εγώ, "Ελεύθερε", όπως τους λένε οι λαμπρές, απελευθερωμένες διάνοιες της Αρχαίας Λατρείας.
Η συγκεκριμμένη έκφραση είναι quote από μια φιλενάδα του φόρουμ που ονομάζει τον εαυτό της "Μεγίστη Ελλάς". Είπα - κανε αναζήτηση με αυτους τους όρους... πολύ απρόσεκτη η ανάγνωση σου τελευταία, μπας και έχεις ανοίξει κανα μπουκαλάκι τσίπουρο;
quote:
Πάντως εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι η μεγαλύτερη πηγή μισαλλοδοξίας είναι η παλαιά διαθήκη.
Όχι, φίλε μου. Η μεγαλύτερη πηγή της μισαλλοδοξίας είναι ο ανθρώπινος νους. Δεν έχει ανάγκη την ΠΔ. Δόξα το Θεό, υπάρχουν εκατοντάδες εκατομμύρια μισαλλόδοξων ανθρώπων σήμερα, που ούτε την έχουν έχουν ακουστά.

Τον Gunther, η μάνα του ίσως να μήν τον ξέρει, ο πατέρας του ακόμα λιγότερο, αλλά το Γ' Ραιχ όλο τον ήξερε καλά. (Όπως τελευταία και οι επίδοξοι διάδοχοί του)

Άν θες, πάντως, να συζητήσουμε για τη μισαλλοδοξία/ρατσισμό στις ΡΙΖΕΣ τους, δηλαδή εκεί που γαντζώνει η διαστρέβλωση οποιασδήποτε θρησκείας/φιλοσοφίας - θες Ιουδαϊσμού, θες Χριστιανισμού, θες Βουδδισμού, θες Αρχαιολατρείας, θες Θετικισμού, ο'τι και να θες τέλος πάντων, τότε θα θεωρήσω αυτό το τοπικ άξιο συνέχειας πέραν της μιας απάντησης που οφείλω στον schwabe.

K