ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Πέριεργα πράγματα στα βασιλικά κτήματα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Πέριεργα πράγματα στα βασιλικά κτήματα... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

michalispap4 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
michalispapΝέο Μέλος
07/11/2004, 21:00:06
Ετσι μου φάνηκε δηλαδή.
σήμερα (7 Νοέ 2004) είχα πάει βόλτα ως συνήθως.
Βρισκόμουν με ένα φίλο κατά τις 2 το μεσημέρι νομίζω σε κάτι κούνιες (!!!) που έχουν τοποθετηθεί στην δυτική πλευρά κάνοντας διάλειμα από το περπάτημα, όταν μας πλησίασε ένα Kia της αστυνομίας από τον σταθμό που υπάρχει μέσα στο κτήμα και ακολούθησε ο εξής διάλογος:

"Παιδιά φύγετε αμέσως"
"Γιατί;"
"Πρέπει να φύγετε αμέσως, έχουν ρίξει χημικά στα κτίρια."
"Να φύγουμε από τον κεντρικό ή από το βουνό που ήρθαμε;"
"Να φύγετε από κει που ήρθατε"

Μαζεύουμε τα πράγματα (νερό φρούτα κλπ) και ο αστυνομικός προσθέτει:
"Και να μην ξανάρθετε για καμμιά εβδομάδα"

Ειλικρινά δεν θα έδινα σημασία, αλλά στο δρόμο μας για το κτήμα είδαμε τα εξής:
1) ένα ελικόπτερο παλιό χρώματος σιέλ και λευκό να κάνει βόλτες από πάνω.
2) στην πύλη του κτήματος που βρίσκεται προς τα ανατολικά υπήρχαν 4-5 αυτοκίνητα πολυτελέιας με ξένες πινακίδες. Το ένα είχε την κλασσική κίτρινη αγγλική, τα άλλα δεν τα θυμάμαι.

Οι δρόμοι του κτήματος είχαν αποκλειστεί με κορδέλες της αστυνομίας και το περιπολικό έκανε συνεχώς βόλτες μαζεύοντας τους περιπατητές στα κεντρικά δρομάκια.

Αυτά...

Καμμιά ιδέα;;;

Υ.Γ. έχω και φωτό. όχι τίποτα σπουδάιο αλλά φαίνονται ξεκάθαρα οι ταινίες της αστυνομίας στους δρόμους. Δεν μπορώ να τις επισυνάψω όμως.

Μ.

08/11/2004, 01:20:05
Μάλλον για καμιά μυστική επίσκεψη του Kostantinos - Kostantinos ή De-Gretsia θα πρόκειται , δεν θέλουν αυτόπτες μάρτυρες και... ψεκάσανε γιά να τους διώξουν !!!!!

08/11/2004, 21:35:22
Η αλήθεια είναι φίλε μου ότι κάτι περίεργο παίζεται στο κτήμα. Εγω είχα πάει πριν κάποιες μέρες και σε αντίθεση με σένα δεν βρήκα κανέναν αστυνομικό ούτε για δείγμα. Μια φυλάνε και μια είναι ξέφραγο αμπέλι. Εκείνο επίσης που μου έκανε εντύπωση είναι ότι το κτήμα έχει υποστεί πολύ περίεργες επεμβάσεις και γενικά υπάρχει μια εικόνα εγκατάλειψης η οποία δεν ξέρω κατά πόσο είναι σκόπιμη και σε τι αποσκοπεί. Πάντως όπως πρέπει να ξέρουμε όλοι μας το κτήμα κρύβει πάρα πολλά μυστικά γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκεί ακριβώς βρισκόταν η αρχαία Δεκέλεια. Σχετικά είχε δημοσιευτεί παλαιότερα σε κάποιο τεύχος του Τρίτου Ματιού ένα αποκαλυπτικότατο άρθρο του Πάνειου...
Φιλικά...
Απέριττος...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

endoramaΜέλος
11/11/2004, 12:51:39
quote:
υπήρχαν 4-5 αυτοκίνητα πολυτελέιας με ξένες πινακίδες
εχω δει αρκετες φορες τετοια αυτοκινητα στα κτηματα και θα συμφωνησω με τον/την Sesostris

quote:
Εγω είχα πάει πριν κάποιες μέρες και σε αντίθεση με σένα δεν βρήκα κανέναν αστυνομικό ούτε για δείγμα. Μια φυλάνε και μια είναι ξέφραγο αμπέλι.
παντοτε υπαρχει φυλαξη του χωρου απλα ειναι για τους χωρους οπου ειναι τα κτιρια

γιατι πολλοι ειναι αυτοι που θελουν να μπουν μεσα σε καποιο απο αυτα και υποθετω οτι οσοι ειμαστε εδω μια μικρη διαρηξη θα την καναμε ή την καναμε κιολας?

αν δεν δειτε καποιο τζιπακι της αστυνομιας να ξερετε οτι καπου εκει γυρω βρισκεται καποιο της ασφαλειας ή καποιος απο τους κλασικους φυλακες

επισης δεν κυνηγανε τον κοσμο αλλα της μηχανες

προσωπικα υποθετω οτι απλα βαριουνται γιατι το υπουργειο πολιτισμου εχει σαφες οδηγιες για το μερος και απο οτι ξερω σχεδιαζεται να φτιαχτουν ολα τα κτιρια

τουλαχιστον οσες φορες μου εχουν γκρινιαξει ηταν ευγενεστατοι δεν εχω παραπονο της υπολοιπες απλα με κυνηγουσαν για να γκρινιαξουν
αλλα ρε γμτ πανω στην μηχανη δεν ακουω
δεν εχω και καθρεφτες και που να δω οτι τρεχουν απο πισω μου αυτοκινητα?

οπως και να εχει ομως δεν ειναι οτι δεν τους αρεσουν οι επισκεπτες απλα εχει τρομαξει το ματι τους

we'll all take turns
i'll get mine, too