- ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Edited by - prophet_indigo on 12/09/2010 23:49:14
Προκειμένου να αποφεύγονται τα διπλά θέματα και το σκόρπισμα των σχετικών πληροφοριών, μπορείς να χρησιμοποιείς την επιλογή Αναζήτησε! πάνω και αριστερά γράφοντας τη λέξη κλειδί (π.χ.ενόραση). Θα σου εμφανίσει τυχόν υπάρχοντα topics που πραγματεύονται το θέμα που σ'ενδιαφέρει.
Μιας και ρωτάς για την ενόραση, μπορείς να βρεις πληροφορίες ή και να καταθέσεις απόψεις στο ακόλουθο link:
Ενοραση...Ψευδαισθηση ή Χαρισμα...
Ευχαριστώ.

πιστεύω πως το θέμα αυτό Agnostic είναι κάτι διαφορετικό απο το θέμα της ενόρασης που πρότεινες, αν κάποιος ας πούμε για παράδειγμα μπορεί να πετάξει και γίνομαι υπερβολικός αλλα παραδειγμα φέρνω δεν έχει να κάνει με την ενόραση. εγώ τώρα για να πώ και την εμπειρία μου αυτό που μου έχει συμβεί έχει να κάνει με όνειρα έχω δει 4 φορές στη ζωή μου όνειρο και την ίδια μέρα που βλέπω το όνειρο συμβαίνει ακριβώς αυτό που έχω δει. αυτά απο εμένα.
Η χρησιμοποίηση της "Αναζήτησης" (πάνω κι αριστερά) που ανέφερα μπορεί να προσφέρει επιπλέον πληροφορίες για ποικίλα θέματα σε όποιον ενδιαφέρεται![]()

Εχω κι έγω τετοιες εικόνες να μου έρχονται απο μικρή αλλά τις αλλάζω με τη φαντασία μου κι έτσι ποτε δεν βγαινουν πραγματικα...τωρα τι ειναι αυτο που κανω...Αλλα πολλές φορές έχω το ανεπτυγμένο μου ένστικτο να μου λέει αν θα γύνει ή οχι κατι...αλλα οχι με εικονα, απλος σαν κατι που ξαφνικά το ξέρω!
quote:
Εχω κι έγω τετοιες εικόνες να μου έρχονται απο μικρή αλλά τις αλλάζω με τη φαντασία μου κι έτσι ποτε δεν βγαινουν πραγματικα
Παρεμβαίνεις δηλαδη κατά κάποιο τρόπο στα γεγονότα ?

quote:Όχι απαραίτητα. Όραμα είναι οποιαδήποτε εικόνα ή σειρά εικόνων που προβάλλεται σε σένα η οποία γίνεται αντιληπτή απο τα φυσικά σου μάτια.
Εεε...sorry αλλα αυτο εννούμε με την εννοια όραμα, το οτι ειδες μια εικόνα η οποια έγινε λιγο μετα πραγματικότητα,
Το περιεχόμενό της δεν περιορίζεται σε μελλοντικά γεγονότα που μπορεί ή όχι να συμβούν. Το περιεχόμενό μπορεί να είναι οτιδήποτε.
Όσον αφορά τώρα στις εικόνες που γίνονται αντιληπτές απο τα "εσωτερικά μάτια" του νού, πράγμα όμοιο αλλά όχι -απαραίτητα- ταυτόσημο με τη φαντασία, δεν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία. Εφόσον πρόκειται για προβολή (έστω και "εσωτερική") εικόνων σε εμάς τότε ναι ίσως θα μπορούσαμε να κατατάξουμε μια τέτοια εμπειρία στην τάξη των "οραμάτων".