- ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Οι Τούρκοι τα θέλουν όλα. Οι Σκοπιανοί ζούνε
στον κόσμο τους και είναι θύματα των φανατικών
και δεξιών τους πολιτικών. Σε όλα τα άλλαι, Ναι,
έχεις δίκιο... Αλλά δε μπορούμε να συγκρίνουμε
την ελλάδα που τελειώνει, με Γερμανία, Αγγλία,
ΗΠΑ, Γαλλία, Αυστραλία, Κίναι, Ρωσία κτλπ.
Δεν έχουμε τίποτα το ιδιαίτερο που να δικαιολογεί
αυτές τις φήμες και τις θεωρίες, οτι όλοι ασχολούνται
μαζί μας.
Ολοι όχι. Τώρα, η Αμερική ασχολείται με του πάντες και βάζει και τα μικρά ψάρια στο τηγάνι πίστεψε με... πρώτα απ όλα επειδή οι βιομηχανίες της ζούνε απ τον πόλεμο. Αν θέλουν να χτυπήσουν τη Ρωσσία ή τη Κίνα, δεν θα τις χτυπήσουν άμεσα. Θα αρχίσουν απο τα μικρότερα προβλήματα προς τα μεγαλύτερα σιγά σιγά και στρατηγικά.. εκει θέλει ψάξιμο το θέμα.. οτι η Ελλάδα βρίσκεται κάπου μες στα σχέδια της είναι σίγουρο.. καταστρέφουν σιγά σιγά.. θα έχεις ακούσει το παραδειγμα με τον βάτραχο που αν τον πιάσεις και τον βάλεις ξαφνικά σε καυτό νερο πετάγεται έξω αλλα αν τον βάλεις σε χλιαρό και σιγά σιγά ανεβάζεις τη θερμοκρασία τότε θα κάτσει μέχρι που να βράσει..
Η αλήθεια είναι όμως είναι οτι σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας πετάγεται και ενας σιωνισμός χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν αδιάτρητα στοιχεία. Απλά θεωρείται οτι όποιος σχετίζεται με αυτό ΆΜΕΣΑ είναι και σκάρτος. Επίσης θεωρείται και οτι οι Σιωνιστές και γενικότερα οι Εβραίοι είτε ιδρύσαν είτε ελεγχουν διάφορες μυστικές οργανώσεις που διόλου καλού σκοπούς δεν έχουν.. οργανώσεις εκπτωτες που τώρα είναι στα χέρια "των άλλων"..
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=RA0xEZcfAuA
quote:
Ολοι όχι. Τώρα, η Αμερική ασχολείται με του πάντες και βάζει και τα μικρά ψάρια στο τηγάνι πίστεψε με... πρώτα απ όλα επειδή οι βιομηχανίες της ζούνε απ τον πόλεμο. Αν θέλουν να χτυπήσουν τη Ρωσσία ή τη Κίνα, δεν θα τις χτυπήσουν άμεσα. Θα αρχίσουν απο τα μικρότερα προβλήματα προς τα μεγαλύτερα σιγά σιγά και στρατηγικά.. εκει θέλει ψάξιμο το θέμα.. οτι η Ελλάδα βρίσκεται κάπου μες στα σχέδια της είναι σίγουρο.. καταστρέφουν σιγά σιγά.. θα έχεις ακούσει το παραδειγμα με τον βάτραχο που αν τον πιάσεις και τον βάλεις ξαφνικά σε καυτό νερο πετάγεται έξω αλλα αν τον βάλεις σε χλιαρό και σιγά σιγά ανεβάζεις τη θερμοκρασία τότε θα κάτσει μέχρι που να βράσει..
Συμφωνώ εδώ. Αν και νομίζω πώς η αμερική
τελείωσε ή τελειώνει. Δε σώζεται η οικονομία
της με τίποτα. Όσους πολέμους και να κάνει :)
Οι Ρώσσοι δεν είναι καλύτεροι απο τους
αμερικάνους. Το ίδιο φασίστες είναι. Για την
Κίνα, δεν χρειάζεται σχόλια... Και εγώ πιστεύω
πως η ελλάδα είναι μέσα στα σχέδια, οπως
νομίζω, ειναι τα περισότερα κράτη της ΕΕ.
quote:
Η αλήθεια είναι όμως είναι οτι σε όλες τις θεωρίες συνωμοσίας πετάγεται και ενας σιωνισμός χωρίς απαραίτητα να υπάρχουν αδιάτρητα στοιχεία. Απλά θεωρείται οτι όποιος σχετίζεται με αυτό ΆΜΕΣΑ είναι και σκάρτος. Επίσης θεωρείται και οτι οι Σιωνιστές και γενικότερα οι Εβραίοι είτε ιδρύσαν είτε ελεγχουν διάφορες μυστικές οργανώσεις που διόλου καλού σκοπούς δεν έχουν.. οργανώσεις εκπτωτες που τώρα είναι στα χέρια "των άλλων"..
Αυτό είναι που με εκνευρίζει. Λοίπουν τα
επιχειρήματα, τα στοιχεία και η λογική, και
η βλακεία εξαπλώνεται σαν ομίχλη στα μυαλά
ορισμένων ανοήτων. Όλα είναι το ίδιο...
Η Μασονία, η Ναΐτες Ιπποτες, οι Ιλλουμινάτοι,
οι Σατανιστές και βέβαια οι κακοί Σιωνιστές...
Υπάρχουν και έλληνες και γερμανοί που
ελέγχουν μυστικές αδελφότητες. Δε σημαίνει
πως κάθε μυστική αδελφότητα έχει πολιτική
ατζέντα ή σκοπεύει κάτι κακό... Αυτές είναι
θεωρίες τρέλας, κατα την δική μου γνώμη...

Gardnerian Book of Shadows

macedon
quote:
της με τίποτα. Όσους πολέμους και να κάνει :)
Ποιος είναι που πτώχευσε?
Επιπλέον τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό ήταν εκτός σχεδίου ή μήμπως δεν το χαν προβλέψει..
quote:
ατζέντα ή σκοπεύει κάτι κακό... Αυτές είναι
θεωρίες τρέλας, κατα την δική μου γνώμη...
Σαφώς και δε γίνεται όλες οι οργανώσεις να θέλουν το κακο της Γης(και αυτό γιατι είναι και αυτόνομες μεταξύ τους). Είναι όμως κάποιες που φτιαχτηκαν για συγκεκριμένους σκοπούς και άλλες που έχουν σάπια κεφάλια και σάπιο σώμα εκ τούτου..
quote:
Σχετικά με Σιωνισμό, Τούρκους, Σκόπια, Αμερική, κτλ. νομίζω πως ισχύει πάντοτε πως "Κανείς δεν θα σε καβαλήσει αν δεν σκύψεις πρώτα".
Επειδή ακούω όλους να το λένε αυτό.. μήμπως έχετε την εντυπώση οτι η Ελλαδα είναι παντοδύναμη? Καθόλου δεν είναι, αν πει κάποια μεγάλη δύναμη την θέλω για τον εαυτό μου τελείωσε το παραμύθι. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό μη το ξεχνάτε αυτό ..
http://www.youtube.com/watch?v=3E4icx7U8Cg
And if someone were being a "sheep" by mindlessly following the flock of worldly desires, then again, we must be the wolves
http://www.youtube.com/watch?v=RA0xEZcfAuA
quote:
Επιπλέον τι σε κάνει να πιστεύεις οτι αυτό ήταν εκτός σχεδίου ή μήμπως δεν το χαν προβλέψει.
Η αμερική. Τελειώνει.
Σωστός, το σκέφτηκα και αυτο. Ξέρεις, απο
τότε που άρχησα να τα μελετώ αυτά, και αργότερα,
όταν είδα τα έργα του Alex Jones, δε θεωρώ τίποτα
απίθανο :) Απλά ερμηνεύω την επιφανειακά φαινόμενα.
quote:
Σαφώς και δε γίνεται όλες οι οργανώσεις να θέλουν το κακο της Γης(και αυτό γιατι είναι και αυτόνομες μεταξύ τους). Είναι όμως κάποιες που φτιαχτηκαν για συγκεκριμένους σκοπούς και άλλες που έχουν σάπια κεφάλια και σάπιο σώμα εκ τούτου..
Σόρρυ, σε είχα καταλάβει λάθος. Ναι, έχεις δίκιο.
Έτσι νομίζω και εγώ, ειδικά για πολύ συγκεκριμένες
ομάδες, αδελφότητες και λέσχες. Και κάθε κρυφή ομάδα
που έχει πολιτική ατζέντα, που ανακατεύεται στην
οικονομία και σε αποφάσεις πολιτικών, για εμένα είναι
ύποπτη.

quote:
Η Αμερική. Και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα. Παντού.
Οπως είχε πεθάνει και η Σοβιετική Ενωση εδώ και 60 χρόνια αλλά κανείς δεν της το είχε πει, μέχρι που το κατάλαβε μόνη της.
quote:
Είναι όμως κάποιες που φτιαχτηκαν για συγκεκριμένους σκοπούς και άλλες που έχουν σάπια κεφάλια και σάπιο σώμα εκ τούτου..
Μεγάλη αλήθεια! Μόνο που ορισμένες φοράνε δέρμα προβάτου για να ξεγελάνε. Και αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες...
quote:
Επειδή ακούω όλους να το λένε αυτό.. μήμπως έχετε την εντυπώση οτι η Ελλαδα είναι παντοδύναμη? Καθόλου δεν είναι, αν πει κάποια μεγάλη δύναμη την θέλω για τον εαυτό μου τελείωσε το παραμύθι. Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό μη το ξεχνάτε αυτό ..
Κανείς δεν είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στρατιωτικά απέναντι στις Η.Π.Α., στη Ρωσία, τη Γερμανία ή τη Γαλλία. Αλλά στους μικρούς, καθημερινούς πολέμους που δίνουμε σαν κράτος, σαν λαός αλλά και σαν άνθρωποι μεμονωμένα, οι νίκες και οι ήττες που φαίνονται να είναι έργο των άλλων, είναι πολλές φορές με δική μας βοήθεια.
Θα είχαμε την αμερικανική επέμβαση το '67 αν οι Ελληνες δεν τους το ζητούσαν; Θα είχαμε την εισβολή των Τούρκων το 74 αν δεν τους φώναζε ο Μασκάριος;
Πρόκειται για μια νοοτροπία που καλλιεργείται από το δημοτικό ακόμα. Ποτέ δεν φταίμε εμείς. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Είναι πιο εύκολο, συμφωνώ, αλλά δεν μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι.
Και, τώρα που το σκέφτομαι, γιατί να μην είμαστε παντοδύναμοι; Ας μην ξεχνάμε πως εμείς και οι Κινέζοι μαζί είμαστε 1,5 δις άνθρωποι. ![]()

macedon
quote:
Η Αμερική. Και όχι μόνο στον οικονομικό τομέα. Παντού.
Ακριβώς. Αλλά όπως είπε, ίσως και αυτό να είναι
μέσα στα σχέδια... Υπάρχει αυτή η περίπτωση...
quote:
Μεγάλη αλήθεια! Μόνο που ορισμένες φοράνε δέρμα προβάτου για να ξεγελάνε. Και αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες...
Άν είσαι έξυπνος, μελετάς και σκέφτεσαι, δε θα μπορέσει
καμία ομάδα να σε ξεγελάσει. Και δεν έχεις κάποια
δικαιολογία, δηλ. να πείς "δε γνώριζα". Τόσα βιβλία,
τόσες δημοσιεύσεις, τόσα κείμενα, τόσες θεωρίες...
Δε γίνεται...... Άραγε δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ, και όπως
όλοι γύρω σου, αδιαφορείς (Δεν εννοώ βέβαια εσένα
συγκεκριμένα... Γενικά μιλώ).
quote:
Πρόκειται για μια νοοτροπία που καλλιεργείται από το δημοτικό ακόμα. Ποτέ δεν φταίμε εμείς. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Είναι πιο εύκολο, συμφωνώ, αλλά δεν μας βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ πάντα ;)

quote:
Αλλά όπως είπε, ίσως και αυτό να είναι
μέσα στα σχέδια
Ισως. Εκ πρώτης όψεως πάντως δε φαίνεται, γιατί πλήττονται πολλοί που συνήθως τη γλυτώνουν.
quote:
Άν είσαι έξυπνος, μελετάς και σκέφτεσαι, δε θα μπορέσει
καμία ομάδα να σε ξεγελάσει. Και δεν έχεις κάποια
δικαιολογία, δηλ. να πείς "δε γνώριζα". Τόσα βιβλία,
τόσες δημοσιεύσεις, τόσα κείμενα, τόσες θεωρίες...
Ναι, έχεις δίκιο. Αν καταφέρεις και σκεφτείς μόνο, είναι μια αρχή. Γι' αυτό οι "ομάδες" στοχεύουν πρωτίστως στην ικανότητα της σκέψης και της έρευνας των θυμάτων
quote:
Άραγε δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ, και όπως
όλοι γύρω σου, αδιαφορείς
Η μασημένη τροφή καταπίνεται πιο εύκολα φίλε Hermit. Ισα είναι να πάρεις μια κονσέρβα με ελάφι από το supermarket ίσα είναι να κυνηγήσεις το ελάφι μόνος σου;
Αυτό σου δίνουν. Την κονσέρβα.
Τώρα βέβαια, μερικοί ούτε αυτήν παίρνουν. Προτιμούν την bebelac που είναι αλεσμένη τροφή ![]()

macedon
quote:
Hermit:
Αλλά δε μπορούμε να συγκρίνουμε
την ελλάδα που τελειώνει,
Δυστυχώς αυτό που λες έχει πολύ μεγάλη βάση.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Αν θέλουν να χτυπήσουν τη Ρωσσία ή τη Κίνα, δεν θα τις χτυπήσουν άμεσα. Θα αρχίσουν απο τα μικρότερα προβλήματα προς τα μεγαλύτερα σιγά σιγά και στρατηγικά.. εκει θέλει ψάξιμο το θέμα.. οτι η Ελλάδα βρίσκεται κάπου μες στα σχέδια της είναι σίγουρο.. καταστρέφουν σιγά σιγά.. θα έχεις ακούσει το παραδειγμα με τον βάτραχο που αν τον πιάσεις και τον βάλεις ξαφνικά σε καυτό νερο πετάγεται έξω αλλα αν τον βάλεις σε χλιαρό και σιγά σιγά ανεβάζεις τη θερμοκρασία τότε θα κάτσει μέχρι που να βράσει..
Πολύ σωστά!!!!!
quote:
Hermit:
της με τίποτα.
Eπτάψυχη είναι......
quote:
Hermit:
Οι Ρώσοι δεν είναι καλύτεροι από τους
αμερικάνους. Το ίδιο φασίστες είναι.
Νομίζω χειρότεροι!!!
quote:
Hermit:
Όλα είναι το ίδιο...
Η Μασονία, η Ναΐτες Ιπποτες, οι Ιλλουμινάτοι,
οι Σατανιστές και βέβαια οι κακοί Σιωνιστές...
ατζέντα ή σκοπεύει κάτι κακό...
Οι μυστικές αδελφότητες νοιάζονται για το χρήμα και τίποτα περισσότερο!! εάν κάποιος τους διαβεβαίωνε ότι είναι προς συμφέρον τους η Ελλάδα να γίνει πανίσχυρη! αυτός θα ήταν και ο σκοπός τους!!!
Η ιστορία λέει ότι στην Ελλάδα έχουν επιτεθεί μόνο οι γείτονές της, οι άμεσα δηλαδή ενδιαφερόμενοι (εξαιρούνται οι παγκόσμιοι, Γερμανία λ.χ!).......όλα τ' άλλα είναι κουραφέξαλα!!!!
Επειδή όμως έχει το κακό ιδίωμα να επαναλαμβάνεται (η ιστορία), εάν γρήγορα ο Έλληνας πολίτης δεν ξυπνήσει.....όντως η Ελλάδα όπως την ξέρουμε θα τελειώσει για πάντα.
quote:
macedon:
Σχετικά με Σιωνισμό, Τούρκους, Σκόπια, Αμερική, κτλ. νομίζω πως ισχύει πάντοτε πως "Κανείς δεν θα σε καβαλήσει αν δεν σκύψεις πρώτα".
To περίεργο είναι ότι δεν δικαιολογείται, με τόσο σκύψιμο που έχουμε κάνει, μόνο τόσες λίγες καβάλες......γι' αυτό πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα έρθουν και άλλες μεγαλύτερες.
quote:
Dr Jekyll Mr Hyde:
Επειδή ακούω όλους να το λένε αυτό.. μήμπως έχετε την εντυπώση οτι η Ελλαδα είναι παντοδύναμη? Καθόλου δεν είναι,
Το μαύρο μας το χάλι έχουμε. Και αυτό οφείλεται στην παιδεία μας που είναι ανύπαρκτη αλλά και στην ίδια την οικογένεια.
Λίγο ιστορία να ήξερε ο Έλληνας πολύ δύσκολα θα πιανόταν κότσος!!!! γι' αυτό φροντίζουν να κρύβουν τις μαύρες σελίδες της.....για να μη μάθει ο Έλληνας ποιος τις δημιούργησε και γιατί.
Στις εκλογές που πέρασαν μια γειτόνισσα μου η καημένη η κυρά Μαρίνα, ετών περίπου 85, με συμβούλευσε να προσέχω μή με σκοτώσουν!!!! και να μή βγαίνω έξω από το σπίτι μου!!!!
Αυτός ο άνθρωπος πήγε και ψήφισε......και η ψήφος του μετράει!!!!
Θα μου πεις δεν είναι όλοι έτσι!!! σίγουρα!!!.......δεν είναι όμως αμελητέα δύναμη!!!! σε μία χώρα που το μεγαλύτερο μέρος της είναι ηλικιωμένοι.........απλά μούτζοχτα!!!
quote:
Hermit:
Η αμερική. Η αμερική.
H Αμερική τελειώνει εδώ και δεκαετίες!! από το "ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΛΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ" (δε θυμάμαι το συγγραφέα πάνε πολλά χρόνια!!) πριν κάτι δεκαετίες..........ακόμη τελειώνει!!!! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! άμα δηλαδή διαλυθεί η Αμερική!!! τι θα γίνει? θα πιάσουμε τον παπά απ΄ τα αρχ.....? ίσως γίνουν πολύ χειρότερα τα πράγματα.
quote:
macedon:
Κανείς δεν είπε ότι η Ελλάδα μπορεί να σταθεί στρατιωτικά απέναντι στις Η.Π.Α., στη Ρωσία, τη Γερμανία ή τη Γαλλία. Αλλά στους μικρούς, καθημερινούς πολέμους που δίνουμε σαν κράτος, σαν λαός αλλά και σαν άνθρωποι μεμονωμένα, οι νίκες και οι ήττες που φαίνονται να είναι έργο των άλλων, είναι πολλές φορές με δική μας βοήθεια.
Σωστά.
quote:
macedon:
Θα είχαμε την αμερικανική επέμβαση το '67 αν οι Ελληνες δεν τους το ζητούσαν; Θα είχαμε την εισβολή των Τούρκων το 74 αν δεν τους φώναζε ο Μασκάριος;
Το 67 οι Αμερικάνοι ήσαν αυτοί που οργάνωσαν το πραξικόπημα. Βιαζόντουσαν γιατί φοβόντουσαν τον γέρο! μπορεί κάποτε να τους έκανε το χατίρι αλλά αυτό ήταν επειδή δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς!...... το 67 είχαν αλλάξει τα πράγματα.......έτσι με τη συνεργασία εκ των έσω τον έβγαλαν από τη μέση και πέτυχαν και να δώσουν την Κύπρο αμαχητί στους Τούρκους!!!! Σήμερα κάποιοι θέλουν τον πρωτεργάτη της Χούντας πρόεδρο της Δημοκρατίας!!! και την κόρη του πρωθυπουργό!!!!!
Ο Μακάριος δεν τους φώναξε. Άλλη πληροφόρηση είχε κάτι χρόνια πριν!!! αλλά καθυστέρησε όταν έπρεπε, αν είχε ενεργήσει αποφασιστικά τότε ίσως να είχαμε ενωθεί με την Κύπρο!!!! μερικές φορές ο απρόβλεπτος παράγοντας είναι και ο κυριότερος.
Εάν δεν είχε γίνει η Χούντα και δεν είχε αναλάβει πραξικοπηματικά στην Κύπρο ο Σαμψών! τα πράγματα ίσως να ήσαν αλλιώς!.....και λέω ίσως!!! γιατί όταν η Αμερική σχεδιάζει!!!!!! οι άλλοι απλά περιμένουν......εκτός από τους Γερμανούς......έκαναν το λάθος και τους άφησαν να ενωθούν.....θα το πληρώσουν στο μέλλον.....ίσως ζήσουμε να το δούμε!!!
quote:
macedon:
Αυτό που καλλιεργείται από το Δημοτικό είναι η απόκρυψη των πολιτικών εγκλημάτων και της δοσολογίας που ξεκινάει από αυτούς!!! τους ίδιους τους πολιτικούς!!!!!
Θα έπρεπε να είναι βασικό μάθημα σε όλες τις τάξεις της εκπαίδευσης οι εμφύλιες διαμάχες, η προδοσία και τα οικονομικά σκάνδαλα, από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι τουλάχιστον και το 1980!!!! (για να μην πω το 2000! που είναι και το σωστό!!).......δε συμφέρει όμως τους κυβερνώντες. Θα ανοίξει ο Έλληνας τα στραβά του!!!

"Ο πιο σοφός άνθρωπος μπρος στο Θεό θα φανεί πίθηκος και στη σοφία και στην ομορφιά και σ' όλα τ' άλλα."(Ηράκλειτος).
Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία με την συμπεριφορά της ρίχνει λάδι στην φωτιά και είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια από αντίδραση και μόνο θα αυξηθούν οι υποστηρικτές τους.
τεσπα δεν θα γράψω τίποτα άλλο σε γενικές γραμμές οι πληροφορίες που δίνει ο KERRY KING είναι σωστές.
Πριν 2-3 χρόνια είχα ανοίξει παρόμοιο θέμα στο esoterica αν θυμάμαι καλά στην κατηγορία τα "ιντερνετ".
αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα αν μπορεί κάποιος mod να το βρει και να συνδέσει τα 2 τοπικ με λινκ θα ήταν νομίζω πολύ καλό.
υγ.κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...
αλλά δυστυχώς οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι...
-r

http://oliveoil.homedns.org