- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αν στη θέση της Κανέλλη ήταν η Μέρκελ και ο Κασιδιάρης την χαστούκιζε, η αντίδραση θα ήταν η ίδια;

macedon
quote:
Ιαπετός-ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Και για να πάρετε μια ιδέα, μπορείτε να δείτε εδώ, εδώ κι εδώ. Οι φωτογραφίες είναι χτεσινές (του Σαββάτου).Είναι εικόνες που ποτέ δεν θα φτάσουν στους Έλληνες μέσω των ΜΜΕ.
Αυτό δεν είναι κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό βρε Μακεδόνα αλλά κάνε το καλό και βάλε τη σφραγίδα ή το μπαϊράκι σου να δούνε ποιος κάνει το καλό και φυσικά μόνο για λευκούς Έλληνες μιας και δεν υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες σύμφωνα με τη ΧΑ (έλα όμως που υπάρχουν). Τα ίδια λέω και για την εκκλησία που διαφημίζει το καλό που κάνει όπως και όποιος άλλος κάνει το καλό με στάμπα τύπου Πειραϊκή Πατραϊκή.
macedon
quote:
Ήθελα να σχολιάσω κάτι για τη στάση των ΜΜΕ αλλά και ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στο φόρουμ, την οποία προσωπικά θεωρώ υποκριτική, θέτοντας ένα απλό ερώτημα.Αν στη θέση της Κανέλλη ήταν η Μέρκελ και ο Κασιδιάρης την χαστούκιζε, η αντίδραση θα ήταν η ίδια;
Κατά τη γνώμη μου η ίδια και χειρότερη. Η ίδια γιατί : Δεν χτυπάς γυναίκα εκτός και αν αυτή η γυναίκα είναι η πεθερά σου! ε...θέλω ν πω εκτός και αν αυτή η γυναίκα απειλεί τη σωματική σου ακεραιτότητα (ή παίζεις role playing στην κρεβατοκάμαρα :P) Είναι απλώς άνανδρο.
Χειρότερο : Γιατί απλά θα ήταν η μεγαλύτερη λαλακία που θα μπορούσες να κάνεις στρατηγικά – πολιτικά, τότε δεν θα ήταν.....ΧΑ εναντίων όλων αλλά όλοι εναντίων Ελλάδας. Άρα η ΧΑ δεν θα έσωζε την Ελλάδα αλλά θα συμπεριφερόταν ως το κόμμα του Ελληνάρα, του παρορμητικού κόπανου που μαμεί και δέρνει ναούμ'.
Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 11/06/2012 02:26:41
quote:
amalia:quote:Αίολος :
Πράγματι.
Και τα δύο αυτά μηνύματα υπήρξαν προσβλητικά.Ισως, αλλά περίμενα την nays να το πει.
Δεν πειράχτηκε μας λέει η κοπελιά.
Προς τιμή της, μιας και, από την πλευρά μου τουλάχιστον, δεν σοβαρολογούσα και το κατάλαβε.Επομένως, περιττοί οι συνήγοροι.
Κάτι δεν κατάλαβες καλά Αίολε:
Δεν πρόκειται περί συνηγόρων, αλλά περί κανονισμών του παρόντος χώρου.
Δύσκολο;
...

quote:
Αν στη θέση της Κανέλλη ήταν η Μέρκελ και ο Κασιδιάρης την χαστούκιζε, η αντίδραση θα ήταν η ίδια;
Κάτι παρόμοιο είχα κάνει σε μια παρέα για να τους δώσω να καταλάβουν την έννοια του εθνικισμού. Αντιπαρέβαλα τον Χίτλερ με τον Μ. Αλέξανδρο! Βλέπεις και οι δύο περάσανε τον κόσμο δια πυρός και σιδήρου, αλλά για το δεύτερο έχουμε την καλύτερη εικόνα (πατριωτάκι βλέπεις) ενώ για τον πρώτο ευχαρίστως θα καθόμασταν σε ένα τραπέζι προσμένοντας να μας σερβίρουν τα κομματάκια του!
Έτσι είναι, για να αρχίσει το γλέντι πρέπει να δονηθούν οι κατάλληλες χορδές. Διαφορετικά αν δε μας αρέσει ο σκοπός αρχίζουν τα γιουχαϊσματα! Έλα να αρχίσουν να λικνίζονται οι πατριωτικές κορμάρες!
Αυτό ίσως πέρασε απαρατήρητο και το επαναφέρω για να δούμε κατά πόσο ισχύει το ανθρωποκυνηγητό .
quote:
Είχες δίκιο για τη συγκέντρωση, λάθος μου!
Αλλά και εσύ συνεχίζεις να λες ότι λύσσαξαν και έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, σιγά!
Ισχύει η ασυλία στα γραφεία των κομμάτων; (ως νομικός θα γνωρίζεις, για να δούμε αν ενισχύονται και οι φήμες που τον ήθελαν να κρύβεται εκεί)
Αίολος
Τι έγινε, επαλήθευσα τις προσδοκίες σου;
Ε μα, το ξέρεις είμαι σίγουρος! Οι τελευταίες έρευνες το αποδεικνύουν, το αποτέλεσμα καθορίζεται από τον παρατηρητή. Δεν είναι φασιστικό λοιπόν να μην αφήνεις όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και να περιχαρακώνεσαι στις προσδοκίες σου-αντιλήψεις σου;
Καλημέρα σας!
ΥΓ.
Amalia
quote:
Κάτι δεν κατάλαβες καλά Αίολε:
Δεν πρόκειται περί συνηγόρων
Όταν βγαίνει ο Ιμάμης οι χριστιανοί κάνουν το σταυρό τους;
Θα’πρεπε, αλλά δε τον κάνουν!
-Δε μπα νάχεις βγάλει πανεπιστήμια σωρό,
-Δε μπα νάχεις γράψει βιβλία βουνά,
-Δε μπα να ξέρεις το σύμπαν σαν την τσέπη σου καλά,
-Δε μπα να χειρίζεσαι το λόγο με μαεστρία θαυμαστή ,
-Άχρηστα και τροχοπέδη και επικίνδυνα φαντάζουν ολαυτά στης κάλπης τη στιγμή,
την συνείδηση σου αν έχεις χτίσει στου γραφείου σου την βολή

quote:Ελα τώρα, αφού ξέρεις ότι μου αρέσει να σε τσιγκλάω...Κάτι δεν κατάλαβες καλά Αίολε:
Δεν πρόκειται περί συνηγόρων, αλλά περί κανονισμών του παρόντος χώρου.
Δύσκολο;
...
Αλλωστε, ξέρεις καλά μετά από τόσα χρόνια, ότι τα σχετικά σπάνια σεχουαλικά μου τα λέω αστειευόμενος και όχι για χειραγώγηση και άλλα τέτοια χαζα.

quote:Ποίες προσδοκίες μου βρε παιδάκι μου;
Αίολος
Τι έγινε, επαλήθευσα τις προσδοκίες σου;
Θα με τρελάνεις;

quote:Αυτές,
Ποίες προσδοκίες μου βρε παιδάκι μου;
Θα με τρελάνεις;
quote:
ή κι εκεί τρία πουλάκια κάθονται;