- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Αυτές τις μέρες από τους αρμόδιους άκουσα πολλές δικαιολογίες στις ειδήσεις, ότι στα στενά οι αλατιέρες δεν χωράνε λόγω των παρκαρισμένων, εδώ πραγματικά γέλασα, λίγο αλάτι να έδιναν στους κατοίκους των πολυκατοικιών(και όχι μόνο σε λίγους όπως έδωσαν) να δεις αμέσως πως θα ανοίγαμε όλους τους δρόμους, γιατί δεν νομίζω κανένας από εμάς θα θελε να σπάσει το πόδι του ή να είναι ελεύθερος πολιορκημένος μέσα στο σπίτι του.Και μη μου πήτε ότι η χώρα μας έχει έλλειψη αλατιού χερσόνησος θεωρούμαστε έλεος.
Αρκετά γκρίνιαξα όμως ας ετοιμάσω τα ροφήματά μας![]()

quote:
Καλησπέρα στην παρέα. Εγώ τελικά και σήμερα εκτός δουλειάς ήμουν, το σχολείο ανήκε σε εκείνα που είχαν πρόβλημα με τον πάγο. Εδώ που τα λέμε και στα καλά του όταν είναι το κτίριο με τα μπουφάν καθόμαστε στη τάξη καθηγητές και μαθητές, είναι αφόρητη η υγρασία του, μπαίνεις γερός το πρωί και το μεσημέρι φεύγεις με πλευρίτιδα (χωρίς υπερβολή δυστυχώς).Αυτές τις μέρες από τους αρμόδιους άκουσα πολλές δικαιολογίες στις ειδήσεις, ότι στα στενά οι αλατιέρες δεν χωράνε λόγω των παρκαρισμένων, εδώ πραγματικά γέλασα, λίγο αλάτι να έδιναν στους κατοίκους των πολυκατοικιών(και όχι μόνο σε λίγους όπως έδωσαν) να δεις αμέσως πως θα ανοίγαμε όλους τους δρόμους, γιατί δεν νομίζω κανένας από εμάς θα θελε να σπάσει το πόδι του ή να είναι ελεύθερος πολιορκημένος μέσα στο σπίτι του.Και μη μου πήτε ότι η χώρα μας έχει έλλειψη αλατιού χερσόνησος θεωρούμαστε έλεος.
Wolf
Tι περιμενεις? Η απραξια ειναι τελικα το προβλημα... Σιγα μην εδιναν αλατι στις πολυκατοικιες, απο την στιγμη που (αν ειναι αληθεια τοσο το χειροτερο) το παραδεχονται οτι δεν εχουν ποσοτητες!!!
Κανεις δεν ειναι προετοιμασμενος (απο αυτους)... Αν και τα ΜΜΕ φοναζαν μερες νωριτερα για το προβλημα του καιρου!
Αλλα δεν φταινε μονο αυτοι... φταιμε και εμεις που κανουμε ξεροκεφαλιες! Τι δουλεια εχουμε να βγουμε στις χιονοθυελλες (μιλαω για αυτους που πηγαν στα βουνα, πηγαν για ψαρεμα ή για "ψητα" στα χωρια) και δη ΧΩΡΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ!!! και οσοι ειχαν, ή δεν τις "φορεσαν" γιατι κανουν τον μαγκα (ειμαι "Βατανεν" στο χιονι) ή δεν ξερουν να τις φορεσουν (οπως οι περισσοτεροι, γιατι ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΜΑΘΑΝ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ...-δεν ειναι αναγκαιο κατ' αυτους)

quote:
loukritia - Ρε συ elo, τί λες τώρα; Ας τον πνίξει κάποιος!!!
Έλα καλή μου Λουκρητία, λέμε καμία μ…α για να γελάσουμε .
Για όσους μισούν τα αφεντικά τους…
Για σκεφτείτε τι ωραίο που θα είναι πάνω στο γραφείο σας …![]()
![]()
quote:
PREDATOR - ο φιλος μας ο Elo, ειναι το υποδειγμα των Εργασιακων Σχεσεων!!!
Να’ σαι καλά φίλε PREDATOR που είσαι ευγενικός, για τι εγώ αυτούς τους λέω αλλιώς και όχι υπόδειγμα…

Edited by - PREDATOR on 20/02/2008 20:48:23
φιλε Κριος, μην μας ξεχνας
να λες μια καλημερα ![]()

Μόλις με πληροφόρησε ένα πουλάκι ότι σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα.
Αληθεύει αυτό ή να τουφεκίσω το πουλί; ![]()
![]()

In anticipation of my resurrection...
Πώς είστε;
quote:Άσ'το πουλί στην τρέλα του! Αν και απ'ότι φαίνεται, μάλλον αλήθεια λέει
Μόλις με πληροφόρησε ένα πουλάκι ότι σήμερα η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα.
Αληθεύει αυτό ή να τουφεκίσω το πουλί;
quote:Ααα, έτσι εντάξει, το δέχομαι - μη μας γίνει συνήθεια μόνο φοβάμαι...
Έλα καλή μου Λουκρητία, λέμε καμία μ…α για να γελάσουμε
quote:Συμφωνούμε και πάλι - και παρεπιπτόντως τη σιχαίνομαι αυτή την κατηγορία ανθρώπων...
Να’ σαι καλά φίλε PREDATOR που είσαι ευγενικός, για τι εγώ αυτούς τους λέω αλλιώς και όχι υπόδειγμα…

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Αληθεύει αυτό ή να τουφεκίσω το πουλί;
Δεν ξέρω τι είπε το πουλάκι για αργότερα, το ηλεκτρονικό θερμόμετρο που έχω πάντως αυτή την ώρα δείχνει 3 βαθμούς. Ο ήλιος έξω λάμπει εγώ πιστεύω το πολύ κανένα 14 με 15 θα το πιάσουμε ετσι οπως δείχνουν τα πράγματα![]()
Ώρα για τα καφεδάκια μας τώρα, και φεύγω γρήγορα για την δουλειά...Ναι σημέρα πλέον δουλεύω και εγώ
καλόμαθα τόσες μέρες και μου πέφτει βαρύ.

Edited by - keraynos on 21/02/2008 09:22:09