- ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΛΠ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Εδώ για να δω.... Είναι και η ηλικία και δεν βλέπω καλά πλέον.... Χμμμ ναι! Είσαι σαν μια γενετική διασταύρωση γλάστρας, στενογράφου και... πινόκιο.
Συγνώμη για τις παρατηρήσεις αλλά νομίζω ότι δεν σε κολακεύει η φωτό. Πρέπει να είχες πάρει κιλά τότε που έβγαλες την φωτογραφία.
Πάντως άσχημη... κακάσχημη... εγώ σε αγαπώ κορούλα μου. Μην πληγώνεσαι

Eχω "ξάσει" λίγο το μαλλί γι'αυτό σου φαίνεται...

Thothoula η κουνιστούλα
quote:
Small people talk about other people"
.........................................................
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Αδερφούλα έχει δίκιο ο πατέρας δεν σου παει η φωτο...
![]()

Είμαι φρέσκο μέλος, σημερίνο.
Δεν έχω κάποια σοβαρή σχέση με τους υπολογιστές, αλλά λατρέυω τα βιβλία, τον κινηματογράφο, τη μουσική και τα ταξίδια.
Είμαι συντηρήτρια αρχαιοτήτων και έργων τέχνης.
Το καλύτερο μέσο αυτοάμυνας που έχω είναι η θρασύτατη και κοφτερή μου γλώσσα.![]()
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΥΒΟ .
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:51:09
quote:
Γεια και από εμένα
Ποιο πλάκα ρε παιδιά θα είχε να μαντεύαμε το επάγγελμα του καθενός σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του στα διάφορα topic.Εγώ λόγου χάρη πίστεψα ότι ο …..η theclats και εγώ μπερδεύτηκα στην αρχή ήταν Παπάς.Και ο Κύβος ο Δεξιός ψάλτης του.
Πλάκα κάνω.
Λοιπόν θα μπορούσατε κάποιοι από εσάς να μαντέψετε τι επάγγελμα κάνω σύμφωνα με τις τοποθετήσεις μου (πάντως χασάπης δεν είμαι)
Για βοήθεια σας λέω …Αιεν Υψικράτειν. Μάλλον βοήθησα πολύ.
fokaias εισαι ωραιος πανω απο ολα χιουμορ αλλα ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:51:47
quote:
Eγώ το κακόμοιρο είχα ένα όνειρο...(παλιά λέμε τώρα)..Nα γίνω αρχαιολόγος.
Δεν μ'αρέσει η δουλειά μου. Bαριέμαι αφάνταστα τη βιομηχανία της μόδας κ μου τη σπάει που είμαι η μόνη που τολμάει να φορέσει αθλητικά παπούτσια κ όχι 18ποντα τακούνια...
Tους τελευταίους μήνες σκέφτομαι ν'αλλάξω επάγγελμα τελείως...ταν κατασταλάξω κάπου...θα σας ενημερώσω!
Πόσο σε καταλαβαίνω, πόσο σε καταλαβαίνω....!!!!!
Τι κρίμα να έχεις κάποια όνειρα και να καταλήγεις αλλού....
κι εγώ ξεκίνησα για μουσικός, με 11 χρόνια σπουδές, αλλά κατέληξα να κάθομαι μπροστά από 1 κομπιούτερ 8 ώρες τη μέρα και να κλείνω ξενοδοχεία και εκδρομές.....ΠΟΣΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ+ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ!!!! ανάθεμα την ώρα που με έριξε η μοίρα στη συγκεκριμένη σχολή.....Κι εγώ σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα, το πρόβλημα ειναι πλέον ότι δεν ξέρω με τι θα ήθελα να ασχοληθώ....με την παλιά μου λατρεία (τη μουσική) δύσκολο πιά, χρειάζεται πολλές ώρες διάβασμα και δεν έχω ούτε το κουράγιο, ούτε την όρεξη πλέον....Το μόνο που μου αρέσει είναι η διδασκαλία, αλλά και γιαυτό θέλει διάβασμα ο ΑΣΕΠ...και που χρόνος, και που όρεξη, και που κουράγιο!!
Ενημέρωσε κι εμένα όταν αποφασίσεις, μπας και πάρω καμιά ιδέα...
φιλικά
Μαρία ![]()
Oι Kριοί έχουμε πρόβλημα....Nα κάνουμε κανά μάθημα ΣEΠ...
Mantis...Το καλύτερο μέσο αυτοάμυνας που έχω είναι η θρασύτατη και κοφτερή μου γλώσσα.
Πολύ σωστή...![]()

Thothoula η κουνιστούλα
quote:
.Κι εγώ σκέφτομαι να αλλάξω επάγγελμα, το πρόβλημα ειναι πλέον ότι δεν ξέρω με τι θα ήθελα να ασχοληθώ....
Oι Kριοί έχουμε πρόβλημα....Nα κάνουμε κανά μάθημα ΣEΠ...
Οι Κριοί γενικώς είμαστε προβληματικοί με το τι μας γεμίζει και το τι όχι, φατίει το ότι βαριόμαστε μάλλον πολύ γρήγορα και πολύ εύκολα...θα πρέπει να βρούμε κάτι που να μας κρατάει σε εγρήγορση και να εχουμε επαφή με κόσμο, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να μου κρατήσει για αρκετό καιρό το ενδιαφέρον. Το πιό ωραίο επάγγελμα που έχω κανει μέχρι στιγμής είναι η συνοδεία γκρουπ σε εκδρομές. Είναι πραγματικά μια δουλειά που μου αρέσει πολύ, απλά δεν σου αφήνει περιθώρια ελεύθερου χρόνου κι εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θα άφηνα τα προσωπικά μου ενδιαφέροντα και την προσωπική μου ζωή για τη δουλειά. Δύσκολο να τα συνδιάσεις όλα μαζί....τι κακό...
Και όσο μεγαλώνεις σε ηλικία, τόσο χειρότερο να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις....
Καλή μας επιτυχία συναδέλφισα Κριαρίνα!!! ![]()