- ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΛΠ.... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
mariearies καλή μου δεν είπα ότι είμαι sifu ούτε sensei σε καμία από τις τέχνες. Η τεχνικές τους διαφέρουν αλλά έχουν κοινά σημεία. Και που ξέρεις εσύ εάν εγώ δεν μαθένω γρήγορα? Ε? Οχι δεν είμαι 100 χρονών και οι μαύρες ζώνες δεν μου λένε τίποτα...αμά δεν το έχεις μέσα σου..!
Φιλικά Κύβος.
Sorry αλλά το παράκανες....
στείλε μου μύνημα τουλάχιστον προσωπικό, δεν φταίνε οι άλλοι σε τίποτα να τους πρίζουμε με τα διάφορα συστήματα....Anyway, όπως νομίζεις, δεν είνει θέμα αν τα παίρνεις γρήγορα ή όχι, είναι καθαρά θέμα εξάσκησης και εκπάιδευσης. Επειδή έχω κάνει μουσική πολλά χρόνια, να το παρομοιάσω, όταν ξεκινάς με κιθάρα, πιάνεις βιολί, περνάς στο πιάνο, κλπ, μέσα σε 8 χρόνια όλα αυτά, δε νομίζω ότι τελικά μαθαίνεις κάτι καλά. Απλά έχεις μία βασική γνώση. Η σοβαρή γνώση προκύπτει μετά από χρόνια εκπαίδευση - τέλος πάντων, αυτή είναι η γνώμη μου, δεν χρειάζεται να κουράζουμε τους υπόλοιπους με τα "δικά" μας.
Και εγώ κάνω πολλά ορθογραφικά λάθη, και έχω τις ίδιες φοβίες με εσένα. Βρήκα τον τρόπο να το ξεπεράσω γράφοντας στο WORD που έχει ορθογραφικό λεξικό και κάνοντας αντιγραφή και επικόλληση.
Τώρα αν δεν έχεις κάποιο κειμενογράφο …τι να πω.
quote:
"Brilliant people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people"
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
--------------------------------------------------------------------------------
"Brilliant people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people"
--------------------------------------------------------------------------------
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
OK .....?????????
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:50:05
quote:
Γύρνα με το καλό στην χώρα του φωτός και θα σου κάνω μαθήματα εγώ χωρίς να σου πάρω χρήματα.Η πολεμική τέχνη για εμένα δεν πληρώνεται για να την μάθεις!
Η γνώση για εμένα είναι δωρεάν και εάς έχω πληρώσει εγώ για να την μάθω.
Να είσαι καλά.
Φιλικά Κύβος.
ΦΙΛΕ ΚΥΒΟΣ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟΠΣΗΝ ΜΟΥ ..ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ
THEKLATS
FOKAIA...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ...ΕΧΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ!
Αν σου φάνηκα για δεξιός ψάλτης της Θέκλας για δες και την εικόνα που έχω βάλει σαν υπογραφή και τα ξαναλέμε.
Μη με τσαντίζεις...προσπαθώ να βγάλω απ'εξω τις θρησκείες από το θέμα και εσύ μου κολλάς ταμπέλα, όχι και τόσο φρόνιμο!
Ατυχές το αστείο σου.
Δεν γέλασα καθόλου, εντάξει λίγο γέλασα μόνο λίγο ![]()
Βρήκα πάντως το επάγγελμα σου...Αστειέμπορας είσαι? ![]()

Προς ΚΥΒΟ:
Τι έγινε ρε ΚΥΒΕ, πολύ "ανεβασμένο" σε βλέπω τώρα τελευταία στο forum.
Μήπως είσαι ερωτευμένος, ΚΥΒΕ μου; ![]()
Μη μου πεις με καμιά ΠΎΡΑΜΙΔΑ;
Οι πυραμίδες θα σε κάψουν με το ΠΥΡ τους.
Ή μήπως να είναι καμιά ΣΦΑΙΡΑ που είναι και "σφαιράτη"; ![]()
![]()
![]()

Και πάντα ερωτευμένος με την ζωή!
Οχι πατέρα δεν είμαι ερωτευμένος με κάποια συγκεκριμένη αλλά τα κορίτσια των forum θα ήθελα να τα γνωρίσω...ΟΛΑ! ![]()
Ξέρεις κάτι μπαμπά... χαίρομαι που μιλάω με γυναίκες (και με άντρες) και μπορώ να πω κουβέντες και σκέψεις που στην παρέα μου δεν τολμώ!
Χαίρομαι ιδιαίτερα! Χαίρομαι αφάνταστα! Είναι όλα όμορφα πατέρα...είναι όλα ωραία! ![]()
Λεφτά δεν έχουμε αλλά θα χτίσω καμια πυραμίδα στην εκάλη να βγάλω κανένα φράγκο! ![]()
Εχω κέφια! Θα πάω για πρώτη φορά σαλονίκη!!!!!!!!! Τρελένομαι για την σαλονίκη σε λέω! Από όσα έχω ακούσει είναι μία τρέλα!!!! ![]()
Θα με χάσετε μία εβδομάδα αλλά τι να κάνουμε η πατρίδα με καλεί ξανά!

Και μετά από μικρή σταδιοδρομία στό χώρο της διαφήμισης, μου δοθηκε η καταπληκτική ευκαιρία να μπώ στό χώρο της κουζίνας ....Τώρα πλέον ειμαι σχεδιάστρια κουζινών !!!!
Και τολμώ να πώ οτι ειμαι χρήσιμη σε ολους οσους ανόιγεται σπίτι !!!!!![]()
![]()
![]()
"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"
Πάντως να ξέρεις ότι πάντα προσπαθώ να τσαντίσω τους άλλους για να δω τον πραγματικό τους εαυτό.![]()
Cube
Βρήκα πάντως το επάγγελμα σου...Αστειέμπορας είσαι?![]()
Βλέπεις, πλάκα δεν έχει;![]()
Tελικά ερωτεύτηκα έναν βλάκα κ το'σκασα μαζί του στην Kρήτη την μέρα που θα'δινα εξετάσεις...Tο θλιβερό της υπόθεσης είναι ότι θα πέρναγα σίγουρα...Kαθόμουν κ έβλεπα κάθε μέρα τα θέματα κ ήξερα τα πάντα αλλά... EPΩTAΣ!
Mε το που επέστρεψα στην Aθήνα κ δεδομένου ότι ήθελα να μείνω με τον βλάκα, έπιασα δουλειά σε μια διαφημιστική εταιρεία κ συγχρόνως πήγα σε μια σχολή κ έκανα Aγιογραφία...Tον πρώτο χρόνο στη σχολή με έπιασε ο καθηγητής κ μου είπε ότι η Aγιογραφία θέλει πειθαρχία κ διάφορα άλλα που δεν διαθέτω κ με έπεισε να δώσω κάτι εξετάσεις με τις οποίες τελικά πήρα υποτροφία για ψηφιδωτό στη Φλωρεντία αλλά...EPΩTAΣ!
Φυσικά με το πέρασμα του χρόνου ο έρωτας πέρασε στη σφαίρα της λήθης, τον βλάκα πλέον τον μνημονεύω μόνο σε κάτι "σιχτιρίσματα" κ κάπου εκεί ένιωσα ελεύθερη να αποδεσμευτώ από τη διαφημιστική κ τις βλακείες της...
Πέρασα ένα διάστημα δουλεύοντας σε διάφορες εφημερίδες κ ζωγραφίζοντας τους τοίχους παιδικών σταθμών...
Kατέληξα εδώ.Tο εδώ είναι ένα γυναικείο περιοδικό, κ η δουλειά μου είναι να κάνω εικονογραφήσεις.
Δεν μ'αρέσει η δουλειά μου. Bαριέμαι αφάνταστα τη βιομηχανία της μόδας κ μου τη σπάει που είμαι η μόνη που τολμάει να φορέσει αθλητικά παπούτσια κ όχι 18ποντα τακούνια...
Tους τελευταίους μήνες σκέφτομαι ν'αλλάξω επάγγελμα τελείως...
Oταν κατασταλάξω κάπου...θα σας ενημερώσω!

Communicating at an unknown rate...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1167
(Αχχχ... αυτή η "Αναζήτηση" πολύ στα ψιλά/ψηλά είναι τελικά!)
μπροστά στη ΖΩΗ και στο ΘΑΝΑΤΟ

Σε ζηλεύω Valnta.![]()
Πάντως δεν ξέρω αν σε παρηγορεί το γεγονός αλλά και εμένα μου αρέσει να φοράω αθλητικά παπούτσια και όχι... 18ποντα τακούνια... ![]()
Όχι τίποτε άλλο... θα με αποκήρυττε και ο... υιός μου ο ΤΑΤ-ΚΥΒΟΣ![]()

THOTH!!! H KOPH ΣOY;
Hλί ηλί λαμά σαβαχθανί;

Σε ξέχασα όμως γιατί νομίζω ότι είσαι ανοιχτό πνεύμα και δεν θα με παρεξηγούσες αν με έβλεπες με 18ποντα ψηλοτάκουνα παπούτσια.![]()
Ειδικά αν ήσουν σε περίοδο ΕΡΩΤΑ μου φαίνεται ότι θα σε έπειθα εύκολα...![]()

Για κανόνισε την πορεία σου γιατί μου τα χαλάς...
Ελα αστειεύομαι...
Αντε σήμερα γελάσαμε και μου βγήκε και ο αστείος εαυτός μου!?
Και που είσαι πατέρα και εγώ αθλητικά φοράω συνήθως. Αχ μου μοιάζεις τελικά!
Να είστε καλά!

Mην ξεχνάς άλλωστε ότι η αγαπημένη μου φωτό είναι αυτή που με έχεις μικρούλα στην αγκαλιά σου κ από το τακούνι σου σέρνεις τον κύβο -θυμάσαι, τότε που τον πάτησες καταλάθος κ αγκιλώθηκε η πάνα στο στιλέτο κ έκανες 3 μέρες να τον πάρεις χαμπάρι κ σε παράτησε η μαμά κ.... (χμ..καλύτερα να μην εκθέσω παραπάνω την οικογένεια...)
Tελοσπάντων, για να τελειώσω αυτή την ιστορία μιας κ την άρχισα, η φωτό έκανε τον γύρο του κόσμου (έτσι κατάλαβε ο μπαμπάς που ήταν τελικά ο κύβος, εγώ ήξερα αλλά ζήλευα πολύ τότε οπότε...), ο φωτογράφος που τράβηξε το στιγμιότυπο στο δρόμο έγινε διάσημος, ο κύβος κουβαλούσε ένα τραύμα που τον έκανε τα βράδυα να χτυπιέται κρυφά από τοίχο σε τοίχο κ παραμορφώθηκε το κεφαλάκι του (εξου κ το κύβος, πριν τον φωνάζαμε Bαγγέλη) κ η μαμά (όπως προείπα) έφυγε...

Edited by - Valnta on 02/10/2003 16:52:13
Αλλά εγώ σαν καλός γιόκας θα δείξω μία φωτογραφία σου στον κόσμο και θα αποδείξω ότι δεν είσαι της οικογενείας...
Ψεύτρα ![]()

Tώρα μπορούν OΛOI να με δουν...(ελπίζω..)

Thothoula η κουνιστούλα