- ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Αγαπητοί φίλοι... ιδού η ευκαιρία για δράση και συμμετοχή
Παραθέτω κείμενο μηνυτήριας αναφοράς του Ιατρού Χεορούργου κυρίου Αντωνίου, που αφορά σε μήνυση κατά των βουλευτών του Κοινοβουλίου και του Δ.Ν.Τ. για εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος και σας καλώ να αναλογιστείτε αν είστε διατεθειμένοι να στηρίξετε και εσεις τον αγώνα του.
Από το διαδικτυακό τόπο http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/
http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2010/06/blog-post_9786.html
quote:
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
(ABM A10/1688/27-5-2010)
ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥΤου Δημητρίου ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρού, κατ. Χαλκίδος, τηλ. 22210-62743
ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ
Κε Εισαγγελέα
Σύμφωνα με το άρθρο 62 εδ.4 «(για την δίωξη) άδεια δεν απαιτείται (από την Βουλή) δια τα επ` αυτοφώρω κακουργήματα τω βουλευτών)
Επειδή τα αποτελέσματα της Εσχάτης Προδοσίας επέρχονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, αρμόδια για την παρούσα μήνυσή μου είναι και η Εισαγγελία Χαλκίδος (ΠΚ 16) στο οποίο κατοικώ μονίμως.
H Εθνική Κυριαρχία στην Δημοκρατική Πολιτεία συνίσταται από τα εξής ουσιαστικά (συστατικά): α) Την Ελεύθερη άσκηση του δικαιώματος του Ατόμου να προστατεύει δια νόμου τα Ατομικά του Δικαιώματα από τον Δημόσιο έλεγχο και εξουσία της πολιτείας, β) Τον, δια των νόμων που το άτομο ως πολίτης ψηφίζει, Ελεύθερο καθορισμό και απεριόριστη άσκηση των Πολιτικών του δικαιωμάτων ως Πολίτου μιας Συντεταγμένης Πολιτείας.
......
Κατόπιν των παραπάνω
ΖΗΤΩ
Την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. Παραθέτω τους βουλευτές των δύο κομμάτων Πασόκ και Λαός, που υπερψήφισαν τον νόμο αυτό (από τον παρακάτω κατάλογο έχουν απαλειφθεί οι βουλευτές που δεν το ψήφισαν).
Κοινοβουλευτικές Ομάδες:
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
ΑΓΑΤΣΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΗΔΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΑΛΕΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ)
ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)
ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ (ΤΟΝΙΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΜΑΡΙΑ (ΜΙΛΕΝΑ)
ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΗ
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΡΝΑΟΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΣΠΡΑΔΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ)
ΒΑΛΥΡΑΚΗΣ ΙΩΣΗΦ
ΒΑΡΒΑΡΙΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΒΑΡΔΙΚΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΛΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΟΥΓΙΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΒΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΒΡΕΤΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΙΝΟΣ)
ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΕΡΑΝΙΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΑΚΑ ΣΟΦΙΑ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΓΙΟΥΜΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΝΤΖΕΛΑ)
ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΔΑΜΙΑΝΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)
ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΜΙΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΕΞΑΡΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΠΕΤΡΟΣ
ΖΗΣΗ ΡΟΔΟΥΛΑ
ΖΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΜΗ)
ΖΩΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΑΡΙΑ
ΚΑΪΛΗ ΕΥΔΟΞΙΑ-ΕΥΑ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΗΛΙΑΣ
ΚΑΡΤΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΡΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΚΑΤΣΕΛΗ ΛΟΥΚΙΑ - ΤΑΡΣΙΤΣΑ (ΛΟΥΚΑ)
ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ
ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΟΥΛΑ (ΧΑΡΑ)
ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ
ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
ΛΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΙΝΤΖΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΓΚΟΥΦΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΝΤΑΤΖΗ ΤΣΕΤΙΝ
ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΑΝΟΣ
ΜΕΡΕΝΤΙΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ)
ΜΙΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
ΜΙΧΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΟΣΙΑΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΕΝΤΕΝΙΩΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΠΟΛΑΡΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΟΣ)
ΝΑΣΙΩΚΑΣ ΕΚΤΩΡΑΣ
ΝΙΚΗΤΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΝΤΑΛΑΡΑ ΑΝΝΑ
ΝΤΟΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΕΛΙΖΑ (ΜΑΡΙΛΙΖΑ)
ΞΥΝΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΟΘΩΝΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΝΑΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΠΑΡΑΣΥΡΗΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
ΠΕΡΛΕΠΕ-ΣΗΦΟΥΝΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΡΕΝΤΑΡΗ-ΤΕΝΤΕ ΟΛΓΑ
ΡΕΠΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΡΗΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΡΟΒΛΙΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΚΡΑΦΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΑΣΙΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ
ΤΖΕΛΕΠΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΙΜΟΣΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΤΟΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΤΟΛΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΕΛΕΝΗ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΣΟΚΛΗ ΜΑΡΙΑ-ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΜΑΓΙΑ)
ΤΣΟΝΟΓΛΟΥ-ΒΥΛΛΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΤΣΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΤΣΟΥΡΗ ΕΛΠΙΔΑ
ΤΣΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΧΑΪΔΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΧΑΝΤΑΒΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΕΡΝΕΣΤΟΣ
ΧΑΤΖΗ ΟΣΜΑΝ ΑΧΜΕΤ
ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)
ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΧΥΤΗΡΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
ΛΑ.Ο.Σ.
ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΒΑΪΤΣΗΣ
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ (ΜΑΚΗΣ)
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΔΩΝΙΣ
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΡΑΝΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
ΠΛΕΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ
Επίσης την ποινική δίωξη των μελών το ΔΣ του ΔΝΤ, με έδρα την Νέα Υόρκη, για συνέργεια στην εσχάτη προδοσία των ελλήνων βουλευτών, λόγω παράβασης των παραπάνω άρθρων του Συντάγματος, αλλά και για διάπραξη αυτουσίως του εγκλήματος της εσχάτης προδοσία των μελών του ΔΝ αυτού, κατά της χώρας μας, κατά το άρθρο 134 παρ. 1-Α, παρ.2β, σε συνδυασμό με το άρθρο 134α, εδ. γ,,δ,,ε,στ,η.
ΕΠΙΣΗΣ ΖΗΤΩ
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να επιβλέψουν την νομιμότητα της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί για την δίωξη των μηνυομένων, ώστε αυτή να γίνει με την διαδικασία του αυτοφώρου και χωρίς άδεια της Βουλής, σύμφωνα μα το άρθρο 62 εδ. 4. Διότι σε αντίθετη περίπτωση –εκτός της αντισυνταγματικότητας της διαδικασίας- κατά την ψήφιση της παραπομπής ή όχι των μηνυομένων βουλευτών στην δικαιοσύνη από την Ελληνική Βουλή, επειδή μηνύονται υπέρ του ημίσεως των βουλευτών, συντρέχει η περίπτωση – για να επιτευχθεί η νόμιμη πλειοψηφία των 151 βουλευτών- να ψηφίσουν οι ίδιοι οι βουλευτές ταυτόχρονα και ως δικαστές και ως κατηγορούμενοι! (ως ελεγκτές και ελεγχόμενοι)
Ζητώ επίσης από τους παραπάνω κρατικούς αξιωματούχους να ενεργήσουν σύμφωνα με το άρθρο 120 του Συντάγματος, ανάλογα με την νόμιμη δύναμη που έχουν, όπως κάνω κι εγώ.
Τέλος ΖΗΤΩ
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ια τους παραπάνω λόγους να διαλύση την Βουλή, κατά το άρθρο 41 του Συντάγματος
Μάρτυρες προτείνω:
1) Χρήστος Γιανναράς, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Αθήναι
2) Στέλιος Ράμφος, Συγγραφέας, Αθήνα
3) Σαράντος Καργάκος, Συγγραφέας, Αθήνα
4) Γ. Ρωμανιάς, Ινστιτούτου ΓΣΕΕ, Αθήνα
5) Ηλίας Ηλιόπουλος, Γεν. Γραμ. ΑΔΕΔΥ, Αθήνα
6) Φώτης Κουβέλης, βουλευτής ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αθήνα
7) Αλέκα Παπαρήγα, Βουλευτής, Γεν. Γραμ. ΚΚΕ, Αθήνα
8) Αλέξανδρος Τσίπρας, Βουλευτής, Πρόεδρος ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, Αθήναι
9) Γεώργιος Πιπερόπουλος, Καθηγητής Επικοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Θεσσαλονίκη
10) Γεώργιος Δελαστίκ, Δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδος «ΠΡΙΝ», Αθήναι
Χαλκίδα 27-05-2010
Ο μηνυτής
Στη συνέχεια σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα
http://www.gopetition.com/online/35993.html,
στην οποία αναφέρεται συγκεκριμένη ενέργεια στηριξης την εν λόγω πρωτοβουλίας (και δεν εννοώ την υπογραφή στο petition φυσικά).
quote:
ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΜΗΝΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ & ΤΟΥ Δ.Ν.Τ!
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ".
ΑΞΙΑ: 10 ΕΥΡΩ.
ΓΡΑΨΤΕ:
" Εγώ ο/η...κάτοικος ...οδός..,
δηλώνω παράσταση πολιτικής αγωγής, στην υπ'αριθμόν:
ΑΒΜ: Α10/1688/27-5-10 μήνυση που κατέθεσε στη Χαλκίδα ο Δημήτριος Αντωνίου, κατά των βουλευτών του Ελληνικού κοινοβουλίου για εσχάτη προδοσία.ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΑΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Ακόμα και αν διαφωνείτε με κάποιο/α από τα λεγόμενά του, είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξουμε τη δύναμη της λαϊκής θέλησης.
Παρακαλώ όπως το γνωστοποιήσετε σε όλο τον κύκλο σας. Ευχαριστώ θερμά.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Edited by - kostakis on 04/07/2010 22:19:07
Ας τα λουστεί ο ελληνικός λαός μπας και βάλει μυαλό,,,,,
quote:
Δεν ξέρω φίλε μου, τους ψήφισε το 40κάτι τοις εκατό του εκλογικού σώματος, κάποιο ποσοστό προτίμησε να πάει για μπάνια...Ας τα λουστεί ο ελληνικός λαός μπας και βάλει μυαλό,,,,,
συμφωνώ χρονιά τώρα φώναζα ότι ο κάθε ένας ψήφιζε με γνώμονα την τσέπη του τώρα ήρθε ώρα να πληρώσουν,το 97% του ελληνικού λάου αξίζει να πάθει αυτά και χειρότερα
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
quote:
Ας τα λουστεί ο ελληνικός λαός μπας και βάλει μυαλό
quote:
τώρα ήρθε ώρα να πληρώσουν,το 97% του ελληνικού λάου αξίζει να πάθει αυτά και χειρότερα
Διακρίνω ηττοπάθεια. Αν αισθάνεσθε ότι ανήκετε στο 3% (κατά άθεον) που δεν του αξίζει τέτοια τύχη, γιατί να μη συμμετάσχετε;
Η μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί (και επιδέχεται αναθεωρήσεων ακι προσθηκών από το μηνυτή) εδώ και ένα μήνα. Εγώ τη βρήκα τυχαία, κανείς άλλος δεν την είχε στα υπόψη του;
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Καλησπέρα σε όλους
quote:
Ας τα λουστεί ο ελληνικός λαός μπας και βάλει μυαλό
quote:
τώρα ήρθε ώρα να πληρώσουν,το 97% του ελληνικού λάου αξίζει να πάθει αυτά και χειρότεραΔιακρίνω ηττοπάθεια. Αν αισθάνεσθε ότι ανήκετε στο 3% (κατά άθεον) που δεν του αξίζει τέτοια τύχη, γιατί να μη συμμετάσχετε;
Η μηνυτήρια αναφορά έχει κατατεθεί (και επιδέχεται αναθεωρήσεων ακι προσθηκών από το μηνυτή) εδώ και ένα μήνα. Εγώ τη βρήκα τυχαία, κανείς άλλος δεν την είχε στα υπόψη του;Φιλικά
ΚωστάκηςΕν οίδα ότι ουδέν είδα!
36 χρόνια ο λαός έδειξε ότι είναι ένα ζώο άβουλο και δεν πρόκειται να σηκώσει κεφάλι,επί 36 χρόνια ψήφιζε λαμόγια και χαιρόταν γι αυτό,
ας καούν τα πάντα
άσε που η κίνηση μου κάνει για πολύ μεροληπτική
«Σε εκείνα τα μέρη του κόσμου όπου η μάθηση και η επιστήμη έχουν επικρατήσει, τα θαύματα έχουν παύσει· αλλά στα μέρη όπου επικρατεί βαρβαρότητα και αμάθεια, τα θαύματα είναι
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Αγαπητέ άθεε
quote:
άσε που η κίνηση μου κάνει για πολύ μεροληπτική
Αυτό θα ήθελα να μου το εξηγήσεις, αν θες.
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Διακρίνω μια ευκαιρία να πεσουν επιτέλους οι μάσκες και να ξεβρωμίσει ο πολιτικός μας τόπος. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω ακραίων καταστάσεων σαν αυτή που βιώνουμε τώρα.
Θα υπάρξει τίμημα σίγουρα, αλλά χαλάλι προκειμένου να φύγει ο καρκίνος από τον τόπο μας....
quote:
Χαιρετώ και πάλιΑγαπητέ άθεε
quote:
άσε που η κίνηση μου κάνει για πολύ μεροληπτικήΑυτό θα ήθελα να μου το εξηγήσεις, αν θες.
Φιλικά
ΚωστάκηςΕν οίδα ότι ουδέν είδα!
που ήταν ο ντόκτορ τόσα χρόνια;
μέχρι τώρα δεν πήδαγαν και πρόδιδαν την ελλάδα οι βουλευτές όλων των κομμάτων;
τι μεσολάβησε τώρα και ξαφνικά έγινε πατριώτης ο ντόκτορ,μήπως του κόβουν κανένα επίδομα;
τόσα χρόνια δεν έβλεπε την σαπίλα στον κλάδο του γιατί δεν έκανε καμία κίνηση να τον καθαρίσει;
ρε στάχτη και μπούλμπερη όλα και θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Αγαπητέ KERRY KING
quote:
Διακρίνω μια ευκαιρία να πεσουν επιτέλους οι μάσκες και να ξεβρωμίσει ο πολιτικός μας τόπος.
Συμφωνώ απολύτως, ευκαιρία λοιπόν να τους "τρέξουμε".
quote:
Θα υπάρξει τίμημα σίγουρα
Ποιο θα είναι όμως το τίμημα;
quote:
Να μιλάει η Παπαρήγα και ο Τσίπρας για εσχάτη προδοσία, δεν σου ακούγεται κάπως
Δεν το βλέπω τόσο στενά το θέμα. Εμένα με ενδιαφέρει να νιώσουν αυτοί που υπέγραψαν (πιστεύω πολλοί χωρίς να την έχουν καταλάβει, αν όχι χωρίς να την έχουν ΚΑΝ διαβάσει) ότι είναι ένοχοι στη συνείδησή μας, χωρίς αυτό να αθωώνει το υπόλοιπο πολιτικό σύστημα. Αυτό όμως είναι το αποκορύφωμα για όποιον καταλαβαίνει τις συνέπειες.
Αγαπητέ άθεε
quote:
που ήταν ο ντόκτορ τόσα χρόνια;
μέχρι τώρα δεν πήδαγαν και πρόδιδαν την ελλάδα οι βουλευτές όλων των κομμάτων;
τι μεσολάβησε τώρα και ξαφνικά έγινε πατριώτης ο ντόκτορ,μήπως του κόβουν κανένα επίδομα;
τόσα χρόνια δεν έβλεπε την σαπίλα στον κλάδο του γιατί δεν έκανε καμία κίνηση να τον καθαρίσει;
Δε γνωρίζω αν έχει κάνει την οποιαδήποτε κίνηση στο παρελθόν. Δε με ενδιαφέρει αν είναι δεξιός, αριστερός ή ακομματίκ. Δε με ενδιαφέρει αν άργησε να το καταλάβει ή αν του κόβουν επίδομα ή του βάζουν Φ.Π.Α. και φωνασκεί. Με ενδιαφέρει η ουσία της μήνυσης, γιατί κι εγώ έψαχνα κάτι αντίστοιχο να κινήσω. Και, πίστεψέ με, τόσα χρόνια ήμουν εδώ και πολεμούσα από κάθε πόστο, ήξερα τι κάνουν οι βουλευτές και το κατέκρινα και το αντιπαρερχόμουν, δε μου κόψανε σχεδόν κανένα επίδομα, γιατί δεν έπαιρνα και πολλά (μόνο τα "δώρα" κατ' ουσίαν) και βλέπω τη σαπίλα παντού και όχι, όπως επανειλλημένα ΛΑΘΕΜΕΝΑ κατ' εμέ τη βλέπεις εσύ, μόνο στο δημόσιο. Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να συζητήσω μαζί σου αυτή σου τη θέση.
quote:
ρε στάχτη και μπούλμπερη όλα και θα αναγεννηθούμε από τις στάχτες
Σαν επιλογή είναι σεβαστή, έλπιζε μόνο να μη βρεθούμε (κι εσύ κι εγώ και ο καθένας, μην το πάρεις επί προσωπικού) μεταξύ των "καμμένων" χλωρών που θα μαζέψει το φορτηγό του Δήμου κατά την "αναγέννηση".
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
Edited by - kostakis on 04/07/2010 23:49:25
quote:
Δε γνωρίζω αν έχει κάνει την οποιαδήποτε κίνηση στο παρελθόν. Δε με ενδιαφέρει αν είναι δεξιός, αριστερός ή ακομματίκ. Δε με ενδιαφέρει αν άργησε να το καταλάβει ή αν του κόβουν επίδομα ή του βάζουν Φ.Π.Α. και φωνασκεί. Με ενδιαφέρει η ουσία της μήνυσης, γιατί κι εγώ έψαχνα κάτι αντίστοιχο να κινήσω. Και, πίστεψέ με, τόσα χρόνια ήμουν εδώ και πολεμούσα από κάθε πόστο, ήξερα τι κάνουν οι βουλευτές και το κατέκρινα και το αντιπαρερχόμουν, δε μου κόψανε σχεδόν κανένα επίδομα, γιατί δεν έπαιρνα και πολλά (μόνο τα "δώρα" κατ' ουσίαν) και βλέπω τη σαπίλα παντού και όχι, όπως επανειλλημένα ΛΑΘΕΜΕΝΑ κατ' εμέ τη βλέπεις εσύ, μόνο στο δημόσιο. Απλά δεν έχω βρει το χρόνο να συζητήσω μαζί σου αυτή σου τη θέση.
ποιος σου είπε ότι βλέπω μόνο την σαπίλα του δημοσίου;
όποτε θες εδώ είμαι να τα πούμε
quote:
Σαν επιλογή είναι σεβαστή, έλπιζε μόνο να μη βρεθούμε (κι εσύ κι εγώ και ο καθένας, μην το πάρεις επί προσωπικού) μεταξύ των "καμμένων" χλωρών που θα μαζέψει το φορτηγό του Δήμου κατά την "αναγέννηση".
μικρό το τίμημα αν είναι να φτιαχτεί η χώρα
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Αγαπητέ άθεε, παραθέτω δημοσίευσή σου σε άλλο θέμα
quote:
... ξήλωμα των δημοσίων υπαλλήλων που δεν είναι στην θέση τους μετά από αιφνιδιαστικούς ελέγχους εννοείται χωρίς αποζημίωση
κατάργηση του επιδόματος στους πρώην βουλευτές που δεν εκλέχτηκαν στις τελευταίες εκλογές
σύσταση μιας επιτροπής για τον έλεγχο και τις παραγγελίες των αναλώσιμων στα νοσοκομεία αλλά και σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες
αναδιοργάνωση των ζημιογόνων δεκο άμεσα
και ξεσκαρτάρισμα του δημοσίου από τα ρεμάλια που το μόνο που κάνουν είναι να βλέπουν αν μπήκαν στον λογαριασμό τους τα λεφτά του μισθούαυτά όσο αφορά το δημόσιο τώρα για τον ιδιωτικό
δάνεια με χαμηλό επιτόκιο σε άτομα που θα δημιουργήσουν εξαγωγικές εργασίες και σε γεωργικά,κτηνοτροφικά προϊόντα αλλά και σιγά σιγά σε βιοτεχνικά-βιομηχανικά προϊόντα με την προϋπόθεση τρελού τσεκουρώματος αν διαπιστωθεί η παραμικρή ρεμούλα
Στα μέτρα που προτείνεις για το δημόσιο είμαι μαζί σου, αν και θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ τόσο το ξεσκαρτάρισμα που προτείνεις, τουλάχιστον στο χρονικό πλαίσιο που θέτεις, όσο και παράλογη τη σύσταση μίας μόνο επιτροπής για τις προμήθειες όλων των φορέων. Σαφώς μπορεί να γίνει τρομερή εξοικονόμηση στο δημόσιο, οι προτάσεις σου είναι απλά μία γεύση. Πάμε όμως και στα του ιδιωτικού...
Προτείνω το λοιπόν :
1) Έλεγχος και αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος σε οποιονδήποτε βρεθεί να (εισ)φοροδιαφεύγει, να χαρτζηλικώνει ελεγκτές ή να προσπαθεί να σβήσει πρόστιμα.
2) Αφαίρεση δικαιώματος συμμετοχής σε διαγωνισμούς σε όσους υπερτιμολόγησαν αδικαιολόγητα κατά το παρελθόν, διαπράττοντας το οικονομικό αδίκημα του διαφορισμού τιμών μεταξύ Ελλάδας και ξένων κρατών.
3) Ποινική δίωξη, κατ' αντιστοιχία με τη βαρύτητα, όλων των επαγγελματιών, εργολάβων, προμηθευτών, αλλά και απλών πολιτών, οι οποίοι κάνουν οποιασδήποτε μορφής ψευδή δήλωση στις συναλλαγές τους με το δημόσιο.
4) Απαλλοτρίωση κάθε μορφής εναπομείναντος περιουσιακού στοιχείου ιδιωτικής επιχείρησης, η οποία επιχορηγήθηκε ή επιδοτήθηκε στο παρελθόν και στη συνέχεια μετέφερε τη βάση των δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδος.
5) Απαλλοτρίωση της κάθε μορφής υπεραξίας (υπερκλοπής) έχει διαπράξει το τραπεζικό σύστημα σε βάρος κάθε μορφής αντισυμβαλλομένων του με τη χρήση παράνομων πανωτοκίων, αδικαιολόγητα υψηλού ecart, παραπλανητικών διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειώβν, πολλάκις άγνωστων στους τελικούς πελάτες (βλέπε κάρτες που δε γνωρίζουμε ότι ενεργοποιήθηκαν κλπ.)
Να συνεχίσω; έχω κι άλλα για όποιον χρειαστεί.
Δε φταίει ούτε το Δημόσιο, ούτε ο ιδιωτικός τομέας για το χάλι μας. Φταίει η εφαρμογή ενός (στρεβλού κατ' εμέ) οικονομικού συστήματος στην κασίδα ενός λαού που δεν έχει την κουλτούρα να το εφαρμόσει ούτως ή άλλως... και μεταξύ μας, καλύτερα να μην είχε χρειαστεί κάτι τέτοιο.
quote:
Οι νοήμονες (στους οποίους σε συμπεριλαμβάνω και ας διαφωνούμε σε μερικά) φροντίζουν να αποτελούν "μεγάλο τίμημα" ως απώλειες και εν καιρώ μάχης και στη μετέπειτα ειρήνη. Μακάρι να μη χρειαστεί τέτοια θυσία σε αυτόν τον "πόλεμο".
Φιλικά
Κωστάκης
Εν οίδα ότι ουδέν είδα!
quote:
Στα μέτρα που προτείνεις για το δημόσιο είμαι μαζί σου, αν και θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟΝ τόσο το ξεσκαρτάρισμα που προτείνεις, τουλάχιστον στο χρονικό πλαίσιο που θέτεις, όσο και παράλογη τη σύσταση μίας μόνο επιτροπής για τις προμήθειες όλων των φορέων.
παράλογη η σύσταση μια μόνο επιτροπής γιατί;
το ξεσκαρτάρισμα αν γίνουν σωστοί έλεγχοι θα τελειώσει σε 4 μήνες
quote:
1) Έλεγχος και αφαίρεση άδειας άσκησης επαγγέλματος σε οποιονδήποτε βρεθεί να (εισ)φοροδιαφεύγει, να χαρτζηλικώνει ελεγκτές ή να προσπαθεί να σβήσει πρόστιμα.
εγώ θα προσθετά και δήμευση της περιουσίας μετά από έλεγχο και διαπίστωση περιουσιακών στοιχείων που δεν δικαιολογούνται από το πόθεν έσχες
αλλά αν δεν καθαρίσει το δημόσιο και δεν φύγουν οι σκάρτοι ελεγκτές ποιος θα κάνει τους ελέγχους;
quote:
2) Αφαίρεση δικαιώματος συμμετοχής σε διαγωνισμούς σε όσους υπερτιμολόγησαν αδικαιολόγητα κατά το παρελθόν, διαπράττοντας το οικονομικό αδίκημα του διαφορισμού τιμών μεταξύ Ελλάδας και ξένων κρατών.
και επιστροφή των υπερκερδών στα δημοσία ταμεία και τσεκούρωμα σε όσους από το δημόσιο συμμετείχαν σε αυτό το φαγοπότι
quote:
3) Ποινική δίωξη, κατ' αντιστοιχία με τη βαρύτητα, όλων των επαγγελματιών, εργολάβων, προμηθευτών, αλλά και απλών πολιτών, οι οποίοι κάνουν οποιασδήποτε μορφής ψευδή δήλωση στις συναλλαγές τους με το δημόσιο.
σωστός
quote:
4) Απαλλοτρίωση κάθε μορφής εναπομείναντος περιουσιακού στοιχείου ιδιωτικής επιχείρησης, η οποία επιχορηγήθηκε ή επιδοτήθηκε στο παρελθόν και στη συνέχεια μετέφερε τη βάση των δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδος.
και διεκδίκηση παο τους μετόχους της κάλυψης του υπολοίπου της επιχορήγησης σε περίπτωση που δεν καλύπτετε από τις κατασχέσεις
quote:
5) Απαλλοτρίωση της κάθε μορφής υπεραξίας (υπερκλοπής) έχει διαπράξει το τραπεζικό σύστημα σε βάρος κάθε μορφής αντισυμβαλλομένων του με τη χρήση παράνομων πανωτοκίων, αδικαιολόγητα υψηλού ecart, παραπλανητικών διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειώβν, πολλάκις άγνωστων στους τελικούς πελάτες (βλέπε κάρτες που δε γνωρίζουμε ότι ενεργοποιήθηκαν κλπ.)
σωστός και επιστροφή των κλεμμένων από αυτές τις πράξεις στους δικαιούχους
quote:
Να συνεχίσω; έχω κι άλλα για όποιον χρειαστεί.
δώσε πράμα
quote:
Δε φταίει ούτε το Δημόσιο, ούτε ο ιδιωτικός τομέας για το χάλι μας. Φταίει η εφαρμογή ενός (στρεβλού κατ' εμέ) οικονομικού συστήματος στην κασίδα ενός λαού που δεν έχει την κουλτούρα να το εφαρμόσει ούτως ή άλλως... και μεταξύ μας, καλύτερα να μην είχε χρειαστεί κάτι τέτοιο.
το οικονομικό σύστημα δεν έχει τίποτα, το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι βλέπουν την τσέπη τους και το σήμερα και όχι το γενικό σύνολο και το αύριο
και μέχρι να αλλάξει αυτό δεν βλέπω προκοπή
quote:
Οι νοήμονες (στους οποίους σε συμπεριλαμβάνω και ας διαφωνούμε σε μερικά) φροντίζουν να αποτελούν "μεγάλο τίμημα" ως απώλειες και εν καιρώ μάχης και στη μετέπειτα ειρήνη. Μακάρι να μη χρειαστεί τέτοια θυσία σε αυτόν τον "πόλεμο".
μπα σίγουρα υπάρχουν ποιο νοήμονες από εμένα πιθανόν να είμαι και ο ποιο χαζός του χωριού αρκεί να εφαρμόσουν το να κοιτούν το σύνολο και το αύριο αντί για την τσέπη τους και το σήμερα και όλα θα γίνουν τέλεια
ακόμα της μόδας.»
—Ethan Allen
Edited by - αθεος on 05/07/2010 01:15:01
quote:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Σωστος ο αθεος....υπερανω ολων η πατρις....
Από τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας", έως τον κλητήρα.
500€ σύνταξη εγώ; 500€ και το ρεμάλι και όλη η κλίκα που τους στηρίζει καταχωνιάζοντας δικογραφίες για παραγραφή.
Στο ΙΔΙΟ ταμείο όλοι.
Ακούγονται πολύ ριζοσπαστικά;
quote:
Να προτείνω κι εγώ κάτι: Να ισχύσουν ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα μέτρα.
Από τον Πρόεδρο της "Δημοκρατίας", έως τον κλητήρα.
500€ σύνταξη εγώ; 500€ και το ρεμάλι και όλη η κλίκα που τους στηρίζει καταχωνιάζοντας δικογραφίες για παραγραφή.
Στο ΙΔΙΟ ταμείο όλοι.Ακούγονται πολύ ριζοσπαστικά;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι με την μήνυση kostakis.
Διότι, θα σου πεί ο χρυσοπληρωμένος κι ανεξέλεγκτος δημόσιος υπάλληλος τού οποίου τα δικαιώματα στην ευημερία δεν θίγονται, δεν υπάρχει νόμος που να τιμωρεί τους παραβάτες του Συντάγματος.
Γι' αυτό χρυσοπληρώνεται!
Το Σύνταγμα δεν γράφει ότι όποιος το παραβιάσει θα τιμωρηθεί, αλλά γράφει ότι η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.
Γι' αυτό κσεσκίζουν τα περισσότερα άρθρα του.
Και ποιός θα τούς ελέγξει;
Από που ν' αρχίσεις και πού να τελειώσεις...
Φαντάζεστε την τύχη αυτής της μηνυσης.
Edited by - Αίολος on 11/07/2010 10:50:28
Ειπωμένο επισήμως στο γυαλί πριν μερικά χρόνια.
Ειναι τυχαίο;