ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

PREDATOR60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
28/01/2008, 10:27:21
Του... έβγαλε το λάδι
Ο Ολυμπιακός 1-0 τον Αρη με «θολό» πέναλτι, ενθουσιασμός για Μπελούτσι

Αθήνα
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε... σκούρα απέναντι στον Αρη, του οποίου τελικά επικράτησε δύσκολα με 1-0 στο «Καραϊσκάκη» χάρη σε γκολ - πέναλτι του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο 79' και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Παράλληλα, η ομάδα του Πειραιά σημείωσε τη χιλιοστή (1.000) νίκη του στην Α' Εθνική Κατηγορία. Ντεμπούτο για τον Φερνάντο Μπελούτσι, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο στο 61' και έδωσε ώθηση στους «ερυθρόλευκους».

Σκληρό καρύδι αποδείχθηκε η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος επέστρεψε στο γήπεδο στο οποίο πριν από περίπου 2,5 χρόνια είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση του νταμπλ.

Παιχνίδι τακτικής έγινε στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό το λόγο έλλειψε το θέαμα. Ο Αρης μπήκε δυνατά και θέλησε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, χωρίς πάντως να τα καταφέρει. Οι «κίτρινοι» προσπάθησαν, βγάζοντας αρκετούς παίκτες στην επίθεση, να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Νικοπολίδη, τη στιγμή που και ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ, αλλά με λάθος τρόπο. Τα επιθετικά του ατού ήταν καλά μαρκαρισμένα και έτσι δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά, ενώ δεν του βγήκε το παιχνίδι από τα πλάγια, όπου προσπάθησε να παίξει αρκετά συχνά.

Σε ένα φτωχό από θέαμα πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες διαμαρτυρήθηκαν από μια φορά στον διαιτητή του αγώνα, Ηλία Μαζαράκο. Πρώτα ο Αρης, στο 8', για φάουλ του Σέζαρ πάνω στον Κόκε που θα σήμαινε και αποβολή του Βραζιλιάνου αμυντικού και στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, στο 20', για πέναλτι σε χέρι του Γιάχιτς μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, ο Μαζαράκος δεν έκανε το... χατίρι σε καμία από τις δύο ομάδες.

Και αν για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τα πράγματα πήγαιναν σε μεγάλο βαθμό όπως τα είχε σχεδιάσει, από την άλλη πλευρά, ο Τάκης Λεμονής αναγκάστηκε από το 35 να αλλάξει τα πλάνα του. Στο 28' ο Λούα Λούα τραυματίστηκε και ζήτησε αλλαγή, κάτι που έγινε 7 λεπτά αργότερα, με την είσοδο του Νούνιες.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αρης μπήκε πιο προσεκτικά, με μεγαλύτερη βαρύτητα στην άμυνά του, ενώ ο Ολυμπιακός με στόχο να φτάσει σε ένα γρήγορο γκολ. Δημιούργησε δύο καλές στιγμές με τον Κοβάσεβιτς και τον Γκαλέτι, ωστόσο το γκολ δεν ερχόταν για τους Πειραιώτες και αυτό ανάγκασε τον Τάκη Λεμονή να ψάξει λύσεις στον Μπελούτσι, ο οποίος έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αργεντινός άσος μπήκε στο γήπεδο στο 61' αντί του Γκαλέτι με σκοπό να κάνει πιο δημιουργικό το παιχνίδι της ομάδας του και να δώσει ώθηση στους συμπαίκτες του, αλλά και στον κόσμο.

Ο Ολυμπιακός είχε ανοιχτεί για να φτάσει στο γκολ και είχε αφήσει χώρους πίσω, που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί ο Αρης. Οπως στο 70' όταν βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξε την μπάλα ο Τοροσίδης, πριν αυτή φτάσει στον Σανσόν και γίνει επικίνδυνος για την εστία του Νικοπολίδη. Όπως και στο 71' στην κεφαλιά του Ρονάλντο Γκιάρο, που έφυγε για λίγο άουτ.

Πλέον, το παιχνίδι είχε ανοίξει για τα καλά και έτσι όπως πήγαινε, έδειχνε ότι ήταν θέμα χρόνου να σημειωθεί ένα γκολ από κάποια ομάδα. Αυτή η ομάδα ήταν τελικά ο Ολυμπιακός. Στο 78' το κοντινό σουτ του Στολτίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.

Στη συνέχεια της φάσης ο Κοβάτσεβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έπεσε στο έδαφος προσπαθώντας να περάσει ανάμεσα σε Καράμπελα και Ρονάλντο και ο διαιτητής Μαζαράκος καταλόγισε (λανθασμένα) πέναλτι.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό, που ήταν αρκετό για να του δώσει τη νίκη.

Διαιτητής: Μαζαράκος (Αρτας)

Κίτρινες: Σιστόν, Γκαρσία, Νέτο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεμονής): Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου (56' Λεντέσμα), Ζούλιο Σέζαρ, Στολτίδης, Γκαλέτι (60' Μπελούτσι), Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς, Αντζας, Πάντος, Λούα Λούα (35' Νούνιες), Τοροσίδης.

ΑΡΗΣ (Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο (82' Χαβίτο), Μάρκο Αουρέλιο (89' Κυριάκος), Α. Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Γιάχιτς, Σανσόν, Σιστόν (53' Καράμπελας), Κόκε.

Ικανοποιημένος ο Μπελούτσι
Η σιγουριά του Λεμονή και η απογοήτευση του Μπάγεβιτς-Δύο εβδομάδες εκτός ο Λούα Λούα

Αθήνα
Στη βοήθεια που έδωσαν οι Φερνάντο Μπελούτσι και Κριστιάν Λεντέσμα με την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο στάθηκε ο Τάκης Λεμονής, που δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο. Λιγομίλητος ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ικανοποιημένος από το επίσημο ντεμπούτο του εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι. Δύο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράση ο Λούα Λούα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία, στην οποία υπεβλήθη μετά τον αγώνα, έχει υποστεί διάστρεμα στη δεξιά ποδοκνημική και οστική θλάση.

Ο Τάκης Λεμονής είπε αρχικά για το παιχνίδι:

«Κρατάω περισσότερο το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν νευρικοί και πηγαίναμε σε βιαστικές επιθέσεις. Στο ένας εναντίον ενός δεν μπορούσαμε να τα καταφέρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ήρεμα, κυκλοφορήσαμε την μπάλα, ενώ είχαμε διαφορετική ποιότητα με την είσοδο των Μπελούτσι και Λεντέσμα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Φερνάντο Μπελούτσι:

«Είχα πει ότι θα χρησιμοποιηθεί. Αυτά που μας δείχνει στις προπονήσεις είναι ενθαρρυντικά. Θα μας δώσει ποιότητα στο επιθετικό μας παιχνίδι και ταχύτητα. Δουλεύει πολύ σκληρά για να είναι σε αυτό το επίπεδο».

Αρνήθηκε ότι η ομάδα του είναι κουρασμένη:

«Υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος. Στα 14 λεπτά μετά το γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλο γκολ, αν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί. Μετά το πρώτο 10λεπτο ήμουν σίγουρος ότι θα σκοράρουμε».

Για τον τραυματισμό του Λομάνα Λούα Λούα υποστήριξε:

«Θα πάει στο νοσοκομείο με τον γιατρό για να γίνει έλεγχος».

Όσον αφορά στον Λεονάρντο, μετά την απώλεια του Νίκου Σπυρόπουλου, είπε: «Ήμασταν προετοιμασμένοι για έναν από τους δύο ποδοσφαιριστές. Τον βλέπαμε από το καλοκαίρι. Θα αποδειχθεί πολύ καλή μεταγραφή».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή, υποστήριξε:

«Αν πω όχι και γίνει; Θα δούμε. Έχουμε κοιτάξει και κάποιες περιπτώσεις για το καλοκαίρι. Είμαστε αρκετά καλά τώρα. Επιστρέφει σιγά σιγά και ο Λεντέσμα».

Από την πλευρά του, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν είχε πολλά να πει για το παιχνίδι:

«Ήταν ένα ανοιχτό ματς, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός είχε φάσεις, περισσότερο με κεφαλιές, ενώ και εμείς είχαμε φάσεις, αλλά δεν είχαμε σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε περισσότερο χώρο στον Ολυμπιακό. Είχαμε και σε αυτό το διάστημα ευκαιρίες, το ίδιο και ο Ολυμπιακός. Αν βάζαμε γκολ στη φάση που είχαμε με τον Σανσόν, τότε θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Το παιχνίδι ήταν μέτριο. Και οι δύο ομάδες μπορούν να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ο MVP της αναμέτρησης, Ιεροκλής Στολτίδης, είπε για το παιχνίδι:

«Το παιχνίδι κρίθηκε στο γκολ. Οι τρεις βαθμοί είναι αυτοί που μετράνε. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες». Αναφερόμενος στον Μπελούτσι, τόνισε: «Εχει πολλά προσόντα. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί και να μάθει τους παίκτες. Θα δώσει πολλές λύσεις. Χρειάζεται βοήθεια». Και κατέληξε: «Αυτό που έκανα και πριν την ανανέωση του συμβολαίου μου, αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Το καλύτερο δυνατό».

Ο Φερνάντο Μπελούτσι είπε:

«Ένιωσα πολύ καλά. Το σημαντικό είναι η νίκη. Επαιξα καλά, αλλά μπορώ να βελτιωθώ. Δουλειά του προπονητή είναι να κρίνει πότε ένας παίκτης είναι έτοιμος για να παίξει και δουλειά ενός παίκτη είναι να είναι πάντα έτοιμος. Με τις ενέργειές μου πιστεύω ότι βοήθησα για τη νίκη».

Τέλος, ο Κώστας Χαλκιάς είπε:

«Το πέναλτι έκρινε το παιχνίδι. Μέχρι τότε περιμέναμε ότι θα πάρουμε κάτι καλύτερο. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να είμαστε μέσα στην πρώτη 5άδα».

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: ΑΠΕ-ΜΠΕ, www.sport.gr

Edited by - PREDATOR on 28/01/2008 10:33:09

28/01/2008, 12:45:27
Από την χθεσινή αγωνιστική της σουπερ λίγκα ξεχώρισε η νίκη του παναθηναϊκού στην
Τούμπα επι του Παοκ από κει και περά η Αεκ νίκησε εύκολα όπως αναμένονταν τον
Λεβαδειακο στο ΟΑΚΑ ενώ ο ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα με τον Άρη αλλα νίκησε
Με Τον προσφιλή του τρόπο την τελευταία δεκαετία.
Στο μπάσκετ ξεχώρισε η νίκη του παοκ επι τιυ ολυμπιακού με 81-80 και έτσι ο παναθηναϊκός ξέφυγε 2 βαθμούς
30/01/2008, 14:07:57
Σάλος έχει ξεσπάσει από φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με τον διαιτητή Μαζαρακο
Που σφύριξε το πέναλτι υπέρ του ολυμπιακού με το οποιο και κέρδισε τον Άρη
Η συγκεκριμένη φωτογραφία αποθανατίζει τον διαιτητή με κασκόλ του ολυμπιακού !.
στο παρακάτω link η φωτογραφία.
πηγη http://www.metropolisradio.gr/newspapers/pictures/01metrosport2.jpg
30/01/2008, 20:47:58
καλα...αυτο με την διαιτησια φετος, ειναι ανω ποταμων!

δεν υπαρχει χειροτερη χρονια, οσο αυτη!

ολοι ΟΛΟΙ λαμογια! τελικα η προοπτικη που φανταζε περυσι αστεια (για ξενους διαιτητες απο UEFA) δεν λογιζεται πια και τοσο αστεια

30/01/2008, 20:50:15
Πήρε μέρος στο οικογενειακό διπλό
Η πρώτη του Καλόν με θετικές εντυπώσεις στην ΑΕΚ'

Αθήνα
Θετικές εντυπώσεις άφησε ο Μοχάμεντ Καλόν κατά την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες στην ΑΕΚ, την Τετάρτη. Ο άσος από την Σιέρα Λεόνε έδειξε ότι βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, παρά το γεγονός ότι έχει να παίξει αρκετούς μήνες σε επίσημο ματς, ενώ πήρε μέρος και στο οικογενειακό διπλό.

Βέβαια, είναι πρόωρο ακόμα να γίνει εκτίμηση για το αν θα βρίσκεται στην αποστολή της «Ένωσης» για το ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στις 19:00. Αυτό μένει να το αποφασίσει ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, βλέποντας την πορεία του Καλόν στις αμέσως επόμενες προπονήσεις.

Κατά τα λοιπά, Ο Τραϊανός Δέλλας συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο και ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, τη στιγμή που ο Μάρτιν Αρουαμπαρένα έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.

Τέλος, ο Παντελής Καπετάνος βρίσκεται στο Μόναχο, όπου την Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στους κοιλιακούς.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

30/01/2008, 20:52:39
Κάτοικος Φρανκφούρτης
Δανεικός για έξι μήνες στην Αϊντραχτ ο Βαγγέλης Μάντζιος

Αθήνα
Στην Αϊντραχτ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μάντζιος. Ο Έλληνας επιθετικός θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη γερμανική ομάδα για έξι μήνες χωρίς οψιόν ανανέωσης, όπου θα ...συναντήσει τους Σωτήρη Κυριάκο και Γιάννη Αμανατίδη.

Οι Γερμανοί είχαν εκδηλώσει εδώ και καιρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μάντζιου, ωστόσο οι «πράσινοι» είχαν απορρίψει την αρχική τους πρόταση ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Τελικά, η χρυσή τομή βρέθηκε, οι δύο ομάδες συμφώνησαν, κι έτσι ο Έλληνας επιθετικός θα αγωνιστεί δανεικός στην ομάδα της Φρανκφούρτης μέχρι το τέλος της περιόδου (30/6/08), λαμβάνοντας το ποσό των 300.000 ευρώ.

Η επιμονή της Αϊντραχτ να εντάξει στο δυναμικό της τον Βαγγέλη Μάντζιο και η επιθυμία του ίδιου να παίξει στο γερμανικό πρωτάθλημα, ήταν τα δύο στοιχεία για να έρθουν σε συμφωνία οι δύο ομάδες.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία δεν προβλέπει οψιόν αγοράς από τους γερμανούς. Αυτό σημαίνει ότι το καλοκαίρι ο Μάντζιος θα επιστρέψει στην Παιανία.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αντώνης Πετρόπουλος πιθανότατα θα παραμείνει στην ομάδα και δεν θα παραχωρηθεί δανεικός.

Πλέον, ο Ζοσέ Πεσέιρο με τις ανακατατάξεις στην παρούσα μεταγραφική περίοδο θα έχει πέντε επιλογές στην επίθεση τους Σαλπιγγίδη, Εντόι, Ποστίγκα, Παπαδόπουλο και Πετρόπουλο.

Μπρουχάγκεν: «Όλα ανοιχτά το καλοκαίρι»

Ο πρόεδρςο της Αϊντραχτ Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν τόνισε στον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ομάδας του ότι «ήταν ρίσκο να πάμε στο δεύτερο γύρο με μόλις δύο επιθετικούς και αυτό το είχαμε συζητήσει με τον Φρίντχελμ Φούνκελ. Είμαστε ευχαριστημένοι που βρήκαμε μια λύση σε αυτό το θέμα.» Παράλληλα, σημείωσε ότι αναφορικά με το μέλλον του παίκτη μετά τις 30 Ιουνίου 2008, «όλα είναι ανοικτά».

Μεγαλώνει η ελληνική παροικία στη Γερμανία

Στην Αϊντραχτ, ο Βαγγέλης Μάντζιος θα συναντήσει δύο συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα, τους Γιάννη Αμανατίδη και Σωτήρη Κυργιάκο. Σε αντίθεση, όμως, με τον 25χρονο επιθετικό, οι δύο αυτοί παίκτες δεν πήγαν απευθείας από ελληνικό σύλλογο στο γερμανικό πρωτάθλημα. Ο μεν Αμανατίδης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της Στουτγκάρδης, ενώ ο Κυργιάκος πήρε μεταγραφή από τους Ρέιντζερς της Γλασκώβης.

Στην Bundesliga υπάρχουν τρεις ακόμα Έλληνες επιθετικοί. Ο Φάνης Γκέκας που παίζει στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Αγγελος Χαριστέας της Νυρεμβέργης και ο Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Και οι τρεις έχουν κάνει απευθείας την διαδρομή Ελλάδα-Γερμανία. Ο Καμπάνταης έφυγε από την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι για την Αρμίνια, ο Γκέκας μετακινήθηκε το 2006 από τον Παναθηναϊκό για την Μπόχουμ, ενώ ο Χαριστέας άφησε το 2003 τον Αρη για την Βέρντερ Βρέμης.

Όμως ο πρώτος Έλληνας παίκτης που πήρε μεταγραφή από ομάδα της χώρας μας σε σύλλογο της Bundesliga ήταν ο Κώστας Κωνσταντινίδης, ο οποίος το καλοκαίρι του 1999 παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Χέρτα Βερολίνου.

Επιπρόσθετα, στη Β κατηγορία Γερμανίας αγωνίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2004 και λίγους μήνες μετά υπέγραψε στην Κολωνία. Τον περασμένο Ιούλιο ο Ανέστης Αγρίτης άφησε το Αιγάλεω για τους Κίκερς του Όφενμπαχ.

Newsroom ΔΟΛ με πληροφορίες: www.sport.gr

30/01/2008, 20:55:19
Ευνοϊκό το πρόγραμμα
Με Λουξεμβούργο και Λετονία εκτός ξεκινά η Εθνική για πρόκριση στο Μουντιάλ

Ζάγκρεμπ
Με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις θα ξεκινήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο την προσπάθεια της για πρόκριση στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής το 2010 η Εθνική ομάδα.

Μετά την κλήρωση που έγινε στο Ζάγκρεμπ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συμμετέχει στον Β’ όμιλο και ξεκινά τις υποχρεώσεις της με το Λουξεμβούργο στις 6 Σεπτεμβρίου. Τέσσερις μέρες αργότερα θα αντιμετωπίσει επίσης εκτός έδρας τη Λετονία.

Πρώτος εντός έδρας αγώνας θα διεξαχθεί στις 11 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Μολδαβία ενώ η εθνική ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στις 14 Οκτωβρίου του 2009 με αντίπαλο το Λουξεμβούργο εντός έδρα

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα:

1η Αγωνιστική, 6.9.2008
Μολδαβία-Λετονία
Λουξεμβούργο-Ελλάδα
Ισραήλ-Ελβετία

2η Αγωνιστική, 10.9.2008
Λετονία-Ελλάδα
Μολδαβία-Ισραήλ
Ελβετία-Λουξεμβούργο

3η Αγωνιστική, 11.10.2008
Λουξεμβούργο-Ισραήλ
Ελβετία-Λετονία
Ελλάδα-Μολδαβία

4η Αγωνιστική, 15.10.2008
Λετονία-Ισραήλ
Λουξεμβούργο-Μολδαβία
Ελλάδα-Ελβετία

5η Αγωνιστική, 28.03.2009
Λουξεμβούργο-Λετονία
Ισραήλ-Ελλάδα
Μολδαβία-Ελβετία

6η Αγωνιστική, 1.4.2009
Λετονία-Λουξεμβούργο
Ελλάδα-Ισραήλ
Ελβετία-Μολδαβία

7η Αγωνιστική, 5.9.2009
Ισραήλ-Λετονία
Μολδαβία-Λουξεμβούργο
Ελβετία-Ελλάδα

8η Αγωνιστική, 9.9.2009
Ισραήλ-Λουξεμβούργο
Λετονία-Ελβετία
Μολδαβία-Ελλάδα

9η Αγωνιστική, 10.102009
Ελλάδα-Λετονία
Ισραήλ-Μολδαβία
Λουξεμβούργο-Ελβετία

10η Αγωνιστική, 14.10.2009
Λετονία-Μολδαβία
Ελλάδα-Λουξεμβούργο
Ελβετία-Ισραήλ

Newsroom ΔΟΛ

31/01/2008, 12:40:46
Νέα ήττα γιατον ολυμπιακό στην ευρωλίγκα αυτή τη φορα από την Σιένα στο ΣΕΦ
Με 73-80 έτσι τερμάτισε πέμπτος στον όμιλο του.
31/01/2008, 21:42:37
ετσι, εχασε τα οποια πλεονεκτηματα!

01/02/2008, 11:31:10
Ήττες στην παράταση εχτες στην ευρωλίγκα .
Ο παναθηναϊκός έχασε στη Μαδρίτη απ την Ρέαλ με 95-87 αλλα τερμάτισε πρώτος στον όμιλο ο Άρης έχασε στη Θεσσαλονίκη από την μακαμπι 101-94 και τερμάτισε πέμπτος.
Το θετικό οτι πέρασαν και οι τρεις ελληνικές ομάδες περιμένουμε την κλήρωση τώρα
Αναμένεται πιο εύκολη για παναθηναϊκό αφού τερμάτισε πρώτος και έχει θεωρητικό πλεονέκτημα ενώ δύσκολη αναμένεται για ολυμπιακό και Άρη που τερμάτισαν πέμπτοι.

12/09/2005, 18:13:49
galazia sfaira
quote:
Μιλατε για σκοπιμότητες, για φτειαχτά θέματα,για άτομα απο αλλα sites πουέρχονται για να δημιουργήσουν πρόβλημα.............μα καλα ειναι δυαντόν να κατατίθεται τόση καχυποψία και τόση επιθετικότητα.

Ελα ντε.. τόση καχυποψία..?? απαπα

Τα εχουμε πεί galazia sfaira πολλές φορές.. και τα ξαναλέμε κάθε τόσο.. εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι.. οχι με διπλούς κωδικούς.. αλλά με δεκαπλούς... για να μην σου πώ με εικοσαπλούς..
Το κακό είναι οτι δεν μπορεί κάποιος να τους ξεχωρίσει εύκολα και γίνονται υποθέσεις.. οπότε καταλαβαίνεις.. γιατί αυτή η καχυποψία..

12/09/2005, 18:17:17
quote:
οταν συμβαινει κατι περιεργο ξαφνικα στη ζωη μας....!!!!

χμ... τώρα που το επεσήμανες καλέ μου φίλε το πρόσεξα κι εγώ...

και μου γεννήθηκε μια απορία:

αλήθεια.... τα περίεργα χωρίζονται σε αυτά που συμβαίνουν ξαφνικά στην ζωή μας και σε αυτά που στέλνουν πρώτα τηλεγράφημα????

Galadriel

in God we trust

aries0Μέλος
13/09/2005, 08:28:32
galadriel Γεια σου...

Συνηθως...τα νοστιμα τρωγονται και μαλιστα με βουλιμια !!!!!

Τωρα... εχετε κολλησει στο οτι λεω καποια πραμματα ...και φαινομαι να ειμαι απολυτος...

Ναι ειμαι απολυτος !!!!! γιατι δεν θα εβγαινα να " παιξω " με ενα θεμα που δεν το εχω " φαει " με το κουταλι...

Αλλα το θεμα με ολους εσας..πεσατε με τετοια μανια...και δεν καταλαβαινω γιατι....!!!!

Εχετε πειραματιστει στον τομεα αυτο ???? και εχετε αντιθετες αποψεις??

Αν ναι..!! πολυ καλα...θεστε τις αποψεις σας ...αποκρουστε με με επιχειρηματα...η με αλλο πειστικο τροπο...οχι μονο αντισταση ...!!!

Ξερεις σε ποσα θεματα θα μπορουσα να "χωθω" και να κανω τον πονηρο ??

Δεν ειναι του τυπου μου...μου αρεσει να λεω για κατι που ειναι σωστο...και το εχω εξετασει πολλες φορες...και εχω ακουσει περιστατικα παρομοια απο αγνωστα η γνωστα ατομα...

Παρακολουθουσα καποιο θεμα ...κατι με διατροφη ...δεν θυμαμαι...και επειδη η ειδικοτητα μου ειναι χημικος τροφιμων εβλεπα καποια πραμματα στραβα...δεν επενεβηκα ...δεν εκανα καποιες επιθεσεις...δεν δεν δεν ..

Γιαυτο δεν καταλαβαινω την επιθεση σας...!!

Παντως και αν εβλεπα καποια αλλα λαθη ορθογραφηκα.σε αλλους και εχω δει ..αλλα και παλι η ατομο που δεν προσβαλω...ενω εσυ μου πετας ...
οτι ειμαι ανορθογραφος κατι που το λεω ηδη......!!!!!!

Αλλωστε δεν ειμαστε τελειοι...σε ολα... εγω μπορει να ειμαι λιγο στην ορθγραφια κακος αλλα στην χημεια παραδειγμα...πεταω ...εσυ στην χημεια ...πως πας????

Αν διατυπωνω τις αποψεις μου...λιγο περιεργα ...εναι γιατι θελω να βγαλω πολλα πραμματα που ειναι " συμπιεσμενα" μαζι...

Σημασια ομως ..............εχει αυτοι που εχουν καταλαβει και εχουν νοιωσει το προβλημα με " πιανουν " αμεσως και ζητανε ιδιαιτερως περισσοτερα..πραμματα...

Αν θα θερισω οτι σπερνω ..αστο επανω μου ...δικο μου βαρος ειναι ..ο καθενας οτι μπορει...

Σε ευχαριστω..

Σας χαιρετω

Sunrise zero

galazia_sfairaΜέλος
13/09/2005, 08:34:06
quote:

galazia sfaira
quote:
Μιλατε για σκοπιμότητες, για φτειαχτά θέματα,για άτομα απο αλλα sites πουέρχονται για να δημιουργήσουν πρόβλημα.............μα καλα ειναι δυαντόν να κατατίθεται τόση καχυποψία και τόση επιθετικότητα.

Τα εχουμε πεί galazia sfaira πολλές φορές.. και τα ξαναλέμε κάθε τόσο.. εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι.. οχι με διπλούς κωδικούς.. αλλά με δεκαπλούς... για να μην σου πώ με εικοσαπλούς..
Το κακό είναι οτι δεν μπορεί κάποιος να τους ξεχωρίσει εύκολα και γίνονται υποθέσεις.. οπότε καταλαβαίνεις.. γιατί αυτή η καχυποψία..

Οσο κι αν αφαίνεται παράδοξο ,υπαρχουν και άνθρωποι που ειναι περα απο διπολους κωδικους και διπλες και τριπλες προσωπικότητες....και ίσως ειναι καλυτερα σε αυτο το site,ακριβως λόγω των θεμάτων και του αντικειμενου να λειτοουργουμε πρωτα με καλη πσιτη και μετα .....αφου κατι διαπιστωθει,να γινόμαστε και καχυποπτοι και επιφυλακτικοί.Ανθρωποι με τόσο πλουσιο υλικό και εσωτερικό κόσμο,αρνουμα να πιστέψω ότι οδηγούνται στην αρνηση.Ειμαι σίγουρη οτι πρωτα λειτουργιε η θετική σκέψη τους.Με εκτίμηση

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

aries0Μέλος
13/09/2005, 08:56:33
Καλημερα Καλλιοπη ...τι κανεις..??

Πως πας ?? εσυ ..το παιδι...???

Καλλιοπη δεν με πειραζει...απο σημερα δεν θα ασχοληθω αλλο με τα ....αστους δεν ξερουν .....!!!!!

Εγω θα συνεχισω ...αν βλεπω απο αλλους καποιο ενδιαφερον αν και μου ζητανε πληροφοριες μεσα απο το e mail μου.

Αυτα προς το παρον σε χαιρετω ...χαρηκα που σε " ειδα "

Sunrise zero

quote:

quote:

galazia sfaira
quote:

Οσο κι αν αφαίνεται παράδοξο ,υπαρχουν και άνθρωποι που ειναι περα απο διπολους κωδικους και διπλες και τριπλες προσωπικότητες....και ίσως ειναι καλυτερα σε αυτο το site,ακριβως λόγω των θεμάτων και του αντικειμενου να λειτοουργουμε πρωτα με καλη πσιτη και μετα .....αφου κατι διαπιστωθει,να γινόμαστε και καχυποπτοι και επιφυλακτικοί.Ανθρωποι με τόσο πλουσιο υλικό και εσωτερικό κόσμο,αρνουμα να πιστέψω ότι οδηγούνται στην αρνηση.Ειμαι σίγουρη οτι πρωτα λειτουργιε η θετική σκέψη τους.Με εκτίμηση

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

13/09/2005, 11:17:46
Καλημέρα σε όλους.

Καλέ μου allzzaro μην λυπάσαι, ξέρω να ξεχωρίζω ανθρώπους. Όσο για τις γνώσεις που αναφέρεις, άστο καλύτερα το θέμα αυτό, υπάρχουν πράγματα που εάν κάποιος ασχοληθεί καταρρίπτονται εν ριπή οφθαλμού.

Ο aries έχει γνώσεις, εγώ θέλω να μάθω, όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας.

Γιάννη ας πούμε κάτι για την δική μας προστασία, τι μπορούμε να κάνουμε εκτός από το να μην ασχολούμαστε.

Θέλω να ρωτήσω για την προστασία των δικών μας ανθρώπων,αλλά δεν θέλω να πηδάμε από το ένα στο άλλο. Θα περιμένω μέχρι να ολοκληρώσεις την προσωπική προστασία.

13/09/2005, 15:22:58
Aχμ... συγνώμη αν ενοχλώ κύριε ειδικέ επί των "διαβολακίων"...

είδα αυτό :

quote:
απο σημερα δεν θα ασχοληθω αλλο με τα ....αστους δεν ξερουν .....!!!!!

και μου έκαναν εντύπωση δύο πράγματα...

1ον... ότι εσύ προφανώς ξέρεις... (για άλλη μια φορά...) κι εμείς οι υπόλοιποι δεν ξέρουμε.... φυσικά αφού ρωτάμε πως εσύ ξέρεις και πως είσαι τόσο σίγουρος ότι ΜΟΝΟ εσύ ξέρεις και δεν μας δίνεις απάντηση....

2ον ... ότι βρήκες την ευκολότερη λύση στο δυσκολότερο ερώτημα του αθέατου κόσμου που λέγεται "αποδείξεις" και η λύση ήταν να μην ασχολείσαι με αυτούς που ρωτάνε.....

κατά τ' άλλα η 30ετής ενασχόληση σου με αυτά τα θέματα το μόνο που σου πρόσφερε απ' ότι βλέπω είναι "ύφος"....
και καμμία άλλη αρετή... πολύ λυπάμαι... πραγματικά....

Galadriel

in God we trust

Edited by - galadriel on 13/09/2005 16:05:28

aries0Μέλος
13/09/2005, 15:38:15
Γεια σε ολους....

Ρουλα ( Pyramid ) οπως ειχαμε πει τα "διαβολακια " οταν βλεπουν οτι κατι τωρα !!!...η στο μελλον θα τα ενοχλησει προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν ωστε να σε αποτρεψουν...και μιλαω στην περιπτωση..που καποιος ασχολειται η θεματα παραψυχολογιας ...

Δεν θελουν να αποκτησουν οι ανθρωποι γνωσεις ωστε να μαθουν για αυτα και τους τροπους να τα βλεπουν και να τα πολεμανε....!!!

Αν σταματησεις να ασχολεισαι τοτε μετα απο λιγο καιρο παυουν να σε ενοχλουν .....!!!!

Ειναι βεβαια σε αναμονη...ερχονται καππου καππου και κανουν ελεγχο...!!

Προφυλαξεις ...!!!!!! δεν μπορεις να παρεις ....οταν εθεσα το ερωτημα ...καπου ψηλοτερα...( οχι σε υλικη μορφη ) και οτι ειναι αδικο...για τους ανθρωπους και ανιση μαχη...πηρα την απαντηση ...οτι πρεπει οι ανθρωποι να μαθουν και να προχωρησουν...

Γιαυτο δεν σε αφηνουν σε ησυχια ...να σε κανουν να κουραστεις...και να σταματησεις...

Υπαρχει και η περιπτωση...οπως σε μενα...να παλεψεις παρα πολυ σε συνεχη ( δεν γραφω καθημερινη...γιατι ειναι παμπολες φορες την ημερα ..) μαχη...ωστε με το να σε πλησιαζουν ... φοβουνται δεν σε ενοχλουν και φευγουν...αλλα πρεπει να εχεις τοσο χρονο να ασχολεισαι μονο με αυτα..

Εδω ομως και παλι ...ερχονται να πειραξουν τους γυρω σου....εκεινους που μπορουν να σε πειραξουν εμεσα...ειτε στην δουλεια σου...η ακομη...που θελεις να πουμε...??? στον δρομο ??? στο super market ?? θα βρεθει καποιο ατομο να σε εκνευρισει...και να θυμωσεις...

Βεβαια οταν αρχιζεις και προπαθεις μεσα απο την ηρεμια σου ( που ειναι βεβαια σημερα ????? ) και την αγαπη σου ...καποια στιγμη θα σε αφησουν...αλλα πρακτικα σκεψου οτι δεν ειναι εφικτο...!!!!

Αν αποφασισεις να αναμετρηθεις μαζι τους πρεπει να εχεις αποκτησει την δυναμη και την τεχνικη ωστε να " καψεις " οχι να τα διωξεις απλα...γιατι επανερχονται....

Αν τα " καψεις" τοτε χανουν την " μνημη " οτι ηταν σε σενα και πανε αλλου...οταν επανελθουν....

Αλλα !!!...ερχονται, γιατι οπως ειχα πει ειναι " on line " και αλλα που ξερουν οτι πρεπει να σε πειραξουν...και ο κυκλος συνεχιζεται....

Ειχα πει ενα παραδειγμα....μαλλον στο αλλο που γραφουμε ...για την βιοενεργεια...οτι μας ειχε επισκευθει καποιο ανωτατο ΟΝ ...και ειχε ερθει καλυμενος με καποιον μανδυα ωστε να μην φαινεται το φως του...

Και οταν ρωτησα...γιατι αυτο ??? ειπε συγκεκριμενα...οτι ετσι αποφευγουμε ...να πολεμαμε τα διαφορα ...ωστε να μην καθυστερουμε να φτασουμε εκει που θελουμε ....γρηγορα...

Σε μια παρουσια ενος Ανωτερου Οντος δεν σημαινει οτι αυτα δεν ειναι παροντα....απλα ειναι - κρυμενα - χωρις να ενοχλουν....!!!!αλλα αμα τα φοβισεις εξαφανιζονται...

Κατι αλλο...δεν μπορουν να περασουν θαλασσα...η αμα μπεις σε αεροπλανο...δεν μπορουν να σε ακολουθησουν...!!!

Παντως περα απο αυτα που προτεινε ο Μορφεας ...με αρωμα απο πευκο η ευκαλυπτο ...η ακομα το λιβανι...τα αναγκαζει να φυγουν εξω απο τον χωρο σου...οποτε δεν σε ενοχλουν...!!!!

Πρεπει να μαθεις να τα " βλεπεις " ετσι θα μαθεις παρα πολλα πραμματα οχι μονο για αυτα αλλα εχουν και καποιες γνωσεις που αμα μαθεις να τα " ψαρευεις "..αποδιδει...!!

Αυτα προς το παρον...αυριο παλι...

Sunrise zero

aries0Μέλος
13/09/2005, 15:40:46
Γεια σε ολους....

Ρουλα ( Pyramid ) οπως ειχαμε πει τα "διαβολακια " οταν βλεπουν οτι κατι τωρα !!!...η στο μελλον θα τα ενοχλησει προσπαθουν να κανουν οτι μπορουν ωστε να σε αποτρεψουν...και μιλαω στην περιπτωση..που καποιος ασχολειται η θεματα παραψυχολογιας ...

Δεν θελουν να αποκτησουν οι ανθρωποι γνωσεις ωστε να μαθουν για αυτα και τους τροπους να τα βλεπουν και να τα πολεμανε....!!!

Αν σταματησεις να ασχολεισαι τοτε μετα απο λιγο καιρο παυουν να σε ενοχλουν .....!!!!

Ειναι βεβαια σε αναμονη...ερχονται καππου καππου και κανουν ελεγχο...!!

Προφυλαξεις ...!!!!!! δεν μπορεις να παρεις ....οταν εθεσα το ερωτημα ...καπου ψηλοτερα...( οχι σε υλικη μορφη ) και οτι ειναι αδικο...για τους ανθρωπους και ανιση μαχη...πηρα την απαντηση ...οτι πρεπει οι ανθρωποι να μαθουν και να προχωρησουν...

Γιαυτο δεν σε αφηνουν σε ησυχια ...να σε κανουν να κουραστεις...και να σταματησεις...

Υπαρχει και η περιπτωση...οπως σε μενα...να παλεψεις παρα πολυ σε συνεχη ( δεν γραφω καθημερινη...γιατι ειναι παμπολες φορες την ημερα ..) μαχη...ωστε με το να σε πλησιαζουν ... φοβουνται δεν σε ενοχλουν και φευγουν...αλλα πρεπει να εχεις τοσο χρονο να ασχολεισαι μονο με αυτα..

Εδω ομως και παλι ...ερχονται να πειραξουν τους γυρω σου....εκεινους που μπορουν να σε πειραξουν εμεσα...ειτε στην δουλεια σου...η ακομη...που θελεις να πουμε...??? στον δρομο ??? στο super market ?? θα βρεθει καποιο ατομο να σε εκνευρισει...και να θυμωσεις...

Βεβαια οταν αρχιζεις και προπαθεις μεσα απο την ηρεμια σου ( που ειναι βεβαια σημερα ????? ) και την αγαπη σου ...καποια στιγμη θα σε αφησουν...αλλα πρακτικα σκεψου οτι δεν ειναι εφικτο...!!!!

Αν αποφασισεις να αναμετρηθεις μαζι τους πρεπει να εχεις αποκτησει την δυναμη και την τεχνικη ωστε να " καψεις " οχι να τα διωξεις απλα...γιατι επανερχονται....

Αν τα " καψεις" τοτε χανουν την " μνημη " οτι ηταν σε σενα και πανε αλλου...οταν επανελθουν....

Αλλα !!!...ερχονται, γιατι οπως ειχα πει ειναι " on line " και αλλα που ξερουν οτι πρεπει να σε πειραξουν...και ο κυκλος συνεχιζεται....

Ειχα πει ενα παραδειγμα....μαλλον στο αλλο που γραφουμε ...για την βιοενεργεια...οτι μας ειχε επισκευθει καποιο ανωτατο ΟΝ ...και ειχε ερθει καλυμενος με καποιον μανδυα ωστε να μην φαινεται το φως του...

Και οταν ρωτησα...γιατι αυτο ??? ειπε συγκεκριμενα...οτι ετσι αποφευγουμε ...να πολεμαμε τα διαφορα ...ωστε να μην καθυστερουμε να φτασουμε εκει που θελουμε ....γρηγορα...

Σε μια παρουσια ενος Ανωτερου Οντος δεν σημαινει οτι αυτα δεν ειναι παροντα....απλα ειναι - κρυμενα - χωρις να ενοχλουν....!!!!αλλα αμα τα φοβισεις εξαφανιζονται...

Κατι αλλο...δεν μπορουν να περασουν θαλασσα...η αμα μπεις σε αεροπλανο...δεν μπορουν να σε ακολουθησουν...!!!

Παντως περα απο αυτα που προτεινε ο Μορφεας ...με αρωμα απο πευκο η ευκαλυπτο ...η ακομα το λιβανι...τα αναγκαζει να φυγουν εξω απο τον χωρο σου...οποτε δεν σε ενοχλουν...!!!!

Πρεπει να μαθεις να τα " βλεπεις " ετσι θα μαθεις παρα πολλα πραμματα οχι μονο για αυτα αλλα εχουν και καποιες γνωσεις που αμα μαθεις να τα " ψαρευεις "..αποδιδει...!!

Αυτα προς το παρον...αυριο παλι...

Sunrise zero

13/09/2005, 16:07:46
Το μήνυμα αυτό - εξαίσιο παράδειγμα διαφωνίας μέσω καζούρας,
μετακόμησε πρόσφατα στην:

"Σαλάτα" μηνυμάτων καζούρας που παρεμβλήθηκαν σε θέμα στην ενότητα .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

μαζί με τα υπόλοιπα παρόμοια δείγματα.

amalia