ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Προς Διαχειριστική Ομάδα. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

PanosT51 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
31/05/2005, 16:42:08
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kswtikoula ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΡΙΧΙΑ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ) ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΤΟΥΣ...
ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟΣ....

Ο Β.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣΝέο Μέλος
31/05/2005, 17:46:37
the best
who can find
the best?

She's big,
she's bad,
she's wicked,
she's sad.......

Who can fight
the Beast?

She comes,
she goes,
who ever
knows........

Who can fight
the Beast??
"APHRODITE'S CHILD"

ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

kswtikoulaΜέλος
31/05/2005, 19:54:45
Αγαπητό πιξελάκι μια ερώτηση έκανα για κάτι που άκουσα και μου κίνησε την περιέργεια,
μη βαράς....
Φιλικά Ξωτικούλα

Φύτεψα πάλι τα κρίνα της ψυχής μου σ'άπιστο χώμα

kswtikoulaΜέλος
01/06/2005, 15:56:32
Μόλις πρόσεξα ότι σε λάθος άτομο απέδωσα λάθος σχόλιο(αυτά τα μπλε τα κεφαλαία φταίνε).
Ααπητέ AVATARGR δεν ήθελα να μεγαλοποιήσω το θέμα.
Αν όντως ξέρεις τι έγινε τότε και που είχαν πάει για να ηχογραφηθεί ο δίσκος,
θα χαιρόμουν πολύ αν μας έδινες περισσότερες πληροφορίες.
Φιλικά Ξωτικούλα

bladerunnerΜέλος
01/06/2005, 18:02:48
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Είμαι πιστός θαυμαστής του Vangelis και όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω μπορέσει να βρω αυτό τον δίσκο...

Πού μπορώ να βρω αυτόν τον δίσκο (ή CD);; Τα μεγάλα δισκοπωλεία δεν το έχουν. Τσεκαρισμένο...

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣΝέο Μέλος
01/06/2005, 18:42:40
[URL=http://img19.echo.cx/my.php?image=6666vz.jpg][/URL]

ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

wendigoΜέλος
01/06/2005, 21:37:01
Εκπληκτικός δίσκος! Αγαπημένο μου το The Four Horsemen (ελπίζω να μην κάνω λάθος γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχω το βινύλιο στα χέρια μου). Και τι φωνή ο Ντ.Ρούσσος πριν στραφεί στο easy listening!
Αν θυμάμαι καλά ηχογραφήθηκε στη Γαλλία. Σε Αγγλία και Γαλλία δεν είναι σπάνιο παλιά κάστρα και ναοί να μετατρέπονται σε στούντιο ηχογράφησης, δεν πιστεύω πως συντρέχει τίποτα περίεργο.
quote:
ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ.

Γιατί; Απαγορεύεται να εμπνευστεί κάποιος από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και να τη μελοποιήσει;

No Method, No Guru, No Teacher

kswtikoulaΜέλος
01/06/2005, 21:46:58
Εδώ έχουν απαγορευτεί άλλα πολύ πιο ελαφρού περιεχομένου,
αυτό και μένα μου κάνει εντύπωση.
Πάντως το πιο προκλητικό κομμάτι νομίζω πως είναι το άπειρο.
Θα έκανε το καλύτερο εφέ σε εξορκισμούς.
Το ότι δεν επανακυκλοφορεί είναι εξίσου παραξενο γιατί πολύς κόσμος το αναζητά.
Κι εγώ για ένα πύργο στην Αγγλία είχα ακούσει στον οποίο όμως είχαν απομονωθεί.
Μπορεί όντως να μην τρέχει και τίποτα με αυτό το θέμα
απλά κι εγώ σκέφτηκα ότι αν κάτι έτρεχε εδώ μέσα σίγουρα κάποιοι θα το ήξεραν.
Φιλικά Ξωτικούλα

02/06/2005, 00:17:43
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ kswtikoula ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ?????

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΕΙ..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ

02/06/2005, 00:48:56
kswtikoula
quote:
Αγαπητό πιξελάκι μια ερώτηση έκανα για κάτι που άκουσα και μου κίνησε την περιέργεια,
μη βαράς....
Φιλικά Ξωτικούλα

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΜΟΥ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΠΙΤΙΔΙΑΣ.

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ...ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΥΤΟ...ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ...SEX WITH THE DEVIL?

bladerunner

quote:
Είμαι πιστός θαυμαστής του Vangelis και όσο κι αν έχω ψάξει δεν έχω μπορέσει να βρω αυτό τον δίσκο...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ...ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ROCK CITY ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ...ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΔΗΛΑΔΗ...ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ...Ή ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ/ΣΚΟΝΙΣΜΕΝΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ.

wendigo

quote:
Γιατί; Απαγορεύεται να εμπνευστεί κάποιος από την Αποκάλυψη του Ιωάννη και να τη μελοποιήσει;

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ STUDIO...ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ...ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ...ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ.

..

bladerunnerΜέλος
02/06/2005, 15:02:27
Καλησπέρα σε όλους και όλες...

Συγνώμη αν θα ρίξω το επίπεδο... αλλά μέχρι και το STAR ACADEMY στην Γαλλία, σε ένα μεσαιωνικό κάστρο γυρίστηκε. Ηχογράφηση δεν θα γινόταν με τέτοιους χοντρούς τοίχους για ηχομόνωση;;;!!!!

Όσο για την απομόνωση και την δημιουργικότητα με βρίσκετε σύμφωνο AVATARGR...! Και τί καλύτερο από ένα κάστρο στο πουθενά....!!!!

-------------
ΤΟΛΜΗΣΤΕ!! ΣΕ ΟΛΑ!!

-Αν χάσετε θα έχετε πάρει ένα ωραίο μάθημα.
-Αν νικήσετε θα έχετε την χαρά την νίκης (ίσως της πρωτοπορίας).